۳۰ خصوصیت بارز یک کارآفرین موفق

کارآفرین موفق
خود را کارآفرین بنامید تا دنیا را اساسی تر تغییر دهید! بله خواه تازه کار خود را شروع کرده باشید یا یک حرفه ای قدیمی باشید، آیا نمی خواهید کارآفرین موفق تری باشید؟ داشتن مشاغل شخصی به شما احساس آزادی و قدرت می بخشد. می توانید اهداف را بسازید و شاهد رشد آنها باشید. کارآفرینان برای خود تصمیم می گیرند، دیدگاه های خلاقانه خود را تحقق می بخشند و با سایر کارآفرینان، مشتریان و فروشندگان روابط پایدار برقرار می کنند. این یک سبک عالی برای زندگی است، به همین دلیل این نکات را برای کمک به شما در موفقیت بیشتر بیان می کنیم. در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

۳۰ ویژگی برای تبدیل شدن به یک کارآفرین موفق

۱- جرات داشته باشید

جرات داشتن نگرش و رفتاری است که ما از کارآفرینان انتظار داریم. زمانی که همه به شما می گویند باید تسلیم شوید. اگر می خواهید به یک کارآفرین موفق تبدیل شوید باید مقید باشید. در دنیای کارآفرینی بدون سخت کوشی و پشتکار به جایی نمی رسید.

۲- خودتان را به چالش بکشید

اگر می خواهید یک کارآفرین موفق باشید، باید خود را به چالش بکشید. چالش ها کارآفرینان را زیرک نگه می دارند. اگر دائما به دنبال چالش بعدی باشید، همیشه برای آنچه پیش روی شما قرار می گیرد آماده خواهید بود. به چالش کشیدن خود با کارهای جدید و دشوار، کارهای دیگر را ساده تر جلوه می دهد.

۳- مشتاق و پرشور باشید

امروز کارهایی را انجام دهید که دیگران حاضر نیستند انجام دهند تا فردا کارهایی را انجام دهید که دیگران قادر نیستند انجام دهند. شما به عنوان یک کارآفرین مجبورید ساعت های طولانی وقت بگذارید. وقتی نسبت به کاری که انجام می دهید علاقه مند باشید، تحمل ساعات طولانی دیگر سخت نخواهد بود و این احساس را نخواهید داشت که دارید فداکاری می کنید. اگر علاقه خاصی به کاری که انجام می دهید ندارید، مطمئنا انگیزه ادامه کار را نخواهید داشت.

۴- ریسک کنید

امروزه بزرگترین ریسک، ریسک نکردن است. بخشی از کارآفرینی شناختن ریسک هایی است که باید بپذیرید. کارآفرینان موفق ریسک می کنند زیرا آن را بخشی از کار می دانند. کارآفرینان موفق همچنین می دانند که کدام ریسک را بپذیرند و کدام را نه! خطراتی را که به نفع تجارت شما است را تشخیص داده و آنها را بپذیرید.

۵- به خودتان اعتماد داشته باشید

اگر خودتان را قبول نداشته باشید، هیچ کس به شما اعتماد نخواهد کرد. یک کارآفرین موفق بودن به معنای این است که شما یاد گرفته اید که هنگام تصمیم گیری به شهود خود گوش دهید و به خرد خود اعتماد کنید. مردم بیشتر رهبران مطمئن را دنبال می کنند و به آنها اعتماد می کنند. وقتی احساس عدم اطمینان می کنید، به تجربه و دانش خودتان فکر کنید. بیشتر کارآفرینان پس از سالها تجربه کاری با اشخاص دیگر، کار خود را شروع می کنند. درخواست کمک در مواقع ضروری یا مراجعه به مشاور برای حل مشکلی اشکالی ندارد، اما باید یاد بگیرید که به وجود و قضاوت خود اعتماد کنید.

۶- ترس را کاهش دهید

یک کارآفرین موفق عاشق ترس ها است و با آنها عشق بازی می کند. باید بدانید که ترس نمی گذارد کاری انجام دهید. کارآفرینان باید وقتی فرصتی را می بینند یا اشتباهی را تشخیص می دهند، محوری عمل کرده و به سرعت وارد عمل شوند. اگر بگذارید ترس راهنمای شما باشد، قادر به گوش دادن به شهود خود نخواهید بود، ریسک پذیر نمی شوید و قضاوت شما تحت تأثیر احساسات قرار می گیرد. روش هایی برای کاهش و مدیریت ترس خود پیدا کنید، کتاب های خوب زیادی برای این موضوع وجود دارد.

۷- اهداف را تجسم کنید

حتما کتاب بیندیشید و ثروتمند شوید نوشته ناپلئون هیل را بخوانید. وقتی به کارآفرینان توصیه می کنیم اهداف خود را تجسم کنند، نمی خواهیم چشم هایشان را ببندند و هدفی را که در پیش دارند ببینند. بلکه می خواهیم هدف خود را آنقدر واضح بیان کنند که واقعی و ملموس باشد تا امکان دستیابی به آن بیشتر شود. وقتی از یک کارآفرین موفق می پرسید هدفش چیست، او می تواند با جزئیات کامل به شما بگوید.

این مقاله را حتما بخوانید:  نمونه بیزینس مدل طلا فروشی و فروش زیورآلات نقره

۸- شرکای عالی استخدام کنید

کارآفرینان موفق به تنهایی موفق نیستند. آنها یک تیم عالی و شبکه پشتیبانی پشت سر خودشان دارند. منظور فقط استخدام شخص برای انجام یک کار مشخص نیست بلکه استخدام شرکایی است که دارای شخصیت فوق العاده ای هستند و شما آنها را دوست دارید و به آنها احترام می گذارید. شما و شرکای خود ساعت های طولانی با هم کار می کنید و تصمیمات استرس زا می گیرید. اگر شریک کاری شما از شخصیتی برخوردار باشد که شما به آن احترام نمی گذارید، تیم شما دوام زیادی نخواهد داشت.

۹- اقدام کنید

کارآفرینان موفق عمل می کنند. درگیر شدن در برنامه ریزی ها با در نظر گرفتن شکست های احتمالی، بحث در مورد بودجه و صحبت در جلسات هیئت مدیره  آسان است. اگر تمام کاری که می کنید صحبت است، دیگر کاری از پیش نخواهید برد. در برهه ای از زمان، شما باید صحبت را متوقف کنید و اقدام کنید. بنابه گفته ارنست همینگوی هیچوقت موشن (Motion) را با اکشن (Action) اشتباه نگیرید. ما در موشن در حال برنامه ریزی و استراتژی ریختن برای اهداف مان هستیم اما در اکشن در حال انجام کارهایی می باشیم که برای آن برنامه ریزی کرده ایم.

۱۰- وقت بگذراید

آیا فکر می کنید چیزی به عنوان موفقیت یک شبه وجود دارد؟ مسلما نه! آن دسته از افراد و مشاغل تجاری موفق، برای دستاوردهای خود واقعاً سخت و طاقت فرسا تلاش کرده اند. کارآفرینان موفق زمانی که برای رسیدن به موفقیت لازم است را اختصاص می دهند و بسیاری از آنها در این راه شکست هایی دارند.

۱۱- همه چیز را در تقویم خود ثبت کنید

جلسات، دوره های کاری، وقت گذرانی با دوستان، بازی فوتبال بچه ها، تمرینات، زمان صرف غذا و هر کار دیگری که قرار است انجام دهید را در تقویم ثبت کنید. وقتی همه چیز در تقویم شما باشد، دیگر بهانه ای برای انجام ندادن آنها نیست. برای اینکه یک کارآفرین موفق باشید، از زندگی ساکت و آرام خود محافظت کنید. موفقیت تجاری شما ممکن است به آنها بستگی داشته باشد.

۱۲- برای امور مالی خود برنامه ریزی کنید

استارت آپ ها و مشاغل نو به پول نیاز دارند اما این فقط بخشی از سبک زندگی کارآفرینانه است. بسیاری از کارآفرینان وقت زیادی را صرف خرج کردن پول می کنند و وقت زیادی برای عمل کردن نمی گذارند. اکثر کارآفرینان از پس انداز خود برای شروع کار خود استفاده می کنند. این موضوع ساده ای نیست و خطرناک است، شما باید برنامه داشته باشید و خطرات مسیر را به حداقل برسانید. در ابتدا برنامه های مالی خود را تنظیم کنید و سعی کنید به آن پایبند باشید اما بدانید که این برنامه باید در طول مسیر بر حسب شرایط تغییر کند.

۱۳-مشتری خود را بشناسید

یکی از رایج ترین دلایل شکست مشاغل کارآفرینانه این است که مشتری وجود ندارد. اگر شغل خود را شروع کنید و محصولی بسازید که نمی دانید چه کسی آن را خریداری می کند، ممکن است آن شخص در واقع وجود نداشته باشد. قبل از اینکه یک برنامه مالی تنظیم کنید، سرمایه خود را جمع کنید، نامی را انتخاب کنید، بدانید که بازار هدف ایده آلی برای آن وجود دارد تا اطمینان یابید که افرادی از محصول و خدمات شما استفاده خواهند کرد.

۱۴- به شکایات گوش دهید

به نظر ما مهمترین نکته برای کارآفرینی داشتن گوش شنوا برای شنیدن شکایات است. شکایت مشتری راه شناسایی نقاط ضعف کسب و کار شماست. بدون مشتری نمی توانید یک تجارت موفق داشته باشید. ممکن است مشتریانی داشته باشید که به محصول یا خدمات شما علاقه مند باشند اما اگر به شکایات آنها گوش ندهید به زودی آنها را نیز از دست خواهید داد. مشتریان خود را جدی بگیرید، با شکایت آنها با احترام رفتار کنید و از این اطلاعات برای رفع نقاط ضعف کسب و کار خود استفاده کنید.

۱۵- فراتر از انتظارات عمل کنید

اگر به آن چیزی که قول داده اید، متعهد باشید و حتی بیشتر از آن؛ مطمئناً مشتریان، سرمایه گذاران و شرکای تجاری راضی خواهید داشت. قول دادن و عمل نکردن راهی سریع برای از دست دادن تجارتتان است.

این مقاله را حتما بخوانید:  برای داشتن ذهنیت ثروتمند چه کار کنم؟ افشای حقایق ناگفته

۱۶- ورزش کنید

آیا می دانید نشستن در تمام طول روز برای سلامتی شما مضر است؟ یک کارآفرین موفق بودن فقط به معنای اداره یک تجارت سودآور نیست. خودتان را بیش از این درگیر مدیریت کسب و کار نکنید زیرا ممکن است دیگر نباشید تا از موفقیت آن لذت ببرید. حتماً در تقویم خود زمانی را به ورزش اختصاص دهید. شاید شما به یوگا یا به پیاده روی بروید، از پله ها بالا بروید یا به سادگی به باشگاه بروید. اگر از نظر جسمانی فعال باشید بی شک بسیار خوب تر از شغل خود مراقبت خواهید کرد. قطعا یک کارآفرین بیمار یا ناسالم موفق نخواهد بود.

۱۷- ریسک ها را مدیریت کنید

یادتان هست گفتیم شما باید ریسک کنید؟ بله اما نباید خود را در معرض خطر قرار دهید. در عوض ریسک های خود را مدیریت کنید. یاد بگیرید که کدام یک از خطرات ارزش خطر را دارد و باید از کدام یک از آنها اجتناب کنید. افراد موفق ریسک های حساب شده انجام می دهند.

۱۸- مطالعات موردی را بخوانید

وقتی به خانه می روید، اوقات فراغت خودتان را با خواندن داستان موفقیت یا کتاب کسب و کار بگذرانید. خواندن مطالعات موردی مثل بیوگرافی کارآفرینان موفق را به شما توصیه می کنیم البته فیلم های سینمایی خوبی هم برای آنان ساخته شده است. همیشه چیزی برای یادگیری از کسانی که قبلاً این کار را انجام داده اند وجود دارد. قطعا یادگیری از اشتباهات دیگران مهم است. اگر از اشتباهات آنها درس بگیرید، مجبور نیستید خودتان مرتکب این اشتباهات شوید و سریعتر می توانید تجارت خود را رشد داده و به یک کارآفرین موفق تبدیل شوید.

۱۹- خود را ارتقا دهید

بسیاری از مردم از ترس اینکه خودخواه شناخته شوند، نمی خواهند خود را تبلیغ کنند یا در مورد تجارت خود زیاد صحبت نمایند. اما اگر کسب و کار خود را تبلیغ نکنید، چه کسی این کار را انجام می دهد؟ تجارت خود را بشناسید، برخی از آمار مهم را بدانید تا وقتی کسی در مورد تجارت شما سوال کند، بتوانید آن را به سرعت و به صورت واقعی بیان کنید.

۲۰- فرهنگ شرکت را تنظیم کنید

شاید زمانی فرهنگ شرکت آنقدرها هم مهم نبود اما با شبکه های اجتماعی و چرخه خبر ۲۴ ساعته، شرکت و کارمندان شما همیشه تحت نظارت هستند. نگرش، اعتقادات و اخلاق شما زمینه ساز بقیه شرکت و فرهنگ شماست. سازمان از خود شما شروع می شود، از همان روز اول فرهنگ سازمانی مثبتی بسازید تا با افرادی که از آنها لذت می برید و الهام می گیرید، کار کنید و مشتریان عالی جذب نمایید.

۲۱- شبکه، شبکه، شبکه

آنچه مهم می باشد این است که شما هرگز نباید نت ورکینگ را متوقف کنید زیرا هرگز نمی دانید که رهبر بعدی از کجا خواهد آمد البته اجازه ندهید که نت ورکینگ مانع کسب و کار شما شود. باید بدانید این احتمال وجود دارد که اگر با افراد کافی ارتباط برقرار کنید، به یک کارآفرین دیگر برخورد کنید که ممکن است ایده ها و ارتباطات مورد نیاز شما را داشته باشد. ممکن است هنگام ترخیص بارتان از فرودگاه ارتباط جدیدی برقرار کنید، ممکن است شریک تجاری بعدی خود را در آسانسور در حال رفتن به یک جلسه ملاقات کنید و یا شاید آن شخص تأثیرگذار در کنار شما در اتوبوس نشسته باشد. پس سعی کنید با هرکسی که برخورد می کنید، ارتباط برقرار کرده و یک گپ کوتاه بزنید.

۲۲- بیاموزید و خلق کنید

لیز گیلبرت می گوید: اگر زنده اید، پس فردی خلاق هستید! ذهنیت کارآفرینان موفق یادگیری و خلق کردن است. شما همیشه به عنوان یک کارآفرین باید اطلاعات جدیدی کسب و خلق کنید. این نوع طرز فکر می تواند خسته کننده و طاقت فرسا باشد اما بدون آن شما به جایی نخواهید رسید. برای داشتن یک ذهنیت یادگیرنده و خالق، از تلویزیون، شبکه های اجتماعی و فیلم ها دوری کنید. این نوع سرگرمی ها باعث می شود منفعل باشید و فقط اطلاعات کسب کنید. به جای تماشای تلویزیون و فیلم، مطالعات موردی را بخوانید و درباره آنها تفکر کنید. برای اینکه یک کارآفرین موفق باشید، فعالیت های آرامش بخشی را پیدا کنید که به بازیابی ذهنیت یادگیرنده و خالق شما کمک کند.

این مقاله را حتما بخوانید:  118 مدل از انواع کوچینگ (کامل ترین لیست)

۲۳- تحویل دهید، نفروشید!

راستش کسی دوست ندارد به او فروخته شود. منظورمان جدی است! بنابراین به جای فروش به مشتریان بالقوه خود، به آنها ارزشی هر چند کوچک تحویل دهید. یک دوره آزمایشی رایگان به آنها پیشنهاد دهید و سپس یک محصول عالی ارائه دهید. تحقیقات نشان داده است که دادن یک راهنمای استفاده از محصول یا نسخه آزمایشی رایگان آن، بسیار موثرتر از ترفندهای حرفه ای فروش است و می تواند وفاداری مشتری را ایجاد کند. باید بدانید امروزه محصول شما توسط آموزش های رایگان تان به فروش می رود.

۲۴- آرام آرام قدم بردارید

چگونه میتوان یک فیل را خورد؟ لقمه لقمه! ایجاد یک تجارت کارآفرینانه موفق می تواند دلهره آور به نظر برسد و این کاملا درست است. هر مشکلی که غیر قابل حل به نظر می رسد را به مراحل کوچک تقسیم کنید و سپس آنها را یکی یکی از پیش رو بردارید. با قاطعیت و پشتکار، این کار شما را برای تبدیل شدن به یک کارآفرین موفق یاری می کند.

۲۵- تمرکز کنید

تمرکز معجزه آفرین است. زندگی تجاری می تواند پراکنده و از هم گسیخته به نظر برسد اما مهم این است که وقت خود را برای انجام چند وظیفه صرف نکنید. به اعتقاد ما انسان ها توانایی انجام چند کار را ندارند اما هستند کسانی که چندپتانسیلی (Multipotentiality) نامیده می شوند و همزمان مجموعه ای از کارها را یکجا انجام می دهند. البته این افراد نیز در آخر بایستی فقط برای انجام یک کار وقت بگذارید و بعد اتمام آن، توجه و تمرکز خود را تغییر دهند. توجه کامل شما به یک وظیفه به این معنی است که به احتمال زیاد آن کار را به خوبی انجام می دهید.

۲۶- مرخصی بگیرید

این امر به نظر ما سخت ترین و چالش برانگیزترین کار برای کارآفرینان موفق است زیرا آنها اغلب خود را شکست ناپذیر می دانند یا معتقدند که باید شکست ناپذیر باشند. بله شما باید مرخصی بگیرید زیرا اگر تمام وقت خود را صرف کار کنید، ضرر کرده اید. همه ما انسان هستیم و به مرخصی نیاز داریم. حتی موفق ترین کارآفرینان نیز همیشه کار نمی کنند. باید به کارمندان خود نیز اجازه مرخصی بدهید.

۲۷- سوال کنید

شما همه چیز را نمی دانید، هیچ کس هم نمی داند. بنابراین از یک مشاور، مربی و هر کس دیگری که نیاز دارید سوال کنید. پرسیدن سوال به شما اطلاعات می بخشد. هرچه اطلاعات بیشتری داشته باشید، می توانید ارتباطات بیشتری برقرار کنید و اداره کار راحت تر خواهد شد.

۲۸- شکست بخورید

امروزه سریع ترین راه برای موفقیت شکست های سریع است. شکست یک گزینه می باشد و بهتر است اکنون آن را بپذیرید زیرا شما قطعا در مقطعی شکست خواهید خورد. شکست یکی از جنبه های تبدیل شدن به یک کارآفرین موفق است بنابراین بهتر است اکنون به آن عادت کنید. این متن را چاپ کنید و روی دیوارتان بچسبانید: هر شکست پلی است برای موفقیت.

۲۹- الهام بگیرید

کارآفرینی یک کار خلاقانه است. به عنوان یک کارآفرین شما باید ارتباط برقرار کنید، مشکلات را حل نمایید و چیزهای جدیدی ایجاد کنید که هیچ کس قبلاً به آنها فکر نکرده است. کارآفرینان موفق برای چیزهایی که از آنها الهام می گیرند وقت می گذارند. شاید حضور در یک موزه هنری، خواندن کتاب و… الهام بخش شما باشد، پس آن را انجام دهید. این کار را برای تجارت تان انجام دهید زیرا برایش خوب است.

۳۰- به دیگران کمک کنید

کارآفرینان سرشان شلوغ است بنابراین این نکته گاهی اوقات آنها را گمراه می کند. آسان است که فکر کنید که من وقت ندارم تا به شخص دیگری کمک کنم! سرم خیلی شلوغه! اما کمک به دیگران می تواند الهام بخش و بسیار سودمند باشد. احساس کمک به دیگران خوب است زیرا وقتی به کسی کمک می کنید، آنها نیز احتمالاً راهی برای کمک به شما پیدا می کنند. ممکن است امروز یا فردا نباشد اما در جایی از آینده، آنها در صورت نیاز به شما کمک خواهند کرد.

منبع: neilpatel.com
رای دهید

تیم تولید محتوا

این مطلب توسط تیم تولید محتوای ایران فاندر تهیه شده است. ما در تلاش برای توسعه وب فارسی هستیم تا بهترین مقالات در هر زمینه ای را برای وبسایت ها تهیه کنیم. کیفیت محتوای این صفحه توسط متخصصین و کارشناسان ما بررسی و تایید شده است.

سفارش تولید محتوا
اینستاگرام سایت ایران فاندر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
1
پریسا رحیمی
سلام، چطور می تونم کمکتون کنم؟