آموزش جامع تولید محتوای صوتی از ضبط تا انتشار (رایگان)

تولید و ساخت محتوای صوتی

محتوای صوتی مهم است. چرا؟ چون گوش هایی برای شنیدن داریم! آیا محتوا صوتی بخشی از استراتژی بازاریابی محتوایی شماست؟ اگر جواب تان خیر است، نگران نباشید، شما تنها نیستید!

بسیاری از بازاریابان از قدرت روزافزون این نوع محتوا چشم پوشی می کنند. وقتی ۸۰ درصد جمعیت بالای ۱۸ سال تلفن هوشمند دارند، در واقع آنها دستگاهی در جیب خود دارند که می توانند با آن صحبت کنند و چیزی را گوش دهند. اگر شما این نیاز آنها را برآورده نسازید، در عوض رقبا و تازه واردان نیازهای آنها را برآورده می کنند!

آیا می دانستید که خواندن یک مطلب ۱۵۰۰ کاراکتری حدود ۲۰ تا ۳۰ دقیقه از وقت شما را می گیرد، در حالی‌ که در کمتر از ۱۰ دقیقه می توانید به همان مطلب گوش دهید و حتی هنگام گوش دادن هم می توانید مشغول انجام کارهای دیگرتان باشید.

شما نباید از قافله رقبا عقب بمانید! اگر تمایل دارید اطلاعاتی در مورد اینکه چرا باید صدا را به بازاریابی محتوایی خودتان اضافه کنید، کسب نمایید و با انواع، مزایا و کاربردهای این نوع محتوا و همچنین با نکات جالبی درباره نحوه تولید آن آشنا شوید، توصیه می کنیم این راهنما را با دقت بخوانید چرا که به شما کمک می کند اطلاعات شنیداری را به شنوندگان بالقوه ای که به دنبال محتوای شما هستند، ارائه دهید.

محتوای صوتی چیست؟

محتوای صوتی یا شنیداری (به انگلیسی: Audio content) به هر نوع اطلاعاتی گفته می شود که به صورت صوتی منتشر شده باشد؛ یعنی هر نوع مطلبی که قابل شنیدن بوده و بتوان با گوش دادن متوجه مضمون آن شد. این نوع محتوا از ترکیبی از اصوات و کلمات تشکیل شده است که باهم باعث تولید اطلاعات و داده ها برای شنوندگان می شود.

تولید محتوای صوتی
تولید محتوای صوتی

این نوع محتوا را می توان از طریق دستگاه هایی مانند اسپیکرهای کامپیوتری، هدفون یا بلندگوهای هوشمند پخش کرد. البته باید بگوییم دستگاه های دستیار صوتی که از هوش مصنوعی (AI) بهره می گیرند مثل الکسا (دستیار صوتی آمازون) وجود دارند که با آنها می توانید شنیدن خود را لذت بخش کنید.

از همه مهمتر، صدا به شنوندگان تجربه محتوای هندزفری (بدون دست) و یا بدون صفحه را ارائه می دهد. بنابراین شنوندگان می توانند در حین گوش دادن، بر روی فعالیت غیرمحتوایی و غیر مرتبط همانند آشپزی، رانندگی، پیاده روی، ورزش، انجام کارهای عادی و روزمره و… تمرکز داشته باشند.

این نوع محتوا باعث می شود مخاطبان بتوانند صدای شما را زنده گوش کنند یا آن را ذخیره کرده و زمانی دیگر به آن گوش دهند. برخلاف قالب های ویدیویی یا نوشتاری، محتوای صوتی ایجاد می شود تا به راحتی در حین حرکت یا هنگام انجام کارهای دیگر بتوان به آن گوش داد

از آنجا که کاربران صوت افزایش مداوم داشته است، نمی توان اهمیت ادغام آن را در کسب و کارها نادیده گرفت. محتوای صوتی می تواند راهی مفید برای انتقال داستان، فرهنگ، مأموریت یا صدای سازمان به مشتریان بالقوه باشد. علاوه بر این از محاین نوع محتوا می توان برای بهبود تجربه کاربر (UX) و برقراری ارتباط با کاربران استفاده کرد.

در کل محتوای شنیداری به دو روش زیر ایجاد می شود:

  • انسانی: از طریق ضبط صدای واقعی انسان
  • کامپیوتری: از طریق تبدیل متن نوشتاری به گفتاری با استفاده فناوری پردازش زبان طبیعی (NLP)

پردازش زبان طبیعی (Natural Language Processing) یکی از زیرشاخه های هوش مصنوعی و نوعی تکنولوژی مورد استفاده برای کمک به کامپیوترها برای درک زبان طبیعی انسان می باشد.

نکته کلیدی: اپلیکیشن هایی وجود دارند که صوت را به متن و متن را به صوت تبدیل می کنند. کافیست در گوگل یک جستجوی ساده درباره آنها انجام دهید.

کاربردهای محتوای صوتی

  • سازمان ها می توانند برخی مهارت ها را با دستگاه هایی مجهز به هوش مصنوعی همانند Amazon Echo یا Google Assistant یاد بگیرند تا تعامل با مشتریان را افزایش دهند، به سوالات مطرح شده درباره محصول پاسخ بهتری دهند و کسب و کار خود را بیش از پیش رشد دهند.
  • پخش کننده های صوتی (پلیرهای صوتی) را می توان در صفحات وب سایت ادغام کرد تا متن را با صدای طبیعی و با ترجمه های مختلف به زبان بلند بخواند. به عنوان مثال در انتهای هر مقاله، صوت آن را نیز قرار دهید.
  • پادکست ها را می توان به عنوان نوعی بلاگ صوتی زنجیره ای مورد استفاده قرار داد. به عنوان مثال می توان پادکست های سریالی ساخت و به صورت هفتگی آنها را منتشر کرد.
  • محتوای صوتی را می توان با برنامه های حرفه ای موبایل و کامپیوتر تبدیل به اکولایزر کرد و به تصویری در شبکه های اجتماعی انتشار داد. همچنین محتوای صوتی ضبط شده را میتوان برای ساخت کلیپ حرفه ای و ادیت ویدیو که هیچ صدایی بر روی آن وجود ندارد، به کار برد.
  • کسب و کارها می توانند اطلاعات مهم را به صورت صوت درآورند که به کاربران امکان می دهد، هنگام انجام همزمان کارها، اطلاعات را پخش کرده و گوش کنند.
  • بازاریاب ها می توانند از آیدیوگرام ها (رکوردهای ضبط شده صوتی تنظیم شده روی یک تصویر ثابت) برای انتشار در شبکه های اجتماعی استفاده کنند.

مزایای محتوای صوتی

  • نوع جدیدی از محتوا را فراهم می کند که ممکن است منجر به تولید لید یا مشتری جدید شود.
  • می تواند یک مزیت رقابتی بی نظیر در برابر رقبایی که وارد فضای محتوای صوتی نشده اند، باشد.
  • قابلیتی است که دسترسی به اطلاعات را راحت تر می کند.
  • می تواند قشری از دنبال کنندگان جدید و اختصاصی همانند شنوندگان پادکست را جذب کند.
  • صوت می تواند به مشخصه ای از برند شما تبدیل شود. یعنی مخاطبان با شنیدن آن، یاد برند شما بیافتند. به این کار برندینگ صوتی می گویند.
  • تعاملات را افزایش می دهد زیرا روشی راحت تر برای کاربران است که با محتوا درگیر شوند.
  • مبتنی بر ابر و فاقد محدودیت سخت افزاری است.

انواع محتوای صوتی

۱- پادکست (Podcast)

پادکست‌ها همان فایل‌های صوتی می باشند که دسته بندی شده و سریالی تولید می شوند. و مخاطبان می‌توانند به صورت رایگان یا در ازای پرداخت پول به آنها گوش کنند. این نوع محتوای صوتی در زندگی اکثر ما، یک مهمان تازه‌ وارد محسوب می شود و معمولاً یادآور رادیو در زمان های قدیم است، با این تفاوت که فرم و شیوه‌ی متفاوتی از روایت‌گری را به ما ارائه می دهد.

علاوه بر خلاقیت در شکل تولید محتوا، در قیاس با رادیوهای سنتی، تنوع موضوعی و کیفی بیشتری نیز دارد. بر حسب انتخاب شنوندگان، پادکست ها روی یک موضوع بخصوصی تمرکز دارند. محبوبیت پادکست ها از زمان شروع کار در سال ۲۰۰۴ فقط در حال افزایش بوده است.

پادکست ها فوق العاده محبوب هستند و برخی از آنها، میلیون ها شنونده دارند. از آنجا که انواع مختلفی از پادکست ها وجود دارد که طیف گسترده ای از موضوعات را پوشش می دهد، طیف گسترده ای از افراد نیز وجود دارند که بر حسب علاقه، برخی پادکست ها را انتخاب و گوش می دهند.

به طور کلی شنوندگان پادکست ها معمولاً افرادی تحصیل کرده، متمول و به احتمال زیاد دارای اسپیکرهای هوشمند Amazon Alexa یا Google Home هستند که باعث می شود آنها در خانه این نوع محتوا را بیشتر گوش دهند.

ایجاد پادکست به طور خاص در کسب و کار شما یک استراتژی عالی نیست مگر اینکه از زاویه ای متفاوت برای تبلیغ برند خود به آن نزدیک شوید. شما باید به فکر ایجاد و تبلیغ پادکست هفتگی به عنوان یک محتوای مارک دار شنیداری باشید که متفاوت از روش های سنتی بازاریابی محتوا مانند وبلاگ نویسی است.

به جای ایجاد پادکست درباره شرکت خود، سعی کنید در مورد یک موضوع خاص در صنعت خود یا در مورد برخی از جنبه های کسب و کار خود که به آنها علاقه داشته یا درباره اطلاعاتی دارید، پادکست آموزشی ایجاد کنید که هم مستقیماً روی شما و هم مشتریان احتمالی شما تأثیر ارزشمند بگذارد. این را هم باید بدانید که تولید محتوای صوتی به سبک پادکست، باید دارای قسمت های کوتاه یک تا پنج دقیقه ای باشد.

کتاب صوتی، پادکست، مقاله و داستان صوتی
محتوای صوتی

۲- کتاب صوتی (Audiobook)

اگر درباره پادکست ها اطلاعاتی دارید، قطعاً در مورد کتاب های صوتی که نسخه شنیداری کتاب های چاپی هستند هم اطلاعاتی دارید. کتاب های صوتی بسیار محبوب شده اند و حتی شروع به رقابت با کتاب های چاپی کرده اند. این روزها در ازدحام و شلوغی زندگی، ترافیک وقت زیادی از افراد را در مسیر رفت و آمد تلف می کند، سایر مشغله‌ها را هم به آن اضافه کنید.

به همین دلایل خیلی از ما دیگر وقت کتاب خواندن نداریم. قطعا می دانید که تولد کتاب های الکترونیکی شکل موفقی در بازاریابی محتوا بود و تبدیل مجدد محتوا از یک نوع به نوعی دیگر، راهی عالی برای سرمایه گذاری و گسترش استراتژی محتوا محسوب می شود. پس چرا کتاب الکترونیکی موجود را به کتاب صوتی تبدیل نمی کنید؟ چرا زمانی که قصد ایجاد یک کتاب الکترونیکی یا ویدیویی درباره موضوعی را دارید، سعی نمی کنید آن را به عنوان کتاب صوتی نیز ضبط کنید؟

  • مقاله صوتی: مقاله صوتی هم نوع دیگری از کتاب صوتی محسوب می شود. در این نوع مقالات، نسخه شنیداری مقالات همراه با نسخه نوشتاری آنها منتشر می شود تا مخاطب به انتخاب خودش یکی از آنها را برگزیند.
  • داستان صوتی: یکی از انواع پرطرفدار کتاب صوتی بوده و به صورت روایت گری و قصه گویی به شرح یک داستان می پردازد. این نوع محتوای صوتی بایستی شامل تصویرسازی در ذهن مخاطب با استفاده از آهنگ و صدای گویندگان باشد. داستان های صوتی باید با چنان لحنی ضبط شود که مخاطب را تا اتنها درگیر خود سازد، فرقی هم نمی کند گوینده یک نفر باشد یا چند نفر.

تفاوت پادکست و مقاله صوتی:

پادکست ها همانند کانال های رادیویی با ارائه روایتی داستان سرایانه سعی در جذب مخاطب دارند و اپیزودهای مختلف آن موضوعی مشخص را در پیش می گیرد. در تولید یک پادکست چند نفر می توانند با همدیگر همکاری کرده و به جای این که متنی را عیناً بخوانند، شکلی از گفتگو را به آن بدهند. اما مقاله صوتی همان مقاله متنی بازخوانی شده توسط یک نفر گوینده می باشد.

جستجوی صوتی (Voice Search) و سئو صوتی (Voice SEO) چیست؟

بهینه سازی جستجوی صوتی یا SEO صوتی، عملی است که می تواند محتوا را از طریق جستجوی صوتی معمولاً با استفاده از گوشی هوشمند، بلندگوی هوشمند یا یک دستیار صوتی، جستجو کند. هنگام جستجوی چیزی در یکی از این دستگاه ها، کاربران به جای تایپ کردن کلمات؛ با حرف زدن دستوراتی را بیان می کنند که مرورگر، کلمات آنها را تشخیص و جستجو می کند.

این مقاله را حتما بخوانید:  +60 ابزار سئو رایگان برای تحلیل SEO (جامع و بهترین لیست)

بهینه سازی برای جستجوی صوتی از طریق Google یا Amazon به همان روشی است که برای محتوای متنی انجام می شود. با این حال باید توجه کنید که کاربران در جستجوی صوتی، یک کلمه کلیدی را جستجو نمی کنند بلکه یک عبارت کلیدی را جستجو می کنند.

تبلیغات صوتی (Audio Advertisements) چیست و چگونه انجام می شود؟

باید بدانید تبلیغات شنیداری، محدود به سرویس های پخش صوت مانند Spotify یا Pandora و همچنین تبلیغات در درون محتوای پادکست ها است.

با ظهور پلتفرم های شنیداری، تبلیغات صوتی به یک مزیت اصلی تبدیل شده است. اسپیکرهای هوشمند و دستیارهای صوتی مانند الکسا یا گوگل Home نیز احتمالاً دارای برنامه ای برای تسهیل تبلیغاتی صوتی هستند اما هنوز این کار را انجام نداده اند. این مطمئناً بخشی از مدل کسب و کار آنها در آینده خواهد بود.

آیا باید تبلیغات صوتی جزو برنامه بازاریابی شما محسوب شود؟ بله قطعا باید اینطور باشد؛ البته به مخاطب شما نیز بستگی دارد. تبلیغات در سرویس های پخش صوت راهی عالی برای دستیابی به مخاطبان هدفی است که گوش دادن را دوست دارند.

اما به خاطر داشته باشید که برندهای بزرگ تر و قوی تر، محتوایی تولید می کنند که هم قابل مشاهده و هم قابل شنیدن باشد. حتما از تبلیغات صوتی برای تقویت سایر تلاش های تبلیغاتی خود استفاده کنید اما فراموش نکنید که ویدیو همچنان قوی ترین انتخاب تبلیغاتی برای جلب توجه مخاطبان به برند شما است.

نهایتاً باید بدانید محتوای صوتی جایگزینی برای محتوای ویدئویی نیست! ولی دلایل آماری زیادی وجود دارد که باید در استراتژی بازاریابی محتوای شما گنجانده شود.

فرمت های مختلف فایل صوتی

فرمت های مختلف صوتی
فرمت های مختلف فایل صوتی

۱- MP3

معروف ترین و پرکاربرد ترین فرمت‌ صوتی است که تقریبا هر نوع پلیری قادر به اجرای این فایل فشرده‌ شده بوده و نیاز به هیچ تنظیم و یا تبدیلی ندارد.

۲- WMA

این نوع فرمت با فشرده‌ سازی عالی، یک کیفیت مطلوب و خوب، برابر با کیفیت MP3 دارد ولی فضایی که اشغال می کند نصف فضای MP3 بوده و برای کاربرانی که کمبود فضا دارند، بسیار مناسب خواهد بود.

۳- ACC

پیشرفته‌ تر و باکیفیت تر از دو فرمت MP3 و WMA بوده و می تواند از صداهای چندکاناله پشتیبانی کند.

۴- OGG

این فرمت به علت اینکه اُپن سورس و نوعی مبدل فرمت های دیگر بود، نتوانست جایگاهی در دنیای حرفه‌ای صدا و موزیک داشته باشد و با شکست روبرو شد.

۵- RA یا RM

برای گوش دادن آنلاین موزیک و فیلم بوده و با داشتن کیفیت پایین، اصلاً برای ضبط صدا مناسب نیست.

۶- M4A

تقریباً مشابه MP3 ولی فشرده تر و کم حجم تر از آن بوده ولی از نظر کیفیت، تفاوت زیادی با آن ندارند. به غیر از برخی از دستگاه های خانگی و اتومبیل ها، تقریباً تمامی دستگاه‌ها قادر به پشتیبانی از این فرمت می باشند.

۷- CDDA

فرمت CD های صوتی قابل اجرا توسط ضبط و سی دی پلییرها می باشد.

۸- WAV

فرمت صوتی کمتر فشرده و با حجم بالا که در تدوین فیلم، انیمیشن و صداگذاری بسیار کاربردی می باشد.

۹- FLAC

محبوب‌ترین فرمت فشرده محتوای صوتی، بدون کاهش کیفیت می باشد. این فرمت به علت اوپن سورس بودن، قابل تغییر بوده و همه موزیک پلیرهای کامپیوتری می توانند این نوع فرمت صوتی را پخش نمایند.

۱۰- ALAC

این فرمت در سال ۲۰۰۴ ارائه شده و می توان گفت یک نوع فشرده ‌سازی شده با بالاترین کیفیت می باشد. البته باید بگوییم که در مقایسه با FLAC عددی نیست.

۱۱- AIFF

یک فرمت فایل صوتی برای ذخیره سازی دیجیتال داده های صوتی می باشد که بدون کوچک‌ترین فشرده‌سازی در اختیار کاربران قرار گرفته است.

۱۲- PCM

این نوع فرمت یک فایل دیجیتال RAW و برگرفته شده از سیگنال های آنالوگ صوت می باشد. یعنی میکروفن دستگاه، دیتای خام صوت را طبق یک الگوریتم خاص بدون هیچ فشرده سازی به بیت دیجیتال تبدیل می کند. سی دی ها و دی وی دی ها بیشترین استفاده از این فرمت صوتی را دارند.

۱۳- BWF

همان فرمت فایل های wave می باشد که دارای یک زیر چانک با عنوان (bext (Broadcast EXTension است که در آن اطلاعات شناسنامه ای و مالکیتی از فایل صدا ذخیره می شود.

۱۴- AU

فایل های صوتی AU برای موسیقی یا سخنرانی با کیفیت پایین مناسب اند. و از طریق برنامه های یاریگر و اتصالی پشتیبانی می شوند.

آیا امکان تولید یک محتوای صوتی باکیفیت در خانه وجود دارد؟

در جواب این سوال باید بگوییم بله و برای جذب مخاطبتان باید بلد باشید که چگونه حرف بزنید. این نکات را به یاد داشته باشید:

  • برای اینکه هنگام ضبط صدا، حرف هایتان قابل فهم تر باشد، سعی کنید با دهان باز حرف بزنید و کلمات را واضح بیان کنید.
  • برای اینکه جملات شما نامفهوم نباشد، در ادای کلمات اصلاً تعجیل نداشته و شمرده و واضح صحبت کنید.
  • برای عدم ایجاد حس غریبگی در مخاطب تان سعی کنید از کلمات رسمی استفاده نکنید! محاوره ای صحبت کنید و از کلمات روزمره خودتان استفاده کنید.
  • برای عدم انتقال حس مصنوعی بودن، با صدای خودتان صحبت کرده و سعی نکنید مانند گویندگان حرفه ای حرف بزنید و تغییر صدا دهید.
  • سعی کنید اگر از میکروفن های حرفه ای برای ضبط صدا استفاده می کنید، نفس عمیق و بلند نکشید تا حس ناخوشایندی در مخاطب ایجاد نکنید. البته که می توان با برنامه های خاصی صداها و نویزهای اضافه را حذف کرد.
  • اعتماد به نفس داشته و باانگیزه حرف بزنید، برای این کار سعی کنید زمانی که از نظر روحی حالتان خوب و مساعد بود، اقدام به ضبط صدا نمایید.
  • با اینکه مخاطب چهره شما را نمی بیند ولی همیشه هنگام ضبط محتوای صوتی تان لبخند بزنید.

شرایط ضبط صدا در خانه

مکانی ساکت و دنج را انتخاب کنید. مکانی که پیچش صدای زیادی وجود نداشته باشد، در صورت پیچش صدا می توانید زیر یک پتو یا در مقابل کتابخانه اقدام به ضبط صدا کنید. ضبط صدا داخل اتومبیل شخصی تان هم راهکار خیلی خوبی است.

تجهیزات مورد استفاده برای ضبط صدا

  • میکروفون یقه ای Boya BY-M1
  • میکروفون Rode NT-USB که با کابل USB به لپ‌تاپ یا کامپیوتر متصل می شود.
  • رکوردر صدا Sony ICD-TX800
  • میکروفون یقه ای بیسیم (HF) سنهایزر
  • میکروفون موبایل

میکروفون و رکوردر صداکدام یک از تجهیزات بالا بهتر است؟

شما می توانید برای شروع کار خود از همان میکروفون یقه ای بویا ام ۱ استفاده کنید که واقعا نسبت قیمت به کیفیت آن، باصرفه و بی نظیر است. البته اگر می خواهید، هزینه زیادی صرف کنید و بسیار حرفه ای ضبط صدا را انجام دهید، از میکروفون Rode NT-USB استفاده نمایید.

خواهشاً توجه داشته باشید که اصل محصول (اورجینال) را خریداری کنید.

ویژگی های یک صوت با کیفیت

  • نبود نویز
  • بدون صداهای اضافی
  • بلندی صدای مناسب

نحوه حذف نویز از صدای ضبط شده

نویز در صورتی به وجود می آید که صدا در یک مکانی به غیر از استودیو و با یک میکروفن معمولی ضبط شود. برای حذف نویز می توانید نرم افزار Adobe Audition را بر روی کامپیوتر یا لپ تاپ خود نصب کنیم. محیط نرم افزار ادوبی آدیشن به شکل زیر است.

نصب برنامه ادوبی آودیشن
محیط نرم افزار ادوبی آدیشن

بعد از ورود به داخل برنامه، از قسمت Files روی عکس پوشه کلیک کرده و بعد از انتخاب فایل مورد نظر و کلیک روی Open، فایل صوت را به این پنل اضافه می کنیم.

انتخاب و افزودن فایل صوتی به ادوبی آدیشن

سپس با گرفتن فایل و انداختن آن داخل بخش Editor در وسط نرم‌افزار باید قسمتی که نویز دار است را حذف کنید. برای این کار ابتدا باید کلید alt کیبورد خود را گرفته با اسکرول ماوس خود را بچرخانید تا بر روی صوت زوم تر شود. سپس روی صدای اضافی کلیک کرده، موس را نگه داشته و بکشید تا قسمتی از صوت انتخاب شود. بعد روی همان بخش انتخاب شده، راست کلیک کرده و گزینه Capture Noise Print را انتخاب کنید تا یک کپی از فرکانس‌های آن نویز را بگیرید.

حذف نویز در ادوبی آودیشن

بعداً در همان پنل دوباره روی فرکانس‌ها کلیک می‌کنیم تا کل فرکانس‌‌ها انتخاب شود. (برای انتخاب کل فرکانس ها می توانید کلید ctrl+a را همزمان روی کیبورد خود بفشارید. البته می توان با دو بار کلیک چپ کردن روی فرکانس ها، همه صوت را انتخاب کرد)

سپس از پنل Effects Tack در بخش Noise Reduction روی گزینه Adaptive Noise Reduction کلیک کنید.

حدف نویز از صدا

یک پنجره ظاهر می‌شود که برای حذف نویز ما فقط با دو لغزنده Reduce Noise By و Noiseness کار خواهیم داشت. مقدار اولی را حدوداً روی ۲۵ و مقدار دومی را حدوداٌ روی ۴۰ تا ۵۰ قرار دهید. نهایتاً بعد از بستن پنجره، با کلیک روی Apply در پایین سمت چپ نرم افزار می توانید تغییرات را اعمال کنید.

اعمال تغییرات برای حذف نویز صدا

بعد از انجام کارهای بالا خواهید دید که نویز به کلی حذف شده است.

نویزها حذف شد

نکته مهم: اگر می خواهید بر روی صدای ضبط شده خود با نرم افزار ادوبی آدیشن تغییراتی ایجاد کنید، حتما چند ثانیه در ابتدای ضبط خود، سکوت کنید تا صدای محیط را در داخل نرم افزار کاملا تشخیص دهید.

نحوه تنظیم و متعادل سازی بلندی صدا

برای این کار روی فرکانس‌ها دوبار چپ کلیک می‌کنیم تا همه فرکانس‌‌ها انتخاب شود. بعد از سربرگ Effects در بخش Amplitude and Compression روی Normalize کلیک می‌کنیم.

تنظیم دسیبل صدا

در پنجره باز شده، روی dB کلیک کرده و عدد Normalize to را روی ۲- قرار می‌دهیم. در آخر روی Apply کلیک می‌کنیم تا نرم افزار به صورت خودکار، هر فرکانسی که از ۲- dB بیشتر بود را کم کرده و تنظیم کند.

نرمالایز کردن میزان دسیبل

در گام بعدی باید قسمت‌های مختلف صدا را تنظیم کنیم. برای انجام این کار باید صدای هر کجا که کم بود را بالا ببریم. برای این کار قسمتی که احتیاج به تغییر دارد را با کلیک کردن و کشیدن انتخاب می‌کنیم؛ سپس با استفاده از لغزنده‌ای که در تصویر می‌بینید شدت صدا را کم یا زیاد می‌کنیم.

تنظیم صداهای کم به متوسط

نحوه حذف بخشی از صوت

هنگام ضبط امکان دارد بخشی از صوت صدایی بیاید یا اشتباهی کرده باشید که بخواهید آن را حذف کنید. برای این کار کافی است آن بخش را با کلیک موس و کشیدن انتخاب کنید و کلید Delete را روی کیبورد خود بزنید

این مقاله را حتما بخوانید:  چگونه دیجیتال مارکتینگ کنم؟ 7 ابزار مخصوص بازاریابی دیجیتال

نحوه افزودن موسیقی پس زمینه به محتوای صوتی

اضافه کردن موسیقی به پس‌زمینه یا بک گراند به صوت، باعث ایجاد جذابیت برای شنوندگان می شود. برای این کار ابتدا نرم‌افزار Adobe Audition را باز کنید و روی Multitrack که در منو بالای نرم‌افزار وجود دارد، کلیک کنید.

مالتی ترک ادوبی آدیشن

پنجره ای برایتان باز می شود که از Session Name نامی برای پروژه خود، از Folder Location محلی برای ذخیره و از Master گزینه Mono را انتخاب کنید.

ایجاد مالتی ترک جدید در ادوبی آدیشن

بعد از طی این مراحل و کلیک روی OK می توانید از پنجره سمت چپ گزینه Files محتوای صوتی و موسیقی دلخواهتان را انتخاب کنید. (در بالا توضیح داده ایم) بعد از انتخاب صوت باید با موس آن را گرفته و داخل بخش وسط نرم‌افزار رها نمایید. بخش وسط نرم‌افزار لاین های مختلفی دارد که می توانید داخل هر لاین صوت های مختلفی را اضافه کنید و به صورت جداگانه تنظیمات مربوط به هر صوت را انجام دهید.

اضافه کردن صدا در مولتی ترک ادوبی ادیشن

شما با بردن موس خود به گوشه سمت راست پایین، کلیک کردن در آنجا و نگه داشتن موسT می‌توانید میزان صدای موسیقی پس زمینه تان را کم و زیاد کنید.

تنظیم صدا در مالتی ترک

با کم یا زیاد کردن عدد کنار هر لاین می‌توانید صدای آن لاین را تنظیم کنید.

تنظیم بلندی صدا

برای کم کردن تدریجی صدا (Fade) با بردن موس خود روی خط زردی که وسط هر صوت وجود دارد و ایجاد دو تا نقطه با فاصله روی آن، سپس کلیک روی نقطه دوم و به سمت پایین کشیدن آن، می توانید این کار را انجام دهید.

کم کردن تدریجی صدا fade

نحوه خروجی گرفتن فایل صوتی

نهایتاً برای خروجی گرفتن از صوت کافی است در پنجره ای که از مسیر زیر را بروید.

File -> Export -> Multitrack Mixdown -> Entire Session

خروجی گرفتن از قسمت مالتی ترک ادوبی ادیشن

بعد از پر کردن گزینه های نام، محل ذخیره، فرمت که باید MP3 Audio باشد، حال به قسمت format setting میرسیم.

پارت پایانی برای خروجی گرفتن فایل صوتی

برای انتخاب کیفیت صوت تان می توانید در گزینه Format Settings با کلیک روی Change می توانید با انتخاب MP3 320 Kbps خروجی کیفیت بالا و همچنین حجم محتوای صوتی زیادی داشته باشید. پس بهتر است برای عدم افزایش حجم فایل تنظیمات را روی MP3 96 Kbps قرار دهید. سپس با کلیک روی Ok می توانید کارتان را به پایان برسانید.

نکته‌ مهم: اگر محتوای صوتی شما بیش از ۵ دقیقه است، برای عدم خستگی مخاطبان تان، بهتر است موسیقی را در کل صوت قرار ندهید.

معرفی ۱۵ سایت برای به اشتراک گذاری محتوای صوتی

سایت های ایرانی:

  • شنوتو
  • ناملیک
  • تهران پادکست
  • چنل بی
  • بی پلاس

سایت های خارجی:

  • Castbox (محبوبترین بین ایرانی ها)
  • Anchor
  • Soundcloud
  • Buzzsprout
  • Captivate
  • Transistor
  • Castos
  • Podbean
  • Simplecast
  • Resonate

معرفی شبکه اجتماعی صوتی کلاب هاوس (Clubhouse)

«یک شبکه اجتماعی مبتنی بر صدا و چت صوتی» این تعریف ساده و یک خطی همین اپلیکیشن است. تنها تصویری که شما از کاربران این اپلیکیشن می توانید ببینید عکس پروفایل آنهاست. افراد در این اپلیکیشن می توانند صحبت کنند یا به صحبت افراد دیگر گوش کنند.

شبکه اجتماعی صوتی کلاب هاوس
شبکه اجتماعی کلاب هاوس

۳ نکته عجیب درباره کلاب هاوس

  • شبکه اجتماعی مبتنی بر صوت است و خبری از متن، عکس و ویدئو در آن نیست!
  • لوگوی خاصی ندارد!
  • برای عضویت در آن باید دعوتنامه داشته باشید! (این موضوع مربوط به اویل کار کلاب هاوس بود که هم اکنون اینطور نیست)

اولین انتشار: آپریل ۲۰۲۰

کلاب هاوس، ترند این روزهای دنیای اینترنت، ابتدا برای سیستم عامل ios عرضه شد و از appstore قابل دانلود است. نسخه اندروید کلاب هاوس نیز مدتی بعد از نسخه ios منتشر شد.

هشدار: در گوگل پلی کلاب هاوس را با سرویس clubhouse.io اشتباه نگیرید زیرا این اپلیکیشن ابزاری برای توسعه پروژه است.

دعوت نامه

یکی از مهم ترین تفاوت های کلاب هاوس با سایر شبکه های اجتماعی این است که شما برای آغاز فعالیت، علاوه بر آنکه به آیفون نیاز دارید، بلکه به دعوتنامه یکی از اعضای فعلی این سرویس نیز احتیاج دارید. (خوشبختانه این محدودیت اکنون وجود ندارد)

حریم خصوصی و امنیت

مکالمات افرادی که صحبت می کنند توسط اپلیکیشن قابل ضبط شدن نیستند، اما این بدان معنا نیست که خود کاربران نمی توانند این کار را بکنند. (هر چند این کار مخالف قوانین کلاب هاوس است.)

بهتر است این را هم بدانید که در این اپلیکیشن، مکالماتی که انجام می شود، ضبط و ذخیره نشده و کاربران بعداً قادر نخواهند بود به آن گوش دهند. باید تمام مکالمات را زنده گوش دهید.

نکته مهم: به هر حال رفتار و اقدامات شما در اینترنت، معمولا برای همیشه ثبت می شود.

کلاینت های غیر رسمی سیستم عامل اندروید برای کلاب هاوس منتشر شده که با توجه مشکلات فراوان آنها مثل مسائل امنیتی و حریم خصوصی به هیچ وجه توصیه نمی شوند.

پادکست؟!

بسیاری از افراد کلاب هاوس را با پادکست مقایسه می کنند در حالی که این اپلیکیشن تفاوت های اساسی با پادکست ها دارد.

مثلا پادکست ها را می توانید هر زمانی گوش کنید، بسیاری از ژانرهای پادکست متن از پیش نوشته شده دارند و خروجی نهایی پادکست ها ادیت شده اند. در حالی که در کلاب هاوس شما به یک گفتگوی زنده گوش کرده یا در آن شرکت می کنید.

اتاق گفتگو

شما می توانید با لمس دکمه Start a room+ سه نوع اتاق گفتگو ایجاد کنید:

  • اتاق open: همه افراد چه فالور شما باشند و چه فالور شما نباشند می توانند join شوند و کاملا عمومی است. (پر استفاده ترین)
  • اتاق Social: فقط فالور های شما می توانند در گروه جوین شوند.
  • اتاق closed: فقط افرادی که شما انتخاب می کنید می توانند در گروه افزوده شده و وارد گفتگو شوند.

مزایا

  • ظرفیت اتاق ها بسیار بالاست و فعلا پنج هزار نفر ظرفیت دارد.
  • لزومی به نگاه کردن مداوم به صفحه نمایشگر ندارد و حتی می توانید از برنامه خارج شوید و صفحات دیگر گوشی خود را چک کنید.
  • داخل پروفایل تان می توانید آیدی اینستاگرام و توییتر خود را قرار دهید و کسی که شما را دعوت کرده را ببینید.

معایب

  • به تازگی می توانید توسط اپ های جانبی، فالور فیک برای خود بخرید.
  • این اپلیکیشن هنوز یک سرویس بالغ نیست و با توجه به سن کمش، ایرادات زیادی از نظر رابط و تجربه کاربری دارد.
  • کلاب هاوس از همین حالا در معرض سواستفاده افراد خاصی قرار گرفته (مثل هر پلتفرم دیگری)
  • نمی توانید به صورت متسقیم در آن تبلیغ کنید.

توضیحات تکمیلی

کلاب هاوس با حضور افراد مشهوری مثل بیل گیتس و ایلان ماسک، معروف شد. می توانید آن را دانلود کنید اما نمی توانید یک حساب کاربری ایجاد نمایید. شما باید برای عضویت در آن، از طرف یکی از کاربران دعوتنامه دریافت کنید.

هنگام پیوستن به این شبکه اجتماعی، موضوعات موردعلاقه مانند فناوری، کتاب، تجارت، بهداشت یا… را انتخاب می کنید. هرچه اطلاعات بیشتری راجع به علایق خود به برنامه بدهید، روم های مکالمه مرتبط و افراد بیشتری را به شما پیشنهاد می کند که آنها را دنبال کنید یا به گفتگوی آنها بپیوندید.

در اتاق های مکالمه تنها تعداد خاصی از افراد گفتگو می کنند (در اتاق های گفتگو، کسانی که آیکون سبز دارند، مدیران گروه هستند) و سایر کاربران فقط می توانند به گفتگوهای آنها گوش دهند. در صورتی که بخواهید حرف بزنید، می توانید با بالا بردن دست خودتان (فشردن دکمه دست) اجازه این کار را بگیرید.

چه چیزی صوت را برای بازاریابان مهم می سازد؟

۱-  فناوری دائماً در حال پیشرفت است.

با پیشرفت فناوری، کیفیت صوت افزایش یافته و قیمت تجهیزات و امکانات مرتبط با آن کاهش می یابد. از این رو کسب و کارها، قادر به ارائه محتوای مفیدتر و سرگرم کننده تر برای مخاطبان خود می باشند.

۲- محتوای صوتی، تجربه مشتری را بهتر می کند.

بسیاری از بازاریابان از توانایی صوت برای ارائه تجربه بهتر به مشتری غافل هستند. صدا به شنوندگان این امکان را می دهد تا از طریق دستگاه های مختلف، در هر مکان و زمانی، محتوای مورد نظر خود را دریافت و گوش دهند. می توانید به مخاطبان پیشنهاد دهید که با به اشتراک گذاشتن اطلاعات ارتباطی شان، به محتوای جدید صوتی دسترسی خواهند داشت.

۳- قابلیت تولید، توزیع و جستجوی صدا، هر روز در حال توسعه است.

همه از این موضوع آگاه هستند که محتوای صوتی برای دهه ها وجود داشته و از رادیو و تلویزیون پخش می شده است. همچنین افراد می توانستند به محتوایی که خریداری کرده بودند، همانند موسیقی گوش دهند.

دستگاه های جدیدتر با به کارگیری هوش مصنوعی، به شنوندگان این امکان را می دهند تا با استفاده از گزینه صوتی و سایر گزینه های جستجو، سریعتر این نوع محتوا را جستجو و پیدا کنند. بنابراین این قابلیت، کار کاربران در یافتن و به کارگیری این نوع محتوا را بیشتر تسهیل کرده است.

برای نشر بهتر محتوای صوتی خود، از روش کتابخانه ای (دسته بندی شده با موضوع مشخص) استفاده کنید تا صدای شما برای شنوندگان قابل دسترس تر و منظم تر باشد. علاوه بر این، برای هر صوت یک توضیح کوتاه داشته باشید تا مخاطب، هدف از محتوای ایجاد شده توسط شما را بفهمد.

۴- اولویت های صوتی مخاطبان در حال تغییر است.

از آنجا که شنوندگان به طور فزاینده ای به دنبال محتوای تعاملی و محاوره ای هستند، تجهیزات و نحوه تولید محتوای صوتی، در حال تحولی شگرف است. برای اثبات این موضوع، باید بدانید که مردم حدود سه چهارم از وقت خود را به گوش دادن به موسیقی و یک چهارم از وقت خود را به گوش دادن به کلمات گفتاری در دستگاه های الکترونیکی می گذرانند.

بر اساس داده های صنعت رادیو، ما معتقدیم که این یک فرض مطمئن است که به مرور زمان، بیش از ۲۰ درصد از کل گوش دادن ها محتوای غیر موسیقی خواهند بود.

۵-  بازاریابی با این حجم از تمرکز و توجه شنوندگان، بسیار راحت است.

پلتفرم های متنی و ویدیویی شلوغ، ROI (نرخ بازگشت سرمابه) بازاریابی را کاهش می دهد زیرا جذب مخاطب از طریق آنها، هزینه بیشتری دارد. از این بدتر اینکه توجه مخاطب شما چندپاره است و بازاریابی شما باید سریع پاسخگوی نیاز او باشد وگرنه دیگر از بین رفته است!

تمرکز و توجه شنوندگان در محتوای صوتی، پراکندگی چندانی ندارد، از این رو بازاریابان می توانند در کوتاه مدت، مخاطبان وفادار شنونده بسازند. اما سریع کار کنید زیرا رقابت محتوای مبتنی بر صدا با تکامل دستگاه ها و سرویس های صوتی در حال افزایش است.

این مقاله را حتما بخوانید:  طراحی سایت آموزشی آنلاین و مجازی (نمونه کار و قیمت)

چرا باید صوت را به بازاریابی محتوایی خود اضافه کنید؟

صدا به دلیل برقراری تعامل آسان، متفاوت و منفعل تر از محتوای ویدیویی و متنی است زیرا مجبور نیستید آرام بنشینید و با توجه کامل چیزی را تماشا کنید یا بخوانید. شما می توانید هر کجا که هستید؛ چه در سالن ورزشی، در ماشین، در حال انجام کارهای منزل یا بیرون از منزل و… به این نوع محتوا گوش فرا دهید.

بازاریابی محتوای صوتی
بازاریابی محتوای صوتی

در عین حال که صدا جذاب می باشد، جالب تر این است که ما می توانیم در هنگام انجام سایر کارها با آن درگیر شویم، این موضوع باعث می شود مصرف آن در طول روز جذاب تر باشد. بعلاوه با رشد تکنولوژی و ظهور فناوری هایی همچون دستیار صوتی هوشمند، جستجوهای خودکار صوتی و… گنجاندن این نوع محتوا در برنامه های روزمره در حال آسان تر شدن است. افزودن محتوای صوتی به ترکیب بازاریابی محتوا، ۳ مزیت اصلی برای استراتژی بازاریابی شما فراهم می کند:

۱- به بازاریابی شما کیفیت انسانی می بخشد.

صدای انسان از زمانی شروع شد که در حال گریه کردن به دنیا آمد، یعنی قبل دیدن، صدا تولید کرد! برای همین است که صدای انسان، احساسات را به بازاریابی شما اضافه می کند، مخاطبان شما را درگیر خود می سازد و به تعریف بهتر برند شما کمک می نماید.

۲- دامنه بازاریابی شما را گسترش می دهد.

شما باید از هر نوع محتوایی در بازاریابی خود بهره بگیرید. محتوای صوتی افرادی را که صوت را ترجیح می دهند، جذب می کند. برخی افراد تنها می توانند از محتوای شنیداری استفاده کنند، از این رو شما باید محتوای شنیداری خودتان را در بسترها و پلتفرم های مخصوص ارائه دهید.

۳- اطلاعات را به محتوای شما اضافه می کند.

افراد بدون اینکه متوجه شوند، به طور ناخودآگاه ویژگی هایی را به صدایی که می شنوند اختصاص می دهند. بنابراین صدایی که شما برای محتوای صوتی استفاده می کنید برای مخاطبانی که به دنبال جذب آنها هستید تأثیراتی دارد. از ویژگی هایی که مخاطب به یک صوت نسبت می دهد، می توان به سن، جنس، قومیت و سطح تحصیلات اشاره کرد. با یک صوت می توان یک مخاطب معمولی را به یک شخص وفادار برای برند موردنظر تبدیل کرد.

۶ نکته در مورد بازاریابی محتوای صوتی

نکته ۱: استفاده از ویدئو ها

در فیلم هایی که در یوتیوب خود آپلود می کنید، لینک محتوای صوتی خود را به دیسکریپشن ویدئو اضافه کنید و همچنین در صوت خود، نام ویدئوهای مرتبط خود را ذکر کنید. برای بعضی از افراد ممکن است گوش دادن راحت تر از تماشا کردن و بالعکس باشد.

نکته ۲: محتوای صوتی + محتوای متنی

بعضی از افراد شنوایی خوب یا بینایی خوبی ندارند؛ اگر محتوای خود را در فرمت های مختلف در دسترس قرار دهید، قادر خواهید بود ارزش افزوده ای ایجاد کرده و توجه افراد بیشتری را جلب کنید. اگر کتاب الکترونیکی می نویسید، یک نسخه کتاب صوتی نیز از آن ایجاد کنید. بهتر است بدانید بسیاری از مجلات چاپی، نسخه های صوتی را برای مشترکان کم بینا تولید می کنند.

نکته ۳: مهمان بودن

مهمان پادکست ها و برنامه های رادیویی باشید. می توانید با برنامه های رادیویی معروف ارتباط برقرار کنید و از آنها بپرسید که آیا آنها به مصاحبه علاقه مند هستند. بسیاری از این برنامه ها، علاوه بر مصاحبه، تبلیغات را هم قبول می کنند. در بسیاری از مناطق جهان تقریباً همه مردم در هنگام رفت و آمد برای کار به برنامه صبحگاهی محلی رادیویی گوش می دهند. این یک روش عالی برای معرفی خود به مخاطبان جدید است و یک مکالمه منظم بین میزبان و شما می تواند بسیار سرگرم کننده باشد.

شنوندگان باید احساس نزدیکی به شما و میزبان داشته و همچنین تمایل داشته باشند که با تماس گرفتن یا ارسال نظر به گفتگو بپیوندند. برای داشتن ایده و دانستن چگونگی اجرای میزبان، بهتر است حداقل چند بار برنامه های قبلی آنها را گوش دهید.

نکته ۴: ایجاد پادکست سریالی

پادکست های سریالی را به مزیت کسب و کار خود تبدیل کنید و هر زمان فرصتی پیدا کردید، آن را تبلیغ نمایید. می توانید آن را در انتهای ویدیوها، در بالای وبلاگ خود، در پروفایل های شبکه های اجتماعی، تبلیغات چاپی و… معرفی کنید. همچنین می توانید از Twitter برای یادآوری زمان ارائه پادکست به شنوندگان استفاده کنید و حتی می توانید گرافیکی زیبایی برای پادکست های خودتان خلق کنید. فراموش نکنید که در پایان پادکست، از شنوندگان بخواهید که انتقادات و پیشنهادات سازنده خود را کامنت بگذارند.

تا مطمئن نشوید که می توانید به یک برنامه زمان بندی شده پایبند باشید، انجام آن را متعهد نشوید! اگر بگویید مثلاً هر دوشنبه یک پادکست را پخش می کنید و یک روز این کار را به دلیلی انجام ندهید، ممکن است شنوندگان خود را از دست بدهید. شما می توانید چند پادکست پشتیبان را ضبط کنید، به این ترتیب، مردم حتی در مواقع اضطراری چیزی برای گوش دادن خواهند داشت.

نکته ۵: بهره مندی از فناوری های جدید

طبق تحقیقات انجام شده، ۳۰ درصد از جستجوی وب، بدون صفحه کلید تایپی از طریق تعاملات صدا اتفاق می افتد. احتمالاً هنگام رانندگی از تلفن هوشمند خود درخواست راهنمایی کرده اید. از دیگر دستگاه های بسیار محبوب مبتنی بر صدا، می توان به دستیارهای دیجیتال خانگی مانند Amazon Echo ،Google Home، ترموستات های هوشمند و حتی اتومبیل های هوشمند اشاره کرد. به زودی انتشار محتوای شما از طریق همه این دستگاه ها و امکانات امکان پذیر است.

نکته ۶: کیفیت خوب محتوا

اگر صدای شما خسته کننده یا بی کیفیت باشد، مردم به آن گوش نخواهند داد. میکروفون با کیفیت بالا و ویرایش صوتی یک ضرورت است. خوشبختانه نرم افزارهای ویرایش صوت برای موبایل، Mac و PC به صورت رایگان در دسترس است که معروف ترین آن برنامه Adobe Audition است. ضبط را در یک مکان ساکت انجام دهید، مکث های ناجور و غیر ماهرانه را حذف کنید و حتماً محتوای صوتی خودتان را ویرایش نمایید. شما همچنین باید موسیقی مقدماتی و پایانی و همچنین برخی از جلوه های صوتی گاه به گاه داشته باشید.

به یاد داشته باشید که هر محتوایی که روی کاغذ، عصبانی، کنایه آمیز یا غیرمنطقی باشد؛ وقتی مردم آن را بشنوند، شدیدتر هم می شود. نشان دادن شخصیت سرگرم کننده شما به شنوندگان خوب است اما باید منطقی و جدی باشید. بالا بردن صدا یا عصبانیت می تواند برخی از شنوندگان را از شما دور کند.

همچنین از مفید و سرگرم کننده بودن محتوای خود اطمینان حاصل کنید. اگر صدای خود را ضبط کردید، قبل از اینکه برای عموم پخش کنید، از یکی از دوستان خود بخواهید به آن گوش دهد. اطمینان حاصل کنید که فرد انتخاب شده، در مورد کار شما نظر صادقانه ای داشته باشد و همچنین شخصی بروز بوده، منطقی و زیاد مثبت نگر یا منفی نگر نباشد.

صدا با ایجاد تنوع در استراتژی محتوای شما، برند شما را در معرض دید مخاطبان جدید قرار می دهد. شما باید مخاطبان هدف خود را بشناسید و شروع به انتشار محتوایی کنید که آنها دوست دارند. از مردم بپرسید که چه نوع پادکستی را می خواهند تا محتوای خود را مشابه آنچه مردم درخواست می کنند، تولید کنید.

و اما حرف آخر

اگر قصد دارید در زمینه محتوای صوتی فعالیت کرده و اطلاعات فوق را پیاده سازی کنید، ابتدا هدف خود را تعیین کنید؛ خواه در حال جذب لیدهای جدید باشید، خواه بخواهید مشتریان فعلی را به وجد بیاورید. شما باید ارزش محتوای شنیداری را بدانید و بفهمید که صدا چه تأثیری در کسب و کار شما خواهد گذاشت.

بنابراین صوت را در استراتژی بازاریابی خود بگنجانید و در کنار ویدیو و محتوای نوشتاری قرار دهید. سپس عمیقاً به این بپردازید که چه نوع از این محتوا برای برند شما مناسب است و چگونه می تواند در رسیدن به هر هدفی در هر مرحله از برنامه بازاریابی به شما کمک کند.

سوالات متداول درباره تولید محتوای صوتی

آموزش ساخت پادکست های فوق حرفه ای را از کجا یاد بگیریم؟

برای یادگیری نحوه درست کردن پادکست و استفاده از نرم افزارهای مربوط به آن کافیست در گوگل درباره آن جستجو کنید. اگر می خواهید کار حرفه ای انجام دهید، در قدم اول داشتن یک میکروفون و در قدم دوم یادگیری نرم افزار ادوبی آدیشن ضروری است.

برای حذف صدای محیط از فایل صوتی چه کنیم؟

بهترین نرم افزار حذف نویز اضافه از صدا در کامپیوتر ادوبی اودیشن (Adobe Audition) نام دارد. و بهترین اپلیکیشن حذف صدای محیط از صدای اصلی، نویز ردیوسر (Noise Reducer) است. برای یادگیری استفاده از آنها کافیست در گوگل جستجو کنید.

چگونه اکولایزر خام برای ادیت پیدا کنم؟

برای دانلود اکولایزر خام برای ادیت کافیست اشتراک ماهانه برخی از سایت های فعال در این زمینه را بخرید و سپس به هزاران فایل خام دسترسی داشته باشید. پیشنهاد ما سایت هایی همچون مغزابزار، بیت گرف، نگارینو، تایم کد و… است.

فرق و تفاوت محتوای صوتی با پادکست در چیست؟

به هر نوع اطلاعاتی که شما گوش می دهید، محتوا صوتی گویند. پادکست را می توان رایج ترین نوع فایل صوتی نامید.

تعرفه و هزینه تولید محتوای صوتی چقدر است؟

اگر می خواهید پروژه تان را به یک تیم تولید محتوای صوتی بسپارید، در کل قیمت ها از حداقل ۱۰۰ هزار تومان شروع می شود. اگر خودتان قرار است نویسنده، گوینده و ادیتور باشید، فقط باید زمان و انرژی خودتان و پولی هم برای خرید تجهیزات کنار بگذارید. پس قیمت تولید محتوای صوتی بسته به میزان تخصص و تجهیزات شما دارد.

درباره قیمت پادکست: بسته به مدت زمان پادکست، میزان سختی موضوع پادکست و لحن محتوا، حجم فایل، کیفیت کار و گوینده استفاده شده، تعرفه پادکست می تواند متغییر باشد.

برای ساخت کتاب صوتی به چه تجهیزاتی نیاز دارید؟

برای تولید کتاب صوتی حرفه ای قطعاً شما به یک میکروفون مناسب، پاپ اسکرین، نرم‌افزار مناسب از قبیل GaragBand و Audacity و Adobe Audition و استودیو خانگی یا حرفه ای نیاز خواهید داشت.

بهترین نرم افزارهای تولید محتوا شنیداری کدامند؟

  1. اودسیتی – Audacity
  2. ادوبی ادیشن – Adobe Audition
  3. ویوپد – Wavepad
  4. اف ال استودیو – FL Studio

رای دهید

تیم تولید محتوا

این مطلب توسط تیم تولید محتوای ایران فاندر تهیه شده است. ما در تلاش برای توسعه وب فارسی هستیم تا بهترین مقالات در هر زمینه ای را برای وبسایت ها تهیه کنیم. کیفیت محتوای این صفحه توسط متخصصین و کارشناسان ما بررسی و تایید شده است.

سفارش تولید محتوا
اینستاگرام سایت ایران فاندر

2 دیدگاه برای “آموزش جامع تولید محتوای صوتی از ضبط تا انتشار (رایگان)

  1. کمال هادی گفته:

    ضمن سلام
    من نویسنده مجموعه «حلقه های گمشده در نظام خانواده» در ۱۰ عنوان با محوریت آسیب شناسی خانواده هستم و نسخه الکترونیکی این کتابها در طاقچه منتشر شده و مورد استقبال خوبی قرار گرفته اند بنابراین قصد داشتم که نسخه صوتی آنها را نیز تولید و عرضه نمایم ولی با قیمتهای گزاف آن مواجه شدم لذا تصمیم گرفتم که خودم نسبت به تهیه و تولید آنها اقدام نمایم.
    همچنین از آنجاییکه چندین برنامه رادیویی و تلویزیونی نیز در همین زمینه داشته ام و صدایم مورد تایید اهل فن و مردم قرار گرفته اکنون عزم من را برای این کار بیشتر کرده و با مطالب مفید شما اعتماد بنفسم جهت این کار بیشتر شد.
    «با تشکر از مطالب ارزنده ای که ارائه داده اید»

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
1
پریسا رحیمی
سلام، چطور می تونم کمکتون کنم؟