بیوگرافی بهاره صالح نیا بهترین بلاگر عکاسی ایران

بیوگرافی بهاره صالح نیا عکاس کیست
شرح مختصر
بهاره صالح نیا
متولد : ۳ مهر ۱۳۷۲
محل تولد : تهران - ساکن نیویورک
قد : ۱۶۵ سانتی متر
وضعیت تأهل : متأهل
نام همسر : سروش درزی
نام والدین: سعید صالح نیا - پگاه شهبازی
شغل مادر: استاد دانشگاه ادبیات (فوت شده)
تعداد فرزندان خانه پدری: ۲ فرزند (۱ برادر به نام سروش دارد)
شغل: عکاس (photographer) و ادیتور
تحصیلات: لیسانس رشته عمران از دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین

شاید هر سری انتخاب یک فاندر موفق ایرانى براى ما یکى از سخت ترین کارها باشد اما مفتخریم تا اعلام کنیم که سرکار خانم بهاره صالح نیا عزیز برای الگو گرفتن، یکی از انتخاب های ما خواهد بود.

خانم صالح نیا از کودکی به عکاسی علاقمند بود، زمانی که به علاقه خود به این حرفه پی برد، تصمیم گرفت به کار آموزش بپردازد. او پس از شروع فعالیتش در این حوزه به عنوان عکاس پرتره و روتوشگر، به کار تدریس روی آورد. بنابراین شروع به برگزاری دوره های جدید عکاسی آنلاین کرد تا دانش و اشتیاق خود را با دیگران به اشتراک بگذارد.

جالب است بدانید از آنجایی که مادر او استاد ادبیات در دانشگاه تهران بود، بهاره نیز از طرف مادرش، معلم بودن و آموزش دادن را به ارث برده است. خانم صالح نیا چندین دوره آمورزش حضوری و مجازی عکاسی را برگزار کرده که با استقبال فوق العاده ای روبرو شده است. از این رو تصمیم گرفت تا بیشتر روی آموزش تمرکز کند؛ البته او در کنار آموزش، عکاسی هم می کرد.

خانم صالح نیا در حال حاضر دوره‌ های آنلاین آموزش عکاسی را برای مردم در سراسر جهان برگزار می‌ کند و برای فالوئورهایش محتوا آموزشی در مورد ویرایش عکس با تلفن هوشمند، ژست‌ ها و نکات عکاسی ایجاد می‌ نماید. او به قدری در این حوزه به شهرت رسیده که زبان زد بسیاری از افراد در داخل و خارج از کشور است. از این رو به او لفب «بانوی اول عکاسی ایران» را می دهیم.

رسالت ما در ایران فاندر این است که دلیل عدم موفقیت هیچ فردى در کسب و کار اینترنتی به علت نبود انگیزه نباشد. کاش ما هنرمندان تأثیرگذاری همچون بهاره صالح نیا را در سطح جهان بیشتر داشته باشیم و همیشه برای ترویج مسیر درست، از کارآفرینان نوپا حمایت و پشتیبانی کنیم.

‌بهاره صالح نیا کیست؟ ویکی پدیا
زندگی نامه Bahare Salehnia مدرس و عکاس تخصصی پرتره

بهاره در ۳مین روز مهرماه سال ۱۳۷۲ در تهران دیده به جهان گشود. از کودکی به عکاسی علاقمند بود اما از آخرای لیسانس عمران عکاسی را به طور خیلی جدی دنبال کرد و بعد از گذراندن دوره های عکاسی در آمریکا به فکر آموزش افتاد.

عکس کودکی بهاره صالح نیا
عکس بچگی بهاره صالح نیا به همراه برادرش سروش

او فارغ التحصیل مهندسی عمران از دانشگاه بین المللی امام خمینی قزوین است و هم اکنون ساکن نیویورک، ایالات متحده آمریکا می باشد.

خانم صالح نیا در این باره چنین بیان می کند: نمی توان گفت دست تقدیر من را وارد حوزه عکاسی کرد زیرا عوامل دیگری در این رابطه نقش داشتند مثل پدرم که از دوران جوانی اش به عکاسی علاقمند بود و از من و برادرم همیشه عکس می گرفت. به خاطر این موضوع من از کودکی حس عجیبی نسبت به دوربین دارم.

پدر و مادر bahare salehnia
والدین بهاره – مادر و پدر

خیلی برایم جالب است که بتوانم با یک ابراز، دنیا را از دید خود به بقیه افراد نشان دهم و حتی با یک عکس حس درونی خودم را به دیگران منتقل کنم.

بهاره بعد از اخذ مدرکش در رشته مهندسی عمران، شروع به دنبال کردن علاقه خود یعنی عکاسی کرد. او چندین دوره  تخصصی عکاسی پرتره هم در نیویورک آمریکا زیر نظر استاد پیتر کالسون گذرانده است.

پیتر کالسون استاد عکاسی
بهاره در کنار پیتر کالسون

به یاد دارم روزهای اول که در اتاقم از خود و دوستانم عکس می گرفتم و بعد از پست عکس های منتشر شده، مورد تشویق اطرافیان و بیننده هایی که حتی چهره من را نمی شناختند، قرار می گرفتم. لطف آنها باعث شد که من به این درجه از موفقیت برسم و کم کم دامنه کارم را وسعت ببخشم.

نوع فعالیت و ایده های تولید محتوا:

  • آموزش ژست عکاسی
  • آموزش ادیت عکس با موبایل
  • آموزش ادیت با کامپیوتر
  • مقایسه عکس خوب و بد
  • تجربه گردش و خرید
درباره بهاره صالح نیا فتوگرافر
Bahare salehnia چه کسی است؟

مصاحبه با بهاره صالح نیا و پاسخ به ۱۸ سوال متداول

۱- برای اولین بار چه زمانی تصمیم گرفتید از طریق اینستاگرام با مردم ارتباط برقرار کنید و انگیزه شما برای این کار چه بود؟

من از سال ۲۰۱۷ پیج اینستاگرامم را راه اندازی کردم. در اوایل فقط نمونه کارهای عکاسی ام را قرار می دادم اما بعد از یک مدت تصمیم گرفتم به کار آموزش بپردازم. بین آموزش عکاسی با دوربین و موبایل، من آموزش با موبایل را انتخاب کردم چون همیشه دوربین همراه ما نیست ولی ما همیشه گوشی در دست مان داریم که در موقعیت های مختلف پیش مان است و می تواند عکس ها و خاطرات خوبی را برایمان ثبت کند.

این مقاله را حتما بخوانید:  بیوگرافی علی حاجی محمدی بنیان گذار همیار وردپرس و ژاکت

دلیل دیگری که باعث شد خیلی جدی این کار را دنبال کنم این بود که می دیدم در عکس های دوستان و اطرافیانم ایرادهایی وجود دارد که با یکسری تکنیک های خیلی ساده می توان آنها را برطرف ساخت. این دلیلی بود که من آموزش را شروع کرده و همان زمان نیز هشتگ با هم عکاس بشیم (#باهم_عکاس_بشیم) را ساختم.

۲- به نظر شما یک صفحه اینستاگرام خوب چه تعریفی دارد؟

صفحه اینستاگارم خوب صفحه ای است که صاحبش در آن خود واقعی اش باشد! برخلاف خیلی ها که فکر می کنند بلاگر بودن یا اینستاگرامر بودن یک نوع سیاست است و من اصلاً به این موضوع اعتقادی ندارم. به نظرم هرکسی که در اینستاگرام فعالیت می کند، خود واقعی و ورژن اصلی اش را نشان بدهد، هم خیلی برای مخاطبش جذاب تر و یونیک می باشد و هم می تواند محتوا غیرتکراری و خاصی را نیز ارائه کند.

۳- آیا حضور در اینستاگرام برای شما یک حرفه جدی است یا تفریح محسوب می شود؟

بله ۱۰۰ درصد جدی می باشد! در واقع بیزینس اصلی من است و الان به قدری نسبت به آن علاقمند هستم که برایم تفریح هم محسوب می شود.

۴- چه موضوعاتی در صفحه اینستاگرام بهاره صالح نیا منتشر می شود؟

من در پیجم آموزش عکاسی، ژست گرفتن، ادیت های ساده، کاربردی و خلاقانه را آموزش می دهم و در کنار آن سعی می کنم روی انگیزه هم کار کنم و به کسانی که خودشان را باور ندارند، کمک نمایم که خودشان را بیشتر باور داشته باشند و یک جورایی در پیجم یک محیط شاد و پر انرژی وجود داشته باشد که وقتی مخاطب وارد پیجم می شود، انگیزه بگیرد و خیلی قوی تر برای رسیدن به هدف هایش قدم بردارد.

۵- صفحه شما پرطرفدار است و مردم به شما و مطالبی که منتشر می کنید، علاه زیادی دارند، راز موفقیت خود را در چه می دانید؟

خیلی از فالوئرهایم ممنونم که من را به این صورت دنبال می کنند. شاید دلیلش این باشد که من در پیجم خود واقعیم هستم و هیچ تظاهری ندارم. در واقع بین من در دنیای واقعی و در اینستاگرام هیچ فرقی وجود ندارد و خیلی برای مردم و وقت هایشان ارزش قائل هستم و سعی می کنم محتوایی که ارائه می دهم خیلی کوتاه، ساده و خلاصه باشد و سریع بتواند مخاطب را به هدفش برساند.

سروش برادر، شوهر و دوست پسر بهاره صالح نیا و همسرش
برادر و همسر بهاره

این هدف می تواند از ژست گرفته تا آموزش عکاسی و ادیت باشد! ولی به طور کلی موفقیت ترکیب پشتکار، علاقه، وقت و کمی هم استعداد است.

۶- در طول روز چند ساعت برای تولید محتوا وقت صرف می کنید؟

تقریباً تمام وقت من در طول روز (۸ الی ۱۰ ساعت) صرف تولید محتوا می شود. هر روز که صبح از خواب بیدار می شوم، برنامه ریزی می کنم که چه پستی را چه زمانی بگذارم، متن ویدیو آماده کنم، لوکیشن پیدا کنم، برای فیلمبرداری آماده شوم، ادیت کنم، کپشن بنویسم.

۷- بهاره صالح نیا چگونه وقت خود را مدیریت می کند؟

وقتی که در ایران بودم، زمان بیشتری را برای زندگی شخصی ام صرف می کردم اما از سالی که به نیویورک آمدم، یک جورایی زندگی شخصی و کاری ام باهم ادغام شده است. وقتی دوستانم از من می پرسند چه خبر چه کار می  کنی، کل حرف هایی که می زنم در مورد اینستاگرام است و انگار با فالوئرهایم زندگی می کنم.

۸- آیا به تمام پیام های کسانی که شما را دنبال می کنند، پاسخ می دهید؟

متأسفانه نمی رسم به تمام دایرکت ها و کامنت ها جواب بدهم و از این بابت خیلی ناراحت هستم اما اگر بخواهم به هر یک از آنها جواب بدهم، وقت نمی کنم تولید محتوا انجام دهم. باید بدانید که اکثر کامنت ها و دایرکت ها را می خوانم و لذت می برم و به نوعی یک تفریح برایم محسوب می شود.

سعی می کنم هیچکدام شان را از دست ندهم و همه را بخوانم زیرا بعضی از آنها بسیار شیرین و بامزه هستند و انرژی مثبت به من انتقال می دهند. اگر سوال پرتکرار و مهمی هم باشد، در استوری اینستاگرام یک جواب کلی می دهم که بتوانم مشکل شان را برطرف کنم.

۹- به نظر شما مردم چه معیارهایی برای انتخاب و دنبال کردن یک صفحه اینستاگرام دارند و از چه موضوعاتی استقبال می کنند؟

به نظرم خیلی به سلیقه و علایق افراد بستگی دارد و نمی توان یک قانون کلی برایش در نظر گرفت. امروزه اینستاگرام همانند گوگل شده است، یکی می آید ویدیوهای فان نگاه می کند و خوشش می آید در اینستاگرام بچرخد، یکی آموزش عکاسی می بیند، دیگری آشپزی یاد می گیرد و… به همین خاطر نمی توان یک قانون کلی برایش تعریف کرد.

این مقاله را حتما بخوانید:  بیوگرافی محمد رضا حسن زاده مرد حافظه جهان

به نظرم هیچ صفحه ای نباید دارای ایده های تکراری، تقلید و کپی باشد و هر کس باید سعی کند که یکسری ایده جدیدی ارائه دهد. در دنیا ایده های جدید زیادی هست که افراد می توانند آن را اجرایی کنند.

۱۰- مهمترین توصیه بهاره صالح نیا برای ایجاد یک صفحه موفق اینستاگرامی و جلب نظر مخاطبین چیست؟

توصیه ای ندارم ولی هزاران پیشنهاد و ایده وجود دارد که می توانید در اینستاگرام انجام بدهید. مهم ترینش این است که شما سعی کنید ورژن اصلی خودتان باشید، با فالوئرهایتان دوستی کنید، برای آنها ارزش قائل باشید، از محتواهای تکراری دوری کنید و برای خودتان هدف داشته باشید. خیلی مهم است که بدانید دقیقاً در اینستاگرام چه کاری می خواهید انجام بدهید و در همان راستا قدم بردارید.

۱۱- درباره سایر دستاوردهای خود در زندگی برای ما بگویید؟

من لیسانس عمران از دانشگاه بین المللی قزوین دارم و متولد ۱۳۷۲ هستم، در ایران به دنیا آمده و در آنجا نیز بزرگ شده ام. الان چند سالی هست که در نیویورک ساکن هستم و از کودکی عاشق عکاسی بودم.

تحصیلات و مدرک bahare salehnia
تحصیلات بهاره صالح نیا

در سال هایی که در مقطع لیسانس مشغول به تحصیل بودم، خیلی جدی پیش رفتم و چند دوره در تهران گذراندم و بعد از آن نیز در آمریکا دوره های عکاسی را سپری نمودم. بعد از گذراندن دوره ها، به فکر آموزش افتادم و فعالیتم را خیلی جدی در اینستاگرام شروع و توسعه دادم.

  • از آنجایی که علاقه خاصی به روانشناسی دارم، سعی می کنم اطلاعاتی که در این زمینه دارم را به مخاطبینم به اشتراک بگذارم زیرا مطالعات زیادی در این زمینه انجام می دهم.
  • قبلاً ویولون می زدم ولی خیلی وقت است که دست به ساز نزده ام!

۱۲- قدم بعدی شما چیست؟ آیا می توانیم منتظر شروع فعالیت شما به عنوان یک عکاس حرفه ای در آمریکا باشیم؟

بله یکسری روش های جدیدی در آموزش هایم ارائه می دهم که به زودی در پیجم اعلام می کنم. جدا از آن، اتفاقات خوب و متفاوتی در راه است که بعداً بیشتر در موردش توضیح خواهم داد.

۱۳- چگونه یک اینفلوئنسر به صورت آنلاین کسب درآمد می کند؟

اینفلوئنسرها بر اساس استعداد و تخصصی که دارند، می توانند از شبکه های اجتماعی از جمله یوتیوب و اینستاگرام کسب درآمد کنند. روزانه خیلی از افراد در اینستاگرام پست و استوری اینستاگرام منتشر می کنند اما اینفلوئنسرها با نشر پست و استوری، کسب درآمد می کنند و این روش اول درآمدزایی آنهاست!

حالا هر کس بسته به تخصصی که دارد، کاری روی اینستاگرام انجام می دهد و محصول یا خدمتی را به فروش می رساند. من بهاره صالح نیا تخصصم عکاسی است و روی اینستاگرام فُتوگِرافی آموزش می دهم و دوره های آموزش عکاسی با دوربین و موبایل را برگزار می کنم.

راه دوم مارکتینگ است! همه ما با روش های مارکتینگ آشنایی داریم. برندها می آیند یک محصولی را به اینفلوئنسرها به صورت رایگان می دهند یا هزینه ای پرداخت می کنند و بعد اینفلوئنسرها به مخاطبان شان این برند را معرفی می کنند و آن خدمت یا محصول شان را تبلیغ می نمایند.

bahare salehnia بهترین دوره عکاسی ایران

۱۴- چند سال است که اینفلوئنسر شده اید و چقدر طول کشید تا بیش از ۳ میلیون فالوئر داشته باشید؟

تقریباً از سال ۲۰۱۴ کار عکاسی را شروع کردم. از سال ۲۰۱۸ نیز به عنوان مدرس عکاسی و اینفوئلنسر در اینستاگرام مشغول فعالیت هستم. از صفر تا ۱۰۰ هزار تایی شدنم حدوداً ۱ سال طول کشید، و همچنین از ۱۰۰ هزار تایی تا ۱ میلیونی شدنم هم حدود ۱ سال دیگر… ولی از ۱ تا ۳ میلیونی شدنم تنها ۶ ماه بود!

۱۵- چند درصد دنبال کننده های بهاره صالح نیا ایرانی هستند؟

به خاطر اینکه تولید محتوا اینستاگرام من به زبان فارسی است، پس استوری و کپشن هایم را نیز به همین زبان به اشتراک می گذارم. جالب است بدانید ۹۰ درصد فالوئرهایم فارسی زبان اند که اکثراً از داخل خود ایران می باشند.

۱۶- اگر اپلیکیشنی مثل اینستاگرام در ایران بسته شود، چه اتفاقی بر سر کسب و کار شما و امثال شما که در این حوزه کار می کنند، می آید؟

قطعاً کسانی که کسب و کارشان را آنلاین کرده اند و کسانی که از صفر کسب و کارشان را بر بستر اینترنت ساخته اند، شرایط شان خیلی سخت می شود. من که چند سالی است در اینستاگرام فعالیت می کنم و به گونه ای تمام زندگی ام وابسته به آن شده است، کلی تلاش کردم، بی خوابی کشیدم و اگر قرار باشد تهش به هیچ نتیجه ای نرسم، خیلی بد خواهد بود!

تنها خود من نیستم! با اینکه در اوایل استارت کارم تنها بودم اما رفته رفته نیازمند این شدم که نیرو استخدام کنم. اگر قرار باشد اینستاگرام برود، علاوه بر کارمندان، برخی صاحبان کسب و کار نیز بی کار می شوند زیرا خیلی ها خرج خانواده و زندگی شان را از این شبکه اجتماعی در می آورند.

این مقاله را حتما بخوانید:  بیوگرافی سعید وفایی مدرس موفقیت و کوچ کسب و کار

اشتباهات عکاسی پرتره با دوربین و موبایل

حدوداً ۱۰ هزار هنرجو دارم که ۴ هزار نفر آنها را می دانم که از طریق اینستاگرام کسب درآمد می کنند. همه ما می دانیم که شروع کردن یک کار در داخل ایران و چه خارج از ایران، اصلاً کار آسانی نیست. بایستی بدانید که اینستاگرام برای ما مکانی را فراهم کرده تا بدون داشتن سرمایه اولیه خاصی بتوانیم مستقیماً وارد بازار کار شویم و کسب درآمد کنیم.

خیلی از ما گذران زندگی مان را بر پایه این شبکه اجتماعی بنا نهاده ایم، اگر تهش همه چیز بی نتیجه بماند و هیچ ثمره ای برای ما نذاشته باشد، خیلی بد می شود.

بر اساس گزارش سایت تکرسا فارسی، سفارشات ایرانیان از اینستاگرام روزانه بین ۳۱۰ تا ۴۷۰ هزار عدد می باشد. یعنی اندازه بازار خرید و فروش محصول در اینستاگرام بین ۱۸ تا ۳۲ هزار میلیارد تومان است و برای تقریباً ۱ میلیون نفر، اشتغال زایی مستقیم ایجاد کرده است. (آین گزارش در خرداد ۱۴۰۱ منتشر شده است)

۱۷- بهاره صالح نیا ازدواج کرده یا مجرد است؟

بهاره در مرداد ماه سال ۱۳۹۷ وقتی ۲۵ سال داشت با شخصی به نام سروش درزی ازدواج کرده و متأهل می باشد. البته بهاره به شایعه ای که درباره طلاقش از سروش درزی منتشر شده، هیچ واکنشی نشان نداده است.

علت جدایی بهاره صالح نیا طلاق گرفته
همسر بهاره صالح نیا – سروش درزی

۱۸- مهمترین دلیل موفقیت بهاره صالح نیا به عنوان یک ولاگر عکاسی چیست؟

بهاره به عنوان یک عکاس و ادیتور، همیشه با هنر عکس و عکاسی در حال انتقال احساسات خوب به مخاطبانش است. او بسیار فعالانه و با پرستیژ، آموزش های مختلف و لازم را در نحوه ژست گرفتن، خلق عکس های جذاب، ادیت حرفه ای و کلاً عکاسی به فالورهایش ارائه می دهد. بهاره همچنین تابحال جایزه های زیادی را در ارتباط با عکاسی برای مخاطبان پیجش در نظر گرفته است.

دوره های آموزش عکاسی بهاره صالح نیا:

  • مستر کلاس موفقیت با مهارت عکاسی با دوربین – قیمت: ۲٫۲۰۰٫۰۰۰
  • مستر کلاس موفقیت با مهارت عکاسی با موبایل – قمیت: ۱٫۹۶۰٫۰۰۰
  • کسب درآمد دلاری و تومانی از عکاسی – قیمت: ۷۰۰٫۰۰۰
  • راز سه میلیونی شدن من – قیمت: ۱۵۰٫۰۰۰
  • آموزش عکاسی با موبایل – قیمت: ۳٫۰۰۰٫۰۰۰

سرفصل های دوره آموزش عکاسی با دوربین بهاره صالح نیا – قیمت دوره: ۶.۰۰۰.۰۰۰ تومان

  • آموزش جامع ادیت عکس و فیلم با کامپیوتر و موبایل (فتوشاپ، لایت روم، اینشات)
  • تکنیک های ژست گرفتن و مدلینگ
  • آموزش جامع عکس برداری و فیلم برداری مخصوص کسب و کار
  • آموزش جامع کار با ابزارهای دوربین به صورت حرفه ای
  • آموزش جامع قوانین عکاسی از مبتدی تا پیشرفته
  • آموزش جامع عکسبرداری و فیلم برداری مخصوص کسب و کار و درآمدزایی

سرفصل های دوره مستر کلاس موفقیت با مهارت عکاسی بهاره صالح نیا – قیمت دوره: ۴.۹۰۰.۰۰۰ تومان

  • آموزش جامع ادیت عکس و فیلم با موبایل (اینشات، لایت روم و…)
  • تکنیک های ژست گرفتن و مدلینگ
  • کار با ابزارهای دوربین موبایل به صورت حرفه ای
  • قوانین آرت و تکنیکی عکاسی مبتدی تا پیشرفته
  • عکاسی مخصوص کسب و کار (عکاسی از محصول و پیج های اینستاگرام)
  • ۰ تا ۱۰۰ آموزش بلاگری به سبک بهاره صالح نیا
  • آموزش راه های کسب درآمد از عکاسی
  • عکاسی از خود self portrait
  • آموزش ۰ تا ۱۰۰ پیشرفت و پولسازی از طریق اینستاگرام (افزایش فالوور تا افزایش درآمد)
  • تولید محتوا به سبک بهاره صالح نیا
  • عضویت در کلوپ عکاسان حرفه ای بهاره صالح نیا

سرفصل های دوره آموزش عکاسی با موبایل بهاره صالح نیا – قیمت دوره: ۳.۰۰۰.۰۰۰ تومان

  • آموزش جامع ادیت عکس و فیلم با موبایل (اینشات، لایت روم و…)
  • تکنیک های ژست گرفتن و مدلینگ
  • کار با ابزارهای دوربین موبایل به صورت حرفه ای
  • قوانین آرت و تکنیکی عکاسی مبتدی تا پیشرفته
  • عکاسی مخصوص کسب و کار (عکاسی از محصول و پیج های اینستاگرام)

راه های ارتباطی Bahare Salehnia عکاس و ادیتور ایرانی

پیج اینستاگرام: baharebaharesalehniabahare.amozesh

سایت : baharesalehnia.com

کانال یوتیوب: Bahare Salehnia

توییتر: baharesalehnia

تیک تاک: baharesalehnia

ایمیل: Info@baharesalehnia.com

شماره تماس: ۰۹۳۹۶۳۰۳۲۲۱

پیام سایت ایران فاندر به مخاطبان: همراهان عزیز ایران فاندر، موفقیت در پیش است زیرا غیر ممکن لغتی است که در دیکشنری فاندرهای ایرانی یافت نمی شود. امیدواریم با خواندن یک داستان دیگر از کارآفرینان موفق ایرانی که با وجود محدودیت ها و موانع فراوان، در ایران خودمان رشد کرده و به موفقیت رسیده اند، شما هم بتوانید تحولی بزرگ در زندگی خود و مردم ایجاد کنید. برای ثبت بیوگرافی در ویکی پدیا و گوگل با ما در ارتباط باشید.

رای دهید

تیم تولید محتوا

این مطلب توسط تیم تولید محتوای ایران فاندر تهیه شده است. ما در تلاش برای توسعه وب فارسی هستیم تا بهترین مقالات در هر زمینه ای را برای وبسایت ها تهیه کنیم. کیفیت محتوای این صفحه توسط متخصصین و کارشناسان ما بررسی و تایید شده است.

سفارش تولید محتوا
اینستاگرام سایت ایران فاندر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
1
پریسا رحیمی
سلام، چطور می تونم کمکتون کنم؟