آیا زامبی پیج ها خطرناکند؟ ۱۷ نوع مهم آنها کدامند؟

معنی زامبی پیج چیست؟

بسیاری از افراد مبتدی با خود می گویند: زامبی پیج ها که جای وبسایت ما را تنگ نکرده اند و کاری به کار آن ندارند، چرا باید به آنها توجه کنم؟ باید در جواب این افراد بگوییم که اصلاً اینطور نیست!

از آنجا که هیچ هدفی در پشت این صفحات وجود ندارد، ارزش آنها صفر است. ارزش صفر یعنی محتوای بی فایده و محتوای بی فایده هیچ اطلاعات مفیدی را در اختیار کاربران قرار نمی دهد و هیچ تعامل ارزشمندی را برای سایت ها به ارمغان نمی آورد.

از آنجایی که اکثر بازدیدکنندگان هیچ ارزشی در آن صفحات نمی بینند، به سرعت آن را ترک می کنند. این امر کلاً می تواند بر تلاش های SEO و در نهایت استراتژی بازاریابی شما تأثیر بگذارد و وبسایت شما را به یک سایت زامبی تبدیل کند!

همه از این موضوع آگاه هستند که گوگل بین محتواهای خوب و ضعیف تفاوت قائل می شود و محتواهای ضعیف را دوست ندارد. اما دقیقاً چه کاری می توانید با صفحات زامبی انجام دهید؟ چگونه می توانید از وجود صفحات زامبی در وب جلوگیری کنید؟ آیا باید آنها را بهینه کنید؟ یا لازم است آنها را مستقیماً دور بریزید و حذفشان کنید؟

در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا به جواب همه این سوالات برسید.

صفحات زامبی دقیقاً به چه معنا هستند؟

زامبی پیج ها (به انگلیسی: Zombie Pages) صفحات مرده ی زنده ای هستند که اعتبار و ارزش پایینی در نزد موتورهای جستجو دارند. آنها هیچ هدفی ندارند و صفحاتی هستند که هیچکس در جستجوی آنها نیست و هیچ محتوایی ندارند که مفید یا جذاب باشد.

zombie page و راه های یافتن آن
صفحات مضر یا زامبی پیج

از آنجا که هیچکس این صفحات را مشاهده نمی کند، به همین دلیل عنوان مرده به آنها داده شده است. اما چون خالی از محتوا هم نیستند و وجود دارند، می توان آنها را حداقل کمی زنده دانست. این بدان معناست که نمی توانید برای رتبه بندی کلمات کلیدی خاص به صفحات زامبی اعتماد کنید زیرا می تواند نتیجه معکوس داشته باشد.

صفحات زامبی هیچ ارزشی برای بازدیدکنندگان سایت شما ندارند. اکثر این صفحات صرفاً برای تمایل به رتبه بندی برای کلمات کلیدی خاص ایجاد شده اند اما از آنجا که محتوای تازه ای ارائه نمی دهند، هیچ کس از این صفحات بازدید نمی کند و در نهایت می تواند به سئو سایت شما آسیب برساند.

از آنجا که این صفحات حاوی اطلاعاتی نیستند که بازدیدکنندگان سایت شما به دنبال آن هستند، توسط موتورهای جستجو نیز نادیده گرفته می شوند.

در بیشتر موارد این صفحات بدون اطلاع وبمسترها در وب سایت آنها وجود دارد، توسط Google ایندکس می شوند و به دلیل اعتبار و ارزش پایین شان باعث کاهش اعتبار و رتبه کلی وب سایت ها می شوند.

در بسیاری از موارد به دلیل کسب اعتبار و آتوریتی بالا توسط وبسایت (از طریق لینک های داخلی و ساختار سایت) این صفحات ممکن است پتانسیل رتبه بندی قوی در سئو محلی داشته باشند. یعنی آنها ممکن است ترافیک زیادی را به خود جلب کنند اما از آنجا که محتوای منحصر به فردی ندارند، کاربران به محض وارد شدن به این صفحات، به فوریت از آن خارج می شوند.

این موضوع نشان دهنده یک سیگنال SEO منفی برای موتورهای جستجو بوده و نرخ پرش بالا و تجربه کاربری ضعیف باعث می شود که سایت ها در نتایج موتورهای جستجو، رتبه پایینی بگیرند.

۱۷ نوع متداول زامبی پیج ها کدامند؟

صفحات زامبی صفحاتی هستند که اگر می خواهید یک استراتژی بی عیب و نقص SEO داشته باشید، باید آنها را بشناسید و به دنبال آنها باشید. صفحاتی از سایت که به زامبی پیج ها تبدیل می شوند عبارتند از:

۱- صفحه خدمات (Services page)

این صفحه لیستی از لینک ها به سایر خدمات ارائه شده توسط سایت ها را نمایش می دهد. یک مشت لینک تلنبار شده و لاغیر!

۲- صفحات بایگانی (Archive pages)

صفحه بایگانی در وردپرس به مجموعه ای از پست های گروه بندی شده بر اساس دسته، نویسنده، تاریخ، برچسب و غیره اشاره می کند. (البته اگر تنظیمات خود را بر روی ایندکس شدن این صفحات بگذارید)

۳- صفحات فرود با محتوای ضعیف (Thin content landing pages)

صفحاتی با محتوای ۳۰۰ کلمه یا کمتر، صفحاتی که به سوالات کاربران پاسخ نمی دهند یا به هیچ وجه به کاربران کمک نمی کنند و البته صفحاتی که به مدت طولانی آنها را آپدیت نکرده باشید، جزو صفحاتی محسوب می شوند که محتوای ضعیف دارند.

بهتر است بدانید که محتوای ضعیف از دید گوگل کمبود (کمتر از ۳۰۰ کلمه) یا نبود محتوای اورجینال در وبسایت مثل محتوای ایجاد شده توسط ماشین یا ربات، محتوای کپی شده از وب سایت های دیگر و… است.

۴- محتوای بویلرپلیت (Boilerplate content)

محتوای بویلر پلیت متنی استاندارد است که اغلب حاوی اطلاعات تماس شرکت ها همانند شماره تماس، شماره ثبت و اطلاعات هویتی آنها است که در بخش مربوط به احراز هویت صفحات وب قرار می گیرد. (صفحه درباره ما و تماس با ما و قوانین وبسایت در بسیاری از موارد نیاز به نوایندکس شدن دارند اما در صورت ایندکس شدن هم به عنوان زامبی پیج محسوب نمی شوند)

۵- اطلاعیه های قدیمی مطبوعاتی (Old press releases)

اطلاعیه های قدیمی مطبوعاتی شامل آن اخبار تاریخ گذشته و پست های قدیمی می باشند که در حال حاضر هیچ کس از آن صفحات بازدید نمی کند.

۶- صفحات ایونت (event pages)

صفحه ایونت جایی است که ثبت نام در یک رویداد در آن انجام می شود که بعد از گذشت روز ثبت نام، عملاً دیگر هیچ بازدیدکننده ای ندارد و ارزشی ایجاد نمی کند.

این مقاله را حتما بخوانید:  آموزش کار با سیمیلاروب (similarweb) جایگزین رتبه بندی الکسا

۷- صفحات دارای URL های ردیابی (Pages with tracking URLs)

این صفحات برای ردیابی عملکرد کمپین ها و محتوای بازاریابی سایت ها ایجاد می شوند. با اضافه کردن کدهای UTM به انتهای URL ها می توان ترافیک ورودی وب سایت ها از طریق کلیک بر روی این URL ها را ردیابی کرد.

۸- صفحات دسته بندی و برچسب های غیر مفید در وردپرس (Category and tag pages in WordPress)

صفحات دسته بندی یا برچسب های محصول یا مقاله که هیچ محتوایی ندارند، مثلاً مطلبی پاک شده ولی تگ‌ ها و برچسب‌ های مطلب هنوز پاک نشده و وجود دارند را می توان یکی دیگر از انواع زامبی پیج ها در نظر گرفت.

۹- صفحات تأییدیه های فردی (Individual Testimonial Pages)

این تأییدیه ها شهادت و گواهی شخص ثالثی است که در مورد میزان خوب بودن شخص یا چیزی اظهار نظر می کند. می توان برای متقاعد کردن کاربران به خرید و اعتماد آنها به سایت، یک صفحه اختصاصی به اینگونه صفحات اختصاص داد یا در صفحه درباره ما، صفحات محصول و… آنها را بیان کرد؛ پس برای هر کدام نیازی نیست صفحه ای ایجاد کنید.

۱۰- صفحات تشکر (Thank You pages)

این صفحات صفحاتی هستند که بازدیدکنندگان، لیدها و مشتریان سایت ها بلافاصله پس از پر کردن و ارسال فرم در صفحه فرود یا صفحه وب مشاهده می کنند. یعنی صفحاتی که بعد از خرید مخاطب از او تشکر می کنند و هیچ ارزشی برای سئو سایت ندارند.

۱۱- لینک های شکسته یا بدون استفاده (Broken or unused links)

لینک های شکسته آن لینک هایی هستند که کاربر با کلیک بر روی آنها، به علت حذف و از دسترس خارج شدن یا متوقف شدن فعالیت آنها وارد یک صفحه ای می شود که بدون محتوا می باشد. در این صورت کاربر با خطای ۴۰۴ یا همان محتوای درخواستی شما در این صفحه وجود ندارد، مواجه خواهد شد.

۱۲- صفحات محصول بدون فروش و بدون بازدید (Product pages that have no sales or visits)

اگر موجودی یک محصول در سایت تمام شده باشد یا محصول موجود باشد ولی در عرض چند ماه گذشته از آن صفحه بازدیدی نشده و هیچ کس آن را نخریده باشد نیز جزو زامبی پیج ها در نظر گرفته می شود.

۱۳- صفحات غیر پاسخگو (Unresponsive pages)

موتورهای جستجو آن صفحاتی که بارگذاری آنها مدت زمان زیادی به طول می انجامد یا برای موبایل بهینه نشده اند را صفحات زامبی در نظر می گیرد زیرا تجربه کاربری (UX) بدی می توانند ایجاد کنند.

این صفحات در فهرست نتایج موتورهای جستجو نشان داده نمی شوند و در نتیجه مستقیماً از طرف گوگل و سایر موتورهای جستجو، بازدید یا ترافیکی ندارند.

۱۴- صفحات نوایندکس (noindex Pages)

صفحات نوایندکیس یا صفحاتی که ایندکس نمی شوند صفحاتی هستند که بارگذاری، اجرا و پاسخ به آنها وقت زیادی از خزنده های گوگل را به خود اختصاص می دهند و علاوه بر مصرف بودجه خزش، در سرعت ایندکس این خزنده ها اخلال ایجاد می کنند. (توجه داشته باشید که این صفحات متفاوت از صفحاتی هستند که خودمان نوایندکس کرده باشیم)

۱۵- صفحاتی که برای موتورهای جستجو بهینه نشده‌اند (Pages that are not optimized for search engines)

صفحاتی که محتوای موجود در آنها سئو نشده و اصول سئو در تولید آن رعایت نشده باشد. در نتیجه در نتایج موتورهای جستجو رتبه پایینی داشته و جزو نتایج برتر آنها نشان داده نمی شوند.

این زامبی پیج ها برخی از معیارهای اصلی SEO را ندارند، یعنی:

  • آنها فاقد عنوان مقاله و تگ های H هستند (H1, H2 و…)
  • عنوان صفحه یا خیلی طولانی است یا برای کلمات کلیدی بهینه نشده است.
  • خود محتوا برای کلمات کلیدی بهینه نشده است.
  • هیچ متن alt در محتوای چند رسانه ای آن وجود ندارد.

سئو تاکتیکی است که همه بازاریابان برای عملکرد هرچه بهتر و داشتن رتبه عالی در SERP استفاده می کنند. به یاد داشته باشید که تجربه کردن، بهترین مکمل برای یادگیری سئو است.

اعم از اینکه محتوای شما مفید یا آموزنده باشد یا خیر، SERP ها به چیزی بیشتر از محتوای خوب نیاز دارند و آن سئو است. آنها صفحاتی را که اصول SEO را رعایت نکرده باشند، تبدیل به صفحات زامبی می کنند. در ضمن از تأثیر صفحات رامبی بر روی سئو سایت خودتان هم غافل نشوید چون واقعاً آن را نابود می کنند!

۱۶- صفحات یتیم (Orphan Pages)

یک صفحه یتیم صفحه ای است که به علت اینکه در هیچیک از صفحات سایت به آن لینکی داده نشده، توسط خزنده ها قابل درک و شناسایی نیست. بدیهی است اگر به یک صفحه ای لینکی داده نشود، دسترسی کاربران به این صفحات بسیار اندک خواهد بود. و اگر کاربری از صفحه ای بازدید نکند، ممکن است آن صفحه، ناموجود تلقی شود.

۱۷- صفحات پیوست (Annex Pages)

صفحات ضمیمه یا پیوست صفحاتی هستند که حاوی اطلاعات مربوط به مقررات عمومی حفاظت از داده (GDPR)، روش های تماس تجاری با برند یا شرکت مورد نظر و… هستند. هنگام بارگذاری یا اضافه کردن فایل ها یا پرونده ها در کتابخانه چند رسانه ای وردپرس، یک صفحه پیوست رسانه ای جداگانه ای برای آن ایجاد می شود که فقط مربوط به فایل های آپلود شده و حاوی محتوای رسانه بوده و هیچ اطلاعات مفیدی ندارند.

این مقاله را حتما بخوانید:  آموزش یوتیوبری در 30 دقیقه + ترفندهای اسرارآمیز
تأثیر زامبی پیج ها بر سئو سایت
تأثیر صفحات زامبی بر سئو سایت

مراحل جلوگیری از ایجاد زامبی پیج ها در وبسایت

 مرحله ۱: شناسایی و یافتن صفحات زامبی
(Identifying Zombie Pages)

موتورهای جستجو از معیارهای عملکردی برای شناسایی صفحات زامبی استفاده می کنند و متعاقباً رتبه آن صفحات را در نتایج جستجو کاهش می دهند. صفحات زامبی ممکن است به صفحات بعدی گوگل انتقال داده شوند یا حتی به طور کلی از فهرست خارج شوند.

این معیارهای عملکردی عبارتند از:

  • پیچ ویوهای منحصر به فرد (Unique Pageviews)
  • نرخ پرش (Bounce rate)
  • حجم ترافیک در هر صفحه (Traffic volume per page)
  • میانگین زمان ماندگاری در صفحه (Average time on page)
  • مجموع بازدیدهای انجام شده از هر صفحه (Pages per session)
  • و…

قبل از اینکه Google صفحات زامبی شما را ردیابی کرده و آنها را تنزل رتبه دهد، یک روش پیشگیرانه اتخاذ کنید و خودتان این صفحات را ردیابی کنید. حتماً شنیده اید که می گویند پیشگیری بهتر از درمان است، پس شما هم همین کار را بکنید.

سریع ترین و کارآمدترین روش برای انجام این کار، استفاده از ابزارهای ممیزی SEO وب سایت ها مانند Rank Genie است. این برنامه عملکرد همه اِلمان های داخلی سایت شما از جمله کیفیت پروفایل لینک، دامین، URL ها، سرعت صفحه، صفحات ۴۰۴، صفحات نوایندکس و البته صفحات زامبی شما را ردیابی و پیگیری می کند.

با استفاده از گوگل سرچ کنسول و کلیک روی تب performance و انتخاب گزینه pages و کلیک روی گزینه clicks می توانید زامبی پیج های سایت خودتان را مشاهده کنید. معمولا زامبی پیج ها Impression دارند اما هیچ کلیکی روی آنها انجام نمی شود. البته اگر وبسایت شما تازه تأسیس باشد یا صفحات محتوایی شما به تازگی انتشار یافته باشند، این آمار نمی تواند درست باشد.

مرحله ۲: حذف صفحات مرده
(Put the Dead Pages to Rest)

وقتی صفحات زامبی را شناسایی کردید، وقت آن است که آنها را قرنطینه کرده و یکی یکی حذف کنید. منظور ما از صفحات مرده آن صفحاتی هستند که محتوای قدیمی دارند، هیچ لینکی به آنها داده نشده و هیچ کس از آنها بازدید نمی کند. برای این کار می توانید:

  • به طور کامل محتوا را حذف کنید (Delete Content Completely)

این کار را با حذف کامل فایل های HTML آنها و سپس حذف آنها از نقشه سایت انجام دهید. صفحات دیگر سایت تان را که به این صفحات زامبی لینک داده اند، جستجو کنید و لینک موجود در آنها را حذف کرده یا لینک موجود در آنها را به یک URL مناسب تغییر دهید. این کار در وردپرس بسیار ساده است و کافیست بر روی دکمه حذف محتوا کلیک کنید.

اگر موفق نشدید برخی از صفحاتی که به این زامبی پیج ها لینک داده اند را پیدا کنید، از مرورگر بخواهید تا خطای ۴۱۰ را به جای آنها نشان دهد. خطای ۴۱۰ یعنی صفحه دیگر وجود ندارد و حذف شده است که متفاوت از خطای ۴۰۴ می باشد. اگر افزونه یواست سئو را نصب کرده باشید، این کار برای شما بسیار ساده خواهد بود، کافیست درباره چگونگی آن در گوگل جستجو کنید.

  • آنها را ریدایرکت کنید (Create Redirects)

در برخی موارد صفحات زامبی دارای بک لینک هایی هستند که نمی خواهید آنها را از دست بدهید. در این صورت آنها را ریدایرکت کنید. استفاده از ریدایرکت یا تغییر مسیر ۳۰۱ به این معناست که Google ارزش پیوند آدرس اینترنتی قدیمی را به نشانی اینترنتی که بازدیدکننده را به آن هدایت کرده اید، اختصاص می دهد.

  • در متا تگ ربات از نوایندکس استفاده کنید (Use noindex in Meta Robots Tag)

متا تگ ربات قطعه ای از کد HTML است که در بخش <head> </head> یک صفحه وب قرار می‌گیرد و دستورالعمل هایی را به خزنده موتورهای جستجو در مورد نحوه خزیدن و ایندکس کردن محتوا ارائه می دهد. یعنی به آنها می گوید که چگونه صفحه شما را بررسی کرده و آیا آن را ایندکس کنند یا نه.

آیا می دانستید که با نوایندکس کردن شما از دید گوگل پنهان می شوید. با این فرمان:

<meta name=”robots” content=”noindex, follow”>

و با استفاده از پارامتر noindex, follow” در متا تگ ربات به موتور جستجو می گویید صفحه شما را ایندکس نکرده ولی لینک های موجود در آن را دنبال یا کراول کنند. در وردپرس افزونه های زیادی برای نوایندکس کردن صفحات و همچنین نوفالو کردن لینک ها وجود دارد؛ کافیست سری به سایت ژاکت بزنید.

مرحله ۳: صفحات زامبی که پایان عمرشان نزدیک است را به ترتیب درجه فوریت، احیا کنید
(Triage the Zombie Pages That Have A Little Life Left)

به جای حذف صفحات زامبی می توانید آنها را با استفاده از محتوای تازه و باکیفیت، با بهترین شیوه های SEO برای هدایت ترافیک به صفحه خود احیا کنید. به غیر از افزودن و آپدیت کردن محتوا در این صفحات، می توانید از بهبود معماری و ساختار صفحات، ناوبری و افزایش عملکرد آنها با انجام لینک بیلدینگ داخلی به آنها حیات و جان دوباره ای بدهید.

می توانید تکه هایی از محتوای آن زامبی پیج هایی که محتوای خوبی دارند اما قادر به رتبه گرفتن در URL خودشان نیستند را برداشته و در صفحاتی که رتبه بالاتری دارند، استفاده کنید.

جلوگیری از ایجاد صفحات زامبی در سایت
حذف صفحات زامبی از سایت

نحوه برخورد با زامبی پیج ها و مراحل از بین بردن آنها

۲ روش وجود دارد که می توانید با یک صفحه زامبی برخورد کرده و عملکرد و رتبه بندی SERP خود را بهبود ببخشید. وقتی می گوئیم ۲ روش، لطفاً آن را به معنای واقعی کلمه درک کنید. شما صفحات زامبی را:

  • یا بهبود می دهید
  • یا می کُشید
این مقاله را حتما بخوانید:  7روش فوری برای افزایش بازدید سایت چیست؟ (جدید و رایگان)

راهی جز این نیست.

صفحات زامبی ارزش واقعی ندارند و میزان قابل توجهی از ترافیک را به وب سایت شما وارد نمی کنند. نگه داشتن آنها بدون بهینه سازی، هیچ منفعت واقعی برای شما نخواهد داشت.

برای بهبود زامبی پیج ها:

  • محتوای صفحات زامبی خود را مرتبط و مفید ساخته و محتوای آنها را به گونه ای تغییر دهید که در نهایت وب سایت شما را به طور کلی تقویت کند. تولید انواع جدید محتوا، درج نمودارها و ارائه اطلاعات مفید راه های خوبی برای پیشبرد کارتان است.
  • محتوای بصری ایجاد کنید که چشم نواز و مفید باشد. مطمئن شوید که این محتوای بصری، ریسپانسیو بوده و در همه انواع صفحه نمایش از جمله موبایل، تبلت و دسکتاپ قابل مشاهده باشد.
  • زامبی پیج خودتان را برای کلمات کلیدی بهینه کنید و مطمئن شوید که آنها را به محتوای مرتبط در وب سایت خود که بازدید زیادی دارد (مثل ویدیو، یک پست وبلاگ یا یک صفحه محصول) لینک می دهید. با لینک دادن به این محتواهای قوی مرتبط، به این صفحات، ارزش فوق العاده ای داده و موتورهای جستجو آن را یک صفحه معتبر در نظر خواهند گرفت.
  • در صورتی که نمی توانید آن صفحات را بهبود دهید، سرعت بارگذاری آنها کم است و نحوه انتقال بصری اطلاعات، ماموریت یا هویت برند توسط آنها نیز چندان عالی نیست، باید آنها را حذف کنید. بهتر است تمام صفحات زامبی سایت خودتان را یک به یک مشاهده کنید و برای هر یک به طور جداگانه تصمیم بگیرید.

برای حذف صفحات زامبی:

  • تمام صفحاتی که به نظر می رسد کاربر هیچگونه علاقه به آنها ندارد و حتی ترافیکی هم از طرف موتورهای جستجو ندارند را به هر طریق ممکن حذف کنید. البته تا زمانی که آنها حاوی اطلاعات مهم و خاصی نباشند.
  • یکی از زامبی پیج هایی که نباید حذف شوند، صفحات پیوست هستند. آنها صفحاتی هستند که دارای داده های ضروری بوده و به ناوبری کاربران در وب سایت شما کمک می کنند، حتی اگر برای آنها جالب نباشند.

نتیجه گیری کلی از مقاله:

  • صفحات زامبی با تبدیل صفر باید حذف شوند.
  • صفحات زامبی که تبدیل کمی دارند باید آپدیت و به روز رسانی شوند.
  • صفحات ضمیمه را صفحات زامبی در نظر نگیرید.

مزایای حذف صفحات زامبی:

  • هر چه قدر تعداد صفحات زامبی شما کمتر باشد، رتبه بهتری کسب خواهید کرد

موتورهای جستجو هنگام محاسبه موقعیت وب سایت، صفحات فردی را در نظر نمی گیرند. بلکه این نمره به طور کلی محاسبه می شود. به این معنی که صفحات زامبی به طور کلی به وب سایت شما آسیب می رساند.

  • تجربه کاربری بهتری را ایجاد خواهید کرد

کاربران به سرعت پرش نمی کنند، محتوای ضعیف مشاهده نکرده و الکی با آنها خسته نمی شوند و چیزی را پیدا می کنند که واقعاً ارزشش را دارد که برای آن وقت صرف کنند. به یاد داشته باشید که شما در اینترنت هستید، فضایی که همه برای جلب توجه کاربران در آن رقابت می کنند. اگر محتوای شما درجه یک باشد، مطمئناً می توانید برجسته شوید و رقبای خود را شکست دهید.

  • موتورهای جستجو سایر محتواهای مفید شما را بهتر ایندکس خواهند کرد

صفحات زامبی کمتر به معنای ایندکس بهتر است. با حذف زامبی پیج ها از سایت تان باعث می شوید موتورهای جستجو و خزنده های آنها بتوانند سایر مطالب مفید شما را بهتر بفهمند و از همان ابتدا تعداد بیشتری از صفحات وب سایت شما را سریعتر بخزند. (بودجه خزش شما در مسیر درستی مصرف می شود)

و اما سخن آخر…

شاید گوگل در ابتدا صفحاتی را که نرخ پرش بالایی دارند، صفحاتی که عملکرد ضعیفی دارند، حتی صفحات بدون محتوا یا صفحات غیرپاسخگو را نادیده بگیرد اما در نهایت گوگل و همه موتورهای جستجو به این موارد اهمیت خواهند داد.

عملکرد ضعیف آن صفحات به طور کلی باعث بدتر شدن رتبه سایت شما شما شده و به SEO سایت شما بدون هیچ دلیلی آسیب می رساند.

اطمینان حاصل کنید که از شر صفحات ۴۰۴ خلاص شده اید، محتوای صفحاتی را که هنوز بازدیدی دارند، بهبود بخشیده و هرجا که ممکن بود از لینک داخلی در آنها استفاده کنید. اگر هم با هیچ روش دیگری نتوانستید این صفحات را بهبود دهید، آنها را حذف کنید و در این مورد اصلاً تردیدی به خود راه ندهید.

در بهترین حالت، حل معضل زامبی پیج ها باعث کسب رتبه SERP بهتری برای شما شده و به طور کلی تلاش های SEO شما را افزایش داده و دید و تعامل بیشتری را برای شما به ارمغان می آورد. همچنین کیفیت کلی و رتبه وب سایت شما را بهبود می بخشد چون خزنده های کوچک گوگل هرچه سریعتر بتوانند وب سایت شما را بخزند، بهتر است!

در بدترین حالت هم حذف آنها هیچ فرقی به حال شما نمی کند.

توصیه نهایی ما به شما: با آشنایی با اصول برچسب گذاری، رعایت اصول سئوی محتوا، اصول مقاله نویسی و نحوه تولید محتوای باکیفیت، آپدیت کردن محتواهای قدیمی و بهینه سازی سرعت سایت تان، سعی کنید از به وجود آمدن چنین صفحاتی در سایت خودتان در آینده جلوگیری کنید و برای همیشه از شر زامبی پیج ها خلاص شوید.

منابع معتبری که در نوشتن این مطلب از آنها استفاده کردیم: blog.linkody.com و rankgenie.com
رای دهید

تیم تولید محتوا

این مطلب توسط تیم تولید محتوای ایران فاندر تهیه شده است. ما در تلاش برای توسعه وب فارسی هستیم تا بهترین مقالات در هر زمینه ای را برای وبسایت ها تهیه کنیم. کیفیت محتوای این صفحه توسط متخصصین و کارشناسان ما بررسی و تایید شده است.

سفارش تولید محتوا
اینستاگرام سایت ایران فاندر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
1
پریسا رحیمی
سلام، چطور می تونم کمکتون کنم؟