سئو سایت انگلیسی و دو زبانه | خدمات بهینه سازی سایت انگلیسی

سئو وبسایت انگلیسی

سئو سایت انگلیسی و چند زبانه، سئو سایت عربی، سئو سایت فارسی و…! مگر هر کدام قوانین خاص خودشان را دارند؟ مگر نحوه سئو کردن سایت ها و اصول پیاده سازی سئو در کشورهای مختلف با همدیگر متفاوت است؟ بله!

به دلیل وجود زبان های مختلف در سرتاسر دنیا و همچنین به علت استفاده اغلب مردم دنیا از گوگل برای سرچ ها و کسب اطلاعات مرتبط با آنها، این موتور جستجوی محبوب هیچ محدودیتی در سرویس دهی به مشتریان قائل نمی شود. هر سایت به هر زبانی که نوشته شود، قوانین و اصول مربوط به سئو سایت خاص آن زبان را دارد.

شما اگر یک سایت انگلیسی دارید و می خواهید آن را به صورت تخصصی از داخل ایران سئو نمایید، یعنی آن برای موتورهای جستجو بهینه سازی کنید، نباید برطبق قوانین و اصول سایت های فارسی زبان این کار را انجام دهید. چرا که پیاده سازی سئو سایت انگلیسی مثل سئو سایت فارسی نبوده و بالطبع سختی ها و پیچیدگی های خاص خودش را دارد.

یک اشتباه کوچک می تواند باعث پنالتی شدن سایت، توسط گوگل شود و موفقیت در این حوزه مستلزم کمک گرفتن از یک مشاوره سئو حرفه ای و تخصصی می باشد. کارشناسان سئو سایت انگلیسی شما باید با مطالعه الگوریتم های جدید گوگل، اطلاعات خودشان رابه روز نگه دارند.

توصیه می کنیم اگر یک سایت چند زبانه دارید حتماً کارشناسان هر سایت خودتان را از بهترین متخصصان سئو آن زبان انتخاب کنید. چراکه اصول پیاده سازی سئوی هر سایتی متفاوت از قوانین و اصول سئو سایت های زبان های دیگر است.

اگر صاحب و مالک یک سایت دو زبانه هستید و تمایل دارید اصول سئو سایت انگلیسی را به صورت اصولی و حرفه ای یاد بگیرید، تا انتهای مطلب با کارشناسان سئو سایت ایران فاندر همراه باشید.

از طراحی و توسعه یک سایت انگلیسی سئوپسند تا انتخاب هاست و سرور، انتخاب دامنه، URL و CMS گرفته تا تأثیر انکرتکست ها، ساختار لینک بیلدینگ، متا تایتل و متا دیسکریپشن ها، تگ های عنوان، تگ های هدینگ، تولید محتوای متنی و… همگی در این مقاله پوشش داده شده اند.

طراحی سایت انگلیسی سئو پسند بین المللی

اول از همه باید دقت نمایید که سایتی که طراحی و ایجاد می کنید، باید به گونه ای باشد که موتورهای جستجو بتوانند محتوای داخل آن را به راحتی بخزند و بفهمند که چه چیزی در داخل آن قرار دارد.

طراحی یک سایت دوستدار سئو (SEO-friendly website design)، می تواند قابلیت مشاهده و رؤیت شما را در صفحات نتایج موتور جستجو تضمین کند.

برای این کار تنها استفاده از تمام فناوری های موجود کافی نیست و باید به منطقی بودن دامنه و ارتباط آن با نوع کار شما هم اهمیت زیادی دارد. همچنین شما باید مطمئن شوید که همه تغییرات و ساب دامین های شما به سایت اصلی اشاره داشته و همگی به یک نسخه متعارف سایت هدایت می شوند.

اگر قصد دارید طراحی و سئو سایت انگلیسی خودتان را برون سپاری کرده و به شرکت هایی بسپارید که کارشان طراحی سایت است، نیازی به یادگیری مهارت های طراحی سایت ندارید.

در غیر اینصورت برای فراگیری دانش آن توصیه می کنیم که در یک دوره طراحی سایت شرکت کرده و سپس آموزش سئو را آغاز کنید تابتوانید سایت خودتان را در نتایج برتر گوگل نمایش دهید و مشتری جذب کنید. اینگونه است که کسب درآمد دلاری خودتان را تضمین می کنید.

اصول سئو سایت انگلیسی و دو زبانه
اینفوگرافیک سئوی سایت انگلیسی

آیا انتخاب هاست و سرور مناسب بر سئو سایت انگلیسی تاثیر دارد؟

سایت های چند زبانه به دلیل سرویس دهی بین اللملی، باید میزبان هاست خودشان را از شرکت های هاستینگ قوی بخرند! چرا که قدرت هاست روی سرعت سایت بسیار تاثیرگذار است. سایت کند باعث ناراضی شدن کاربران می شود.

حتماً نباید هاست خودتان را از کشور مورد نظرتان تهیه کنید! هرچند که اگر هاست و میزبانی وی خودتان را نزدیک با مخاطبان هدف خودتان تهیه کنید، سرعت سایت خودتان را افزایش می دهید! یعنی درست در جایی قرار می گیرید که مخاطبان شما در آن قرار دارند.

در ضمن سرور انتخابی تان هم باید تا حد امکان نزدیک به موقعیت شما باشد تا سرعت سایت شما افزایش یابد. اگر خودتان ساکن یک کشور انگلیسی زبان هستید، قطعاً هر چه قدر بتوانید سرور هاست خودتان را نزدیک تر به خودتان انتخاب کنید، می توانید در مورد سرعت سایت خودتان نفس راحتی بکشید. اگر ساکن ایران هم باشید، مسلماً باید یک رابط خارجی داشته باشید که امکان استفاده از ip خارجی را داشته باشد.

انتخاب دامنه و URL صحیح چه تأثیری می تواند بر سئو سایت انگلیسی داشته باشد؟

دامنه ای را که برای نام سایت انگلیسی تان تهیه می کنید، نباید دارای پسوندهای سایر کشورها باشد. اغلب افراد می دانند که پسوند دامنه ir مختص ایران می باشد. اما پسوند com یک پسوند بین اللملی بوده و می تواند بهترین انتخاب برای دامنه یک سایت انگلیسی زبان باشد که تاثیر زیادی هم در سئو سایت انگلیسی دارد.

کسب و کار شما ممکن است از example.com به عنوان دامنه اصلی استفاده کند. اما ممکن است دیگران قبلاٌ از این دامنه استفاده کرده باشند. اطمینان از منطقی بودن دامنه شما و ارتباط آن با کاری که انجام می دهید، بسیار مهم است. اطمینان از اینکه همه تغییرات و زیر دامنه ها به درستی به سایت اصلی اشاره می کنند و به یک نسخه متعارف سایت هدایت می شوند، مهم است.

فکر هم نکنید که داشتن کلمه کلیدی در دامنه می تواند در سئو سایت شما تأثیر بگذارد. هرچند این موضوع برای مشاغل محلی می تواند مفید باشد! با داشتن یک اصل نامگذاری معقول، سعی کنید موقعیت های بیشتری را برای انسان ها و موتورهای جستجو فراهم نمایید تا محتوای شما را پیدا کنند و بخوانند.

Url ی را که انتخاب کرده اید، فینگلیش ننویسید (یعنی کلمه فارسی تایپ شده با حروف انگلیسی مثل salam) در این صورت باید ریسک پنالتی شدن سایت خودتان را از سمت گوگل یه جان بخرید. سعی کنید  URLتان یک کلمه معنادار انگلیسی باشد! و چه بهتر که همان کلمه کلیدی تان باشد که می خواهید صفحه تان را برای ان کلمه بهینه سازی نمایید.

به این دو مجموعه فرضی URL توجه کنید. یکی از این مجموعه ها منطقی است و دیگری هیچ کمکی به سئو سایت انگلیسی نمی کند:

www.example.com
/www.example.com/services
/www.example.com/services/seo
/www.example.com/services/seo/audits

www.example.com
/www.example.com/s123
/www.example.com/s123/s1
/www.example.com/s123/s1/75

البته مجموعه دومی می تواند یک کار مبتکرانه محسوب شود! اما باید بدانید که این گونه نامگذاری، مانع از کمک به کاربران و موتورهای جستجو شده و می تواند بر سئو سایت شما هم تأثیر منفی بگذارد.

CMS چه تأثیری می تواند در میزان موفقیت سئو سایت شما داشته باشد؟

CMS ی (سیستم مدیریت محتوا) که برای کسب و کار خودتان انتخاب می کنید، می تواند بر میزان موفقیت شما تأثیر زیادی بگذارد. با سیستم مدیریت محتوای وردپرس می توانید بدون یک خط کدنویسی سایت طراحی کنید.

وردپرس در بسیاری از شرایط یک گزینه عالی است، اما تنها گزینه نیست. مطمئناً وردپرس در یک سطح پایه به گونه ای تنظیم شده است که Google بتواند آن را درک کند. اما این بدان معنا نیست که بهترین انتخاب برای همه موقعیت ها است، اما مطمئناً نقطه شروع خوبی برای اکثر مشاغل است. در ضمن آموزش وردپرس و ایجاد یک وبسایت خدماتی، آموزشی، شخصی و فروشگاهی با این سیستم مدیریت محتوا بسیار ساده است

فقط مطمئن شوید که CMSی که انتخاب می کنید برای شرایط شما مناسب است، می تواند ارزهای چند گانه را در درگاه پرداخت، ساپورت کند، محتوا به راحتی در آن ترجمه و درج می شود، از کاراکترهای سایر زبان ها پشتیبانی می کند، به راحتی قابل توسعه بوده، به طور خودکار تمام نسخه های سایت شما را بروزرسانی کند و خیلی موارد دیگر!

طراحی سازگار با موبایل (Mobile-friendly design)

محبوب ترین وسیله ای که برای انجام جستجوهای اینترنتی و مرور وب سایت ها استفاده می شود، تلفن همراه است. ما در عصر موبایل زندگی می کنیم. سایت هایی که برای موتورهای جستجو بهینه سازی شده‌اند باید به جای اینکه صرفاً به طراحی وب ‌سایت ریسپانسیو توجه داشته باشند، به صفحه آرایی یا چیدمان تلفن همراه وبسایت های خودشان هم توجهی یکسان داشته باشند.

طراحی سایت موبایل فرندلی
نحوه موبایل فرندلی کردن سایت

با پیشرفت گسترده فناوری و بهبود شبکه های داده تلفن همراه، مشتریان شما از موبایل به عنوان اولین و اغلب تنها دستگاه برای تعامل با تجارت شما استفاده می کنند.

برای ایجاد یک طراحی واقعاً سازگار با موبایل و به حداکثر رساندن نتایج جستجوی تلفن همراه، باید به نیازها و خواسته های کاربران تلفن همراه فکر کنید. کاری که کاربر روی تلفن انجام می دهد، اغلب با کاری که در رایانه انجام می دهد، بسیار متفاوت است. و حتی اگر تبدیل های شما روی دسکتاپ باشد، اولین لمس مهم ممکن است روی موبایل باشد.

شایان ذکر است که از منظر سئو سایت انگلیسی و همه سایت های غیر انگلیسی زبان، موبایل فرندلی یک فاکتور رتبه بندی تأیید شده برای جستجوی موبایلی است.

این نسخه موبایلی سایت شماست که توسط موتور جستجو برای بررسی و رتبه بندی سایت شما استفاده می شود. با این حال بسیار مهمتر این است که مشتریان بالقوه شما، چگونه سایت شما را جستجو و مرور می کنند.

روی بهینه سازی تجربه کاربری برای کاربران موبایل، سخت کار کنید تا بتوانید از زحمات خود در زمینه ترافیک و تعامل کاربر، بهره مند شوید.

سرعت صفحه (Page speed)

یکی دیگر از نکات کلیدی در عصر موبایل، سرعت صفحه است. سرعت صفحه یکی دیگر از ملاحظات مهمی است که به نحوه ساخت سایت شما، کیفیت و مناسب بودن هاستینگی که استفاده می کنید، بستگی دارد.

کاربران ممکن است بی حوصله باشند، یا ممکن است همیشه یک اتصال داده تلفن همراه عالی نداشته باشند. اطمینان از اینکه صفحات شما به سرعت لود می شوند، یک ملاحظه کلیدی در طراحی سایت آموزشی و… مدرن دوستدار سئو است.

این مقاله را حتما بخوانید:  103 سوال متداول درباره سایت الکسا + راهکار کاهش رتبه الکسا

یک نقطه شروع عالی، تست سازگار با موبایل گوگل ( Google’s mobile-friendly test) است. این ابزار به شما در مورد سازگاری با موبایل، سرعت موبایل و سرعت دسکتاپ بازخورد می دهد. همچنین همه چیز را در یک گزارش کوچک مفید خلاصه می کند تا بفهمید که دقیقاً چه کاری می توانید برای سرعت بخشیدن به کارها انجام دهید.

قابلیت استفاده (Usability)

قابلیت استفاده از وب ترکیبی از عوامل دیگر همانند طراحی خاص دستگاه، سرعت صفحه، کنوانسیون های طراحی و یک رویکرد بصری برای قرار دادن سایت در کنار کاربر نهایی است و واقعاً باید برای هر سایتی شخصی سازی شود.

عوامل کلیدی که باید در نظر گرفته شوند عبارتند از:

  • صفحه آرایی: المان های مهم باید های لایت باشند. یعنی برجستگی بیشتری داشته باشند.
  • سلسله مراتب بصری: المان های مهم تر را با فونت درشت بنویسید.
  • صفحه اصلی و ناوبری سایت: مسیرهای راهنما را به وضوح برای کاربران نشان دهید.
  • جستجوی سایت: سایت های بزرگ نیاز به قرار دادن گزینه جستجو در یک موقعیت معقول دارند.
  • فرم ورود: فرم ها را تا حد امکان سبک و آسان بسازید.
  • دیزاین: طراحی عالی همه چیز را آسان تر می کند.

خزیدن و قابلیت دسترسی

اولین قدم بعد از انجام مراحل فوق در سئو سایت انگلیسی، این است که مطمئن شوید یک موتور جستجو می تواند سایت شما را بخزد و بفهمد که شما چه کاری انجام می دهید و کجا آن را انجام می دهید.

ایندکس سازی (Indexation)

برای درک سایت شما، موتورهای جستجو باید بتوانند محتوای صفحه را بخوانند. این بدان معناست که حتی در این دنیای همیشه در حال پیشرفت، محتوای اصلی سایت شما باید متن محور باشد نه تصویر یا ویدیو محور. البته ویدیوها و تصاویر هم جای خود را دارند.

مطمئن شوید که به زبان واضح در مورد کاری که انجام می دهید، صحبت می کنید تا موتور جستجو بتواند پیشنهاد شما را بخواند و درک کند. تصاویر، فیلم ها، فایل های PDF و… نیز مهم هستند و می توانند منبع ترافیک موتورهای جستجو باشند. ولی این موارد هم باید قابل کشف و ایندکس شدن باشند.

ویدئوها و تصاویر نوعی محتوا هستند که طرفداران زیادی دارند و باید همانند صفحات محصول یا پست های وبلاگ مورد توجه قرار گیرند. ولی شاید برایتان عجیب باشد که ویدیو هم برای خودش اصول سئو دارد! در ضمن سئو ویدیو نیز در چند سال گذشته شاهد تغییرات قابل توجهی بوده است.

ساختار لینک (Link structure)

برای ایندکس کردن محتوای خودتان فراتر از صفحه اصلی، به لینک سازی داخلی نیاز دارید تا موتور جستجو بتواند آنها را بخزد. ناوبری اصلی شما، دستورالعمل‌های موتور جستجو و ابزارهایی مانند نقشه های سایت XML همگی به موتور جستجو کمک می کنند تا سایت شما را بخزد و صفحات جدید را کشف کند.

ناوبری با ساختار، URL ها و سایر اجزاء، مانند نقشه های سایت XML، کار می کند تا به استحکام بخشیدن به هر صفحه یا قسمتی از محتوا کمک کند. ابزار سئو Screaming Frog می توانند به شما کمک کنند تا اطمینان حاصل کنید که سایت شما می تواند به راحتی توسط یک موتور جستجو خزیده شود.

ناوبری (Navigation)

ناوبری چیزی بیش از منوی بالای وب سایت شماست. به این صورت که شما کاربران را به مرتبط ترین قسمت سایت خود راهنمایی می کنید و ناوبری آنها را در سایت خودتان، آسان تر می نمایید. ناوبری می تواند ابزاری برای افزایش آگاهی از خدمات اضافی باشد و نه تنها لینک های متنی، بلکه محتوای موجود در تمام صفحات و عناصر طراحی قالب سایت شما را شامل می شود.

اگر کاربری نام برند شما را جستجو کند، در صفحه اصلی شما قرار می گیرد. پس به یک تابلوی راهنما نیاز دارد تا او را به سرویس مربوطه برساند. و بهتر است پیدا کردن آن آسان باشد!

قبل از ساختن سایت، باید در مورد نیازها و خواسته‌های کاربران خود فکر دقیقی انجام دهید. ناوبری نباید به هیچ شناخت واقعی نیاز داشته باشد و نباید کاربر را مجبور به تفکر کند. وب سایت یک جزء دیجیتالی است که باید استراتژی برنامه بازاریابی را شما اجرا کند. درک کاربران در اینجا بسیار مهم است، بنابراین می توانید اطمینان حاصل کنید که نیازهای آنها را برآورده می سازید.

اطمینان حاصل کنید که مسیریابی شما کاملاً شفاف است. چرا که اگر یک کاربر اشتباه کند، به احتمال دیگر کاربران دیگر نیز می توانند این اشتباه را انجام دهند.

تأثیر انکرتکست ها در سئو سایت انگلیسی

انکرتکست ها یا متن لنگرهای مختلف برای لینک سازی های داخلی سایت به کار برده می شوند. مثل سئو داخلی سایت فارسی، بایستی در انتخاب انکرتکست ها برای لینک بیلدینگ داخلی سایت انگلیسی خودتان نهایت دقت را به کار ببرید و همچنین از آنها به صفحات صحیح لینک بدهید.

برای انجام سئو خارجی هم باید دقت نمایید که در تمام لینک های خارجی تان، انکر تسکت ها را حتماً به زبان انگلیسی بنویسید. اگر موقعیت شما طوری است که در کشور هدف قرار ندارید، سئو خارجی خودتان را باید زمانی انجام دهید که از یک فیلتر شکن با IP همان کشور استفاده می کنید. در ضمن ادمین های سایت باید با ip یک کشور انگلیسی زبان وارد شوند.

تگ hreflang و پروتکل جستجو یا whois چیست و چه تأثیری روی سئو سایت انگلیسی دارد؟

تگ hreflang نشان دهنده زبان سایت شما و whois نشان دهنده مالک دامنه سایت شما است. استفاده از تگ hreflang در درک بهتر زبان سایت توسط موتورهای جستجو مفید است. hreflang=fa  به معنای فارسی زبان بودن یک سایت و hreflang=in به معنای انگلیسی بودن یک سایت می باشد.

Whois هم باید متناسب با کشور هدف انتخاب شود. انگلیسیِ آمریکایی و انگلیسی بریتانیایی در برخی از موارد متفاوت از هم می باشند و اصول نگارشی و دستوری متفاوتی دارند. پس باید دقت کنید که بسته به اینکه می خواهید، سایت شما در کدام یک از کشورهای انگلیسی زبان نمایش داده شود، باید whois مربوط به همان کشور را برای سایت خودتان انتخاب نمایید.

نکته مهم: هر آنچه داخل یک سایت انگلیسی زبان قرار می گیرد، باید به همان زبان باشد و لاغیر. توصیه می کنیم برای اینکه کاربرانی با زبان دیگری به غیر از انگلیسی برای سایت شما کامنت نگذارند، کامنت های سایر زبان ها به ویژه فارسی را مسدود کنید.

قیف بازاریابی محتوا چیست؟

وب سایت شما یک کار جهنمی پیش رو دارد: باید به کسب و کار شما کمک کند تا در موتورهای جستجو با مشتریان احتمالی روبرو شده،  سپس بایستی آن مشتریان را جذب و تبدیل کند.

سایت شما برای کمک به تمام این مراحل سفر مشتری به محتوا نیاز دارد. آموزش تولید محتوا و سئو ترکیب مهمی در اینجا است! یک روش ساختاریافته برای در نظر گرفتن محتوای مورد نیاز، یک قیف بازاریابی معمولی است:

بالای قیف: آگاهی

محتوای آگاهی معمولاً پست های وبلاگ، وبینارها، راهنماهای جامع، سوالات متداول و مقالات اطلاعاتی شما خواهند بود. آنها به مشتریان احتمالی شما کمک می کنند تا مشکلاتی را که با آن روبرو هستند، درک کرده و همچنین تجربه و اعتبار شما را در حل آن مشکلات، در معرض دید مخاطبان تان می گذارند.

وسط قیف: بررسی

محتوا در مرحله بررسی به مشتری بالقوه شما کمک می کند تا شما را با سایر گزینه های موجود مقایسه کند. این محتوای کاربردی است که به مشتری در تصمیم گیری کمک می کند. مطالعات موردی، اطلاعات محصول یا خدمات، ویدئوهای نمایش محصول و راهنمای استفاده، نمونه ای از محتواهای بررسی هستند.

پایین قیف: تبدیل

محتوای پایین قیف مثل ریویوها، رضایت نامه ها، نسخه رایگان، مشاوره رایگان و… باعث ایجاد تبدیل می شود و باید به آرامی فروش یا سرنخ را تشویق کند. به یاد داشته باشید که مشتریان در کل این طیف، انواع محتوا را جستجو خواهند کرد. بنابراین، حصول اطمینان از پوشش همه این حوزه ها به کشف از طریق موتورهای جستجو، بررسی و تبدیل کمک می کند.

پیچ و مهره های سئو سایت انگلیسی

قبل از بررسی المان های آشناتر بهینه سازی سایت و صفحات، چیزهای زیادی هست که باید در نظر گرفت. ما فقط زمانی باید شروع روی کلمات کلیدی و بهینه سازی اولیه صفحه فکر کنیم که این پایه محکم را داشته باشیم. چراکه اگر همه چیز را به درستی ساختار بندی کرده باشیم، بهینه سازی واقعی صفحات بسیار آسان تر می شود.

تگ های عنوان اچ تی ام ال (HTML title tags)

همه کسانی که درگیر بازاریابی دیجیتال هستند به خوبی از این امر آگاه هستند که تایتل و دیسکریپشن اولین چیزی است که در نتایج جستجو به مخاطبان نشان داده می شود یعنی به منزله بیلبورد تبلیغاتی شما در فضای سرچ گوگل عمل می کنند. پس از تاثیر این دو مورد بر سئو سایت انگلیسی هم نباید غافل شد!

متا تایتل یا تگ عنوان، تگ اصلی پشت صحنه است که می تواند بر نتایج موتور جستجوی شما تأثیر بگذارد. در واقع تگ عنوان اچ تی ام ال، تنها متا تگی است که به طور مستقیم بر پوزیشن شما تأثیر می گذارد.

بهترین نکات برای تگ های عنوان به شرح زیر است:

  • کلمات کلیدی را در ابتدای تگ قرار دهید.
  • طول آن را حدود ۵۰ تا ۶۰ کاراکتر نگه دارید.
  • از کلمات و عبارات کلیدی به روشی طبیعی در داخل آن استفاده کنید.
  • از تقسیم کننده ها برای جداسازی عناصری مانند دسته و برند استفاده کنید.
  • بر روی کلیک و کاربر نهایی تمرکز کنید.
  • یک رویکرد ثابت در سراسر سایت داشته باشید.

همچنان شاهد تعداد زیادی عنوان صفحات بهینه شده هستیم. ما کلمات کلیدی خود را در تگ عنوان می خواهیم، اما نه به قیمت از دست دادن کلیک ها و عدم خوانایی توسط کاربران! درست است که یک موتور جستجو ممکن است محتوای شما را رتبه بندی کند، اما یک انسان روی آن کلیک می کند! پس این موضوع را در نظر داشته باشید.

این مقاله را حتما بخوانید:  آموزش جامع سئو محتوا در 1 ساعت + اصول محتوا سئو شده

تگ های متا دیسکرپشن (Meta description tags)

توضیحات متا مستقیماً بر رتبه بندی تأثیر نمی گذارد. همه ما این را می دانیم، درست است؟ توضیحات متا، محتوای تبلیغاتی شما برای آن صفحه در مجموعه ای از نتایج موتورهای جستجو بوده و چیزی است که شما را برنده می کند. برنده شدن در رقابت کلیک ها، می تواند به بهبود دید کمک کند و در هدایت کاربران بیشتر به صفحات شما کاملاً حیاتی است.

برای رعایت اصول سئو سایت انگلیسی حرفه ای، در توضیحات متا باید:

  • محتوای صفحه را به درستی توصیف کنید.
  • صفحه را تبلیغ کنید و نرخ کلیک را بهبود بخشید.
  • فرآیند فکر کاربر و چرایی کلیک روی این صفحه را در نظر بگیرید.
  • کلمات کلیدی را به صورت مرتبط و طبیعی در داخل متن آن بگنجانید.

موتور جستجو، عبارات جستجو را در عنوان صفحه و توضیحات متا شما های لایت می کند تا به کاربر کمک کند تا صفحه را اسکن کند. از این مورد به عنوان بهانه ای برای ارسال هرزنامه به توضیحات متا استفاده نکنید، در غیر این صورت احتمالاً گوگل آن را نادیده می گیرد!

پس دانستید که اگر یک تایتل و دیسکریپشن صحیح، جذاب و کاربر پسند بنویسید، باعث می شوید کاربران بیشتری روی سایت شما کلیک نمایند و تمایل داشته باشند تا محتوای تولید شده تان را بخوانند. اما یادتان باشد که حتماً این دو را به زبان انگلیسی بنویسید که دارای مفهوم صحیح و معنادار هم باشند. در این صورت است که می توانید تمام کاربران انگلیسی زبان و حتی غیر انگلیسی زبان را ترغیب به کلیک کردن روی سایت خودتان بکنید.

همچنین موقعیت هایی وجود دارد که می تواند منطقی باشد که توضیحات متا را ننویسید و به موتور جستجو اجازه دهید تاخودش، محتوایی را از داخل صفحه تان بیرون بکشد که به طرز دقیقی با جستجوی کاربر نگاشت شده است. این را هم در نظر داشته باشید که متا دیسکریپشن مختصر شما همیشه نمی تواند همه گزینه ها و آپشن ها را برای یک محتوای طولانی ‌تر پوشش دهد.

تگ های هدینگ (Heading tags)

تگ های هدینگ یا تگ های عنوان به ساختار صفحه کمک می کند و سلسله مراتب را در یک سند از طریق تگ های H1 و H2 و H3 و غیره نشان می دهند. متن در تگ های عنوان با رتبه بندی های بهبود یافته مرتبط است (البته اندکی)، اما آنچه واقعاً اهمیت دارد، همسویی بین ساختار سایت، بهینه سازی پشت صحنه مانند تایتل صفحه و توضیحات متا و خود محتوا است.

همه چیز را ردیف کنید تا همه چیز برای کاربران منطقی تر شود. با انجام کوچکترین بهینه سازی های ساده و درون صفحه، ما به موتورهای جستجو کمک می کنیم تا محتوای ما را دسته بندی کنند.

به یاد داشته باشید که تگ های هدر را با سلسله مراتب بصری تراز کنید. به این معنی که مهمترین هدر در صفحه که تایتل است (غالبا با <h1>) باید بزرگترین عنصر متن در صفحه باشد.

محتواهای سایت انگلیسی (Page content)

فراتر از URL صفحه، عنوان و هدینگ ها، تولید محتوا نقش مهمی در بهینه سازی و رتبه بندی سایت انگلیسی زبان شما ایفا می کند. محتوای صفحه به طور کلی باید مهمترین بخش صفحه باشد. با این حال، ما همچنان شاهد به کارگیری شیوه های قدیمی سئو مانند تراکم کلمات کلیدی و عبارات جستجو در محتوای تولیدی هستیم که کمبود کلمات مرتبط استفاده شده در آن، به وضوح عیان است.

نه در سئو سایت انگلیسی بلکه در هیچ سئو سایت دیگری، اگر بخواهید این کارها را انجام دهید باید بگوییم که آب در هاون می کوبید. چرا؟ چون این کار مطمئناً به سئوی شما کمکی نمی کند و باعث تجربه کاربری ضعیف می شود. پس روی ایجاد محتوای عالی که کاربر را درگیر و وادار به تعامل می کند، تمرکز نمایید.

یک عبارت کلیدی خاص را برای هر صفحه محتوای معتبر در وب سایت خود شناسایی و هدف قرار دهید. به این فکر کنید که خواننده شما چگونه می تواند آن صفحه خاص را با عبارات خاصی جستجو کند. دستیابی به رتبه برتر موتورهای جستجو برای عبارات کلیدی چندگانه برای یک صفحه وب بسیار دشوار است، مگر اینکه این عبارات بسیار مشابه باشند.

یک صفحه ممکن است بتواند هم برای شغل های مهندسی زیست پزشکی و هم برای حرفه های مهندسی زیست پزشکی رتبه بندی شود. اما رتبه بندی یک صفحه برای کلمات کلیدی امور دانشجویی و ریاست دانشجویان یا تبعیض جنسیتی و رویکردهای گزارش خشونت با یک صفحه بعید است.

اگر می خواهید در وب سایت خود برای چند عبارات یا کلمه کلیدی رتبه بندی کنید، باید برای هر عبارت کلیدی مورد نظر خود، یک صفحه وب جداگانه ایجاد کنید.

قرار دادن بخش یا تمام عبارت کلیدی در URL، عنوان صفحه و هدینگ ها و ساب هدینگ های صفحه به صورت طبیعی و کاربرپسند می تواند رتبه شما را در موتورهای جستجو بهبود بخشد. خوانایی و قابلیت استفاده همچنان بر بهینه سازی موتورهای جستجو برتری دارد.

ملاحظات مربوط به محتوای صفحه:

  • تکرار کلمات کلیدی در داخل محتوا (اما زیاده روی نکنید)
  • چیدن اصولی ساختار صفحه
  • موقعیت کلمات کلیدی در محتوا
  • استفاده از مترادف ها و جایگزین های کلمه کلیدی مورد نظر
  • و…

مشکلات بالقوه زیادی در مورد محتوا وجود دارد که موتورهای جستجو نمی توانند آنها را پیدا یا آنها را درک کنند. این امر می تواند علیه شما کار کند. مثلا:

  • محتوای یتیمی که پیدا نمی شود.
  • محتوا فقط از طریق جستجوی سایت در دسترس است.
  • فایل های فلش، برنامه های جاوا، فایل های صوتی، فایل های ویدئویی
  • AJAX و جلوه های پر زرق و برق ( با اینکه گوگل در خواندن صفحات AJAX بسیار بهتر شده است، اما همچنان می توان محتوا را با جلوه های بیهوده مبهم کرد)
  • فریم ها یا محتوای جاسازی شده از سایت دیگر که می توانند مشکل ساز باشند.
  • ساب دامین ها یعنی محتوا به جای ساب فولدر به ساب دامین تقسیم بندی می شود.

مطمئن شوید که محتوای مهم به راحتی قابل کشف و قابل درک است و در ساختار کلی سایت به شکلی منطقی قرار می گیرد. پس اگر همه چیز به خوبی انجام شود، یک انسان و یک موتور جستجو باید قبل از اینکه صفحه را نگاه کنند، ایده بسیار خوبی در مورد چیستی آن داشته باشند.

سئو سایت انگلیسی شما فقط بر روی این پایه محکم استوار است که معماری اطلاعات و ساختار سایت سئوپسندانه ای داشته باشد و بس!

محتواهای سایت انگلیسی به چه زبانی باید نوشته شوند؟

برای مؤثر بودن سئو سایت ها، بایستی به این نکته توجه کنیم که هر سایتی که داشته باشیم و بخواهیم برای یک کشور خاصی آن را بهینه سازی کنیم (چه به زبان فارسی باشد چه عربی و انگلیسی) حتماً باید محتوای سئو شده مان (تایتل ها، متاهدینگ ها، منوها، ساب هدینگ ها و…) به زبان همان کشور نوشته شود و سئو سایت انگلیسی هم از این موضوع مستثنی نیست و محتوایی که تولید می شود، حتما باید به زبان انگلیسی باشد.

در ضمن تکرار چندین باره کلیدواژه در سراسر صفحه، در پاراگراف های اول و آخر می تواند بیشترین تأثیر را در رتبه بندی موتورهای جستجو داشته باشد. می توانید از بولد، ایتالیک یا تگ های هدینگ (h1 تا h6) برای برجسته کردن نکات مهم محتوای خودتان استفاده کنید.

یک نکته مهم: توصیه می کنیم در ترجمه متن خود به زبان انگلیسی از Google translate استفاده نکنید و با آشنایی کامل با نحوه نگارش و دستور زبان انگلیسی، محتواهای خودتان را ادیت نمایید.

آنهایی که واقعاً در تولید انواع محتوا تخصصی و غیرتخصصی به زبان مقصد و زبان مبدأ، تجربه و مهارت کافی را دارند و مسلط به قواعد و علائم نگارشی آن زبان ها، دستور زبان و گرامر آنها می باشند، واقعاً می توانند از گوگل ترنسلیت به صورت حرفه ای استفاده کنند.

ناتوانی در نوشتن متن انگلیسی صحیح، شاید با لحن یا سبک نامناسب برای مخاطب مورد نظر، می تواند منجر به ظاهر شدن شرکتی کیفیت پایین شود و به تصویر برند و شهرت آن سازمان آسیب برساند.

خدمات ارائه شده تولید محتوا انگلیسی در ایران فاندر
خدمات تولید محتوا انگلیسی irfoundr.com

تیم ایران فاندر متشکل از نویسندگان و ویراستاران بسیار آموزش دیده و مسلط به انگلیسی است که هر کدام دارای سوابق علمی، فنی و صنعتی خاصی هستند.

اساساً ما تیمی از نویسندگان مسلط به زبان انگلیسی داریم که در زمینه وسیعی از نویسندگی تخصصی دانشگاهی، فنی و تجاری فعالیت می کنند. هدف واحد ما تولید محتوا انگلیسی و برقراری ارتباطات بر اساس استانداردهای کلاس جهانی است.

به عنوان یک نویسنده محتوا که می خواهد بر روی کسب و کار شما تأثیر بگذارد، اولویت اول ما درک نیازهای مشتریان و مخاطبان هدف شما است.

ریچ اسنیپت ها (Rich snippets)

ریچ اسنیپت ها ابزاری قدرتمند برای افزایش نرخ کلیک هستند. ما به طور طبیعی جذب لیست هایی می شویم که در نتایج موتورهای جستجو، برجسته هستند. هر کاری که می توانید برای بهبود نرخ کلیک انجام دهید تا کاربران بیشتری را جذب کرده و باعث شوید صفحه نمایش داده شما در موتور جستجو بیشتر به چشم بیاید و فضای زیادی را اشغال کند.

ریچ اسنیپت هایی که بیشترین ارتباط را با کسب و کار شما دارند، به کاری که انجام می دهید بستگی دارد!

بهینه سازی تصویر (Image optimization)

سئو تصاویر می تواند حجم قابل توجهی از ترافیک را در شرایط مناسب به سایت شما هدایت کند. گوگل هنوز از محتوای تصاویر استفاده نمی کند، اما موقعیت عکس در داخل سایت و صفحه و بهینه سازی اولیه آن بسیار مهم است. بهینه سازی تصاویر شما شانس بهبود برجستگی سایت شما را در نتایج جستجوی تصویر، افزایش می دهد.

این مقاله را حتما بخوانید:  آموزش بلاگری در اینستاگرام + 14 ایده و ترفند استثنایی

در سئو سایت انگلیسی، بهینه سازی تصویر از نظر فنی ساده است:

  • نامی انگلیسی را برای ذخیره تصویر انتخاب کنید که به وضوح توصیف کننده تصویر باشد.
  • از متن جایگزین یا Alt text توصیفی (به زبان انگلیسی) برای کمک به کسانی که نمی توانند تصاویر را ببینند، استفاده کنید تا محتوای تصویر را تقویت نمایید.
  • کارت های OpenGraph و Twitter را اضافه کنید تا تصویر در اشتراک گذاری های اجتماعی استفاده شود.
  • برای اطمینان از دانلود سریع، از تصویر در اندازه فیزیکی مناسب استفاده کنید.
  • برای بهبود زمان بارگذاری، اندازه فایل تصویر را بهینه کنید.
  • اضافه کردن تصاویر به نقشه سایت XML خود را در نظر بگیرید.
  • تصاویر را مرتبط با متن انتخاب نمایید.
  • نام فایل ها و متن جایگزین را با کلمات کلیدی اسپم نکنید. بلکه هر چقدر توصیفی باشد، بهتر خواهد بود.

تأثیر Alt تصاویر بر روی سئو سایت انگلیسی

Alt تصاویر یک متنی است که اگر عکس درج شده شما در محتوا لود نشود، به جای آن ظاهر می شود. در نوشتن آلت تصاویر، شما باید دقت زیادی به خرج دهید و یادتان باشد که آن را حتماً به زبان انگلیسی نوشته و حتماً عبارت نوشته شده تان، معنادار و بامفهوم باشد.

مشکلات رایج در سئو سایت انگلیسی

درست است که ما نمی‌توانیم همه مشکلات احتمالی را در اینجا پوشش دهیم، اما موارد زیر بسیار رایج بوده و طراحان وب باید به آنها توجه خاصی داشته باشند.

۱- محتوای تکراری (Duplicate content)

دو نوع محتوای تکراری وجود دارد:

  1. تکراری واقعی: جایی که محتوا در چندین مکان (صفحات، سایت ها و زیر دامنه های مختلف و غیره) وجود دارد.
  2. تقریباً تکراری: می توانند محتوای نازک یا محتوای تقریباً مشابه باشند. (به کسب و کاری فکر کنید که هر کدام از لوکیشن ها یا کفش هایی با سایز مختلف را در یک صفحه منحصر به فرد بهینه سازی کرده است)

۲- کنیبالیزاسیون کلمه کلیدی (Keyword cannibalization)

همنوع خواری یا کنیبالیزاسیون کلمات کلیدی به موقعیتی اشاره دارد که در آن چندین صفحه، کلمات کلیدی یکسانی را هدف قرار می دهند. این کار می تواند بر توانایی سایت شما برای داشتن یک صفحه که قویاً یک اصطلاح خاص را هدف قرار می دهد، تأثیر بگذارد.

۳- دامنه ها، زیر دامنه ها و پروتکل ها (Domains, subdomains and protocols)

یکی دیگر از مشکلات احتمالی که در آن کپی برداری ایجاد می شود، جایی است که سایت در چندین دامنه، زیر دامنه و پروتکل در دسترس است.

کسب و کاری با دو دامنه زیر را در نظر بگیرید:

  • com
  • co.uk

با نسخه های www و غیر www

  • com
  • co.uk
  • example.com
  • example.co.uk

و سایت بر روی HTTP و HTTPS اجرا می شود:

  • http://example.com
  • http://example.co.uk
  • http://www.example.com
  • http://www.example.co.uk
  • https://example.com
  • https://example.co.uk
  • https://www.example.com
  • https://www.example.co.uk

خیلی زود می‌توانیم به موقعیتی برسیم که سایت دارای هشت نسخه مختلف احتمالی باشد. این نوع مسائل به سادگی با تغییر مسیرهای URL حل می شوند، اما باید مورد توجه قرار گیرد.

۴- URL های کنونیکال سرهم بندی شده (Botched canonical URLs)

یکی دیگر از مسائل رایجی که در سئو سایت انگلیسی می بینیم، اجرای نادرست URL های متعارف است. آنچه معمولاً در اینجا اتفاق می‌افتد این است که شخصی که سایت را طراحی می کند، به URLهای کنونیکال به عنوان یک چک لیست SEO نگاه می کند که با درج پویای URL در نوار آدرس در URL کنونیکال اجرا و پیاده سازی می شوند.

این امر اساساً از این جهت ناقص است که می‌توانیم سایت را روی چندین URL اجرا کنیم که هر کدام یک URL کنونیکال هستند و ادعا می کنند که نسخه معتبر آن سایت هستند. بنابراین اجرا و پیاده سازی کنونیکال به جای حل و فصل موضوع، مشکل را تشدید می کند. پس URL های کنونیکال ابزار قدرتمندی هستند! البته زمانی که عاقلانه از آنها استفاده می شود و گرنه می توانند اوضاع را بدتر کنند.

سوالات متداول درباره سئو سایت انگلیسی

۱- آیا از داخل ایران، سئو سایت انگلیسی امکان پذیر است؟

این کار سخت است اما غیر ممکن نیست! چون برخی از محدودیت های دسترسی وجود دارند. فقط شما باید یک رابط خارجی داشته باشید که امکان استفاده از ip خارجی را داشته باشد و همچنین باید بک لینک های طبیعی دریافت نمایید تا به گوگل نشان دهید که سایت شما طبیعی و کاملا انگلیسی است.

۲- سئو سایت انگلیسی چه تفاوتی با سئو سایت فارسی دارد؟

هنوز هم زبان علم، فناوری و تجارت تحت سلطه زبان انگلیسی است. گوگل هم از این امر مستثنی نبوده و برخلاف زبان فارسی، اشراف کاملی به زبان انگلیسی دارد. پس به راحتی می تواند متوجه طبیعی یا غیر طبیعی بودن بک لینک ها، لینک بیلدینگ ها و… در سایت انگلیسی شود. پس در بیشتر اوقات، برخی روش های رایج در سئو وب فارسی، در وب انگلیسی جابگو نیست و باعث پنالتی شدن سایت می شود!

۳- سایت های انگلیسی زبان بیشتر به چه دلیلی از سایر کشورهای غیر انگلیسی زبان مثل ایران، راه اندازی می شوند؟

کسب درآمد دلاری از گوگل ادسنس (گوگل ادسنس برای سایت های فارسی زبان تحریم شده است)، میزان بالای مخاطبان انگلیسی زبان و در نتیجه افزایش سرمایه و فروش کسب و کارهای بین المللی و..

۴- چه مواردی در سایت انگلیسی حتماً باید به انگلیسی نوشته شوند؟

همه مطالب! از محتوا و مطالب تولید شده، کلمات کلیدی اصلی استفاده شده در محتوا گرفته تا کامنت ها، انکرتکست ها، Alt تصاویر، FAQ یا سوالات پر تکرار، تگ ها و…

۵- دو نکته بسیار مهم در  طراحی و سئو کردن سایت انگلیسی کدامند؟

Whois باید به یک کشور هدف انگلیسی زبان، لینک داده شده و همچنین وبمسترها و ادمین های سایت هم باید با ip انگلیس وارد سایت شوند.

۵- آیا داشتن یک سایت دو زبانه می تواند در سرعت سئو سایت انگلیسی تأثیر داشته باشد؟

بله داشتن سایت های دو زبانه یک امتیاز مثبت برای داشتن سایت انگلیسی زبان می باشد اما اگر یک ایرانی باشید، اما و اگرهای زیادی دارد!

حقایق پشت پرده سئو سایت چند زبانه و بین المللی

‏باید بدانید که گوگل کشور اصلی سایت شما را به راحتی تشخصیص می دهد و ورودی های وبسایت شما بر اساس همان کشور خواهد بود! ‏اگر زبان اصلی سایت شما فارسی باشد و به عنوان مثال دو زبان دیگر یعنی انگلیسی و عربی هم روی آن فعال باشد، سایت شما فقط به درد عرب ها و انگلیسی زبان های داخل ایران می خورد و در هیچ کشور دیگری نمایش داده نمی شود! ‏مگر اینکه:

  1. دامنه شما بین المللی باشد
  2. یا روی یک دامنه جدید و یا روی ساب دامنه زبان های دیگر سایت خودتان را اجرا کنید ‏مثلا: ‪fa.name.com‬⁩ و ‪namefa.com‬⁩

خالی از لطف نیست که ‏در جریان باشید، کل پلاگین WPML یک شوخی به حساب می آید و ضدسئو ترین پلاگین وردپرس محسوب می شود! ‏در نتیجه توصیه متخصصین سئو ایران فاندر این است که سایت خود را چند زبانه نکنید، مگر اینکه برای هر زبان سئو انجام دهید. به راستی سوال ما از شما این است: وقتی هر دامنه می تواند فقط یک کشور هدف داشته باشد، چگونه سایت تان را با ساب فولدر چند زبانه می کنید و انتظار ورودی گوگل خارج از ایران را دارید؟

شاید در این لحظه برای شما سوال پیش بیاید که چرا هر دامنه فقط یک کشور هدف دارد؟ واقعیت این است که شما یک دامنه را می‌توانید برای چند زبان و چند کشور سئو کنید ‏اما ۲ دلیل اصلی وجود دارد که یک کشور هدف دارید:

  • ‏زبان و شرایط بومی یک کشور

ممکن است کشورها زبان مشترک داشته باشند اما این زبان ها از نظر بومی و فرهنگی با همدیگر تفاوت دارند. برای مثال محتوایی که برای افغانستان تولید می شود، درست است که در زبان ما قابل فهم و خواندن است اما از چیزی که ما لازم (نیاز) داریم خیلی فاصله دارد. معمولاً این یک موضوع بدیهی است که یک سایت ایرانی به دفعات ثابت شده که بهتر از سایت های خارجی دارای زبان فارسی، عمل می کند!

  • ‏ بازار کشورها

کشورها به سادگی بازار خودشان را در اختیار کشورهای دیگر قرار نمی دهند؛ به عنوان مثال اگر شما در بریتانیا کلمه news را سرچ کنید، سایت‌های متعلق به بریتانیا را در سرپ گوگل مشاهده می کنید. ‏و اگر در آمریکا سرچ کنید، نتایج همگی متعلق به آمریکا هستند! ‏دلیل اصلی اینکه گوگل توانسته در تمام کشورها فعالیت کند، احترام گذاشتن به کسب‌‌و‌کار‌ها و بازار کشورها بوده است.

چرا سایت BBC جای شاخه BBC Persian از BBC Iran رونمایی نمی کند؟ ‏چرا برای هر کشور یک شاخه نمی زند؟ ‏پشت پرده این استراتژی بر می گردد به قوانین سختگیرانه ای که هر کشور دارد و وقتی با زبان فارسی فعالیت می کنید، آزادید هر کاری بکنید اما فعالیت با اسم یک کشور یعنی باید مجوز آن کشور را داشته باشید. پس نتیجه این می شود: «هر دامنه ۱ کشور هدف دارد»

حالا ‏شاید سوال بعدی اکثر افراد این باشد که چگونه بعضی از سایت ها جهانی کار می کنند و در هر لوکیشنی هم دیده می شوند؟ جواب خیلی ساده است: ‏«فقر شدید محتوا و ابزار در کشورها» یعنی ‏وقتی جایگزین خوبی نباشد، گوگل مجبور است یک سایت جهانی را به کاربران خود نشان دهد اما تا زمانی که جایگزین خوبی پیدا کند. ‏برای هر زبان یک دامنه یا ساب دامنه جدید بسازید و روی بومی سازی آن کار کنید.

منبع معتبری که در نوشتن این مطلب از آن استفاده کرده ایم: searchengineland.com

رای دهید

تیم تولید محتوا

این مطلب توسط تیم تولید محتوای ایران فاندر تهیه شده است. ما در تلاش برای توسعه وب فارسی هستیم تا بهترین مقالات در هر زمینه ای را برای وبسایت ها تهیه کنیم. کیفیت محتوای این صفحه توسط متخصصین و کارشناسان ما بررسی و تایید شده است.

سفارش تولید محتوا
اینستاگرام سایت ایران فاندر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
1
پریسا رحیمی
سلام، چطور می تونم کمکتون کنم؟