درخواست مشاوره سئو حرفه ای رایگان | استخدام کارشناس SEO

خدمات مشاوره سئو چیست

مشاوره سئو یا مشاور سئو اصلاً به چه دردی می خورد؟ آیا می خواهید از همه رقبای خود در گوگل پیشی بگیرید؟ البته که می توانید این کار را بکنید. به هر حال ترافیک بیشتر برابر با بازدیدکنندگان بیشتر است. و بازدیدهای بیشتر منجر به خرید بیشتر محصولات و خدمات شما توسط مشتریان جدید می شود.

  • امروز جنگ برندها، نه در بازار بلکه در نتایج گوگل اتفاق می افتد!صابر آقامحمدی کارشناس و مدیر ارشد سئو ایران فاندر

اما پیشی گرفتن از رقبای خود با صفحات بهینه شده از نظر سئو، به این راحتی نیست. شما باید از یک استراتژی اثبات شده استفاده کنید که برای کسب و کار خاص شما کارساز باشد. سئو یا بهینه سازی موتور جستجو یک تعهد بلند مدت است.

اگر می خواهید وارد این کار شوید، بهتر است از طریق استراتژی های سنجیده سئو که برای وب سایت خاص شما سفارشی شده اند، از کسب نتیجه اطمینان حاصل کنید.

خوشبختانه دو کار وجود دارد که می توانید برای به حداکثر رساندن نتایج سئوی خودتان انجام دهید:

  1. از یک آژانس بازاریابی باسابقه در حوزه سئو استفاده کنید.
  2. یک مشاور سئو استخدام کنید که بتواند کل استراتژی سئوی شما را بسازد.

سایت ایران فاندر در این مطلب نحوه انتخاب خدمات مشاوره سئو مناسب برای کسب و کارها را با شما به اشتراک گذاشته است. بعد از خواندن این متن، وقت آن است که شما خودتان بعد از تحقیق، اقدام کنید. هرچه سریعتر این کار را انجام دهید، نتایج بهتری خواهید گرفت. و هر چه بیشتر انجام این کار را به تعویق بیندازید، در هنگام شروع به تلاش بیشتری نیاز خواهید داشت… زیرا رقبا دست روی دست نگذاشته اند!

اگر دیر بجنبید، به احتمال زیاد بهانه ای برای از دست دادن نتایجی که کسب و کارتان شدیداً به آن نیاز دارد، خواهید داشت. اینطور نیست؟

امروز ما بر روی نحوه انتخاب بهترین خدمات مشاوره SEO برای کسب و کارها تمرکز خواهیم کرد. بنابراین اگر به دنبال بهترین راه برای تضمین رتبه وب سایت خود هستید، در ادامه این مقاله به پاسخ سوال خودتان خواهید رسید. پس توصیه می کنیم تا انتهای مطلب با سایت ایران فاندر همراه باشید.

آیا تا به حال آرزو کرده‌اید که بتوانید با یک تیم باتجربه از دیجیتال مارکترها همکاری نمایید که می توانند یک وب‌سایت بد را آنالیز کنند و همه آن چیزهای بد را دوباره کنار هم بگذارند، اما این بار با یک سئوی خوب؟

مهم نیست که در حال حاضر کجا هستید! اگر می خواهید تجارت خود را به طور موثر افزایش دهید، سرمایه گذاری در سئو امری ضروری است.

به خصوص در شرایط کنونی همه گیری ویروس کرونا، باید در مورد سرمایه گذاری هایی فکر کنید که در دوران پساکرونا، بازدهی زیادی را به همراه خواهند داشت. و به یاد داشته باشید که این امر می تواند ماه ها و شاید حتی سال ها طول بکشد.

برای همین است که باید به استراتژی های سئو و اینکه چگونه می توانند در دریافت ترافیک طولانی مدت ثابت مفید باشند، فکر کنید.

این چیزی است که با خدمات مشاوره سئو ایران فاندر دریافت می کنید. با افتخار اعلام می کنیم که متخصصان و کارشناسان سئوی ما فرآیند سئو سایت شما را در زمینه سئو و سایر مباحث دیجیتال مارکتینگ همانند لینک های شکسته، لینک بیلدینگ های داخلی و خارجی، آنالیز و تحقیق کلمات کلیدی، بهینه سازی داخل صفحه، ریدایرکت ها، ممیزی سئو، توسعه استراتزی سئو، محتوای تکراری و… بررسی و آنالیز می کنند و همه مواردی که نیاز به اصلاح داشته باشند را برای شما اصلاح می نمایند.

در انتها با استراتژی‌های سئو، وب‌سایت شما را از انجام کارهای فقط خوب نجات داده و در عوض شما را به صف اول مخاطبانی سوق می‌دهند که انتظارش را دارید.

پس توصیه می کنیم همین الان با ما تماس بگیرید و یک جلسه مشاوره رایگان داشته باشید تا ببینید که چگونه خدمات مشاوره SEO ما می تواند به وب سایت شما کمک کند. مطمئن هستیم که بعد از این جلسه پا پس نخواهید کشید!

سئو (SEO) چیست؟

سئو که مخفف بهینه سازی موتور جستجو (به انگلیسی: search engine optimization) است به معنای فرآیند بهبود حضور یک وب سایت در نتایج جستجوی ارگانیک است. یعنی سئو به مجموعه ای از اقدامات گفته می شود که برای بهبود موقعیت صفحات وب در نتایج جستجوی ارگانیک انجام می شود.

انواع سئو و مدل های seo
انواع مدل های انجام سئو

همه ما از این موضوع آگاهیم که در عصر حاضر جستجوی ارگانیک برجسته ترین راه کشف و دسترسی به محتوای آنلاین است و داشتن یک استراتژی خوب سئویی برای بهبود کیفیت و کمیت ترافیک به وب سایت ها یک ضرورت محسوب می شود.

سئو همچنین به معنای ایجاد یک تجربه کاربری ارزشمند در صفحه است که باعث می شود کاربران وب سایت تا زمانی که ممکن است در وب سایت بمانند و در عین حال ارزش واقعی را برای کاربر فراهم می کند.

البته باید متذکر شویم که سئو متفاوت از کمپین های جستجوی پولی (paid search campaigns) است! چون در این کمپین ها یک بازاریاب باید برای قرار گرفتن در نتایج برتر جستجو، هزینه بپردازد.

دو راه برای انجام سئو و قرار گرفتن در نتایج برتر گوگل و به تبع آن افزایش ورودی های هدفمند و همچنین افزایش میزان فروش وبسایت ها وجود دارد:

  1. شرکت در یک دوره جامع آموزش seo و به کارگیری آموخته ها و تجارب خودتان
  2. کمک گرفتن از یک مشاور یا متخصص سئو برای اجرای هر چه بهتر عملیات سئو سایت

خدمات بهینه سازی سایت ها به لطف تجربه و سابقه طولانی مشاوران و شرکت های متخصص برتر در حوزه سئو و رتبه بندی سایت ها، به وب سایت شما یک مزیت رقابتی قوی در نتایج جستجو می دهد. مشاور سئو با مطالعه و انجام آنالیزهای لازم برای بهینه سازی صفحه، استراتژی توسعه لینک، رقابت و…، بسته سئوی سفارشی شده سایت ها را بر اساس نیازها و بودجه خاص آنها ایجاد می کند.

مشاوره سئو چیست؟ مشاور سئو کیست؟

مشاوران حرفه ای سئو یا بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO Consultants) افرادی با سال ها تجربه هستند که وب سایت فعلی شما را بررسی و تجزیه و تحلیل می کنند و سپس یک کمپین SEO متناسب با کسب و کار شما ایجاد می کنند.

وظایف مشاورین سئو
وظایف مشاور سئو SEO

یک مشاور سئو، وب سایت را ممیزی می کند و سپس با توجه به آن ممیزی یک استراتژی سئو ایجاد می کند. ممیزی سئو شامل تجزیه و تحلیل محتوای وب سایت، بک لینک ها، سئو فنی، رقبا و مخاطبان است. سپس با استفاده از این داده ها، یک برنامه بازاریابی دیجیتال را ساختار می دهد.

این طرح معمولاً برای یک دوره ۶ تا ۱۲ ماهه است و هدف آن ایجاد محتوای مناسب برای انتشار در وبسایت و جذب مخاطبان هدف است. استراتژی سئو همچنین بر ایجاد لینک و دریافت انواع مختلف بک لینک ها برای کمک به وبسایت به عنوان یک مرجع در صنعت تمرکز دارد.

هدف یک مشاوره سئو (به انگلیسی: SEO Consulting) اساساً ایجاد یک استراتژی بازاریابی سفارشی است که هدف آن این است که وب سایت شما در صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERP) از رقبای‌تان پیشی بگیرد.

برای ایجاد چنین طرحی، مشاوران سئو ابعاد مختلف سئوی وب‌سایت فعلی شما را بررسی کرده و مجدداً یک استراتژی انتشار محتوا، سئو فنی و بک لینک سازی را طراحی می کنند که شکاف های موجود را پر کرده و وب‌سایت شما را برای رتبه بندی صفحه اول بهینه می کنند.

برای رسیدن به این هدف، مشاوران سئو به یک مجموعه مهارتی سئو نیاز دارند که عبارت است از:

  • تحقیق کلمات کلیدی
  • شناسایی مخاطب هدف
  • تحلیل رقبا
  • درک فنی سئو
  • شناخت گوگل آنالیتیکس و ابزارهای دیگر
  • درک کامل و به روز از الگوریتم گوگل و نحوه کار موتورهای جستجو
  • ساخت بک لینک
  • ساختار لینک سازی داخلی
  • بازاریابی اینترنتی
  • تبلیغات پرداخت به ازای کلیک (PPC)
  • سئوی محلی یا لوکال سئو

مشاوران سئو سایت ایران فاندر  با استفاده از این مجموعه مهارت ها و بهره گیری از ابزارهای سئو آنلاین مانند Ahrefs، Moz یا SEMRush می توانند داده هایی مانند موقعیت های ارگانیک و کلمات کلیدی ارگانیک یک وب سایت را برای شناسایی نقاط قوت و ضعف در حضور آنلاین وب سایت تفسیر کنند.

دلایل اهمیت مشاوره سئو

مشاوره و یک کمپین سئوی خوب اگر به درستی انجام شود، می تواند ترافیک وبسایت شما را به طور تصاعدی افزایش دهد که این کار به نوبه خود، سودآوری را نیز افزایش می دهد.

از آنجایی که بیش از ۵۰ درصد از ترافیک سایت ها از جستجوی ارگانیک یا موتورهای جستجو می آید، سرمایه گذاری در سئو برای به حداکثر رساندن حضور آنلاین و سودآوری یک کسب و کار اینترنتی بسیار مهم است.

اگر کسب و کار شما در رتبه بندی موتورهای جستجو خوب عمل نمی کند! یعنی اگر حداقل ۶۰ درصد از کلمات کلیدی شما در صفحه اول SERP ها نیستید، در مقابل رقبای خود برای جلب اکثریت مشتریان سودآور، باید روی بهترین روش های سئو سرمایه گذاری کنید.

نحوه یافتن بهترین خدمات مشاوره سئو وبسایت

اگر می خواهید بهترین خدمات را در زمینه بهینه سازی موتورهای جستجو  پیدا کنید که به رتبه بندی بهینه وب سایت شما کمک می کند، باید به چند فاکتور مهم توجه کنید. بسیاری از آژانس ها و مشاوران سئو، راه های متعددی را برای بهبود رتبه شما ارائه می دهند. و این هیچ ایرادی ندارد! فقط باید بدانید که سودآورترین آنها برای شما کدام است.

آژانس ارائه دهنده خدمات مشاوره سئو
بهترین مشاوره سئو را چگونه انتخاب کنیم

بنابراین اگر نمی خواهید در ایده‌ها گم شوید و در واقع بهترین و آخرین تکنیک های سئو دنیا را اجرا کنید، ما در این قسمت به طور خاص به مواردی می پردازیم که هنگام جستجوی خدمات مشاوره SEO باید به دنبال آن باشید:

۱- توسعه دقیق استراتژی سئو (Detailed SEO Strategy Development)

قبل از اینکه یک مشاور یا آژانس سئو را استخدام کنید، باید یک تماس مقدماتی با آنها برقرار کنید. هدف شما از تماس این است که ببینید فردی که با شما صحبت می کند یک متخصص واقعی است یا خیر!

 چگونه می توان متوجه این موضوع شد که یک فرد آشنایی زیادی با سئو ندارد؟

خیلی ساده!

ببینید آیا طرف مقابل روی کمک به شما در درک فرآیند سئو متمرکز است یا خیر! حتی سخت ترین روش ها را هم می توان با زبانی ساده و نتیجه گرا توضیح داد.

اگر احساس کردید که دارید با روباتی صحبت می کنید که فیلمنامه اش را ازبر کرده و فقط جملات را برای شما بازگو می کند، پس او یک متخصص واقعی نیست. اما اگر این فرد، واقعاً استراتژی سئو را بلد است و آن را به خوبی در تماس با شما توضیح می دهد، بدانید که با یک حرفه ای واقعی صحبت می کنید.

۲- داشتن برنامه زمانی و تقویم محتوایی ماهانه (Monthly Content Calendar and Scheduling)

داشتن یک تقویم محتوایی تنها راه برای گم نشدن در تعداد انوهی از مقالات، پست ها وبلاگ و صفحاتی است که می خواهید بهینه سازی کنید.

اولین قدم این است که با مشاور سئو خود بر سر یک استراتژی بهینه توافق کنید. سپس باید مطمئن شوید که همه چیز همیشه طبق برنامه پیش می رود. چون حتی یک اشتباه ساده در این فرآیند می تواند نتایج را تا ماه ها به تاخیر بیندازد.

در ساخت تقویم محتوایی می توان از ده ها نرم افزار مختلف استفاده کرد. اگر خود شما در حال حاضر از یکی از آن ابزارها استفاده می کنید و برای‌تان مفید بوده است، به کار خودتان ادامه دهید. ولی اگر تازه واردِ این کار شده اید و در این حوزه مبتدی هستید، فقط از مشاور خود بخواهید که از یکی از ابزارهای ساخت تقویم محتوا استفاده کند.

به طور معمول ابزارها کاملاً قابل توضیح و شهودی هستند، به خصوص اگر یک مشاور حرفه ای این فرآیند را برای شما مدیریت کند.

۳- انتظارات روشن برای هر دو طرف (Clear Expectations for both sides)

شما نمی توانید و نباید هم انتظار داشته باشید که پست های خود را برای کلمات کلیدی رقابتی در هفته اول رتبه بندی کنید. گاهی اوقات چندین ماه طول می کشد تا حتی به نتایجی که ممکن است در حال حاضر تصور می کنید، نزدیک شوید.

بنابراین انجام یک تحقیق دقیق کلمه کلیدی برای به دست آوردن داغ ترین ترافیک با کمترین تعداد پست اهمیت زیادی دارد. هرچه پست های بیشتری رتبه بندی کنید، رتبه دامنه شما بهتر می شود. و هر چه رتبه بندی دامنه بهتر باشد، رتبه بندی پست های آینده شما آسان تر می شود.

بنابراین از مشاور سئو خود بخواهید تا تحقیقات و تجزیه و تحلیل گسترده و کامل کلمات کلیدی را از بازار و جایگاه شما انجام دهد. سپس به آنها بگویید که چه انتظاری دارید. برای کدام کلمات کلیدی می توانید فوراً رتبه بندی کنید؟ به طور متوسط برای رتبه بندی کلمات کلیدی رقابتی تر چه مدت باید صبر کنید و به چقدر زمان نیاز دارید؟

در اینجا نباید هیچ پاسخ مبهمی وجود داشته باشد، شما باید احساس کنید که مشاور واقعاً می داند چه کاری انجام می دهد. سپس اگر آنچه گفتند باب میل تان بود، یک قرارداد ببندید که برای هر دو طرف مفید باشد.

این مقاله را حتما بخوانید:  کال تو اکشن چیست؟ ترفند طراحی، نمونه‌ متن‌، انواع و مزایا

۴- نرم افزار سئو (SEO Software)

نرم افزار سئو دست راست مشاور سئو است. شما باید مطمئن شوید که مشاور شما از به روزترین نرم افزار و ابزار سئو استفاده می کند. لیست دقیقی از بهترین ابزارهای سئو وجود دارد که باید برای رتبه بندی پست های خود در صفحه اول گوگل استفاده کنید.

اگر مشاور شما از ابزار استفاده نمی کند، پس او مشاور مناسبی برای شما نیست. او حداقل باید از Ubersuggest و چند ابزار دیگر مثل گوگل سرچ کنسول، گوگل آنالیتیکس و… برای تحقیقات کلمات کلیدی و… استفاده کند، زیرا این موارد، بهترین ابزار SEO در بازار هستند.

اگر هم می‌خواهید یک بخش از پروژه را خودتان مدیریت کنید، شما هم باید با این ابزارها، عملکرد و نحوه کار با آنها آشنا باشید.

انواع مشاوره سئو با توضیح ویژگی ها و روش ها

حالا بعد از اینکه فهمیدید هنگام جستجوی خدمات مشاوره حرفه ای به دنبال چه چیزی باشید، شما باید بدانید که یک مشاور سئو از چه راه هایی می تواند در رتبه بندی محتوا به شما کمک کند.

بهینه سازی موتورهای جستجو فقط نوشتن متن و استفاده از کلمات کلیدی نیست. فاکتورهای بی شماری برای رتبه بندی در گوگل وجود دارد. بنابراین قبل از شروع، باید روشن کنید که دقیقاً در چه مواردی به کمک نیاز دارید.

یک راه آسان برای فهمیدن این موضوع این است که از خودتان بپرسید که کدام بخش از تجارت من بیشترین فروش و سود را به همراه دارد؟ فکر کردید؟ جواب دادید؟ خوب!

در اینجا چند راه وجود دارد که خدمات مشاوره سئو می تواند به کسب و کار شما کمک کند. یکی را انتخاب کنید که متناسب با نیاز شما باشد:

۱- بهینه سازی سئو وب سایت شرکت (ompany Website SEO Optimization)

اگر وب‌سایت شما، مسئول بیشتر فروش و موقعیت ‌یابی شما در بازار است، این احتمال وجود دارد که بهترین مکان برای هدایت ترافیک باشد. پس باید شروع به نوشتن و تولید محتوای متنی بیشتر و بیشتر در مورد موضوعات مرتبط با محصولات و خدمات خود کنید.

آموزش مقاله نویسی و نوشتن پست های وبلاگ بر طبق اصول یادگرفته شده، ترافیک مرتبط زیادی را برای شما به ارمغان می آورد که می توانید آن ترافیک را به محصولات و خدمات خود هدایت کنید.

۲-  بهینه سازی سئو فروشگاه تجارت الکترونیک (Ecommerce Store SEO Optimization)

آیا در فضای تجارت الکترونیک مشغول به فعالیت هستید؟ یعنی یک فروشگاه اینترنتی دارید؟ در این صورت باید شروع به بهینه سازی مواردی بکنید که برای توضیحات محصول کسب و کار شما بسیار ارزشمند هستند.

البته یک مشاور می تواند به شما کمک کند تا صفحاتی مانند صفحه اصلی، صفحه درباره ما، صفحه محصولات و خدمات و… را بهینه سازی نمایید.

اگر محصولاتی دارید که رتبه خوبی در نتایج موتورهای جستجو ندارند، باید فروش ثابت از طریق سئو را فراموش کنید. به همین دلیل است که باید یک استراتژی اثبات شده برای نوشتن توضیحات محصول خودتان داشته باشید که به راحتی برای همه محصولات فعلی و آینده شما قابل اجرا باشد.

۳- بهینه سازی سئوی قیف فروش (Sales Funnel SEO Optimization)

امروزه کسب و کارهای آنلاین بیشتری سعی می کنند تا مشتریان احتمالی را به سمت قیف فروش خودشان هدایت کنند. این بدان معناست که شما صفحات منحصر به فردی دارید که از طریق چندین دکمه و لینک به هم مرتبط هستند.

معمولاً افرادی که قیف‌های فروش را اجرا می‌کنند، تنها به تبلیغات پولی تکیه می‌کنند تا بیشترین ترافیک هدفمند را دریافت کنند. با اینکه این کار به تنهایی یک استراتژی خوب است اما در بلند مدت، نمی تواند بهترین راه باشد.

اگر با رتبه بندی صفحات قیف فروش خود شروع کنید و سپس به سمت تبلیغات پولی بروید، می توانید با اجرای چندین تست و کمپین‌ تبلیغاتی به هدف خودتان دست یابید. این کار درست مانند رتبه بندی در نتایج موتورهای جستجو می تواند ۱ ماه تا ۲ سال طول بکشد. و در لحظه ای که به بهترین نسخه قیف خود دست یابید، ترافیک ثابت ناشی از اجرای تبلیغات را هم کسب کرده اید.

بنابراین اگر از قیف های فروش زیادی در کسب و کار خود استفاده می کنید، باید به خدمات مشاوره سئو به عنوان بهترین راه برای بهینه سازی نگاه کنید.

فقط کافی است به آن آژانس یا مشاور سئو مراجعه کنید که متناسب با نیازهای شما باشد. شما می توانید یک تماس سریع با یک مشاور حرفه ای برقرار کنید. او می تواند یک استراتژی دقیق گام به گام سئو را به طور خاص برای رشد کسب و کار شما ایجاد کند.

با دریافت مشاوره سئو رایگان از سایت ایران فاندر می توانید با کسب اطلاعات مورد نیاز خودتان به زبانی ساده و قابل فهم، روند تصمیم گیری تان را تسریع کرده و بهترین راه حل را انتخاب نمایند.

توصیف شغل مشاور سئو
مشاور بهینه سازی موتورهای جستجو چه کاری انجام می دهد؟

مشاور سئو فردی متخصص و ماهر در حوزه تجزیه و تحلیل، بررسی و بهبود عملکرد وب سایت ها، بهبود نتایج موتورهای جستجو، جذب مخاطب از طریق موتورهای جستجو و تبدیل آنها به مشتری، بررسی لینک های ورودی، آشنایی و درک کامل الگوریتم های موتورهای جستجو، تحقیق و انتخاب کلمات کلیدی، تولید محتوای سئو شده، بهینه سازی سئو داخلی و خارجی، و فرصت های کسب بک لینک ها است.

او صاحبان کسب و کارها را قادر می سازد تا رتبه های بالاتری در نتایج موتورهای جستجو بدست آورند. در نتیجه کلیک ها و ترافیک طبیعی بیشتر و سرنخ های واجد شرایط و هدفمند بیشتری را از طریق موتورهای جستجو کسب کنند.

شغل مشاوره سئو مستلزم داشتن مهارت های پیچیده ای است که روی استراتژی محتوا و کلمات کلیدی معنایی تمرکز دارد. او برای ایجاد محتوای اطلاعاتی، منحصر به فرد و استثنایی به تجربیات بهتر کاربری و مهارت ها و دانش گسترده ای نیاز دارد.

مشاوره seo مستلزم داشتن مهارت های استراتژیک، تحلیلی، یکپارچه، تاکتیکی و تفکر انتقادی برای بهینه سازی روابط متقابل بین رسانه های اجتماعی، امتیازدهی کیفیت محتوا، تولید محتوای طولانی، شناخت قصد کاربر، آنالیز رقابت شدید و رفتار کاربران و همچنین توجه دقیق نسبت به بروزرسانی الگوریتم موتور جستجوی گوگل و رقابت آنلاین است.

وظایف، مسئولیت ها و شرح وظایف مشاور سئو شامل پیچیدگی هایی است که طیف گسترده ای از رشته های بازاریابی و کانال های بازاریابی اینترنتی را در بر می گیرد.

دستیابی به رتبه بندی بالاتر در موتور جستجوی گوگل و دیده شدن، کشف محتوای آنلاین بیشتر برای تولید سرنخ های کسب و کار و تکمیل کال تو اکشن، ایجاد نتایج پایدار از طریق محتوای آموزنده و همیشه سبز و در عین حال بهبود نرخ تبدیل مشتری مواردی از وظایف مشاور سئو هستند که در طول زمان ثابت مانده است.

بد نیست با این اصطلاحات و شرح وظایف مختصر هر کدام از آنها هم آشنا شوید:

  1. متخصص سئو (SEO Specialist): فردی متخصص و ماهر در حوزه تجزیه و تحلیل و بررسی بهینه سازی وبسایت ها، یافتن کلمات کلیدی قوی و پرجستجو، انجام کمپین های PPC، استفاده از سئو تکنیکال، آشنا با ابزارهای GA ،GSC و ترندهای گول
  2. استراتژیست سئو (SEO Strategist): فردی متخصص و آگاه از تمام پیچیدگی های موتورهای جستجو و متمرکز روی بهینه سازی فنی، بهینه سازی و بازاریابی موتورهای جستجو (SEM)، آشنا با ابزارهای رایج کلمات کلیدی همچون گوگل، WordTracker و Keyword Discovery
  3. سئوکار اجرایی (SEO Executive): فردی مسلط به گوگل آنالیتیکس و آشنا با آنالیز بک لینک ها، بازاریابی و اصول اولیه آن، HTML و JavaScript، آنالیز سئوی داخلی، توسعه بازاریابی نموتورهای جستجو، تحقیق کلمات کلیدی، آشنا با طراحی وب و ساختار سایت
  4. آنالیزگر سئو (SEO Analyst): فردی متخصص  وماهر در زمینه انجام تحقیق کلمات کلیدی، آنالیز وبسایت، تولید ایده، تولید محتوا، به روزرسانی محتواهای قدیمی، مدیریت کمپین های گوگل ادز، بهینه سازی صفحات برای سایت های ریسپانسیو، مشتری مداری و داشتن مهارت در برقراری ارتباطات بین فردی
  5. مدیر سئو (SEO Manager): فردی متخصص و ماهر در زمینه بهینه سازی وبسایت، شبکه های اجتماعی، مدیریت محتوا و مدیریت پروژه های دیجیتال مارکتینگ، تحلیل بازار، اجرای استراتزی سئو، تحلیل سئو، اجرای کمپین های لینک سازی، اجرا و مدیریت نقشه سایت XML و ابزارهای وبمستر، نظارت و ارزیابی نتایج و عملکرد جستجو، تجربه کار  و مدیریت محتوا با چندین CMS و آشنا با گوگل آنالیتیکس
شرح وظایف یک کارشناس SEO
یک مشاور سئو چه کاری انجام می دهد

وظایف مشاور سئو چیست؟ مسئولیت متخصص حرفه ای سئو

 ۱- درک اهداف بازاریابی مشتری (Understand Client’s Marketing Objectives)

اهداف بازاریابی جستجوی مشتری، موقعیت رقابتی صنعت، جایگاه تجاری، اهداف آگاهی از برند و مزیت های رقابتی برند را بشناسد. او می داند که اهداف بازاریابی جستجو باید قابل اندازه گیری، واقع بینانه و قابل دستیابی باشند.

۲- بهینه سازی صفحات وب (Web Page Optimization)

المان های فنی سئو داخلی همانند تگ های H، تصاویر، ساختار متن و قالب‌بندی را اجرا و پیاده کرده و همزمان از مهارت های خود برای سازمان دهی محتوای وبسایت به صورت سلسله مراتبی استفاده نماید. همچنین قادر به استفاده از کلمه کلیدی، کلمات کلیدی برتر، کلیدواژه های LSI، بنیادی و مترادف کلمات کلیدی در داخل متن می باشد.

۳- تحقیق و تحلیل کلمات کلیدی (Keyword Research & Analysis)

تحقیق کلمه کلیدی و استراتژی هدف گذاری کلمات کلیدی را برای کلیدواژه کانونی و عبارات کلیدی دم بلند انجام می دهد. او می داند که شناسایی اهداف کلیدی بالقوه جدید با رقابت کم و سودآوری بالا مساوی با ارزش تجاری بالا است. تحقیق عبارات جایگزین و سوالات مرتبط هم جزو مسئولیت های مشاوره سئو است.

۴- نقشه برداری و مکان یابی کلمه کلیدی (Keyword Mapping)

عبارات کلیدی را به صفحات وب اختصاص می دهد، آنها را با هدف و موضوع سایت مطابقت داده و بر مبنای بررسی و تحقیق دقیق، تجمیع کلمات کلیدی صفحات مختلف سایت در یک صفحه را ساماندهی می نماید. برنامه ریزی و پیاده سازی این کارها از مشکلات ایجاد کنونیکال در آینده جلوگیری می کند و صفحات ستونی و دسته‌های موضوعی را تقویت می نماید.

۵-  دست یابی به رتبه‌بندی بالاتر گوگل (Attain Higher Google Rankings Visibility)

با تمرکز بر بهبود نرخ کلیک و نتایج کارت گراف دانش می تواند برای کلمات کلیدی صفحه اصلی، صفحات فرود داخلی، مقالات منتشر شده یا برای پست های وبلاگ در جمع ده رتبه برتر گوگل راه پیدا کند.

۶- تمرکز روی تجربه کاربری برای تبدیل بهتر (Focus on User Experience for Better Conversions)

بهینه سازی برای بهبود تجربه بازدیدکنندگان وب سایت، به حداقل رساندن نرخ پرش صفحه، افزایش بازدید از صفحه، افزایش زمان ماندگاری بازدیدکننده در سایت، افزایش نرخ کلیک (CTR) در صفحات نتایج موتورهای جستجو (SERP)، بحث در مورد مزایای محتوای غنی یا رسانه های غنی چند مورد از کارهایی است که می تواند برای افزایش نرخ تبدیل انجام دهد.

۷- شناسایی و حل مشکلات فنی سئو (Diagnose Technical SEO Issues and Resolve)

کنونیکالیزاسیون، صفحه بندی، خطاهای ۴۰۴، ریدایرکت های ۳۰۱ یا ۳۰۲، خطاهای خزیدن، لینک های شکسته، خطاهای سرور، محتوای تکراری، فایل Robot.txt، نقشه های نادرست سایت، محتوای تکراری، ویژگی های Alt از دست رفته، ساختار URL ضعیف، سرعت پایین وب سایت و… از مهم ترین مشکلات سئو تکنیکال به شمار می رود. یک مشاوره سئو باید در این زمینه ها اطلاعات و دانش کافی داشته باشد.

۸- سئوی محلی و نشانه گذاری اسکیما (Local SEO & Schema Markup)

مشاور سئو باید کمپین های بازاریابی SEO محلی را انجام دهد که شامل پروفایل ۱۰۰ درصد تأیید شده کسب ‌و کار من درگوگل، فهرست نقشه های Google، صفحات محلی و یک نمایه NAP ثابت (نام، آدرس، تلفن) است. او باید از نشانه‌گذاری اسکیما، JSON-LD یا داده‌های ساختار یافته میکرو استفاده کند و نقل قول های کسب و کار محلی را دریافت نماید.

۹- ممیزی جامع وب سایت (Comprehensive Website Audit)

مشکلات قابلیت رویت سازی وبسایت را بررسی، تست و تشخیص دهید. وضعیت ایندکس شدن توسط گوگل، کارایی کد HTML، محتوای وبسایت، دامین آتوریتی، آمار ترافیک، هدف گذاری کلمات کلیدی و… را بررسی کند.

۱۰- تجزیه و تحلیل رقابتی آنلاین (Complete an Online Competitive Analysis)

وب سایت های رقبا را مهندسی معکوس کند تا نقاط قوت و ضعف و همچنین مشارکت مخاطب را تعیین نماید. او باید قادر به مقایسه پروفایل های بک لینک با استفاده از منابعی مانند Spyfu.com ،Compete.com و Semrush.com باشد.

۱۱- شناسایی ترندهای صنعت شرکت سئو (Know SEO Company Industry Trends)

از بهترین روش های سئو کلاه سفید و به روز رسانی های الگوریتم گوگل مانند Rankbrain، کافئین، مرغ مگس خوار، پاندا و پنگوئن مطلع باشد. بداند چه چیزی کار می کند و چه چیزی کار نمی کند. از تخصص و دانش پیشرفته برای جلوگیری از لینک های اسپم استفاده کند. وبلاگ های برتر SEO مانند Search Engine Land ،Search Engine Journal ،Semrush Blog Search Engine Watch و Moz را دنبال کند.

۱۲- تضمین یک وب سایت سئوپسند (Ensure an SEO-Friendly Website)

یک وب سایت دوستدار موتورهای جستجو را برای کاربران و موتورهای جستجو تضمین کند. یعنی ابتدا خطاهای فنی سئو را حذف کند. در مرحله بعد، مطمئن شود که محتوای قابل ایندکس شدن دارد که قابل خزیدن است و ربات‌های وب را ناخواسته بلاک نمی کنند. همچنین یک مشاوره سئو باید اطمینان حاصل کند که محتواهای مهم سایت به راحتی قابل یافتن و در دسترس هستند.

این مقاله را حتما بخوانید:  7 سوال جادویی درباره قیمت گذاری کالاها

۱۳- مهارت های تبلیغ نویسی (Copywriting Skills)

عناوین موثر، متاتگ ها، زیرعنوان ها را در پاراگراف ها بنویسد. برای کلیک خور بودن محتوا در نتایج جستجو، تگ‌های عنوان، توضیحات متا و تگ‌های H را بنویسد.

یک لحن مکالمه ای به زبان طبیعی داشته باشد چون این لحن، توسط جستجوگرانی که عبارت های جستجوی صوتی را انجام می دهند، استفاده می شود. مخاطبان خود را بشناسد، مطالب طولانی تر و پاراگراف های کوتاه بنویسد، از قالب‌بندی متن مانند پررنگ سازی، فهرست گذاری و ایتالیک استفاده کند، تصاویر و عکس را به متن بیفزاید و نهایتاٌ از پر کردن متن با کلمات کلیدی خودداری کند.

۱۴- توسعه محتوا با تولید ایده های جدید محتوایی (Generate New Content Ideas: Content Development)

برای نوشتن محتوای مرتبط، یونیک، منحصر به فرد، با ارزش افزوده از یک کوچ کمک بگیرد و دائماً در حال آموزش دیدن باشد. محتواهای نازک یا کم کیفیت را (thin content) در داخل محتواهای صفحات کمتر قوی ادغام کند و شکاف های محتوایی که باید پر شود را شناسایی نماید.

در مورد الگوریتم ارزیابی کننده و دستورالعمل‌های کیفیت Google یعنی تخصص یا اطلاعات مدیر محتوای اصلی صفحه (Expertise)، اعتبار صفحه و دامنه آن (Authoritativeness) و قابل اعتمادبودن و کیفیت و صحت محتوای صفحه (Trustworthiness) یا همانEAT  بحث کند و در این زمینه اطلاعات کافی داشته باشد.

۱۵- بهبود محتوای موجود در وب سایت (Improve Existing Website Content)

مشاور سئو باید در ویرایش محتوا برای اطمینان از قابلیت خوانایی بالا مهارت داشته باشد، آن را تصحیح کند، محتوای همیشه سبز بنویسد. با استفاده از عناوین فرعی، محتوا را به روزرسانی کند تا به راحتی توسط کاربران قابل اسکن باشد. از فضای سفید داخل متن غافل نشود.

از حقایق یا آمار و اسناد مناسب استفاده کند. اشتباهات گرامری را حذف کند، از نقاط گلوله استفاده کند. محتوای صفحات باید دارای هدف واقعی، مرتبط با موضوع و با ارزش افزوده باشند.

۱۶- بهبود و اصلاح کال تو اکشن ها (Recommend CTA Improvements)

برای افزایش نرخ تبدیل، به جای ویژگی‌ها بر مزایا تأکید کند. در صورت نیاز تست تبدیل را انجام دهد. احساس فوریت را برای از بین بردن نقاط درد مشتری ایجاد کند. یک پیشنهاد فروش منحصر به فرد داشته باشد و تست A/B و چند متغیره را انجام دهد.

۱۷- ارائه توصیه های استراتژی سئو (Make SEO Strategy Recommendations)

برای ایجاد صفحات وب بهتر، مشاوره و راهنمایی مداوم همراه با تغییرات تدریجی جزئیات ارائه داده و همچنین استراتژی، تاکتیک ها و جدول زمانی کمپین بازاریابی دیجیتال را پیشنهاد دهد. مشاوره سئو در صورت نیاز باید پیشرفت را بر اساس اقدامات انجام شده، ارزیابی کند و استخدام یا استفاده از یک کارشناسان شخص ثالث را برای ایجاد یک تیم برتر بازاریابی دیجیتال و خدمات تخصصی توصیه کند.

۱۸- بهبود مستمر پروسه (Continual Process Improvement)

با استفاده از معیارهای داده مانند اندازه‌گیری ترافیک و کارآمدی فراخوانی برای اقدام ها، به طور مداوم ترافیک هدفمند را از طریق همه کانال‌های بازاریابی دیجیتال افزایش ‌دهد تا میزان تعامل با محتوا را بهبود بخشد. به بهبود محتوای وب سایت ادامه دهد تا از رقبا جلوتر باشد و خطر نزول رتبه را به حداقل برسانید.

۱۹- آشنا با سیستم های مدیریت محتواو پلتفرم های دیجیتال مارکتینگ (Know Content Management Systems (CMS) and Digital Marketing Platforms)

فرد یا شرکتی که مشاوره سئو انجام می دهد باید ویژگی های عملیاتی، مزایا و معایب سیستم های مدیریت محتوای محبوب همانند WordPress ،Drupal ،Joomla Concrete5 DotNetNuke ،Hubspot.com ،Marketo.com ،Raventools.com ،Webceo.com ،Buzzsumo.com ،Sproutsocial.com ،Instagram.com و Linkedin.com را بشناسد.

او باید با بهترین استراتژی های توسعه وب سایت برای انواع مختلف بازاریابی مانند b2b، b2c، تجارت الکترونیک، صفحات فرود، قیف های فروش، تولید سرنخ آشنا باشد و در مورد آنها اطلاعات کافی داشته باشد.

۲۰- طراحی و توسعه مجدد وب (Web Re-design & Development)

درک اساسی از توسعه وب و فرآیندهای طراحی و طراحی مجدد وبسایت، اصطلاحات مورد استفاده توسط وبمسترها و مهارت های اولیه کدنویسی HTML داشته باشد. همچنین مفاهیم صفحات سبک آبشاری (CSS)، صفحه آرایی و چیدمان صفحه وب و عناصر طراحی گرافیک را درک کند.

۲۱- سیستم های تجارت الکترونیک (Ecommerce Systems)

مشاور سئو باید با جنبه های کلیدی وب سایت های تجارت الکترونیک، سبد خرید، خدمات پردازش پرداخت آنلاین، گالری های عکس، پلتفرم های تجارت الکترونیک و راه حل های ویترین فروشگاه و همچنین با گزینه های حمل و نقل و مقررات مالیاتی برای رعایت قوانین آشنا باشد.

۲۲- به کارگیری تکنیک های پیشرفته سئو (Apply Advanced SEO Techniques)

از روش های پیچیده ای مانند فیچر اسنیپت ها، نوشتن محتوای همیشه سبز، نمایان بودن پانل دانش Google، باکس پاسخ های سریع Google و… برای به حداکثر رساندن قابلیت رؤیت و دیده شدن در موتور جستجو استفاده کند. برای پشتیبانی از اهداف بالا، نشانه گذاری HTML را نصب کرده و انتقال HTTPS  را انجام دهد.

۲۳- استفاده مؤثر از از نرم افزار و ابزار سئو (Use SEO Tools and SEO Software Effectively)

داده های نرم افزار سئو را برای ارائه توصیه های ارزشمند تفسیر کنید. او باید اهمیت، هدف ابزارهای سئو و انواع ابزارهایی مانند Google Webmaster Tools ،Google Analytics ،Header Response Checkers ،Backlink Audit ، Analysis Backlink و… را بشناسد و بتواند از آنها استفاده کند.

۲۴- بهینه سازی ساختار لینک داخلی (Internal Linking Structure Optimization)

از بهترین روش های لینک سازی داخلی برای بهبود قابلیت استفاده وب سایت بهره بگیرد. از ساختار لینک قابل خزیدن اطمینان حاصل کند تا ارزش لینک را در صفحات داخلی توزیع کند. از قیف های بازاریابی ناوبری Breadcrumb استفاده کند.

۲۵- توسعه سئو خارج از صفحه و توسعه لینک بیلدینگ (Off-site SEO & Link Building Development)

یک آژانس معتبر مشاوره سئو به مشتریان توصیه می کند که چگونه پروفایل متنوعی از لینک درونگرا با استفاده از انواع استراتژی ها و تکنیک های ساخت لینک سئو کلاه سفید مانند توسعه بلاگر یا اینفلوئنسر، بازاریابی محتوا و طراحی و انتشار اینفوگرافیک ایجاد کنند.

مسائل مربوط به مدیریت شهرت را که به اعتبار آنلاین آسیب می زند را حل کنند. برای کسب و جذب لینک های طبیعی مرتبط روی صفحات فرود کلیدی و محتوای قابل لینک مثل اینفوگرافیک کار کنند. در نهایت روی کسب بک لینک های با کیفیت از سایت های معتبر متمرکز شوند.

۲۶- عملیاتی و کامل بودن وب سایت (Website Functionality & Completeness)

توصیه هایی برای ناوبری کارآمد جهانی، طرح و صفحه آرایی سایت، سبک پیمایش و منو، محدوده پاورقی، تصاویر، طرح رنگ، لوگو و فاویکون را در صورت نیاز ارائه دهد. در ارائه محتوای جذاب بصری که به صورت حرفه ای ارائه می شود، توصیه ها و رهنمودهایی داشته باشد.

۲۷- متخصص در حوزه عیب یابی (Be an Expert Troubleshooter)

عوامل متعدد، مشکلات و مسائل بالقوه را برای شناسایی موانعی که می توانند بر رتبه بندی موتورهای جستجو در یک بازه زمانی معین مثلاً ۶ تا ۱۲ ماهه تأثیر منفی بگذارند، بررسی کند. پس از یافتن راه حل، نقاط پیشرفت را بسنجد.

۲۸- شاخص های کلیدی عملکرد (Key Performance Indicators)

در مورد معیارهای شاخص های کلیدی عملکرد یا همان KPI ها، نه تنها برای عملکرد وب سایت بلکه برای ارزیابی اثربخشی کمپین SEO با مشاور سئو یا آژانسی که خدمات مشاوره سئو انجام می دهد، توافق کنید. اشتراک مخاطب، منابع ترافیک، سود و بازگشت سرمایه، کلمات کلیدی که به جایگاه ۱ تا ۳ گوگل رسیده اند، نمونه ای از این معیارهای شاخص کلیدی عملکرد می باشند.

۲۹-  ایجاد کنوانسیون های نامگذاری (Establish Naming Conventions)

کنوانسیون ها و اصطلاحات تخصصی نامگذاری را برای ساختار URL، سیلوهای محتوا، ساب‌دایرکتوری ها یا ساب‌دامین ها، نام فایل ها، تصاویر گرافیکی، نامگذاری چند رسانه ای یا ویدیویی و عناوین و نام های کاربری تعیین کند.

۳۰- ایجاد نقشه یوآرال (Create the URL Map)

نقشه URL طرح و نقشه سند راه برای معماری اطلاعات است که سلسله مراتب محتوا را به تصویر می کشد. یک مثال شامل مقایسه URL های وب سایت قدیمی با URL های وب سایت جدید پیشنهادی هنگام طراحی مجدد یک وب سایت است. این سند شامل ثبت ریدایرکت ۳۰۱ است.

۳۱- تمرکز روی جستجوی موبایلی (Focus on Mobile Search)

مشاوره سئو باید از طراحی وب سایت ریسپانسیو استفاده کند و روی دستیابی به نتایج بالاتر در جستجوی موبایل کار کند. او باید محتوا را برای کسب رتبه خوب در جستجوی صوتی و در فهرست Mobile-first گوگل، بهینه سازی کند.

۳۲- ارائه گزارش های دوره ای ماهانه از سئو (Periodic Monthly SEO Reports)

مشاور سئو گزارش هایی را برای مشتریان دائمی و پیشرفت پروژه تهیه می کند. به عنوان مثال می توان به ردیابی تغییرات رتبه بندی کلمات کلیدی، صفحات فرود با بیشترین ترافیک، ترندهای ترافیکی، دامنه های لینک دهنده و لینک های دریافتی و منابع ترافیک اشاره کرد.

۳۳- بهینه سازی اکانت های سطح ۱ رسانه های اجتماعی (Optimize Tier 1 Social Media Accounts)

بهینه سازی رسانه های اجتماعی شامل پروفایل های رسانه های اجتماعی مانند یوتیوب، فیسبوک، توییتر، اینستاگرام و پینترست است. مشاور سئو پیام های برند مشتری را تبلیغ و می کند. او باید دکمه های به اشتراک گذاری رسانه های اجتماعی را به محتوای دیجیتال اضافه کند.

۳۴- استراتژی رسانه های اجتماعی و توزیع محتوا (Social Media Strategy & Content Distribution)

نحوه پخش و تبلیغ محتوا در کانال های بازاریابی دیجیتال همچون پورتال های ویدئویی، رسانه های اجتماعی، خبرنامه های ایمیلی، تبلیغات نمایشی، روابط عمومی، دسترسی به بلاگرها از طریق اینفلوئنسرها، به اشتراک گذاری تصویر عکس و از طریق بازاریابی رسانه های اجتماعی را بشناسد.

۳۵- مشاوره برندسازی و استراتژی های برندسازی برای بازاریابی آنلاین (Branding Consultation and Branding Strategies for Online Marketing)

در مورد اصول اولیه برندسازی کسب و کارها به صورت آنلاین و چگونگی ایجاد آگاهی از برند از طریق اعتبار و تمایز، اصالت و  قابلیت رؤیت و دیده شدن بحث و گفتگو کند. به عنوان مثال یک موجودی دارایی دیجیتال بگیرد تا ببیند در مقابل رقبای آنلاین در چه جایگاهی قرار دارید. یعنی چه کسی مفیدترین و آموزنده ترین مطالب را دارد؟

۳۶- کنترل کیفیت، تضمین کیفیت (Quality Control Quality Assurance)

کیفیت تمام خروجی های تیم بازاریابی دیجیتال را کنترل می کند. مشاوره سئو تأیید می کند که وظایف بر اساس نقش‌ها و مسئولیت های مورد توافق با موفقیت انجام شده اند و از مسئولیت پذیری کامل و اجرای برنامه ها پس از راه اندازی سایت جدید اطمینان حاصل می کند. او هرزنامه های وب را حذف کرده و می تواند در خارج شدن از پنالتی گوگل کمک کند.

۳۷- امنیت وب سایت (Website Security)

فردی که به عنوان مشاور سئو به کار گرفته می شود، از کارفرما در مسائل امنیتی وب سایت محافظت می کند، کنشگرا و فعال بوده و گواهی SSL و پروتکل وب سایت امن https:// را در نظر می گیرد. گوگل سرچ کنسول را به خاطر شناسایی بدافزار یا اعلان های هرزنامه ای نظارت کرده و ورود امن و رمز عبور قوی انتخاب می نماید. نرم افزار را به روز نگه داشته و از وب سایت به طور منظم نسخه پشتیبان تهیه می کند.

۳۸- دامنه و هاست وب (Web Hosting & Domain)

شرکت میزبانی وب، تاریخ تمدید دامنه و ثبت کننده دامنه را برای مشکلات کیفیت بررسی می کند. اطمینان حاصل می کند که کارفرما کاملاً بر روی وبسایت خودش کنترل دارد و وضعیت دامنه وب سایت و تنظیمات DNS خود را درک می کند. اگر سرعت بارگذاری وب سایت بیشتر از ۳ ثانیه است، یک میزبان وب جدید را توصیه می کند.

۳۹- پشتیبانی تیم دیجیتال مارکتینگ (Digital Marketing Team Support)

مشاوره سئو باید با تیم بازاریابی دیجیتال کارفرما به طور کارآمد همکاری کرده و یک مشارکت کننده مؤثر می باشد. اعضای تیم معمولاً شامل صاحب کسب و کار، طراح وب یا مدیر وب سایت، آژانس بازاریابی، تیم رسانه های اجتماعی و احتمالاً یک کپی رایتر یا فریلنسر هستند. کارشناس سئو هم باید در جلسات آنها شرکت کند.

۴۰- تبلیغات جستجوی پولی (Paid Search Advertising)

فردی که کارش مشاوره دادن در حوزه سئو است باید در ارزیابی نیازهای مشتری برای تبلیغات جستجوی پولی، پرداخت به ازای کلیک، PPC، Adwords  مهارت داشته باشد. برای کمپین های تبلیغاتی آنلاین مشابه یک آژانس تبلیغاتی خدمات کامل، توصیه هایی درباره کلمات کلیدی ارائه دهد.

۴۱- مزایای سئو (Advantages and Benefits of SEO)

مشتری را از مزایای بی شمار سئو آگاه کند و توضیح دهد که چرا این استراتژی بازاریابی در بلندمدت، ارزش سهام ایجاد می کند و سود می‌دهد. در مقابلِ تبلیغات پولی یا سایر مدل های بازاریابی تبلیغات آفلاین که ارزش ویژه ایجاد می کنند و بازدهی پایدار را به ارمغان می آورند و این یعنی افزایش بازگشت سرمایه!

۴۲- ارائه و نمایش بازاریابی آنلاین (Online Marketing Demonstrations)

این مقاله را حتما بخوانید:  15+ ارز متاورس و گیمینگ | راهنمای خرید ارز و توکن متاورس

در مناطقی که شرکت های بازاریابی اینترنتی به شدت بر رتبه بندی مشتریان تأثیر می گذارند، مشاور سئو باید تظاهرات آنلاین زنده برگزار کند. آموزش دهد و یاد دهد. او باید جلسات ماهانه SEO، ارائه مشتری، ریویوهای کاری، ارائه مدرک، جلسات شخصی و تماس های کنفرانس برگزار کند.

۴۳- مقایسه تعمیر وب سایت قدیمی با ساخت یک تجزیه و تحلیل وب سایت جدید (Fix Old Website vs. Build a New Website Analysis)

مشتری را در این مورد راهنمایی کند که جایی که امروز هستند با مقایسه با جایی که باید در آینده باشند (مثلاً ۱ تا ۵ سال آینده) چه فرقی دارد و آیا آنها در مسیر دست پیش می روند یا خیر؟ آیا آنها در بسترهای بازاریابی دیجیتال مناسب سرمایه گذاری می کنند یا خیر؟

۴۴- پیگیری بودجه سئو (Keep SEO Budget on Track)

هزینه های بودجه کمپین، حضور مشتری، کمک به تعیین اولویت ها، تغییر مسیر منابع در صورت لزوم، انجام مدیریت پروژه، ثبت تمام تغییرات وب سایت را یک مشاوره سئو باید مدیریت نماید.

۴۵- تنظیم انتظارات واقع بینانه (Set Realistic Expectations)

نه خلف وعده کند و نه پیش از موعد تحویل دهد! به تمام تعهدات قراردادی عمل کرده و زمان بندی مناسب و مدت زمان واقع بینانه برای اتمام کار تعیین نماید. یک توافق‌نامه جامع SEO تنظیم نماید و برای جلوگیری از تفسیرهای نادرست، به طور کامل و به وضوح تمام تعهدات را در آن بیان کند.

۴۶- ارتباط با مشتری (Customer Communications)

مشاوره سئو باید توانایی توضیح مفاهیم پیچیده و مفاهیم مرتبط با یکدیگر را در سطح دانش مشتری بدون استفاده از اصطلاحات پرحاشیه صنعت، پاسخ به سوالات، آموزش و کوچینگ داشته باشد. در صورت لزوم مفاهیم کلیدی را چندین بار توضیح دهد تا زمانی که کارفرما یا مشتری اهمیت آن را درک کند.

۴۷- هم در موضع حمله باشد و هم در موضع دفاع (Play Both Offense and Defense)

با پذیرفتن نقش رهبری، در جایی که فرصت‌های جدید وجود دارد، به مشتری اطلاع دهد که در کجا آسیب پذیر است. مثلاً قبل از دیگران نام های دامنه را با تطابق دقیق بخرد تا رقبای جدید احتمالاً نتوانند قبل از آنها در SERP پیشی بگیرند.

۴۸- مالکیت دامنه (Domain Ownership)

در مورد نحوه بهترین استفاده از دامنه های تحت مالکیت مشتری مشاوره دهد. مثلاً آیا ترکیب یا ادغام چندین وب سایت در یک وب سایت قوی، منطقی است؟ همچنین مشاور سئو باید در مورد نحوه مدیریت چندین مکان تجاری راهنمایی و مشاوره دهد.

۴۹- برنامه ریزی استراتژیک (Strategic Planning)

از قبل برنامه ریزی داشته باشد. مراحل بازاریابی را به ترتیب منطقی انجام دهد. ابتدا با سخت ترین کارها شروع کرده و سپس کمپین را با استفاده از داده‌های تحلیل وب اجرا کند.

۵۰- تضمین سئو (SEO Guarantee)

برای رتبه بندی کلمات کلیدی تضمین ندهد. فقط آنچه را که در کنترل مستقیم خودش است، تضمین کند. اگر فردی تضمین دهد که در یک بازه زمانی می تواند شما را در برخی از کلمات کلیدی به نتایج برتر گوگل می رساند، بفهمید که او اصلاً حرفه ای نیست.

برگزاری یک جلسه مشاوره تاکتیک‌ها و استراتژی‌های سئو در محل یا از طریق کنفرانس تلفنی، نقطه شروعی عالی برای صاحبان مشاغل است تا در مورد بهبود عملکرد وب‌سایت و به دست آوردن دید آنلاین بیشتر بیاموزند.

سایت ایران فاندر به دلیل مهارت بالایی که سئوکاران این مجموعه در زمینه سئو و بهینه سازی سایت دارند، تا کنون توانسته مشاوره سئو بسیاری از وبسایت ها را در سریع ترین زمان ممکن انجام دهد.

به همین دلیل با عوامل موفقیت سایت ها در زمینه بهینه سازی آشنایی و وقوف اطلاعاتی کامل در این حوزه دارد، این افتخاری بزرگ برای این مجموعه است که علاوه بر پیدا کردن دوستان جدید، فرصت این را داشته که سهم اندکی در موفقیت هموطنان خودش داشته باشد.

چک لیست سوالات متداول سیوسایت
پرسش و پاسخ سئو SEO

پاسخ به سوالات متداول درباره ارائه مشاوره سئو سایت

۱- متخصصان سئو چه کاری انجام می دهند؟

متخصصان سئو کارکنان خط مقدم سئو هستند که نه تنها مشاوره سئو، بلکه خدمات عملی بازاریابی اینترنتی را ماه به ماه ارائه می دهند تا صاحبان مشاغل بتوانند دید آنلاین شرکت خود را برای همه کانال های بازاریابی افزایش دهند. نتیجه نهایی کار آنها افزایش ترافیک ارگانیک از طریق موتورهای جستجو، تولید سرنخ های تجاری هدفمندتر و کسب درآمد بالاتر خواهد بود.

۲- درآمد مشاوران سئو چقدر است؟

درآمد مشاوران سئو بسته به وضعیت وبسایت ها و نوع مشاوره ای که اتجام می شود، متغیر خواهد بود. اغلب مشاوران بهینه سازی موتور جستجو برای هر ساعت به طور متوسط حدود ۱ تا ۳ میلیون هزینه پیشنهاد می دهند. آنها این مبلغ را به دلیل مهارت های لازم برای خوب بودن در کار و مزایایی که برای کسب و کارهای آنلاین و پلتفرم های تجارت الکترونیک کسب می کنند، محاسبه می نمایند.

۳- آیا سئو به کدنویسی نیاز دارد؟

برخی از جنبه های سئو به ویژه دانش جاوا اسکریپت ممکن است نیاز به درک ابتدایی کدنویسی داشته باشد. با این حال پایه و اساس یک استراتژی مؤثر سئو، در تولید محتوا و کسب بک لینک ها نهفته است که به مهارت های کدنویسی نیاز ندارند. بلکه به مهارت در نوشتن کپی رایتینگ، درک روانشناسی خریدار و سفر مشتری، مهارت های تحقیق کلمات کلیدی، تجزیه و تحلیل رقبا و درک کامل از رسانه های اجتماعی و ایمن کردن بک لینک های با کیفیت بالا نیاز دارند.

۴- چگونه از سئو برای رشد کسب و کار خودمان استفاده کنیم؟

یکی از بهترین راه ها برای بهبود مهارت های سئو، به‌روز ماندن از ترندهای فعلی و انتشار مقالات ارزشمند در مورد این موضوعات در وبسایت ها است. این کار می تواند برای الهام گرفتن و ایده پردازی عالی باشد. همچنین می تواند به صاحبان کسب و کار کمک کند تا خود را به عنوان چهره‌ ای معتبر در حوزه فعالیتی خودش معرفی کنند.

۵- یک متخصص و مشاور سئو چه مهارت هایی باید داشته باشد؟

  • تفکر انتقادی
  • مدیریت و اولویت بندی پروژه ها
  • قدرت تحلیل و بررسی داده‌ها
  • داشتن حداقل یک نمونه کار قابل دفاع
  • بهینه ‌سازی محتوا
  • آشنایی با مفاهیم کلی بازاریابی محتوایی و فروش
  • تحقیق و تحلیل کلمات کلیدی و انتخاب بهترین آنها
  • آشنا با تبلیغ نویسی و کپی رایتینگ
  • آشنا با HTML و CSS و Javascript
  • آشنایی کامل با زبان انگلیسی و ترجمه مقالات تخصصی در حوزه سئو
  • تحلیل رقبا و وضعیت رقبا در فضای آنلاین
  • توانایی لینک سازی داخلی و خارجی
  • قدرت تصمیم گیری
  • قابلیت استفاده از ابزارهای محبوب SEO
  • و….

۶- بهینه سازی کانال های بازاریابی دیجیتال شامل چه مواردی می باشد؟

اول باید بگوییم که کانال های بازاریابی عبارتند از بهینه سازی وب سایت ها و وبلاگ ها، ویدئو، تبلیغات نمایشی، بازاریابی ایمیلی، رسانه های اجتماعی، تبلیغات جستجوی پولی!

بهینه سازی این کانال ها را می توان با موارد زیر انجام داد:

  • انتشار محتوای مفید، مرتبط، منحصر به فرد و قابل لینک دهی
  • استفاده صحیح از شیوه های لینک سازی داخلی برای هدایت ترافیک
  • استفاده از تمامی تکنیک های بهینه سازی داخلی و خارجی موتورهای جستجو
  • انتشار مقالات قابل اشتراک گذاری و سپس تبلیغ مستمر محتوا
  • بازاریابی بین کانالی یا بازاریابی و تبلیغات چند کانالی
  • کسب لینک های ادیتوریال ورودی از وبمسترها
  • بهبود افزایشی دائمی و تنظیمات اندازه گیری شده

۷- تجربه سایت ایران فاندر به عنوان یک مشاور و متخصص سئو چیست؟ شما شخصاً چه کمپین هایی را مدیریت کرده اید؟

ابزار سئو رایگان یکی از مقالات معتبر و شناخته شده ای در سطح وب برای تحلیل SEO و جامع ترین و بهترین لیستی است که در حال حاضر در سطح وب فارسی وجود دارد. این مقاله با تلاش و تحقیق فراوان متخصصان و کارشناسان سئو مجموعه ایران فاندر نوشته شده است.

ایران فاندر شخصاً بیش از ۴۵ کمپین سئو و پروژه های ساخت وب سایت وردپرس را مدیریت کرده است و ۱۰۰٪ مسئولیت کمپین های بهینه سازی موتورهای جستجو و مسئولیت کامل مدیریت پروژه را در بسیاری از آنها با سطوح مختلف رقابت آنلاین بر عهده داشته است.

یک سازمان متخصص سئوی پیشرفته باید حداقل بیش از ۱۰۰۰۰ ساعت تجربه صنعت داشته باشد. ایران فاندر سابقه بیش از ۱۵۰۰۰ ساعت کمپین بازاریابی SEO + طراحی سایت وردپرسی و تجربه چندین پروژه موفق با شرکت های مختلف ایرانی را در کارنامه خود دارد. (با افتخار)

شما با تکمیل و پر کردن فرم ثبت درخواست مشاوره، می توانید سفارش خودتان را مبنی بر مشاوره سئو حرفه ای با کارشناسان این سایت مطرح کنید. لازم است متذکر شویم که جلسات مشاوره سایت ایران فاندر بنابه درخواست شما می تواند به صورت آنلاین یا حضوری برگزار شود.

۸- مشاور بازاریابی سئو (SEO marketing consultants) چیست؟

به طور خلاصه مشاوران بازاریابی سئو توسط صاحبان مشاغل استخدام می شوند تا انواع مختلفی از خدمات بازاریابی دیجیتال را انجام دهند و به آنها کمک کنند تا مشکل نحوه یافتن موفقیت آمیز آنلاین از طریق ترافیک رایگان موتورهای جستجو را حل کنند.

صاحبان مشاغل می خواهند:

  • مشتریان جدید برای ورود به درب کسب و کار محلی خود داشته باشند.
  • وب سایت هایشان به ابزارهای ارزشمند بازاریابی و دارایی های مالی مهم آنها تبدیل شوند.
  • به دلیل ارضای نیازها و خواسته های مشتریان برای انجام کار بهتر، نسبت به رقبا سود بیشتری کسب کنند.
  • ترافیک بیشتر از طریق موتورهای جستجو و تعداد کلیک های بیشتر با تکمیل CTA بیشتر داشته باشند.
  • وب‌سایتشان به‌طور حرفه‌ای پیام برند شرکت‌شان را منتقل کند.
  • صادقانه با آنها رفتار شود و بتوانند به یک متخصص بازاریابی دیجیتال اعتماد کنند تا آن کاری را انجام دهد که برای آن حقوق می گیرد. در این صورت آنها می توانند با خیال راحت به مراقبت از مشتریان، اداره تجارت و مدیریت کارمندان بپردازند.

۹- مزایای وب سایت دوستدار موتور جستجو چیست؟

یک مسئولیت اولیه شغلی مشاوران سئو این است که بدانند چگونه یک وب سایت دوستدار SEO ایجاد کنید! که هم گوگل و هم کاربران آن را دوست داشته و دوباره به آن باز گردند. یک متخصص سئو فردی است که می داند چگونه از موتورهای جستجو، ترافیک بیشتری جذب کند. او می تواند با بهینه سازی صحیح، به رشد ترافیک وب سایت ها کمک کند.

اگر یک وبسایتی حداقلِ مشخصات مطابق با موتورهای جستجو را نداشته باشد، برای اینکه بتواند ترافیک موتورهای جستجو را رایگان یا ارگانیک به دست آورد، محکوم به شکست دائمی است. برنامه های تبلیغاتی جستجوی پولی مانند Adwords هنگام اتصال به یک وب سایت دوستدار موتور جستجو مؤثرتر هستند و احتمالاً به امتیاز کیفیت بالاتر Google دست خواهند یافت.

۱۰- چه چیزی بهتر است: برون سپاری خدمات سئو، استخدام یک کارمند تمام وقت یا همکاری کامل با یک آژانس ارائه دهنده خدمات سئو؟

صاحبان شرکت ها می توانند انتخاب کنند که کارمندان را به عنوان یک تیم بازاریابی داخلی تمام وقت برای انجام وظایف سئو استخدام کنند یا مهارت های مورد نیاز پروژه را برای مشاوره، برنامه ریزی، استراتژی و اجرا به فریلنسرها، آژانس ها یا مشاوران، برون سپاری کنند.

سایت ایران فاندر شخصا معتقد است که رویکرد ترکیبی بهترین است. چه کارشناس و مشاور سئو سایت شما یک کارمند باشد و چه برون سپاری شده باشد، به کارگیری مهارت های پیشرفته در رشته های مرتبط با دیجیتال مارکتینگ نتیجه بزرگی برای شما در پی خواهد داشت!

و اما سخن آخر

امیدواریم این مقاله به شما درک بهتری از مشاور و مشاوره سئو داده باشد. با بیش از ۱ میلیارد وب سایت موجود در اینترنت، باید به وب سایت خود بهترین شانس را برای جذب مشتری و سودآوری بدهید. استفاده از خدمات مشاور سئو یکی از بهترین راه ها برای انجام این کار است.

یکی دیگر از تاکتیک های بسیار مؤثر، همکاری و شراکت با یک آژانس SEO است. آژانس‌های سئو مشاوران سئو، متخصصان در لینک بیلدینگ، نویسندگان محتوا و بازاریاب‌های دیجیتال هستند که به صورت یکپارچه فعالیت می‌کنند. این آژانس ها به کسب و کارهای آنلاین و محلی راه حلی را برای بهبود رتبه بندی موتورهای جستجو و دریافت ترافیک بیشتر ارگانیک ارائه می دهند.

اگر به دنبال بهبود رتبه‌بندی سئوی خود هستید یا صرفاً می خواهید در مورد فرآیند سئو اطلاعات بیشتری کسب کنید، لطفاً به بخش تماس با ما سایت مراجعه کنید. ما می توانیم در مورد اینکه وب‌سایت شما در حال حاضر کجاست و چه کاری می توانیم انجام دهیم تا رتبه بندی بالاتری داشته و درآمد بیشتری کسب کند، به شما کمک کنیم.

شما بگویید

آیا قبلاً برای خدمات مشاوره در حوزه سئو سایت، هزینه پرداخت کرده اید؟ آیا نتایج آن چیزی بود که انتظارش را داشتید؟ اگر خیر، به چه دلیل؟

لطفاً نظرات خود را در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید. هر سوالی هم در زمینه خدمات مشاوره سئو سایت ایران فاندر داشتید، خوشحال می شویم که آنها را با ما درمیان بگذارید. متخصصان این سایت در اسرع وقت پاسخگوی سوالات شما عزیزان خواهند بود.

منابع معتبری که در نگارش این مطلب از آنها بهره گرفته ایم: neilpatel.com و lseo.com
رای دهید

تیم تولید محتوا

این مطلب توسط تیم تولید محتوای ایران فاندر تهیه شده است. ما در تلاش برای توسعه وب فارسی هستیم تا بهترین مقالات در هر زمینه ای را برای وبسایت ها تهیه کنیم. کیفیت محتوای این صفحه توسط متخصصین و کارشناسان ما بررسی و تایید شده است.

سفارش تولید محتوا
اینستاگرام سایت ایران فاندر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
1
پریسا رحیمی
سلام، چطور می تونم کمکتون کنم؟