صفحه درباره ما سایت و نکات جادویی طراحی about us

اصول نوشتن صفحه درباره ما سایت

صفحه درباره ما سایت وردپرسی و هر نوع وبسایت دیگری، بعد از صفحه تماس با ما، دومین صفحه مهم در سایت می باشد. وقتی یک سایت جدید برای خرید محصولات پیدا می کنید و می خواهید در مورد داستان آن اطلاعاتی کسب کنید، اولین جایی که مراجعه کرده یا اولین صفحه ای که می خوانید کدام است؟ مطمئناً صفحه درباره ما!

این صفحات، قطعات قدرتمندی از استراتژی محتوای وب سایت هستند که گاهی اوقات توسط وبمسترها یا مدیران سایت نادیده گرفته می شوند. اما وقتی به خوبی نوشته شوند، می توانند به شرکت ها کمک کنند تا شخصیت برند خود را نشان داده، از رقبا متمایز شوند و تأثیر مثبتی بر مشتریان بالقوه بگذارند.

وبمسترها نباید فراموش کنند که شاید کاربران در وهله اول وارد این صفحه شوند! اگر این صفحه اصولی و با ادبیات مناسب نوشته نشود، می تواند یکی از دلایل اصلی خروج کاربران از سایت باشد. بنابراین شما به عنوان یک وبمستر نباید از مزایای احتمالی آن چشم پوشی کنید.

چنانچه درباره اصول و نکات مهم نوشتن صفحه درباره ما اطلاعاتی کسب کنید، قطع به یقین می توانید از مزایای آن بهره مند شوید! این دقیقاً همان چیزی است که قرار است در این مطلب به شما گفته شود پس تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

اهمیت صفحه درباره ما چقدر است؟

به راستی چرا صفحه درباره ما یا همان About Us یکی از مهمترین صفحات وب سایت ها محسوب می شود؟ امروزه اکثر مشاغل موفق متوجه شده اند که برای استفاده بهینه از فرصت ها، نیاز به حضور قوی در وب دارند. بسیاری از آنها زمان زیادی را صرف طراحی زیبای صفحات اصلی خود برای جلب مشتریان احتمالی می کنند اما همین شرکت ها ممکن است از بخش بسیار مهمی از وب سایت های خود یعنی صفحه درباره ما غفلت کنند.

اهمیت و مزیت صفحه about us
اهمیت لندینگ پیج about us

احتمالاً می دانید که همه سایت های اینترنتی حتی ابتدایی ترین آنها، صفحه ای با نام درباره ما دارند. اما آیا همه این سایت ها از قدرت این صفحه نهایت استفاده را می برند؟

غالباً کاربری که وارد این صفحه می شود، تنها یک هدف دارد و می دانید آن هدف چیست؟ لطفاً نگویید که هدف او، کسب اطلاعات تماس است چون اصلاً یک کاربر با این قصد و نیت روی صفحه درباره ما کلیک نمی کند. به جرأت می توان گفت که بررسی افراد پشت پرده و اعتبار سایت، تنها هدف کاربر از ورود به این صفحه است و این اتفاق زمانی اتفاق می افتد که کاربران قصد خرید محصول یا خدماتی را داشته باشند.

شاید با خود بگویید که کاربران اصلاً نمی دانند صفحه درباره ما چیست، اما باید بدانید که امروزه خریداران اینترنتی باهوش تر از آن چیزی شده اند که شما تصور می کنید!

صفحه درباره ما جایی است که می توانید با مشتریان بالقوه خود ارتباط برقرار کنید و اگر در نوشتن مطالب این صفحه با آنها صادق نباشید، می تواند مشکل ساز باشد. پس داشتن توجه ویژه به نحوه نوشتن و طراحی مناسب این صفحه می تواند بر نحوه ارتباط شما با کاربران و تبدیل آنها به مشتری بسیار مؤثر باشد. بهتر است آگاه باشید که یکی از شروط لازم برای دریافت اینماد یا همان نماد اعتماد الکترونیکی، داشتن همین صفحه در سایت است.

به طور خلاصه می توان ۳ دلیل برای نوشتن یک صفحه درباره ما و اهمیت این صفحه ذکر کرد:

  • این صفحات فرصتی را برای اشتراک گذاری چیزی در اختیار شما قرار می دهند که برند شما را متمایز از سایر برندها می سازد.
  • این صفحه داستان به وجود آمدن شرکت و همچنین مأموریت و اهداف آن را برای مشتریان بالقوه تعریف می کند.
  • اگر بتوانید مخاطب تان را با مأموریت و هدفی که دارید جذب کنید، آنها احتمالاً اقدام به خرید خواهند کرد و یکی از اهداف صفحه درباره ما هم جذب اعتماد مشتری است.

چرا به صفحه درباره ما احتیاج دارید؟

برخلاف فروش حضوری، اینترنت می تواند مکانی غیر مطمئن و ناشناس برای خریداران باشد! مشتری بالقوه ای که قصد خرید دارد، می خواهد بداند به اصطلاح چه کسی پشت پرده است. او می خواهد مطمئن شود که هرگونه معامله ای که انجام می دهد، بدون مشکل انجام شده و کالا یا خدماتی را که سفارش می دهد، بدون هیچ مشکلی دریافت خواهد کرد.

یک بازدید کننده معمولی که وارد وبسایت شما می شود، احتمالاً زمان کمی را صرف بررسی صفحه اصلی شما می کند اما اگر او علاقمند دانستن آنچه شما ارائه می دهید باشد و بخواهد بداند که شما چه کسی هستید، به احتمال زیاد به صفحه AboutUs مراجعه خواهد کرد.

این صفحه فرصتی است برای معرفی خود به مشتریان بالقوه! از این قطعه ارزشمند وبسایت، برای ایجاد اعتبار و اعتماد استفاده کنید. حتی اگر شما یک شرکت بزرگ و شناخته شده باشید، ممکن است برخی از بازدیدکنندگان سایت شما چیزی در موردتان ندانند. آنها قبل از اینکه بخواهند محصول یا خدمتی را از شما خرید کنند، می خواهند که کمی بیشتر در مورد شما بدانند.

صفحه درباره ما جایی است که می توانید هرگونه ترس کاربر را از بین ببرید، اعتماد او را جلب کنید و اطلاع دهید که شما یک شرکت قانونی هستید و متعهد به عمل کردن به تعهدات خود خواهید بود.

چگونه درباره ما بنویسیم؟ نوشتن صفحه درباره ما در ۸ مرحله

آن چیزی که در ذهن دارید و در نهایت می خواهید ایجاد کنید، ممکن است به منابع موجود شما برای طراحی و توسعه بستگی داشته باشد. اما به عنوان یک صاحب سایت، یک چیز کاملاً در کنترل شماست و آن این است که مطمئن شوید محتوای نوشته شده شما مناسب این صفحه باشد.

این مقاله را حتما بخوانید:  طراحی وبسایت عربی | اصول طراحی وب برای زبان های راست چین
ساخت و طراحی صفحه درباره ما
ساخت بیوگرافی در سایت

۱- با یک ساختاربندی مناسب شروع کنید

یکی از بهترین کارها برای شروع هر پروژه ای، ایجاد یک طرح کلی است. درست مانند یک سرآشپز که لیستی از مواد اولیه را قبل از شروع آشپزی تهیه می کند یا یک مهندس معمار که اول نقشه را تهیه می کند و بعد شروع به ساخت می کند. همیشه بسیار مهم است که بدانید قبل از شروع، چه کاری باید انجام دهید.

وقتی کاربران برند شما را کشف می کنند، باید آنچه را که شما را متمایز می کند، تشخیص دهند. این امر اغلب مستلزم یافتن تعادل مناسب بین محتوای جذاب و طرحی است که با دقت طراحی شده باشد. احتمالاً هنگام طراحی وب سایت خود یک طرح کلی ایجاد کرده اید. اکنون باید دوباره این کار را برای صفحه درباره ما انجام دهید. هنگام ایجاد ساختار، چند سوال از خود بپرسید:

  • چه اطلاعاتی را این صفحه می خواهد؟
  • چه اطلاعاتی را این صفحه نمی خواهد؟
  • ساختار صفحه چگونه خواهد بود؟
  • صفحه دارای چند بخش، پاراگراف و محتوای بصری خواهد بود؟

۲- چرایی و داستان شکل گیری کسب و کار خود را بیان کنید

چگونه می توانید داستان خود را برجسته کنید؟ خیلی از افراد عاشق خواندن داستان هستند و این صفحه، فرصت خوبی است و شما می توانید برای آنها داستانِ برند خود را تعریف کنید. از صفحه درباره ما برای به اشتراک گذاشتن برخی اطلاعات پیشین در مورد نحوه شکل گیری کسب و کار خود استفاده کنید.

در این بخش می توانید مسیر طی شده در دستیابی به این مرحله از موفقیت از ایده راه اندازی گرفته تا مسیر تکامل، چالش هایی که با آن مواجه بودید، موفقیت هایی که کسب کرده اید و… را به صورت مختصر بازگو کنید.

حتی می توانید پشت صحنه های جالبی از کسب و کار مثل عکس دست جمعی با همکارانتان و یا نام، تصویر و مسئولیت اعضای تیم کاری تان، تعداد نفراتی که هم اکنون در این کسب و کارتان مشغول فعالیت هستند و… را در این صفحه با کاربران خود به اشتراک بگذارید.

همیشه لازم نیست کل داستان خودتان را بیان کنید هدف اصلی صفحه درباره ما این است که بازدیدکنندگان شما نگاهی اجمالی به شخصیت یا برند تجاری شما (یا گاهی اوقات هر دو) داشته باشند.

۳- نحوه پیشرفت و موفقیت تان را بیان کنید

هنگامی که داستان شکل گیری کسب و کار خود را بیان کردید، مردم می خواهند از میزان پیشرفت شما مطلع شوند. از این فرصت استفاده کنید و در مورد چگونگی رشد و توسعه کسب و کار خود در طول این سال ها، تعداد مشتریان راضی خود، میزان تأثیرگذاری و مزایای کسب و کارتان در زندگی مردم، افتخاراتی که کسب کرده اید و… صحبت کنید.

۴- از ویدئو و تصاویر استفاده کنید

هنگام ایجاد این صفحه، مطمئن شوید که متن را با چند تصویر یا فیلم خوب توأمان کرده اید. این المان های بصری به خوانندگان این فرصت را می دهند که نفس بکشند و به چشم شان فرصت استراحت از خواندن متن را بدهند.

یک تصویر ارزش هزار کلمه را دارد زیرا یادآوردی تصاویر برای انسان بسیار آسان تر از متن است. اگر می خواهید اثری ماندگار بر مخاطبان خود بگذارید، این نکته ای است که باید از آن آگاه باشید. بنابراین با خیال راحت بعد از چند پاراگراف، یک تصویر یا ویدئوی زیبا جاسازی کنید تا پیام خود را بهتر منتقل نمائید.

۵- مراقب اشتباهات گرامری و املایی باشید

این امر در همه چیزهایی که می نویسید، کاربرد دارد. گرامر و املای نادرست می تواند تأثیر بدی روی مخاطبان شما داشته باشد. فقط به این موضوع فکر کنید که چرا وقتی در وب سایت‌تان، اشتباهات املایی دارید، مشتری باید به شما اعتماد کند و پولی را که به سختی به دست آورده، صرف خرید از شما کند؟

تمام مطالبی را که می نویسید، ویرایش و تصحیح کنید. ایده خوب دیگر این است که شخص دیگری نوشته شما را تصحیح کند. یک کار دیگر هم این است که با سایت هایی که سفارش تولید محتوا قبول می کنند تماس بگیرید و تولید محتوای خودتان را به تیم کارشناسی آنها بسپارید.

در ضمن این موضوع هم یادتان باشد که لحن و ادبیات مناسب و سازگاری با شخصیت مخاطب تان داشته باشید. سایتی که مخاطبان آن جوانان و نوجوانان باشد، اگر با لحن و ادبیات خیلی رسمی بنویسد، محکوم به شکست است و برعکس این موضوع هم صادق است. این امر امکان پذیر نمی باشد جز با شناخت نیازها، خواسته ها و علایق مخاطبان تان!

۶- روی سئوی صفحه تان کار کنید

سئو یا بهینه سازی موتورهای جستجو یکی از جنبه های فوق العاده مهم وب سایت شما است و صفحه درباره ما از این امر مستثنی نیست. هنگام ایجاد این صفحه باید همیشه از بهترین شیوه های SEO استفاده کنید.

می دانید کلید واژه کانونی چیست؟ شما لیستی از کلمات کلیدی مرتبط با حوزه فعالیت خودتان دارید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که آن کلمات را به طور طبیعی در محتوای خود بگنجانید. اما یادتان باشد که متن را پر از کلمات کلیدی نکنید.

اطمینان حاصل کنید که ساختار صفحه درباره ما و کل وب سایت شما با Google سازگار است. این بدان معناست که هر صفحه در سایت شما باید دارای یک عنوان باشد و پس از آن زیرنویس های مربوطه وجود داشته باشد. اینجاست که استفاده از تگ های عنوان H1 و H2 و H3 اهمیت پیدا می کند.

این مقاله را حتما بخوانید:  سفارش ثبت بیوگرافی در گوگل [مشاوره رایگان + قیمت مناسب]

پیکربندی صحیح صفحات هم باعث می شود موتورهای جستجو بتوانند محتوای موجود در سایت شما را درک کنند. اندازه بزرگ فایل های تصویری و ویدئویی منجر به بارگذاری طولانی تری می شود که از دو جهت بر وب سایت شما تأثیر منفی می گذارد. در مرحله اول، اگر سایت شما به سرعت بارگیری نشود، خوانندگان شما به سادگی به Google باز می گردند و سایت دیگری را برای بررسی پیدا می کنند.

ثانیاً، زمان بارگیری یکی از بزرگترین عواملی است که در رتبه بندی موتورهای جستجو تأثیر می گذارد. هرچه زمان بارگذاری بیشتر باشد، رتبه سایت شما پایین تر خواهد بود. با صرف کمی زمان بیشتر برای بهینه سازی تصاویر و ویدئوها، لطف بزرگی به خود خواهید کرد. اگر با این مفاهیم آشنا نیستید، توصیه می کنیم برای آموزش سئو و همچنین آموزش سئو محتوا با کارشنان ایران فاندر تماس بگیرید و یک مشاوره سئو داشته باشید.

۷- حضور اجتماعی خود را به اشتراک بگذارید

رسانه های اجتماعی بخش مهمی از راه اندازی یک کسب و کار موفق در عصر حاضر است و صفحه درباره ما شما مکانی عالی برای نشان دادن این موضوع است. درست است که صفحه اصلی و صفحه تماس با ما قطعاً باید به رسانه های اجتماعی لینک داشته باشند، اما هیچ دلیلی وجود ندارد که صفحه درباره ما نباید اینگونه باشد. قرار دادن لینک رسانه های اجتماعی در صفحه درباره ما می تواند راهی عالی برای تعامل خوانندگان با برند شما باشد.

۸- اعتبار خود را نشان دهید

فروتنی عالی است اما وقتی صحبت از تجارت به میان می آید، برای موفقیت باید از تمام فرصت ها، بهترین استفاده را کرد. همانطور که در مرحله ۳ به طور خلاصه ذکر شد، صفحه درباره ما می تواند مکان مناسبی برای میزبانی برخی از بازخوردهای فوق العاده باشد که برای بدست آوردن آنها تلاش کرده اید.

نظرات و توصیه ها و نمایش برندهایی که از خدمات یا محصولات شما استفاده می کنند، بهترین راه برای جلب اعتماد بازدیدکنندگان است. اگر بازخوردهای خوبی از مشتریان خود دارید، مطمئناً باید آن را به نمایش بگذارید. یک صفحه خوب درباره ما نه تنها اطلاعات بیشتری در مورد تجارت شما به خوانندگان می دهد، بلکه اطلاعاتی را در مورد اینکه دیگران درباره شما چگونه فکر می کنند، به اشتراک می گذارد.

این کار باعث برجسته شدن برند شما شده، اطلاعات مربوطه را ارائه می دهد و با جنبه های دیگر حضور آنلاین شما مرتبط می باشد. یک صفحه درباره ما که همه این اصول را پوشش می دهد، مطمئناً صفحه مؤثری خواهد بود که واقعاً برای مخاطبان شما جذاب است و آنها را به مشتری تبدیل می کند!

بررسی چند نمونه از بهترین صفحات about us

اگر برای صفحه درباره ما نیاز به الهام دارید، این ۱۰ نمونه فوق العاده را که تأثیر بسزایی در جذب بازدیدکنندگان دارد، بررسی کنید. وبسایت های بسیاری در سطح وب فارسی وجود دارند که دارای بهترین صفحات هستند، شما می توانید آنها را بررسی کنید. ما در زیر چند نمونه وبسایت خارجی را به شما معرفی می کنیم:

  • ToyFight: یک شرکت خلاق طراحی بوده و ترکیب کاملی از سرگرمی و اطلاعات را در صفحه درباره ما ارائه می دهد.
  • Band: یک استودیوی خلاق با چندین تخصص حرفه ای بوده و برخی از پروژه های منحصر به فرد و خلاقانه خود را در قالب تصاویر در این صفحه برجسته می کند.
  • Anton & Irene: متمایزترین وب سایتی که با آن برخورد کرده ایم. یک شرکت طراحی که با رنگ های خلاقانه و جلوه های بصری منحصر به فرد، تجربه ای جذاب را ایجاد کرده است.
  • Pierro Caron: پیررو کارون یک مجسمه ساز فرانسوی است. وب سایت او سبک است، خواندن آن آسان و پر از نقل قول های الهام بخش و عکس هایی از کارهای عاشقانه او است.
  • Blake Suarez: بلیک سوارز تصویرگر و طراح فوق العاده است که با شوخ طبعی کار خود را پیش می برد. صفحه درباره مای سایت او در حالی که از نظر طراحی مینیمالیستی است، نگاهی اجمالی به شخصیت رنگارنگ سوارز و کارهای چشمگیر او می اندازد.
  • LessFilms: یک شرکت تولید ویدیو که در صفحه درباره مای این شرکت، یک ویدئوی طنز ۵۰ ثانیه ای به همراه فهرستی کوتاه از حقایق، مسافرت و کاراته پیدا خواهید کرد.
  • DoomTree: صدا و تصویر موجود در این صفحه می باشد که ما را مجذوب خود کرده است.
  • Cupcakes and Cashmere: در صفحه اصلی این وب سایت همه چیز مربوط به سبک زندگی از مد گرفته تا غذا، زیبایی، دکوراسیون خانه و… را خواهید یافت. اما در صفحه درباره ما، شما با تیمی آشنا می شوید که این وب سایت را به یک منبع الهام لایتناهی تبدیل می کند.
  • MailChimp: میلیون ها نفر روزانه از MailChimp برای ایجاد، ارسال و پیگیری خبرنامه های ایمیلی استفاده می کنند. صفحه درباره مای میل چیپ ساده، سرگرم کننده، مؤثر و کاملاً رنگارنگ است و ترکیبی از تنوع را به نمایش می گذارد.
اشتباهات و ویژگی های صفحه درباره ما
ویژگی ها و اشتباهات صفحه درباره ما

۹ تکنیک اسرارآمیز برای نوشتن صفحه درباره ما

۱- ابتدا مطمئن شوید افراد می توانند به راحتی صفحه درباره ما را پیدا کنند. غالباً این صفحه در قسمت هدر سایت و در تب ارتباط با ما سایت قرار می گیرد.

این مقاله را حتما بخوانید:  توصیف 5 مفهوم بازاریابی که تاکنون نشنیده اید!

۲- خوب است کمی خلاق باشید.
می توانید این خلاقیت را با بیان داستان شکل گیری، مأموریت، ارزش ها، چشم انداز، مسئولیت اجتماعی، مزایای استفاده از خدمات یا محصولات و معرفی مدیر و همکاران سایت تان نشان دهید.

۳- شخصیت برند خود را به سادگی نشان دهید و گاهی اوقات از شوخی کردن و بذله گو بودن نترسید.

۴- از ادبیات مناسب استفاده کرده و درک مطلب خود را برای کاربران آسان کنید.
برای انجام این کار از استفاده از کلمات ایهام دار و شعارگونه خودداری کنید. هرکسی که از صفحه درباره ما دیدن می کند، باید بلافاصله بتواند بفهمد شما چه کار می کنید و چه خدمات و محصولاتی را ارائه می دهید.

۵- از W استفاده کنید.
Wها همان سوالاتی در انگلیسی هستند که با W شروع می شوند. یعنی who (چه کسی)، what (چه چیزی)، when (چه زمانی)، where (کجا) و why (چرا). به مشتریان بالقوه خود نشان دهید که چه کسی هستید، چه کاری انجام می دهید، چه زمانی این کار را شروع کردید، کجا هستید و چرا شما بهترین گزینه برای انتخاب آنها هستید.

۶- مشتری خود را بشناسید.
از خودتان بپرسید: چگونه می توانم به آنها کمک کنم؟ راه حل ها و مزایایی را ارائه دهید که می توانند نیازهای آنها را به راحتی برآورده کرده و مشکلات و چالش های آنها را حل کنند. تا جایی که می توانید حقایق را ارائه دهید و فقط به گفتن اینکه شما بهترین هستید، اکتفا نکنید. دستاوردهای خاص خود را ذکر کنید، اگر جوایز مربوط به حوزه فعالیت خودتان را دریافت کرده اید، آنها را نیز در اینجا اضافه کنید اما در این کار زیاده روی نکنید.

۷- کاربران را وادار به خیره شدن کنید.
مشتریان می خواهند ببینند با چه کسانی سر و کار دارند، بنابراین گنجاندن تصاویر مهم است. تصاویری که انتخاب می کنید برای ایجاد اعتماد است؛ بنابراین باید واقعی و از افراد یا مکان های واقعی باشد. می توانید از عکس گروهی یا عکس های فردی استفاده کنید. حتی یک عکس از مؤسس یا همکاران سایت می تواند اعتبار شما را افزایش دهد. به یاد داشته باشید که اینجا اینترنت است و از آنجا که مردم نمی توانند شما را رو در رو ببینند، یک تصویر دلپذیر می تواند تا حد زیادی در ایجاد اعتماد کمک کند.

۸- یک بخش ویژه ای از این صفحه را به معرفی همکاران تجاری، مشتریان شاخص و بیان نظرات مثبت آنها درباره خودتان در قالب متن، تصویر، ویدیو یا حتی صوت اختصاص دهید. توصیه می کنیم در این مورد به هیچ وجه اغراق نکنید.

۹- اکنون که متن جذاب و عکس های خود را به اشتراک گذاشتید، وقت آن است که یک دعوت به عمل (CTA) اضافه کنید.
افرادی که وارد صفحه درباره ما شده اند بدیهی است که به آنچه شما ارائه می دهید علاقه مند هستند. پس گام بعدی را برای آنها آسان کنید. می توانید از آنها بخواهید برای کسب اطلاعات بیشتر با شما تماس بگیرند. یا می توانید در این صفحه به فروشگاه آنلاین خود لینک بدهید تا آنها بتوانند سفر خود را تکمیل کرده و خرید کنند.

سوالات متداول

۱- صفحه درباره ما در سایت چیست؟

به زبان ساده، صفحه ای در وب سایت شما است که توضیح می دهد شما چه کسی هستید، چه چیزی برای شما اهمیت دارد، چه کاری انجام می دهید و چگونه آن را انجام می دهید. صفحه درباره ما ممکن است برای متقاعد کردن یک کاربر برای خرید، آن زمان که از وب سایت یا وبلاگ شما بازدید می کند، عامل تعیین کننده ای باشد.

۲- آیا در نوشتن صفحه درباره ما باید از اصول یا استاندارد خاصی پیروی کنیم؟

خیر! شاید رعایت برخی نکات در نوشتن این صفحه لازم باشد اما ضروری نیست. قرار نیست این صفحه مشابه صفحات درباره مای سایت های دیگر باشد. شما باید برای متمایز شدن و تأثیر مثبت بیشتر گذاشتن روی مخاطبان تان کمی خلاقیت به خرج دهید و از فرصت صحبت درباره خودتان بیشترین بهره را کسب کنید.

۳- کلمه ABOUT را مخفف چه کلماتی می توان در نظر گرفت؟

  • A= Approachable: ایجاد شور و شعف با مقدمه هایی جذاب، پرانرژی و به دور از اغراق های بی معنی و کلیشه ای
  • B= Beneficial: مزیت و ارزشی که فراهم می کنید
  • O= Optimized: بهینه سازی شده برای تبدیل کاربران به مشتری با روایت داستان کسب و کار، ارتباط عمیق با مشتریان آینده و ایجاد حس اعتماد
  • U= Unique: بیان نظرات مشتریان، شرکا و همکاران حقیقی و ارائه نوشته هایی حاکی از رضایتمندی آنها
  • T= Team: معرفی همکاران و تیم کاری تان، درج تصاویر، تخصص ها و مسئولیت آنها در شرکت شما

۴- چه چیزهایی را نباید در صفحه درباره ما قرار داد؟

  • مطالب طولانی و خسته کننده
  • مطالب کوتاه یا ناقص
  • نوشته های خودپسندانه
  • استفاده از کلمات شعارگونه
  • صحبت درباره مفاهیم بی ربط
  • عبارت های تخریبی و منفی
  • عدم تمرکز و اصرار بر فروش
  • تبلیغات

نوشتن این مقاله همانند نوشتن صفحه درباره ما برای ما بسیار حیاتی بود زیرا هر چه ما بهتر کاربران خود را راهنمایی کنیم، اوضاع کسب و کارهای اینترنتی در ایران بهبود می یابد. حال نوبت شماست! چنانچه نکته، سوال و تجربه ای در این زمینه دارید، خوشحال می شویم در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

منابع معتبری که در نوشتن این مقاله از آنها استفاده کردیم: blog.hubspot.com و shopify.com

رای دهید

تیم تولید محتوا

این مطلب توسط تیم تولید محتوای ایران فاندر تهیه شده است. ما در تلاش برای توسعه وب فارسی هستیم تا بهترین مقالات در هر زمینه ای را برای وبسایت ها تهیه کنیم. کیفیت محتوای این صفحه توسط متخصصین و کارشناسان ما بررسی و تایید شده است.

سفارش تولید محتوا
اینستاگرام سایت ایران فاندر

1 دیدگاه برای “صفحه درباره ما سایت و نکات جادویی طراحی about us

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
1
پریسا رحیمی
سلام، چطور می تونم کمکتون کنم؟