طراحی سایت ترکی استانبولی [Türkçe Web Sitesi Tasarımı]

طراحی سایت در ترکیه

در حال حاضر، با وجود بخش ارتباطات و خدمات در دنیای اینترنت، ساخت وب سایت اهمیت زیادی پیدا کرده است. اما واقعاً یک وب سایت وب که همه ما نام آنها را شنیده ایم، از محتوای آنها بازدید کرده ایم و از آنها لذت برده ایم، چیست؟ پاسخ کوتاه این است که آنها اسنادی هستند که توسط مرورگرهای وب خوانده می شوند و روی صفحه نمایش کاربران نمایش داده می شوند. ما در ایران فاندر خوشحال هستیم که توانسته ایم بازیگر اصلی عرصه طراحی سایت ترکی استانبولی و ساخت وب سایت به زبان ترکی در ایران و ترکیه باشیم.

در عصر اطلاعات امروز، هر کسب و کار موفقی نیاز به یک وب سایت دارد و این شامل مشاغل کوچک نیز می شود. پاسخ به این سوال که چگونه یک وب سایت ترکی استانبولی یا یک سایت در ترکیه طراحی کنیم، زیاد سخت نیست و نیازی به خرج هزاران دلار ندارد. با داشتن ابزارهای مناسب و رعایت نکات اولیه، خودتان هم می توانید یک وب سایت زیبا بسازید حتی اگر طراح وب نباشید!

البته اگر طراحی سایت خودتان را برون سپاری هم بکنید و از یک شرکت سئو و طراحی سایت معتبر در این زمینه کمک و مشاوره بگیرید، می توانید موفقیت و کسب رتبه بالاتر در موتورهای جستجو را تضمین نمایید. اگر می پرسید چگونه یک وبسایت به زبان ترکی استانبولی طراحی کنید و قبلاً آن را امتحان نکرده اید، در ادامه مطلب با ما همراه باشید تا به جواب خیلی از سوالات خود برسید.

طراحی وبسایت ترکی استانبولی را به کدام شرکت بسپاریم؟

اگر می خواهید طراحی وبسایت عربی، ترکی استانبولی، فارسی یا انگلیسی و یا طراحی وبسایت های چندزبانه خود را به یک تیم قابل اعتماد و متخصص بسپارید، قطعاً سایت ایران فاندر را به شما پیشنهاد می دهیم. تیم کارشناسان طراحی سایت ایران فاندر به مدیریت صابر آقامحمدی دارای ۱۰ سال سابقه طراحی سایت های انگلیسی، ترکی استانبولی، عربی و فارسی است. در صورت تمایل با شماره   ۰۴۱۳۷۷۲۱۷۵۸  تماس بگیرید.

قیمت و هزینه طراحی سایت چقدر می باشد؟

تعرفه طراحی سایت بر اساس تک زبانه یا چند زبانه بودن، میزان حجم کلی محتوا، کیفیت، زمان تحویل و نوع سایتی که طراحی می شود (شرکتی، فروشگاهی، آموزشی، پزشکی و…) محاسبه می شود. ولی به طور متوسط قیمت طراحی سایت در ترکیه در بازه قیمتی بین  ۱۳ تا ۲۰ میلیون خواهد بود.

روش های ساخت یک وب سایت

سه روش وجود دارد که می توانید برای راه اندازی و طراحی یک وب سایت ترکی استانبولی یا هر سایت دیگری به هر زبان انتخاب کنید. ما سعی خواهیم کرد در این قسمت آن روش ها را برای شما توضیح دهیم.

  • استفاده از سایت ساز

استفاده از سایت ساز که برای افرادی که تجربه ساخت وب سایت ندارند، گزینه بسیار مناسبی است. چراکه سایت سازها با فرم های طراحی بصری خود، مطالب قابل توجهی را در اختیار کاربران قرار می دهد. ایجاد یک سایت با استفاده از سایت ساز سریع،آسان و همچنین مفید است.

  • استفاده  از CMS یا همان سیستم مدیریت محتوا

وردپرس، جوملا، ویکس و دروپال اولین مواردی هستند که در زمینه CMS به ذهن می رسند. در میان آنها، وردپرس پیشرفته ترین است. استفاده  از CMS یکی از روش های ساخت وب سایت به راحتی و بدون نیاز به دانش فنی موسسات یا افرادی است که قصد راه اندازی وب سایت را دارند اما هیچ اطلاعی از نرم افزار و کدنویسی ندارند.

امروزه وردپرس بسیار محبوب است زیرا استفاده از آن برای همه آسان است و گزینه های خوبی ارائه می دهد. افرادی که این روش را برای ساخت وب سایت ترجیح می دهند، باید تمام جزئیات را خودشان ایجاد کنند، از نصب برنامه وردپرس گرفته تا انتخاب نام برای سایت و سفارشی کردن طراحی آن.

وردپرس دارای کد منبع باز و مانند سایر گزینه هایی که ذکر کردیم، کاملا رایگان است. تنها کاری که باید انجام دهید این است که طراحی و قالب های سایت خود را تعیین کنید. وردپرس بسیاری از ویژگی های پیشرفته را در خود ارائه می دهد. با این روش که بسیار مفید، آسان و ساده است، هرکسی می تواند وب سایتی را در طرحی که می خواهد بسازد.

  • کد نویسی اولیه وب سایت

آخرین روش برای ایجاد یک وب سایت، ساختن یک وب سایت از ابتدا است. این روش توسط کارشناسانی انجام می شود که در زمینه نرم افزار، کدنویسی و طراحی سایت اطلاعاتی دارند. این گزینه برای ساخت وب سایت نیاز به خدمات حرفه ای دارد. HTML  و CSS فناوری های مورد استفاده در این زمینه هستند. به این ترتیب کسانی که راه اندازی وب سایت را نمی دانند، با تعیین بودجه می توانند این سرویس را دریافت کنند.

اصول اولیه طراحی وب سایت ترکی استانبولی
طراحی سایت ترکیه با پشتیبانی یک ساله

اصول اولیه طراحی وب سایت ترکی استانبولی

شما یک طراح وب نیستید، اما به این فکر می کنید که چگونه یک وب سایت طراحی کنید! در اینجا سه ​​مرحله اساسی وجود دارد که شما نیاز دارید:

  1. یک سرویس میزبانی قوی دریافت کنید.
  2. سازنده وب سایت را انتخاب کنید.
  3. محتوا اضافه کنید.

حال بیایید این مراحل را با جزئیات بررسی کنیم…

مرحله اول طراحی سایت ترکی استانبولی: یک سرویس میزبانی قدرتمند دریافت کنید

پس از انتخاب پلتفرم های فوق که برای شما مناسب است، باید دامنه و هاست خریداری کنید. اولین و مهمترین مرحله در ساخت یک وب سایت انتخاب دامنه است. نام دامنه می تواند به عنوان نام شرکت شما یا یک نام جذاب مرتبط با کسب و کاری که انجام می دهید انتخاب شود.

انتخاب نام دامنه بسیار مهم است زیرا سایت شما با این نام، در موتور جستجو مشاهده و سرچ خواهد شد. مهمترین نکته در مورد نام دامنه سایت قابل توجه و کوتاه بودن آن است. همچنین مهم است که جذاب و خواندنی باشد. اگرچه com. به طور کلی دامنه ای است که همه از آن استفاده می کنند، اما شما می توانید با توجه به انتظارات و نیازهای خود گزینه های مختلفی را انتخاب کنید.

نام دامنه وب سایت باید با خدمات، صنعت یا پروژه های شما مرتبط باشد. چون هر چه نام دامنه مربوط به پروژه های شما باشد، شانس شما برای رتبه بندی در نتایج موتورهای جستجو بیشتر می شود.

این نکته بسیار مهم است که اگر یک ساختار شرکتی هستید، باید نام دامنه ای را که می خواهید، خریداری کنید در پیتنت ترکیه ثبت کنید. چون اگر این نام را در آنکارا با “پتنت ترکیه” ثبت نکنید، اگر شرکت دیگری آن را ثبت کند، متاسفانه حق استفاده به این شرکت منتقل می شود. شما می توانید در این مورد به موسسه ثبت اختراع علامت تجاری در آنکارا مراجعه نمایید یا با پرداخت هزینه ای این کار را به موسسات واسطه بسپارید.

انتخاب مناسب ترین هاست

پس از تعیین نام دامنه، سروری که بایستی میزبان نام دامنه باشد، برای راه اندازی وب سایت شما مورد نیاز است. با در نظر گرفتن این موضوع که قصد دارید در کدام کشورها خدمات ارائه دهید، می توانید در تعیین مناسب ترین هاست برای برند خود از پشتیبانی شرکت های هاستینگ برخوردار شوید.

آنچه ما وب سایت می نامیم در واقع نرم افزاری است که بر روی کامپیوتر (سرور) اجرا می شود. برای اینکه نرم افزار وب سایتی که نام بردیم بتواند در هنگام درخواست افراد به مشتریان پاسخ دهد، باید دائماً به صورت آنلاین (اتصال به اینترنت) روی رایانه ای که به اینترنت باز است، برای مشتریان آماده پاسخ باشد.

نباید هیچ مانعی برای سرویس دهی به وب سایت شما از طریق رایانه یا سرور وجود داشته باشد، چون رایانه ای که وب سایت را سرویس مس کند، باید همیشه باز و همچنین دائماً به اینترنت متصل باشد. اگر اتصال اینترنتی که سرور به آن وصل است قطع شود، دسترسی به سایت شما نیز قطع می شود. علاوه بر همه اینها، لازم است به طور مداوم از سرور در برابر حملات و ویروس های اینترنتی محافظت شود، هنگام ورود یک نرم افزار مخرب، آن را پاکسازی کرد، به روز رسانی های نرم افزاری لازم را انجام داد و نگهداری و امنیت فیزیکی را تامین کرد.

به همین دلایل، تقریباً هیچ کس وب‌سایت را روی سرورهای خود میزبانی نمی کند، در عوض از شرکت های میزبانی یا هاستینگ که این سرویس را ارائه می دهند، خدمات دریافت می کنند. صدها گزینه میزبانی وجود دارد، اما باید مراقب باشید که ارائه دهنده میزبانی را انتخاب کنید که موارد ضروری زیر را پوشش دهد.

نکات مهم در انتخاب شرکت ارائه دهنده هاست 

  • قابلیت اطمینان و آپتایم: نوع ضمانت هایی که شرکت هاستینگ از نظر زمان کار ارائه می دهد و آیا سابقه uptime دارد یا خیر
  • فضای ذخیره سازی: چه مقدار فضا برای فایل های وب سایت خود نیاز دارید؟ نکته: وب سایت های تجارت الکترونیک بزرگ (مثلاً وب سایت های عکس) که عکس های زیادی خواهند داشت به فضای ذخیره سازی بیشتری نیاز دارند.
  • پهنای باند نامحدود: انتظار ترافیک بالایی در وب سایت بارگذاری شده را دارید؟ اطمینان حاصل کنید که ارائه دهنده هاست شما، پهنای باند مناسب را ارائه می دهد.
  • مقیاس پذیری: آیا ارائه دهنده هاست شما می تواند برنامه فعلی شما را در صورت افزایش ترافیک و بازدیدکنندگان سایت شما مدیریت کند؟ اگر نتواند، وب سایت شما ممکن است از کار بیفتد.
  • امنیت و پشتیبانی ۲۴/۷: به گزینه های امنیتی موجود در پلن هاست توجه ویژه ای داشته باشید. پشتیبانی فنی و نظارت ۲۴ ساعته و محافظت در برابر حملات DDoS را نیز بررسی کنید.

انتخاب یک شرکت هاستینگِ ناشناس یا با تخفیف انبوه نتیجه ای جز هزاران ساعت از کار افتادگی، فایل های از دست رفته و پشتیبانی ضعیف مشتری نخواهد داشت. بنابراین، مطمئن شوید که یک ارائه دهنده هاست شناخته شده و مطمئن را انتخاب می کنید.

دستورالعمل های گام به گام ارائه شده در آموزش ساخت وب سایت آموزشی با وردپرس و فروشگاه ساز ووکامرس ودپرس (دانلود، نصب و تنظیمات) را دنبال کنید. چون تمامی مراحل ثبت دامنه و خرید هاست و نصب وردپرس به تفصیل در این مقالات ارائه شده است.

مرحله دوم طراحی سایت ترکی استانبولی: سازنده وب سایت را انتخاب کنید.

هنگامی که هاست و نام دامنه شما آماده شد، وقت آن است که به بخشی از طراحی وب سایت ترکی استانبولی تان بپردازید که نه تنها زیبا به نظر می رسد، بلکه مدیریت آن آسان است.

اگر دانش فنی کمی دارید یا اصلاً دانش فنی ندارید و می خواهید وب سایت خود را سریع راه اندازی کنید، وردپرس می تواند برترین انتخاب شما باشد. اگر می خواهید وب سایتی داشته باشید که بتوانید آن را به دلخواه شخصی سازی کنید، یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) مانند وردپرس ممکن است راه حل مناسب تری برای شما باشد. با CMS می توانید ظاهر وب سایت خود را تغییر دهید و محتوا را بدون نیاز به دانستن کدنویسی و اصول طراحی پیشرفته به روز کنید.

تنها کاری که باید انجام دهید این است که آنچه را که می خواهید در وب سایت خود قرار دهید، وارد کنید. CMS بقیه موارد را برای شما انجام می دهد. بهترین بخش در مورد وردپرس این است که به لطف هزاران کاربرش، آموزش و پشتیبانی زیادی دارد.

 نکات طلایی در برون سپاری طراحی سایت

البته در صورتی که قصد داشته باشید کار طراحی سایت به زبان ترکی استانبولی خود را رون سپاری نمایید، باید با یک شرکت طراحی سایت قرارداد ببندید. اول از همه، باید ساختاری در ذهن خود ایجاد کنید که چه نوع وب سایتی را می خواهید تا بتوانید آن را توصیف کنید. شما می توانید یک ساختار کاملا منحصر به فرد برای طراحی سایت تان از این شرکت های طراحی سایت درخواست کنید، یا می توانید ۲ یا ۳ سایت مورد علاقه خود را در این بخش به عنوان یک سایت نمونه نشان دهید. در این صورت سایتی مشابه آن سایت ها برای شما طراحی می شود.

نکته مهم در اینجا این است که شما باید از ابتدا مشخص کنید که چه نوع تفاوت هایی را از این سایت های نمونه می خواهید. از همان ابتدا آنچه را که می خواهید به وضوح تعریف کنید. مشخص کردن نکات مهم در طراحی وب، فرآیندهای طراحی سایت ترکی استانبولی را برای شما کوتاه می کند.

البته این بدان معنا نیست که پس از تحویل وبسایت، نمی توانید هیچ تغییری را از این شرکت ها درخواست کنید. در حین طراحی وب سایت می توانید عناصر طراحی که چشم شما را آزار می دهد و البته اشتباهات طراح را گزارش کرده و درخواست تغییرات کنید.

ایران فاندر از سال ۲۰۱۸ خدمات حرفه ای تولید محتوا انگلیسی را ارائه می دهد و حدود ۱۰ درصد مشتریان ما از کشورهای خارجی زبان هستند.

مرحله سوم طراحی سایت به زبان ترکی استانبولی: اضافه کردن محتوا

هنگامی که تصمیم گرفتید بر روی کدام پلتفرم وب سایت خود را راه اندازی کنید، وقت آن است که محتوا را اضافه کنید. نوع محتوا مطابق با اهدافی که برای وب سایت خود تعیین می کنید، متفاوت است. به راستی صفحه وب چیست و چه تفاوتی با وب سایت دارد؟ وب سایت مجموعه ای از اطلاعات در مورد یک موضوع یا برند خاص است که در اینترنت میزبانی می شود و افراد می توانند از آن بازدید کنند. وب سایت ها معمولاً از برخی صفحات وب تشکیل شده اند که هر کدام اطلاعات منحصر به فرد خود را دارند. ما ۶ صفحه اصلی زیر را برای شروع توصیه می کنیم:

۱- صفحه اصلی یا هوم پیج (Ana Sayfası)

صفحه اصلی که مهمترین صفحه سایت و نام شرکت شما بوده، پیامی است که می خواهید ارسال کنید یا صفحه ای که محصول یا خدماتی را که می فروشید توصیف می کند. این اطلاعات را در بالای صفحه قرار دهید تا بازدیدکنندگان بتوانند به سرعت متوجه موضوع سایت شما شوند. به لطف منوهای صفحه اصلی، می توانید بازدیدکنندگان را به صفحات مختلف هدایت کنید.

در این صفحه، باید اطلاعات اولیه لازم را برای بازدیدکنندگان خود در نظر بگیرید تا در یک نگاه اجمالی تصمیم بگیرند با شما تجارت کنند یا خیر. در ضمن یادتان باشد که تصاویری قدرتمند به هوم پیج خودتان اضافه کنید. انواع محتوایی که در این صفحه قرار می دهید، باید توصیف کند شما چه کسی هستید، چه چیزی به مشتریان خود ارائه می دهید. هرچند که فرمول خاصی وجود ندارد محتوای صفحه اصلی سایت ها باید شامل چه چیزهایی باشد، اما عناصر صفحه ی اصلی عبارتند از:

  • لوگو: در سایت های راست چین مثل فارسی، لوگو در سمت راست بالای صفحه و در سایت های چپ چین مثل سایت های ترکی استانبولی یا انگلیسی در سمت چپ بالای صفحه قرار داده می شود.
  • عنوان صفحه اصلی: کسب و کار خود را در یک جمله کوتاه خلاصه کنید. فقط با چند کلمه به بازدید کنندگان هنگام ورود به وبسایت بیان کنید که کسب و کار شما چه محصول یا چه خدمتی ارائه می کند.
  • کال تو اکشن: مهمترین کاری که می خواهید بازدیدکنندگان قبل از ترک سایت شما انجام دهند، چیست؟ آن را به طور واضح بیان کنید و دکمه CTA را روی عکس زمینه قرار دهید.
  • اطلاعات تماس اولیه: شامل اطلاعاتی مثل آدرس یا شماره تماس و همچنین لینک شبکه های اجتماعی تان مثل اینستاگرام، فیسبوک و… می باشد و در فوتر قرار داده می شود.
  • محصولات / خدمات: یک یا چند محصول/خدمات خود را درج کنید و حتماً آنها را به صفحه «محصولات/خدمات» هدایت کنید تا علاقه مندان بتوانند اطلاعات بیشتری کسب کنند.
  • ورود / عضویت: در صورت ارائه خدمات خاص به اعضا، به بازدیدکنندگان خود اجازه دهید اطلاعات خود را با شما به اشتراک بگذارند.
  • نمونه کارها: در قالب عکس، توصیف یا مطالعات موردی، محصول یا خدمتی که به مشتریان تان ارائه داده اید را به کاربران نمایش دهید و شروع به جلب اعتماد بازدیدکنندگان جدید با درج نظرات و کامنت های مشتریان فعلی خود کنید.

۲- صفحه محصولات/خدمات (Ürünler/Hizmetler Sayfası)

در این صفحه می توانید محصولات و خدمات خود را با تصاویری جالب درج کنید. در صورت تمایل می توانید اطلاعات قیمت، گزینه های پرداخت و شرایط بازگشت را نیز درج کنید.

اگر یک سایت تجارت الکترونیک راه اندازی می کنید، از محصولات خود عکس های با کیفیت بگیرید، توضیحات مناسب را به واضح ترین شکل بنویسید، جزئیات قیمت، حمل و نقل و شرایط لغو را اضافه کنید. گزینه های پرداخت را یادداشت کنید و اگر ارائه دهنده خدماتی هستید، برقراری ارتباط از طریق یک سیستم قرار آنلاین را فراموش نکنید که در این صفحه قرار دهید.

۳- صفحه درباره ما (Hakkımızda Sayfası)

این صفحه ای است که به بیان داستان شما اختصاص داده شده است. می توانید خود و تیم خود را معرفی کنید، بیوگرافی خود را وارد و اطلاعاتی در مورد کسب و کار خود به اشتراک بگذارید.

در واقع در این صفحه خود یا شرکت خود را معرفی کنید. در مورد ارزش های شرکت خود صحبت کنید و سعی کنید ارتباط مستقیمی با بازدیدکنندگان خود برقرار نمایید. اگر بیش از یک نفر برای سایت شما کار می کنند، آنها را معرفی کنید، تصاویر آنها را منتشر کرده و اجازه دهید خواننده شما ببیند که شما یک ساختار واقعی هستید. این باعث می شود مردم به شما اعتماد کنند.

۴- صفحه مراجع (Referanslar Sayfası)

می توانید با پرسیدن چند جمله در مورد کسب و کار خود، مشتریان فعلی خود را به این صفحه هدایت نمایید. رضایت مشتریان و افرادی که با شما کار کرده اند، چیزهای خوبی در مورد شما می گویند و… می تواند به مشتریان بالقوه اطمینان می دهد.

۵- صفحه تماس با ما (İletişim Sayfası)

صفحه ای که کاربران می توانند جزئیات آدرس، شماره تلفن، آدرس ایمیل و حساب های شبکه های اجتماعی و… وبسایت مورد نظر خودشان را در آن پیدا کنند، صفحه تماس است.  اطلاعات تماس خود (به عنوان مثال، شماره تلفن، آدرس ایمیل، آدرس پستی) که مشتریان شما می توانند از طریق آن کانال های ارتباطی با شما تماس بگیرند را در این صفحه قرار دهید. اگر فروشگاه فیزیکی دارید، یک نقشه اضافه کنید. می توانید یک گزینه چت زنده ارائه دهید تا کاربران بتوانند با شما تماس بگیرند. به یاد داشته باشید، مردم از شرکتی که به سرعت ارتباط برقرار می کند، راضی هستند.

۶- صفحه سوالات متداول (Sıkça Sorulan Sorular Sayfası)

سوالات متداولی که کاربران درباره محصول یا خدماتی که ارائه می دهید، می پرسند را در یک صفحه جمع آوری کنید تا بازدیدکنندگان قبل از تماس با شما بتوانند پاسخ سوال مورد نظر خود را بیابند. این سوالات ممکن است شامل جزئیاتی مانند نحوه استفاده از برخی محصولات، نحوه رفع مشکل در صورت بروز هر گونه مشکل، یا شرایط عمومی لغو، ارسال و… باشد.

هر کدام از صفحات فوق ممکن است در صفحه متفاوتی از سایت شما باشند، اما وقتی با هم جمع می شوند، سایت شما را غنی می کنند و به شما اجازه می دهند یک داستان کامل را تعریف کنید. با در نظر گرفتن این موضوع، مطمئن شوید که صفحات وب شما ظاهر و احساس منسجمی دارند. توصیه می کنیم فرآیند ساخت وب سایت را با صفحه اصلی خود شروع کنید. این صفحه ای است که ایده و هدف اصلی سایت شما را منعکس می کند.

صفحات وب اضافی همچنین تضمین می کنند که بازدیدکنندگان می توانند تمام اطلاعاتی را که می خواهند از شما دریافت کنند. این موارد شامل مواردی مانند اطلاعات تماس شما، ارائه واضح محصولات شما یا اطلاعات حمل و نقل است.

نکات کاربردی در ساخت سایت
ویژگی های اصلی یک وبسایت ترکی استانبولی

نکات کاربردی موفق در طراحی یک سایت ترکی استانبولی

هیچ قانون سختگیرانه ای در مورد طراحی وب سایت وجود ندارد. با این حال، ویژگی های مشترک وب سایت های خوب را نباید نادیده گرفت. ۷ ویژگی طراحی وب سایت ترکی استانبولی درجه یک عبارتند از:

۱- ساخت یک طرح تمیز و ساده (Temiz ve basit bir tasarım yapın)

در مرحله طراحی ابتدا اسکلت صفحه وب شما پایه ریزی و گرافیک آن ایجاد می شود. مناطقی که تصاویر، محتوا، آرم و اطلاعات تماس قرار خواهد گرفت، مشخص و پس از انتخاب رنگ، طرح به صورت هماهنگ برای صفحه اصلی و سایر صفحات منو ایجاد می شود.

مهم ترین پیامتان را انتخاب کنید و آن را در صفحه اصلی خود قرار دهید. می توانید اطلاعات اضافی را در سایر صفحات مرتبط قرار دهید. وب سایت خود را در ۱۰ ثانیه اول برای بازدیدکنندگانی که برای اولین بار از آن بازدید می کنند، آشفته نشان ندهید. رنگ ها و فونت ها را با دقت انتخاب کنید، از استفاده بیش از حد گزینه ها با هم خودداری کنید.

۲- ناوبری تمیز و آسان برای استفاده (Temiz ve kolay kullanılabilir navigasyon)

اگر می خواهید بازدیدکنندگان در وب سایت شما حرکت کنند، باید مطمئن شوید که آنها می توانند به راحتی به مطالب دسترسی یابند. اطمینان حاصل کنید که منوهای ناوبری شما به راحتی قابل مشاهده هستند و به راحتی در سایت شما پیدا می شوند. معمولا یک نوار دسترسی (Navigation Bar) در بالای صفحه کافی است تا همه کاربران بتوانند آن چه می خواهند را بیابند. مطمئن شوید که گزینه ها واضح هستند و از منوهای فرعی برای دسته بندی صفحات مشابه استفاده کنید.

۳- اهمیت به محتوا (İçerik çok önemli)

محتوا پادشاه است ممکن است چیزی باشد که همه می دانند، اما آنچه وب سایت شما می گوید به اندازه نحوه بیان آن، مهم است. یک وب سایت خوب برای رشد کسب و کار شما کافی نیست مگر اینکه محتوای شما جالب، صحیح و مرتبط با کسب و کار باشد. محتوا می تواند در قالب صوت، عکس، متن و ویدئو باشد. هر فرمتی مخاطبان خاص خودش را دارد و مهم این است که بر اساس نیاز همه مخاطبان‌تان، محتوای ارزشمندی تولید کنید.

اطمینان حاصل کنید که محتوای شما، اطلاعات مفید و دقیقی در مورد کسب و کار شما ارائه می دهد. برای دسترسی راحت کاربر به محتوای مورد نظرش، محتوای خود را به صورتی واضح و مشخص در صفحاتی با موضوعاتی خاص نمایش بدهید و از زبان واضح و طبیعی استفاده کنید. هنگام انتخاب تصاویر، مطمئن شوید که جالب هستند.

آیا دوست دارید محتوایی تولید کنید که علاوه بر مفید و ارزشمند بودن، تا مدت‌ها در ذهن مخاطبان‌تان ماندگار باشد؟ توصیه می کنیم حتماً در یکی از دوره های جامع و معتبر آموزش تولید محتوا شرکت کنید.

۴- واضح و در دسترس نگه داشتن اطلاعات تماس خود (İletişim bilgileriniz net ve erişilebilir olsun)

مهم نیست که چقدر اطلاعاتی را در اینترنت وارد می کنید، هدف اصلی این است که مشتریان‌تان با شما تماس بگیرند. بنابراین مطمئن شوید که ثبت اطلاعات تماس در سایت واضح و در دسترس باشد. نوع اطلاعات مورد نظر ممکن است بسته به نوع کسب و کار شما متفاوت باشد. برای برخی، یک آدرس ایمیل کافی است، در حالی که برخی دیگر ممکن است گنجاندن اطلاعاتی مانند شماره تلفن و نقشه را مفید بدانند.

۵- طراحی برای سئو (SEO için tasarlayın)

بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) امروزه برای وب سایت ها ضروری است. اگر سئو را به خوبی انجام دهید یعنی سایتتان مطابق با سئو سایت باشد، در موتورهای جستجو مانند گوگل و یاهو رتبه بالاتری خواهید داشت. ممکن است فکر کنید سئو برای کسب و کارهای کوچک، کار بزرگی نیست؛ اما به یاد داشته باشید که اضافه کردن عناصر و ویژگی های منطبق بر  SEO راه خوبی برای افزایش ترافیک ارگانیک است.

بسیاری از مطالعات سئو در زمینه طراحی وب سایت و تولید محتوای ترکی استانبولی پس از طراحی و آپلود تصاویر نقش دارند. این مراحل شامل تحقیق کلمه کلیدی، تجزیه و تحلیل صنعت، بک لینک، ادغام با حساب های رسانه های اجتماعی و… است. صاحبان وب سایت های ترجیحی می توانند تحت هر شرایطی از سئو پشتیبانی کنند.

کار سئو به دست متخصصان مجرب سئو انجام می شود و جایگاه سایت شما در چشم الگوریتم گوگل با لینک سازی های داخلی و خارجی مناسب، تولید محتوای باکیفیت، یونیک و سئو شده، اشتراک گذاری رسانه های اجتماعی، کسب بک لینک ها از سایت های آموزشی با کیفیت (edu) و سایت های دولتی (gov) و… افزایش می یابد.

به عبارت دیگر با سئو، سایت شما به طور طبیعی در صفحه اول گوگل قرار می گیرد. بنابراین شما این امکان را دارید که با هر کلیک، به طور مداوم و بدون پرداخت هزینه تبلیغات، به مشتریان جدید دسترسی پیدا کنید. شرکت هایی که مشتریان خود را در اینترنت پیدا می کنند به این امر اهمیت ویژه ای می دهند و بودجه منظم ماهانه ای را برای کار سئو اختصاص می دهند. با این حال، چندین برابر بیشتر از این بودجه را از مشتریان جدید خود به دست می آورند.

اگر دوست داشته باشید در مورد سئو، اطلاعات خوبی کسب کنید و بتوانید سئو سایت خودتان را خودتان انجام دهید، توصیه می کنیم در یک دوره آموزش سئو شرکت کنید و ترفندهای حرفه ای آن را یاد بگیرید.

۶- طراحی واکنش گرا و سازگار (Responsive tasarım)

اهمیت سازگاری با موبایل در ساخت و طراحی وب سایت ترکی استانبولی را نادیده نگیرید. سازگاری با موبایل یکی از کلیدهای دستیابی به مخاطبان وسیع تری در دنیای اینترنت است. هنگام در نظر گرفتن ساخت وب سایت برند، یکی از مواردی که باید در اولویت باشد، عبارت است از: طراحی واکنش گرا و سازگاری با موبایل

اکنون مردم فقط به رایانه های رومیزی محدود نمی شوند، بلکه از دستگاه های مختلف همانند گوشی های هوشمند، تبلت ها، ساعت های هوشمند و… به اینترنت دسترسی دارند. بنابراین هنگام پرسیدن این سوال که چگونه یک وب سایت ترکی خوب طراحی کنیم، مطمئن شوید که طراحی سایت ریسپانسیو و قابل دسترس بودن از طریق موبایل در پاسخ ها گنجانده شده است. شما باید بتوانید از طریق دستگاه‌های مختلفی که کاربران اینترنتی استفاده می کنند به مشتریان بالقوه خود دسترسی پیدا کنید.

سایت هایی که سازگاری تلفن همراه ندارند، تنها با تجربه کاربری موفق از دسکتاپ قابل دسترسی هستند. اما از نظر آماری با توجه به اینکه دستگاه های هوشمند ما همیشه همراه ما هستند، بیشتر از طریق موبایل به آدرس های وب دسترسی داریم. در این صورت، آدرس‌های وب که سازگار با موبایل نیستند، حجم کاربران اینترنت را که به دنبال خدمات و محصولات از دستگاه‌های تلفن همراه هستند، از دست خواهند داد.

برخی از مزایای خاصی یک وب سایت سازگار با موبایل عبارتند از:
  • کسب رتبه های بالاتر در موتورهای جستجو،
  • به دست آوردن بازدیدکنندگان برای محتوای یکسان همان URL در تمامی دستگاه ها
  • ساده تر شدن مشاهده محتوای تجدید شده در سایت برای گوگل
  • افزایش احتمال دریافت ترافیک ارگانیک
  • بارگذاری سریع صفحات سایت
  • ارائه تجربه کاربری با کیفیت
  • دستیابی به موفقیت در عملکرد SERP با اشاره به یک آدرس برای موبایل و دسکتاپ در بک لینک ها

۷- سازگاری با مرورگرهای مختلف (Farklı tarayıcılara uygunluk)

علاوه بر اینکه افراد از دستگاه های مختلف برای آنلاین شدن استفاده می کنند، افرادی هم هستند که از مرورگرهای مختلف وب استفاده می کنند. بررسی کنید که آیا وب سایت شما هنگام باز شدن در مرورگرهای مختلف، خوب به نظر می رسد یا خیر. فایرفاکس، سافاری، کروم، اج و اپرا، پنج مرورگر پرکاربرد هستند که می توانید سایت خودتان را در همه آنها چک و تست کنید.

پروپوزال های طراحی فروشگاه اینترنتی به زبان ترکی استانبولی 

هنگامی که مصرف کنندگان وارد یک وب سایت می شوند، ابتدا قبل از محصولات به موضوع سایت توجه می کنند. در صورتی که موضوع سایت به فرد اعتماد به نفس ندهد، فرد از این سایت خارج شده و تمایل دارد محصولات مورد نیاز خود را از سایت های مختلف اینترنتی خریداری کند. اگر نمی‌خواهید با چنین موقعیت‌هایی مواجه شوید، حتماً این نکات مهم را فراموش نکنید:

  •  به تصاویر اهمیت دهید ( Görsellerinize Önem Verim)

تصاویر محصول اولین چیزی است که افرادی که قصد خرید محصول شما را دارند به آن توجه می کنند. از آنجایی که آنها نمی توانند این محصول را به صورت فیزیکی ببینند، مشتریان شما اولین اطلاعات در مورد محصولات شما را از تصویر محصول دریافت می کنند. با انجام فعالیت هایی مانند عکاسی از محصولات، تصاویر باکیفیتی که هیچ مشکلی در طراحی سایت شما ایجاد نکند، به وبسایت تان اضافه کنید و اطمینان حاصل کنید که مشتریان شما دقیق ترین اطلاعات را از طریق این تصاویر دریافت می کنند. برای داشتن یک سایت و فروشگاه اینترنتی به زبان ترکی استانبولی قوی تر، دانستن تمام مراحل بسیار مهم است.

  • فضای اختصاصی برای محصولات محبوب ایجاد کنید (Popüler Ürünler Alanı Yaratın)

اگر می خواهید درآمد خود را از طریق فروشگاه آنلاین خود افزایش دهید، یکی از کارهایی که باید انجام دهید این است که یک منطقه و فضای اختصاصی برای محصولات محبوب ایجاد کنید. ایجاد این منطقه به بازدیدکنندگان وب سایت شما اجازه می دهد تا ببینند کدام محصولات بیشترین تقاضا را دارند. این کار باعث می شود افراد محصولاتی را که در ذهن خود ندارند، ببینند و بخرند و به این ترتیب فروش شما افزایش می یابد.

مشتریانی که به یک محصولات علاقه‌مند هستند، می توانند در مورد سایر محصولات مورد علاقه خود نیز اطلاعات کسب کنند. از آنجایی که محصولات نشان داده شده در این منطقه عموماً مکمل محصولاتی هستند که می فروشید، ایجاد این منطقه به مشتریان امکان می دهد محصولات دیگر شما را مشاهده و بررسی کنند. به این ترتیب می توانید محصولی را به مشتری خود نشان دهید که در ذهنش نیست و او را وادار به خرید کنید.

  • نظرات مشتریان (Müşteri Yorumları)

بخش نظرات مشتریان، که آن را به پایین صفحه محصول خود اضافه می کنید و معمولاً از نظر طراحی زیبا به نظر می رسد، به افراد علاقمند به محصولات شما اجازه می دهد تا توصیه های افرادی را که قبلاً آن محصول را خریداری کرده اند، مشاهده کند. به این ترتیب می توانید به سرعت اعتماد مشتری بالقوه خود را جلب کنید و نقش فعالی در خرید محصولات خود داشته باشید. فراموش نکنید که بسیاری از افراد قبل از خرید محصول، نظرات محصول را مطالعه می کنند و با کسب اطلاعات در مورد آن محصول، تصمبم به خرید محصول می گیرند.

  • استفاده از بنر (Banner Kullanımı)

پس از طراحی سایت ترکی استانبولی خودتان، می توانید از روش های زیادی برای موفقیت در تجارت الکترونیک خودتان بهره بگیرید. یکی از این روش ها استفاده از بنرهایی است که برای فضاهای خالی فروشگاه مجازی خود در نظر می گیرید. با استفاده از این بنرها می توانید در مورد سایر محصولات مشابه تبلیغ نمایید. چه بسا مشتریانی که وارد صفحه یک محصول شده اند، نظرشان با دیدن تبلیغ محصول مشابه جذب شده و آن را نیز خریداری نمایند.

  • صفحه کمپین ها (Kampanyalar Sayfası)

یکی از پیشنهادات مهم در طراحی فروشگاه های اینترنتی به زبان ترکی استانبولی این است که اهمیت صفحه کمپین ها را دست کم نگیرید. بسیاری از مصرف کنندگان می خواهند قبل از خرید، اطلاعاتی در مورد کمپین ها در یک وب سایت کسب کنند. هنگامی که در حال طراحی سایت تجارت الکترونیک خود هستید، می توانید صفحاتی مانند کمپین یا محصولات تخفیف دار ایجاد کنید و محصولات تخفیف خورده خود را در آنجا نشان دهید. شما می توانید با این کار اطمینان پیدا کنید که مشتریان محصولات مقرون به صرفه را هنگام خرید از وب سایت شما مشاهده خواهند کرد و با این کار می توانید به مشتریان خود در خرید کمک کنید.

طراحی سایت فروشگاهی
سفارش طراحی سایت ترکی استانبولی

برترین وب سایت های ترکی استانبولی درخواست شده توسط مشتریان ایران فاندر در سال ۲۰۲۲

وب سایت های معمولی (Regular Websites)

وب‌سایت‌های معمولی یا خدماتی وب‌سایتی هستند که انتظار دارید یک کسب و کار خدماتی داشته باشد. اینها وب سایت های معمولی هستند که شامل یک صفحه اصلی و سپس چندین صفحه برای هر سرویسی است که شرکت ممکن است ارائه دهد. سایر صفحاتی که معمولا در این نوع وب سایت ها پوشش داده می شوند، صفحات استانداردی هستند که باید بخشی از پروژه شما باشند و در اواسط پروژه نباید هزینه ای برای آنها دریافت کنید:

  • صفحه درباره ما
  • سیاست حفظ حریم خصوصی
  • تماس با ما
  • نمونه کارها
  • فرم‌های تماس
  • CTA
  • کانال های تماس مانند واتساپ، تلگرام یا پلتفرم چت

وب سایت های تک صفحه ای (One Pager Websites)

اینها وب سایت هایی هستند که فقط ۱ صفحه دارند و معمولاً برای مشاغلی استفاده می شود که دوست دارند یک وب سایت ساده و بروشور مانند داشته باشند که به عنوان یک نمایه آنلاین برای تجارت آنها عمل می کند. وب سایت های تک صفحه ای با تمام ویژگی‌های استاندارد مانند منوی اصلی، فرم‌های تماس و بخش خدمات و غیره ارائه می‌شود. تنها تفاوت این است که برخلاف وب‌سایت فعلی که مشاهده می‌کنید، در وب‌سایت‌های One Pager  به صفحات مختلف پیمایش نمی‌کنید.

وقتی روی هر دکمه منوی اصلی در یک وب سایت معمولی کلیک می کنید، معمولاً شما را به یک صفحه کاملاً جدید می برد. اما در وب‌سایت‌های One Pager، با کلیک بر روی دکمه منوی اصلی، صفحه به پایین اسکرول می‌شود و شما را به بخش مربوطه هدایت می‌کند. شاید این تنها تفاوت بین وب سایت های One Pager و وب سایت های معمولی باشد.

صفحات فرود (Landing Pages)

لندینگ پیج ها یا صفحات فرود صرفاً به عنوان بخشی از منابع بازاریابی استفاده می شوند. اینها ساده ترین صفحات وب سایت هستند، اما ممکن است پر از ویژگی های فنی برای ردیابی فعالیت کاربر و اطمینان از اثربخشی تبلیغات باشند.

صفحات فرود یکی از انواع متداول طراحان وب سایت استانبولی هستند. دو هدف اصلی صفحات فرود، ردیابی میزان تاثیرگذاری تبلیغات و تبدیل موثر بازدیدکنندگان به سرنخ است. این کار با تسهیل تماس بازدیدکنندگان وب سایت با کسب و کار یا پر کردن فرم انجام می شود. معمولاً به صاحبان مشاغل توصیه نمی شود که صفحات فرود را خودشان تنظیم کنند. چراکه که بدون در نظر گرفتن تمام ویژگی های فنی، صفحه فرود ممکن است بی‌استفاده شود.

وب سایت های تجارت الکترونیک (e-Commerce Websites)

اخیراً شاهد افزایش چشمگیر درخواست‌های وب‌سایت تجارت الکترونیک بوده ایم. از آنجایی که کسب و کارهای بیشتری می خواهند تا به صورت آنلاین به مشتریان خود دسترسی پیدا کنند، قبل از تفکر مورد بازاریابی ، ابتدا در مورد راه حل های تجارت الکترونیک پرس و جو می کنند. این شاید به این دلیل است که درک اساسی عموم مردم این است که تجارت الکترونیک بهترین شانس آنها برای فروش آنلاین محصولاتشان است.

بنابراین وب سایت های تجارت الکترونیک چیست؟

وب سایت هایی که می توانید محصولات یا خدمات خود را بفروشید و در ازای آن وجهی دریافت کنید، وب سایت‌های تجارت الکترونیک نامیده می‌شوند. این وب سایت ها معمولا شامل گزینه های پرداخت آنلاین هستند.

با این حال فکر نکنید همه وب سایت هایی که می توانید در آنها پرداخت انجام دهید، وب سایت های تجارت الکترونیک نامیده می شوند. تا زمانی که وب سایت دارای صفحه پرداخت یا ویژگی سبد خرید خواه برای محصولات، خدمات یا حتی قرار ملاقات باشد، یک وب سایت تجارت الکترونیک محسوب می شود. اگر می‌پرسید ویژگی Checkout در یک وب‌سایت چیست، باید بگوییم آن معمولاً نماد سبدی است که در بالای یک وب‌سایت می بینید که نشان می دهد چه مواردی را برای خرید انتخاب کرده اید.

وب سایت های چند فروشندگی (Multi-Vendor Websites)

وب سایت های چند فروشندگی، سایت های اینترنتی هستند که در آن چندین فروشنده می توانند محصول خود را بفروشند. در واقع آنها نوعی فروشگاه اینترنتی هستند که فروشندگان مختلف محصولات خود را در آنها عرضه کرده و کاربران این حق انتخاب را دارند که محصولات مورد نظر خودشان را از بین فروشندگان برتر انتخاب کرده و خریداری نمایند. سایت ترب نمونه ای از این فروشگاه های آنلاین در ایران است.

طراحی وبسایت ترکی استانبولی خود را به ما بسپارید.

دوست دارید خدمات طراحی سایت به زبان ترکی استانبولی خود را برون سپاری نمایید؟ به یک شرکت طراحی و ساخت وب سایت سفارشی نیاز دارید؟ اگر می خواهید وب سایتی داشته باشید که برای آنچه که تصور و برنامه ریزی کرده اید مناسب باشد، بهتر است کار را به افراد با تجربه و کاردان بسپارید.

ایران فاندر به عنوان یک سایت پیشرو در حوزه طراحی سایت در ترکیه، دبی و ایران، در طراحی وبسایت ها و بازاریابی ترکی استانبولی هم پیشگام بوده و می تواند یک وبسایت کاربر محور مؤثر و با کیفیت ترکی را به شما تحویل دهد. شما با استفاده از خدمات طراحی سایت ترکی استانبولی ایران فاندر می توانید اطمینان حاصل کنید که به مخاطبان ترکی دسترسی و با آنها تعامل خوبی داشته باشید.

ما می دانیم که برای ساختن سایتی که واقعاً برای مخاطبان شما مفید باشد، باید توجه ویژه ای به وایرفریم ها (wireframes)، کال تو اکشن ها (calls to actions) و طراحی منو (menu design) بدهیم. این کار بیشتر تحت تأثیر عوامل فرهنگی قرار دارد که برای موفقیت هر پروژه چند زبانه حیاتی هستند.

خدمات طراحی سایت ایران فاندر در ترکیه
طراحی سایت خود را به ایران فاندر بسپارید

ایران فاندر همچنین اطمینان حاصل می کند که طراحی نهایی وب سایت از نظر تصاویر و کپی رایتینگ به علاوه ظاهر و احساس کلی برای مخاطبان ترک منطقه و کشور مورد نظر، مناسب است. تجربه و دانش ما در زمینه طراحی وب سایت در ترکیه به ما این امکان را می دهد تا به شما در غلبه بر چالش های زبانی و فرهنگی کمک کنیم و وب سایتی را به شما ارائه دهیم که واقعاً برای شرکت شما سودده باشد.

در سال های اخیر، ما از مشارکت در برخی پروژه های ترکی همانند طراحی، ترجمه، بومی سازی و توسعه وب سایت های ترکی استانبولی برای مشتریان خرسند بودیم و مشتریان از کار ما راضی.

کار طراحی وبسایت ترکی استانبولی در ایران فاندر با پشتیبانی ترک زبانان بومی انجام می شود، بنابراین ما با توجه به تمام جزئیات این کار را برای شما انجام می دهیم. ترک زبانان ما از نزدیک با تیم های طراحی سایت در حوزه بازاریابی، طراحی و توسعه همکاری می کنند تا نه تنها یک وب سایت موثر، بلکه یک ابزار بازاریابی کارآمد را نیز به شما ارائه دهند.

دفاتر طراحی وب سایت سفارشی ایران فاندر در استانبول ترکیه و دبی در حال حاضر فعال هستند و خدمات بی نظیر طراحی وب سایت مقرون به صرفه و شگفت انگیز را به مشتریان کشورهای ترکیه و امارات متحده عربی ارائه می دهند. ما کلیه خدمات مرتبط با وب سایت را در پلتفرم هایی مانند وردپرس، Shopify، Magento، PHP و غیره ارائه می دهیم.

آیا می دانستید: در حالی که برخی از کشورهای عربی و وبسایت های عرب زبان واقعاً در فضای اینترنت فعال تر شده اند، اما برخی دیگر هنوز فاقد پویایی و استراتژی مورد نیاز برای تقویت تولید محتوا عربی برای نسل بعدی کاربران آنلاین هستند.

این شرکت خدمات طراحی سایت و سئو روی بسیاری از پروژه های SEO و طراحی وب سایت ترکی استانبولی، عربی و انگلیسی کار کرده است. اگر مشتریان ترک، عرب و انگلیسی زبان را به صورت آنلاین هدف قرار می دهید، می توانید در زمینه طراحی سایت ترکی استانبولی، عربی و انگلیسی روی کمک ما حساب کنید. کافیست این فرم را پر کرده یا با شماره   ۰۴۱۳۷۷۲۱۷۵۸ با ما تماس بگرید.

سوالات متداول درباره ساخت فروشگاه اینترنتی ترکی استانبولی

۱- نحوه ساخت و طراحی وب سایت ترکی استانبولی در ایران فاندر، بزرگترین سایت آموزش دیجیتال مارکتینگ چگونه انجام می شود؟

  • ابتدا محدوده سایت را مشخص و محتوای آن را به زبان ترکی استانبولی تولید می کنیم.
  • نام دامنه را با همکاری کارفرما تعیین و خریداری می کنیم.
  • هاست، یعنی سرویس سرور را از یک شرکت برتر هاستینگ خریداری می کنیم.
  • طراحی وب سایت مطابق با محدوده تعیین شده قبلی انجام و محتوا یا خدمات طراحی وب را دریافت می کنید.
  • سئو یا خدمات تبلیغاتی برای افزایش تعداد بازدیدکنندگان سایت شما انجام می شود.

۲- برخی از نکات مهم در هنگام طراحی سایت در ترکیه و به زبان ترکی استانبولی کدامند؟

  • حتماً از ترجمه های فاخر و خوانا برای تولید محتوا و قرار دادن دیتاها در سایت استفاده کنید.
  • اگر از داخل ایران می خواهید یک وبسایت ترکی استانبولی طراحی کنید، سعی کنید انتساب سایت به ایران را پنهان نمایید.
  • حدالمقدور از سرورهای ایرانی استفاده نکنید و سعی کنید برای سایت تان یک سرور اروپایی داشته باشید.

۳- طراحی سایت ترکی استانبولی چقدر زمان می برد؟

  • سایت شرکتی: حدود ۱۰ روز تا ۲ هفته
  • سایت فروشگاهی: حدود ۲ تا ۴ هفته

۴- چه خدمات ویژه ای در ایران فاندر در طراحی سایت در ترکیه و به زبان ترکی استانبولی ارائه می شود؟

  • استفاده از مترجمین باتجربه و گاهاً بومی زبان ترکی
  • استفاده از جداول، کاتالوگ ها، بسته بندی محصول،‌ برچسب ها،‌ دفترچه های راهنما، ویدیوها،‌ آموزش ها، عناوین، متون، تصاویر گرافیکی و… به زبان ترکی استانبولی
  • رعایت تمام اصول سایت های چپ چین (سایت هایی که از چپ به راست نوشته می شوند مثل انگلیسی و ترکی استانبولی)
  • امکان سفارش تولید محتوای ترکی استانبولی باکیفیت، سئو شده و با مقرون به صرفه ترین قیمت
  • تحقیق و یافتن کلمات کلیدی ترند و غنی سازی محتواهای تولیدی با استفاده از ابزارهای مختلف سئو

۵- آیا در ایران فاندر، طراحی سایت به زبان ترکی استانبولی برای هر کسب و کاری انجام می شود؟

ساخت وب سایت از ابتدا تا انتها برای هر کسب و کاری با توجه به شرایط امروزی ضروری شده است. زیرا کسب و کارها می توانند خدمات، محصولات، کمپین ها و اهداف خود را به مخاطبان وسیع تری در دنیای اینترنت ارائه دهند و به مشتریان بالقوه خود دسترسی پیدا کنند.

کسب و کارهایی که در هر زمینه ای از اجاره ماشین گرفته تا دکوراسیون منزل، از فروش آثار هنری گرفته تا صنعت بهداشت و غذا و… فعالیت می کنند، می توانند یک وبسایت در دنیای اینترنت داشته باشند. آنها از طریق اینترنت می توانند اطلاعات تماس، محصولات، خدمات، کمپین ها و تصویر معتبر خود را بسیار سریعتر به مردم منتقل می کند.

و ما مفتخریم که برای همه کسب و کارها می توانیم ارائه خدمات دهیم. همچنین امکان بهره مندی از خدمات طراحی سایت تک صفحه ای، صفحات فرود، سایت های فروشگاهی، شرکتی، آموزشی و… برای سفارش ساخت و طراحی وب سایت ترکی استانبولی از ایران فاندر وجود دارد.

۶- برخی از اصول طراحی وب در طراحی سایت ترکی استانبولی کدامند؟

  • مخاطب هدف خود را شناسایی کنید
  • نوع وب سایت (تجاری، آموزشی، فروشگاهی و…) را انتخاب کنید
  • یک نام دامنه انتخاب کنید.
  • یک ارائه دهنده خدمات میزبانی وبسایت یا یک سرویس هاستینگ را برای سایت خود مشخص کنید.
  • روش ساخت وب سایت خود را تعیین کنید. (قالب های آماده، cms یا با استفاده از کدنویسی)
  • انتخاب کنید کدام صفحات به سایت شما اضافه شود.
  • نوع محتوای خود را تعیین کنید
  • SEO یا بهینه سازی برای موتورهای جستجو را انجام دهید.
  • مطالعات بازاریابی دیجیتال را انجام دهید
  • عملکرد سایت خود را تجزیه و تحلیل کنید.

منابع معتبر انگلیسی و ترکیه ای که در نوشتن این مقاله از آنها بهره گرفته ایم: tekturkey.com و tr.godaddy.com و tr.wix.com

رای دهید

تیم تولید محتوا

این مطلب توسط تیم تولید محتوای ایران فاندر تهیه شده است. ما در تلاش برای توسعه وب فارسی هستیم تا بهترین مقالات در هر زمینه ای را برای وبسایت ها تهیه کنیم. کیفیت محتوای این صفحه توسط متخصصین و کارشناسان ما بررسی و تایید شده است.

سفارش تولید محتوا
اینستاگرام سایت ایران فاندر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
1
پریسا رحیمی
سلام، چطور می تونم کمکتون کنم؟