مدیر محتوای سایت کیست؟ ۱۰ وظیفه + میزان درآمد و استخدام

مدیر محتوای سایت کیست؟

محتوا بر تخت سلطنت می‌نشیند، اما این مدیر محتوا است که او را به اوج شکوه می‌رساند! مدیر تولید محتوا با هدایت و رهبری تیمی متشکل از نویسندگان، ویراستاران، گرافیستان و… محتوایی جذاب و متناسب با نیاز مخاطب یک کسب و کار خلق می‌کند تا برندی ماندگار در ذهن مخاطبان بسازد.

امروز وبینارها و دوره ‎های آموزشی زیادی برای تولید محتوا برگزار می‎شود، به این دلیل که محتواها در رقابت نفس‎گیری تلاش می‎کنند، حرفی برای گفتن در سطح وب فارسی داشته باشند. دیگر دوره کپی کاری و خروار کلمه کلیدی را سوار هم کردن گذشته است!

امروز حرف اول با محتوای ارزشمند و ماندگار (Helpful Content) است. در پس پرده هر یک از این محتواهای جذاب و موفق، یک استراتژی دقیق و بلندمدت نهفته است که در رأس این استراتژی، یک استراتژیست بنام مدیر محتوای سایت قرار دارد.

اگر نمی‎دانید مدیر محتوا کیست؟ باید این مقاله را بخوانید! چون این مقاله از همین ابتدا به شما می‌گوید که چرا باوجود این حجم از تولید محتوا، هر محتوایی نمی‌تواند موفق باشد و چه کسی باید این موفقیت را رقم بزند!

مدیر محتوا سایت کیست؟

مدیر محتوای وبسایت (Website Content Manager) هدایت تیم تولید محتوا را در یک شرکت بر عهده دارد و پروسه تولید و انتشار محتوا را در وبسایت مدیریت می‌کند. این شخص با مهارت و خلاقیت خود، باعث می‌شود یک تیم محتوایی، کانتنتی جذاب و ارزشمند تولید کنند.

اما مدیر محتوا دقیقاً چه کاری انجام می‌دهد تا تیم تولید محتوا یک کانتنت یونیک و ارزشمند خلق کنند؟

در ادامه مطلب توضیح می‌دهیم که یک مدیر محتوا چه وظایفی دارد؟ جالب است بدانید که اگر شما بخواهید روزی یک مدیر محتوا شوید، باید از همین حالا برنامه ریزی کنید و بر روی یادگیری مهارت‌های لازم برای این شغل، سرمایه گذاری کنید!

درآمد مدیر محتوا سایت چقدر است؟

درآمد مدیران محتوای سایت به عوامل مختلفی از جمله تجربه، مهارت، موقعیت مکانی و نوع کار فرد  بستگی دارد. همچنین یک مدیر محتوا با به‌روز نگه داشتن اطلاعات خود می‌تواند موقعیت‌های بهتر و دستمزد بالاتر بدست آورد.

در جدول زیر، میزان درآمد متوسط مدیران محتوا در ایران و جهان، هم به صورت کارمند و هم به صورت فریلنسر، آورده شده است.

موقعیت جغرافیایی میزان درآمد ماهانه فریلنسر میزان درآمد ماهانه کارمند
ایران بین ۸ تا ۲۰ میلیون تومان بین ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومان
خارج از ایران بین ۳۰۰۰ تا ۶۰۰۰ دلار بین ۴۰۰۰ تا ۷۰۰۰ دلار

در نظر داشته باشید که رقم‌های گفته شده به صورت تقریبی است. شخصی می‌تواند هم‌زمان چندین پروژه را با هم برداشته و به دنبال آن دستمزد بیشتری دریافت کند.

۱۰ مهارت لازم برای مدیر محتوای سایت

برای اینکه بدانید مدیر محتوای سایت کیست و به اهمیت جایگاه او پی ببرید، لازم است که مهارت‎ های او را بشناسید! به این‎ خاطر که خیلی از افراد هنوز تصور می ‎کنند که یک سئوکار یا یک محتوانویس نیز می ‎تواند مدیر محتوا باشد! البته که می‎تواند باشد، اما این عناوین شغلی، تنها‎ یک ایستگاه در مسیرِ توسعه شغلی مدیر محتوا است.

یک مدیر محتوای موفق، علاوه بر دانش عمیق در زمینه تولید محتوا (نویسندگی، ویراستاری، سئو محتوا و…) به مهارت‌های سخت و نرم دیگری نیز نیاز دارد که شاید روزی برای او یک عنوان شغلی بوده، اما امروز او از مهارت آن در توسعه استراتژیک تولید محتوا استفاده می‎کند.

قبل شروع باید بدانید که حرفه ای بودن، به معنی صدِ یک مهارت را به دست آوردن نیست، چرا که یک مدیر محتوا برخی وظایف خود را به افراد زیر دست خود می‎سپارد.

با این‎حال اهمیت زیادی دارد که تمام صفر و صد تمام این لیست را بداند و چه بهتر که آنها را نیز تجربه کرده باشد.

 از جمله مهارت‎ هایی که یک مدیر محتوا به آنها نیاز دارد، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مهارت نوشتاری و ویراستاری بالا: اصلی‌ترین مهارت یک مدیر محتوای سایت، نویسندگی و درک درست نوشتن (درست نویسی) است. مدیر محتوا باید از مهارت محتوانویسی با قلمی جذاب برای فضای تبلیغات، براساس اصول نگارشی و بدون غلط برخوردار باشد. (Writing – Copywriting)
  • به اصول سئو مسلط باشد: چون بخشی از فرآیند تولید محتوای سایت با سئو مرتبط است، پس متخصص این حرفه باید به اصول سئو از جمله تحقیق کلمات کلیدی، سمنتیک سئو، ارتباط بین کلمات کلیدی، الگوریتم مربوط به محتوای مفید گوگل، میزان تعامل کاربران، تجربه کاربری و غیره، تا حد قابل قبولی تسلط داشته باشد. (SEO)
  • به تقویم محتوایی متعهد باشد: باید به زمانبندی محتوایی پایبند بوده و دقیقاً مطابق برنامه‌ریزی، تیم را برای تولید و توزیع محتوا، رهبری کند. (Content Calendar)
  • به بازاریابی دیجیتال اشراف کلی داشته باشد: درباره بازاریابی دیجیتال باید اطلاعات کافی داشته باشد تا با تیم های دیگر مثل تیم مارکتینگ، تیم UI و UX، تیم پرفورمنس مارکتینگ و… جهت ارائه هر چه بهتر محصولات و خدمات، بتواند همکاری کند. (Digital Marketing)
  • توانایی تحلیل محتوا را داشته باشد: با تجربه زیاد متوجه خوانا نبودن، کپی بودن و غیر مفید بودن مطلب شود و بتواند با ارائه پیشنهادات و دستورالعمل ها، هرس محتوایی و اصلاحیه به محتوا مانند اضافه کردن تصاویر، جدول، تصحیح جمله‌بندی و غیره، به تیم محتوا، قضیه بهینه سازی مداوم را تفهیم کند. (Content Analysis)
  • برنامه‌ریزی کند: بتواند براساس هدف برند با مشارکت تیم های دیگر، برای روند تولید محتوا نقشه راه چیده و برای آن برنامه‌ریزی کند. (Content Strategy)
  • استعداد و توانایی مدیریت پروژه و تیم را داشته باشد: باید بتواند پروژه را برای اعضای تیم به خوبی تفهیم کرده، به آن‌ها انگیزه داده و اختلافات را مدیریت کند تا در نهایت به نتیجه‌ای سازنده و مثبت منجر شود. (Team Project Management)
  • مهارت‌های ارتباطی و خلاقیت و نوآوری داشته باشد: بتواند با اعضای تیم ارتباط موثر برقرار کرده و به نیازهای آن‌ها پاسخ دهد. همچنین باید در مواجهه با چالش‌های مرتبط، توانایی خلق ایده و حل مسئله داشته باشد.

مهارت‌های ذکر شده فوق برای پیشبرد وظایف یک مدیر محتوای سایت ضروری است؛ همچنین به گفته آقای باسر آقامحمدی، تسلط به زبان انگلیسی هم می تواند جزو مهارت های اصلی یک مدیر محتوا محسوب شود زیرا اشراف بیشتری به نیروها و فرآیند کاری جهت پیشرفت پروژه خواهد داشت.

یادتان نرود که اصول و نحوه تقسیم وظایف و اهرم کردن مهارت های تیم، جزو مهارت های نرم یک کانتنت منیجر محسوب می‎شود و مدیران محتوای موفق دائماً در حال یادگیری و ارتقا مهارت‌های نرم و تخصصی خود هستند.

چطور می ‎توانیم یک مدیر محتوا شویم؟

در قسمتی از این مقاله، زمانی که از مسئولیت شغلی مدیر محتوا، به شما توضیح می‎دادیم، از سرمایه‎ گذاری گفتیم!

وقتی صحبت از چگونگی تبدیل شدن به مدیر محتوای حرفه ای سایت می ‎شود، لازم است این جمله را بلند برای خود بخوانید: مسیر تبدیل شدن به یک مدیر محتوای موفق، یک شبِ طی نمی‌شود! کسبِ مهارت‌ها و تجربیاتِ لازم برای این منصب، به زمان، تلاش و پشتکار واقعی شما نیاز دارد و در اینجا تجربه حرف اول را می زند.

اگر در حوزه محتوا فعالیت دارید، ابزارهای مرتبط با تولید محتوا، مدیریت پروژه، بررسی عملکرد تیم و آنالیز و تحلیل محتواها که هر کدام از آنها، فرآیند کار را برای شما راحت‌تر و دقیق‌تر می‌کند را به خوبی یاد بگیرید. در توضیحات زیر مهم‌ترین ابزارهای مدیریت محتوا به همراه کاربرد آن‌ها را آورده‌ایم:

ابزارهای مدیریت محتوا:

  • WordPress یک پلتفرم کاربرپسند با جامعه کاربری بزرگ و افزونه‌های فراوان است.

ابزارهای تولید محتوا:

  • پاکنویس برای تصحیح املا و گرامر محتوای فارسی
  • Grammarly برای تصحیح املا و گرامر محتوای انگلیسی
  • Canva و Photoshop برای ادیت و دیزاین تصاویر محتوا
  • ChatGPT و Gemini گوگل برای افزایش کیفیت محتوا (توجه کنید که ابزارهای هوش مصنوعی برای تولید محتوا نیستند بلکه برای نویسندگان و تولیدکنندگان محتوای حرفه ای، صرفاً جهت افزایش کیفیت محتوا و بهبود فرآیند تولید محتوا استفاده می شوند.)

برای مدیریت پروژه:

  •  Trello و Taskulu و Google Sheet برای مدیریت پروژه و وظایف افراد تیم به صورت آنلاین و رایگان

همچنین شما می‌توانید با تمرکز بر روی مهارت‌های مدیریتی، رهبری و کسب تجربه عملی در این زمینه، در عرض ۲ تا ۳ سال به یک مدیر محتوای junior تبدیل شوید. با این حال برای رسیدن به سطح senior در این حوزه، به تجربه عملی بیشتر (حدود ۵ سال) و توسعه مستمر مهارت‌ها و دانش خود نیاز خواهید داشت.

در نظر داشته باشید که مدیر محتوا شدن، نیاز به صرف انرژی، زمان و هزینه مالی نیز دارد. بله شما نیاز به گذراندن دوره‎های آموزشی آنلاین و حضوری، دیدن ویدئوهای رایگان یوتیوب، خرید کتاب و… نیز دارید.

میزان هزینه ‎ها بستگی به عوامل مختلفی مانند محل زندگی شما، نوع دوره‌های آموزشی که انتخاب می‌کنید و منابعی که برای یادگیری استفاده می‌کنید، دارد.

با این حال، به طور کلی می‌توانید انتظار داشته باشید که برای دوره‌های آموزشی، کتاب‌ها، ابزارها و منابع آنلاین بین ۳ تا ۱۰ میلیون تومان هزینه کنید، حتی بیشتر! این مبالغ بسته به نوع اهداف شما می‎تواند متغییر باشد.

بهترین دوره رایگانی که می تواند برای مدیران محتوا مناسب باشد، ورکشاپ استادی محتوا ارائه شده توسط وبسایت ایران فاندر است. در این ورکشاپ بی نظیر، بیش از ۲۰ سایت آموزش تخصصی تولید محتوا برای وبسایت آموزش داده شده است.

در این مسیر به یاد داشته باشید:

  • وارن بافت پدر سرمایه گذاری جهان و یکی از ثروتمندترین افراد دنیا می گوید: بهترین سرمایه گذاری، سرمایه گذاری روی خودتان است.
  • یادگیری در حوزه دیجیتال مارکتینگ پایانی ندارد. دنیای دیجیتال دائماً در حال تحول است و شما باید برای به‌روزرسانیِ دانش و مهارت‌های خود تلاش کنید.
  • تجربه عملی، کلید طلاییِ موفقیت در این حرفه است. در کنار یادگیری تئوری، سعی کنید تا حد امکان، تجربه عملی در زمینه مدیریت محتوا کسب کنید.
  • از شبکه‌های اجتماعی و انجمن‌های آنلاین غافل نشوید که می تواند برای شما شبکه ای از بهترین ها را بسازد. این فضاها می‌توانند فرصت‌های ارزشمندی برای تبادل نظر با دیگر متخصصان و یادگیری از تجربیات آنها به شما ارائه دهند.

وظایف مدیر محتوا وبسایت چیست؟

با پیشفرض اینکه برخی از وظایف اجرایی می تواند به تیم محول شود، سراغ وظایف کانتنت منیجر سایت می رویم.

  1. طراحی استراتژی محتوا با بررسی رقبا: با تحلیل بازار و رقبا، از جمله تحلیل کلمات کلیدی آن‌ها و بررسی سبک محتوایی شان، می‌تواند نقاط ضعفشان را شناسایی کرده و استراتژی هوشمندانه‌ای بچیند.
  2. کار بر روی سئو محتوا: با استفاده از تکنیک‌های سئو و تحقیق درست از کلمات کلیدی و آشنایی با اینتنت کاربر و سبک های نوشتاری، محتوایی تولید می‌کند تا در موتورهای جست و جو بهتر دیده شود. (می تواند این وظایف را به تیم محول کند)
  3. تنظیم تقویم محتوایی: این از مهم‌ترین وظایف یک مدیر محتوا است که باید برای یک بازه زمانی، عناوینی را برای تولید محتوا مشخص کرده و تاریخ تولید و انتشار هرکدام را برای اعضای تیم تعیین کند.
  4. ساختن و مدیریت تیم محتوا: با مدیریت تیمی و اتوماسیون‌سازی فرآیند تولید محتوا بین نویسندگان، ویراستاران و طراحان گرافیک، محتوایی با کیفیت و منسجم را ارائه می‌دهد.
  5. تولید و ویرایش محتوا: از وظایف اصلی این سِمت، شامل تولید در صورت نیاز، بازبینی و ویرایش انواع محتوای متنی، گرافیکی و ویدئویی سایت می‌شود.
  6. تحلیل و آنالیز محتوا: بررسی محتوا از نظر کیفیت، یونیک بودن و رساندن هدف برند به مخاطب، بر عهده مدیر محتوا است.
  7. تحلیل سئو محتوا: مدیر محتوا باید مواردی از جمله ترافیک صفحات، تعداد مخاطبانی که بار دوم به سایت مراجعه کردند، مدت زمان حضورشان و غیره را مورد بررسی قرار دهد تا تیم را بر اساس این نتایج هدایت کند.
  8. ارائه گزارش‌کار: عموماً گزارشی ماهیانه از دستاوردهای کسب شده، عملکرد تیم، پروژه‌های انجام شده و غیره را قالب یک فایل یا سند به کارفرما گزارش می‌دهد.

جایگاه مدیران محتوا در تیم ها و کسب‌وکارهای مختلف

همانطور که در قسمت وظایف، به مسئولیت‎های یک مدیر محتوا اشاره کردیم، مدیر محتوا می‎تواند بسته به میزان مهارت و تجربه خود، در شرکت‎های بزرگ مانند دیجی‌کالا، بیت پین، زومیت، خانمی، فوتبال ۳۶۰ و…، مسئول استراتژی محتوا، بازبینی و ویراستاری و بهینه سازی تولید محتوا را قالب پیشنهاد به نویسندگان، ویراستاران و طراحان بدهد و به نوعی مدیریت تیمی انجام دهد.

همچنین مشابه همین مسئولیت ‎ها را در شرکت‌های کوچک و متوسط (SMBs) بر عهده داشته باشد. البته برخی از مدیران محتوا به طور انحصاری ممکن است بر محتوای وبسایت یا شبکه‎های اجتماعی نظارت داشته باشند.

آژانس‌های بازاریابی دیجیتال، استارت‌آپ‌ها و تمامی مشاغلی که نیاز به تولید محتوای منسجم برای سایت و کسب و کار اینترنتی خود دارند، قطعاً نیاز به مدیر محتوا دارند. اینکه این شخص در آن سازمان چطور عمل کند، بستگی به اهداف و نیازهای آن کسب و کار دارد و برای هر بیزینسی تقریباً متفاوت است.

  • یاسر آقامحمدی در اینباره نیز می گوید: نباید برای همه کسب و کارها یک نسخه واحد پیچید زیرا نیاز محتوایی و مدیریتی پروژه ها بر حسب نوع و اندازه بیزینس کاملاً متفاوت است؛ البته که نباید از این موضوع غافل بود که چهارچوب رهبری و فرآِیند تولید محتوا تقریباً در همه یکی است.

اگر تا به اینجای کار به درک کاملی از مدیران محتوا به دست آورده باشید، حالا می‎دانید که مدیر محتوا، اغلب با تیم‎های زیر همکاری می‎کند:

  • تیم‌های سئو: برای بهبود رتبه وب‌سایت در موتورهای جستجو
  • تیم‌های بازاریابی: برای ترویج محتوا و جذب مخاطب
  • تیم‌های فروش: برای ایجاد سرنخ و افزایش فروش
  • تیم‌های پشتیبانی مشتری: برای ایجاد منابع آموزشی و پاسخ به سوالات مشتریان

تفاوت مسیر شغلی فریلنسری و کارمندی مدیران محتوا

به طور کلی، مدیران محتوا در داخل و خارج از ایران با دو شکل متفاوت استخدام می‎شوند؛ یعنی به صورت کارمند یا فریلنسر! نحوه همکاری با این مدیران بستگی به شرایط هر کسب و کار یا ساختار سازمانی آنها دارد. در ادامه به بررسی این شرایط کاری بیشتر می‌پردازیم.

هدف تمامی مدیران محتوا یکسان است، اما این اهداف می‌توانند به دو شکل کارمندی و فریلنسری توسط فرد اجرا شوند. جدول زیر می‎تواند تفاوت این دو را به خوبی به شما نشان دهد:

عنوان فریلنسر کارمند
نوع همکاری قراردادی و پروژه‌ای استخدامی
انعطاف‌پذیری زمانی بالا پایین
تعهد به زمان موظف به تحویل پروژه در موعد مقرر موظف به رعایت ساعات کاری
استقلال بالا پایین
تعداد پروژه‌های همزمان نامحدود محدود
درآمد متغیر (پتانسیل بالا) ثابت
بیمه ندارد دارد
مرخصی ندارد دارد
حقوق بازنشستگی ندارد دارد
انتخاب پروژه توسط خود فرد توسط کارفرما
چارچوب کاری توسط خود فرد توسط کارفرما

آیا تصور می‎ کنید کار مدیران محتوا در هردو شیوه (فریلنسری و کارمندی) یکسان است؟ چالش ‎های آنها چطور؟ حدس می‎ زنید که آنها از مزایا و معایب کاری یک‎ شکلی برخوردار هستند؟ و سوال مهم ‎تر؛ اگر جای یک کارفرما باشید، ترجیح می‎دهید کدام یک را استخدام کنید؟

دوست نداریم شما را در پایان باز رها کنیم، پس به شما خواهیم گفت که قطعاً کار در این دو شیوه، تفاوت‌های اساسی دارد!

 فریلنسری، آزادی عمل بیشتری به افراد می‌دهد تا خودشان پروژه‌ها را انتخاب و زمان‌بندی کنند؛ در حقیقت رئیس خود هستند. اما کارمندی، امنیت شغلی، حقوق ثابت و امکانات بیشتری مثل بیمه و مرخصی‌های مشخص می‌دهد.

به همین علت زمانی که مدیر محتوا فریلنسر است، انعطاف‌پذیری بیشتری دارد، اما دوری او از محیط و تسلط او به محیط کاری خودش، ممکن است باعث ایجاد استرس و عدم قطعیت شغلی او شود. اما مدیر محتوای کارمند، ثبات بیشتری دارد، فقط احتمالا شاهد کاهش خلاقیت و احساس محدودیت او باشید.

حالا دوباره فکر خود را به کار بیاندازید؛ به عنوان یک کارفرما، کدام را می ‎پسندید؟ هرگز تصور نکنید که نمی‎توانید هردو را داشته باشید! دنیای دیجیتال مارکتینگ، مملو از تصمیمات عجیب اما هوشمندانه است!

انتخاب بین فریلنسر و کارمند مدیر محتوا به عوامل مختلفی برای شما بستگی دارد، مثل نوع پروژه، بودجه، مهلت زمانی و نیازهای خاص پروژه شما. هر دو گروه مزایا و معایب خاص خود را دارند.

شما می‎توانید ترکیبی از هردو را داشته باشید؛ از نظر تیم ایران فاندر، برای پروژه‌های کوتاه‌مدت و تخصصی، فریلنسرها گزینه مناسبی هستند، اما برای پروژه‌های طولانی‌مدت و نیاز به نیروی کار ثابت، کارمندان گزینه بهتری هستند.

چالش های یک مدیر محتوا

همیشه مدیریت همراه با چالش ‎های بسیار عجیبی همراه بوده و خواهد بود؛ بنابراین کار مدیر محتوا نیز به راحتی نخواهد بود و با چالش‌های متعددی مواجه است.

یک مدیر کارکشته با خلاقیت و چیدن استراتژی، با این چالش‌ها مقابله کرده و محتواهایی ایده‌آل را منتشر می‌کند. هرچند چالش‌های این مسیر سخت بوده و ممکن است از سرعت پیشرفت کار بکاهد. اما می‌توان این موقعیت‌ها را فرصتی برای رشد و نوآوری در نظر گرفت. در موارد زیر به چالش‌های مدیران محتوا اشاره کرده‌ایم:

  • ایده‌پردازی و خلاقیت برای تولید محتوایی جذاب
  • تناسب بندی بین حجم کار و زمان محدود
  • به‌روز ماندن و یادگیری مداوم و استفاده از ابزارهای به روز
  • مدیریت ذینفعان و پاسخگویی به آنان
  • مقابله با انتقادات و نظرهای منفی
  • تقسیم و پیگیری دقیق کار بین اعضای تیم

در ایران اغلب مدیران محتوا با مشکل اینترنت و عدم کارایی برخی از ابزارهای آنلاین روبرو هستند و این بزرگترین چالش آنها است.

استخدام مدیر محتوا در ایران به چه صورت است؟

در ایران جایگاه شغلی مدیر محتوا، با توجه به نیازهای هر شرکت و پروژه‎های آنها تعیین می‌شود. گاهی مدیر محتوا به صورت حضوری یا دورکاری با شرکت ‎ها فعالیت ‎می‎کند.

آمار دقیقی از استخدام مدیران محتوا به صورت حضوری یا دورکاری وجود ندارد، اما با توجه به میزان حساسیت این جایگاه شغلی، اغلب صاحبان کسب و کار ترجیح می‎دهند که مدیر محتوا را به عنوان کارمند در شرکت کنار خود داشته باشند.

اگر به دنبال انتخاب این پوزشن شغلی هستید، توصیه طلایی برای شما داریم:

به سراغ سایت‌های کاریابی ایرانی مانند جابینجا، جاب‌ویژن، ایران تلنت، کاربوم، ای‎ استخدام و وبسایت‌های مشابه بروید، فرصت‌های شغلی برای مدیران محتوا را جستجو کنید. با بررسی دقیق آگهی های شغلی برای این پوزشن، درک خواهید کرد که شرایط استخدام چطور است و آیا مناسب شما است یا هنوز آماده آن نیستید!

خوشبختانه بازار کار مدیر محتوا در ایران رو به رشد است، البته خارج از ایران خصوصاً در آمریکا، کانادا و اروپا، بیشتر است و از درآمد بالاتری برخوردار هستند. با این‎حال فراموش نکنید که اگر برای این جایگاه شغلی آماده هستید، نباید صرفا به سایت‎های کاریابی اکتفا کنید!

در شبکه ‎های اجتماعی، مهارت و حرفه خود را بازاریابی و تبلیغ کنید. یکی از بهترین شبکه های مجازی معتبر برای ایجاد شبکه کاری و پیدا کردن پوزشن شغلی جدید، لینکدین است. لطفا از قدرت آن غافل نشوید! بعد از آن به سراغ اینستاگرام، یوتوب، تلگرام و… بروید.

مدیریت محتوای وبسایت خود را به دست متخصص بسپارید!

اگر به دنبال موفقیت در دنیای دیجیتال هستید، بی شک به یک مدیر محتوای سایت خلاق و باتجربه نیاز دارید

این افراد بسیار باتجربه هستند و پیشتر به عنوان یک سئوکار یا تولید کننده محتوا، مدیریت یک وبسایت را برعهده داشتند. همچنین با الگوریتم‎های به روز گوگل و شبکه‎های اجتماعی آشنا هستند و تجربه ساختن و مدیریت تیم‎ها را نیز در رزومه خود دارند.

همچنین اگر به دنبال رسید به این جایگاه شغلی هستید، توصیه می‎کنیم از افرادی که در این حوزه تجربه بیشتری دارند، راهنمایی بگیرید.

برای مثال آقای یاسر آقامحمدی، با سابقه درخشانی که در مدیریت تیم های محتوایی شرکت های بزرگ و استارتاپی کوچک دارد، می‌تواند سطح محتوای هر کسب و کاری را بر اساس نیاز مخاطب و انتظار کارفرما ارتقا دهد.

سوالات متداول

بهترین منابع یادگیری برای مدیران محتوای سایت کدامند؟

منابع آنلاین زیادی وجود دارد، اما در دنیای وفور اطلاعات پیدا کردن چند منبع جامع برای یادگیری بسیار مهم است. توصیه می‌کنیم قبل از هر چیز خودآموز باشید و درباره کانتنت به انگلیسی سرچ کنید و از وبلاگ وبسایت های مختلف اطلاعات کسب کنید، سپس ورکشاپ استادی محتوا را ببینید و در نهایت ویدیو‎های آموزشی تخصصی حوزه بازاریابی محتوا و سئو را در یوتیوب به تماشا بنشینید.

توجه کنید که برای یادگیری و کسب مهار‌ت‌های یک مدیر محتوا، دوره اختصاصی وجود ندارد و شما باید براساس نیاز هم اکنون خود و لیست وظایف و مهارت های مورد نیاز این جایگاه شغلی، جهت ارتقای خود تلاش کنید.

آیا می‌توانم به عنوان یک فریلنسر، کار مدیر محتوای سایت را انجام دهم؟ چطور کار را شروع کنم؟

بله، بسیاری از مدیران محتوای وبسایت‎ها به‌صورت فریلنسری کار می کنند و شما می‎ توانید از سایت‎های فریلنسری، مانند پونیشا، کارلنسر، پارسکدرز و … شروع کنید.

البته اگر ما به جای شما بودیم، با ساخت کانکشن با افراد شاخص حوزه کاری سئو و کانتنت مارکتینگ، چند پروژه کوچک برای شروع پوزیشن کانتنت منیجر می گرفتیم و سپس با انجام کار باکیفیت، بین دایره دوستان شخصی که با او کار می کنیم، برند معتبری می‌شدیم.

۵/۵ - (۱ امتیاز)

تیم تولید محتوا

این مطلب توسط تیم تولید محتوای ایران فاندر تهیه شده است. ما در تلاش برای توسعه وب فارسی هستیم تا بهترین مقالات در هر زمینه ای را برای وبسایت ها تهیه کنیم. کیفیت محتوای این صفحه توسط متخصصین و کارشناسان ما بررسی و تایید شده است.

سفارش تولید محتوا
اینستاگرام سایت ایران فاندر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
1
پریسا رحیمی
سلام، چطور می تونم کمکتون کنم؟