۷ تفاوت کپی رایتینگ با تولید محتوا در سایت [جدول مقایسه]

کپی رایتینگ (Copywriting) و تولید محتوا (Content Writing) هردو از نظر فنی مربوط به نوشتن متن هستند، اما تفاوت محتوا نویسی و کپی رایتینگ تنها بر سر این موضوع نیست! این دو می‎توانند کمی فلسفی تر باشند؛ کپی رایتینگ بر “چه کاری باید انجام شود” تمرکز دارد، در حالی که تولید محتوا بر “چه چیزی باید آموخته شود” متمرکز است.

به زبان ساده‎تر کپی رایتینگ بسیار پویاتر از تولید محتوا است و اغلب تلاش می‎کند نشان دهد که می‎داند چطور باید یک مشتری گمراه را با نوشتن جمله‌‎ای ساده، ترغیب به خرید کند. البته کار کپی رایتینگ پر چالش‎تر و پیچیده‎تر از این مثال ساده است. 

با این حال اگر برای شما جالب‌ است که بیشتر درباره تفاوت و شباهت‌ های کپی رایتینگ و تولید محتوا بدانید، ما در این مقاله از ایران فاندر، به اینکه چطور محتوانویس‌‎ها ترافیک ارگانیک ایجاد می‌ کنند، و در مقابل، چگونه کپی رایترها این ترافیک را به فروش تبدیل می‌ نمایند، صحبت کرده‌ ایم.

به بیان دیگر می‎توانید به وضوح بعد از مطالعه این مطلب درک کنید که چرا کپی‌‎رایتینگ فروش در لحظه را رقم می‎زند و چرا محتوانویسی تأکید بر رابطه بلند مدت دارد!

کپی‌ رایتینگ چیست و کپی رایتر کیست؟

کپی رایتینگ (Copywriting) به معنای نوشتن متن برای تبلیغ یک محصول، خدمت یا برند است و به کسی که در این کار متخصص باشد، کپی رایتر (Copywriter) می‎گویند.

در حقیقت کپی رایتینگ جزئی جدایی‌ ناپذیر از بازاریابی به شمار می‌‎رود و هدف اصلی یک کپی رایتر، جلب توجه مخاطب، انتقال پیام برند به طور موثر، و در نهایت ترغیب مخاطب به انجام یک اقدام خاص مانند خرید، دانلود، اشتراک گذاری یا تماس است.

کپی رایتر به کسب‌ و کارها کمک می‎کند تا ویژگی‌‎های منحصر به فرد خود را به مشتریان خود معرفی کنند. نتیجه یک کپی رایتینگ قوی این است که مشتریان، مانند افراد مسخ شده توسط یک جادو، آنچه که شما از آنها می‌‎خواهید را انجام می‌‎دهند.

کپی رایتینگ (Copywriting)
ویژگی های کپی رایتینگ

ویژگی‌ ها:

  • کوتاه و مختصر
  • جذاب و گیرا
  • لحنی متقاعد کننده و قوی
  • تمرکز بر روی مزایا و فواید محصول یا خدمات
  • استفاده از فراخوان به اقدام (CTA)

نمونه‌ ها:

  • تیترها و زیرتیترهای تبلیغات
  • متن دکمه‌‎ها
  • اسکریپت‌‎های ویدئویی تبلیغاتی
  • صفحات فرود (landing page)
  • ایمیل‌‎های تبلیغاتی

تولید محتوا چیست و کارشناس تولید محتوا کیست؟

حتما شنیده‎اید که می‌‎گویند: «محتوا پادشاه است» اما امروز محتوای باکیفیت و جذاب می‌‎تواند تنها کلید موفقیت شما در جذب مخاطب، افزایش آگاهی از برند و رسیدن به اهداف تان و البته استمرار پادشاهی شما در نتایج گوگل باشد. بنابراین تصور نکنید که می‎توانید تنها با نوشتن یک متن ساده از رقبای خود پیشی بگیرید؛ شما به یک کارشناس تولید محتوا (Content Specialist) نیاز دارید.

تولید محتوا (Content Writing) یک فرآیند است که در طی تولید آن، اطلاعات ارزشمند، جذاب و مرتبط برای مخاطبان هدف، در قالب‌ های مختلف مانند متن، تصویر، ویدئو، صوت، اینفوگرافیک و… برنامه‌‎ریزی، خلق و منتشر می‌‎شود.

هدف نهایی از تولید محتوا، برقراری ارتباط با مخاطب، جذب ترافیک، افزایش آگاهی از برند، ایجاد تعامل و در نهایت رسیدن به اهداف بازاریابی و تجاری یک برند است.

اما کارشناس تولید محتوا، همان متخصصی است که در این زمینه مهارت دارد و وظایف مختلفی از جمله تحقیق و ایده پردازی، تولید، ویرایش و بازبینی، انتشار و ارزیابی و بهینه‌ سازی را بر عهده می گیرد.

ویژگی‌ ها:

  • مفصل و عمیق
  • آموزنده و سرگرم‌‎کننده
  • لحنی خنثی
  • تمرکز بر روی ارائه اطلاعات دقیق و قابل اعتماد
  • بهینه‌‎سازی برای موتورهای جستجو (SEO)

نمونه‌ ها:

  • مقالات وبلاگ
  • راهنمای آموزشی
  • اینفوگرافیک
  • کتاب‌‎های الکترونیکی
  • پست‌‎های شبکه‌‎های اجتماعی

به طور خلاصه، شما می‌‎توانید از یک مقاله آموزشی به عنوان منبع برای نوشتن یک متن کپی‌ رایتینگ قوی استفاده کنید و از علم کپی رایتینگ نیز برای نوشتن عنوان جذاب و زیر تیترهای ترغیب کننده برای یک مقاله کمک بگیرید. پس نکته قابل توجه این است که کپی رایترها هم به نوعی کارشناسان محتوا هستند، اما تفاوت‎هایی دارند که در ادامه به آن می‌‎پردازیم.

 7 تفاوت اساسی کپی رایتینگ با تولید محتوا
تفاوت کپی رایتینگ با تولید محتوا

 ۷ تفاوت اساسی کپی رایتینگ با تولید محتوا

این درست است که کپی‌‎رایتینگ و محتوانویسی هردو به نوشتن متن مربوط می‌‎شوند، اما از دو زاویه مختلف به نیاز مخاطب نگاه می‎کنند. مطمئناً اصول این دو ابزار حرفه‌‎ای برای دیجیتال مارکتینگ با یکدیگر متفاوت خواهد بود که در ادامه به ۷ مورد از آنها اشاره کرده ایم:

۱- هدف در کپی رایتینگ و تولید محتوا (copywriting and content writing Goals)

هدف اصلی در کپی‌‎رایتینگ، فروش یا تبلیغ یک محصول، خدمات یا یک ایده است. کپی‌‎رایترها وظیفه نوشتن محتوای متقاعد کنند‎ه در صفحات فروش، ایمیل‌‎های بازاریابی، صفحات فرود (Landing pages) و تبلیغات در شبک‏ه‌‎های اجتماعی را بر عهده دارند. 

هدف کپی رایتینگ جذب مشتریان بالقوه با استفاده از بازی با کلمات و بیانی قدرتمند است که احساسات آنها را تحریک کند.

اما هدف اصلی محتوانویسی ارائه اطلاعات ارزشمند برای آموزش، سرگرمی یا اطلاع‌‎رسانی به مخاطب هدف یک کسب و کار است. تارگت اصلی نویسندگان محتوا، جذب خوانندگان با محتوای باکیفیت (با ارزش افزوده) به جای تبلیغ مستقیم است.

سوال چالشی ما از شما: از نظر اخلاقی، چه خطوط قرمزی در کپی رایتینگ و تولید محتوا برای رسیدن به اهداف باید در نظر گرفته شود؟

۲- تفاوت قالب محتوا در کپی رایتینگ و تولید محتوا  (Content format)

قالب رایج در محتوانویسی، بیشتر اوقات به سبک آموزشی و به شکل: پست‌‎های وبلاگ، متون توضیحی برای صفحات وب سایت یا سوشال مدیا، کتاب‌‎های الکترونیکی و مطالعات موردی است.

اما قالب محتوا در کپی‌‎رایتینگ تنها به سبک ترغیبی و به شکل: محتوای صفحات فرود وب‌سایت، توضیحات محصولات یک فروشگاه آنلاین، رپرتاژ آگهی در سایر وبسایت ها، کمپین‎های فروش و ایمیل مارکتینگ است.

سوال چالشی ما از شما: به نظر شما چه نوع قالب‌ های محتوایی در آینده محبوب خواهند شد؟

۳- لحن، صدا و استایل در کپی رایتینگ و تولید محتوا (Tone, voice and style)

کپی‌‎رایتینگ دارای لحنی متقاعدکننده و جذاب است و از داستان‌‎سرایی، عناوین جذاب و دعوت به اقدام (CTA) برای جلب توجه خواننده و ترغیب آنها، استفاده می‌‎کند.

با این حال در محتوانویسی، لحن حالتی محاوره‌‎ای و آموزنده داشته و بر ارائه اطلاعات مفید به روشی جذاب تمرکز دارد و از طریق داستان‌‎گویی و ارائه حقایق معتبر، اعتماد ایجاد می‌‎کند.

سوال چالشی ما از شما: آیا هوش مصنوعی می‌تواند در انتخاب و اعمال لحن، صدا و استایل مناسب در کپی رایتینگ و تولید محتوا موثر باشد؟

۴- طول محتوا در کپی رایتینگ و تولید محتوا ( Content-Length) 

طول متن ها در تولید محتوا اغلب بسیار طولانی‌‎تر، جامع و با جزئیات بیشتری است. برای مثال یک مقاله در وبسایت می‌‎تواند بیش از ۱۵۰۰ کلمه باشد. در حالی که در کپی رایتینگ اینطور نیست! متن ها در این فرایند، بسیار کوتاه و ساده است و پیام‌، واضح و قاطعانه بیان می‎شود.

سوال چالشی ما از شما: چگونه می‌توان با وجود محتوای کوتاه، به رتبه‌ های بالا در موتورهای جستجو دست یافت؟

۵- محدوده دانش در تولید محتوا و کپی رایتینگ (Knowledge)

دانش در محتوانویسی به درک مخاطب، بهینه‌‎سازی کلمات کلیدی محدود نمی‎شود و اغلب نیاز است درباره موضوع مد نظر تحقیقات زیادی صورت بگیرد و مقالات رقبا نیز از نظر چهارچوب و مفهوم بررسی شود.

این موضوع در کپی‌‎رایتینگ به درک مخاطب، روانشناسی متقاعدسازی، تسلط به برندینگ و مارکتینگ و تحقیق و بررسی رقبا خلاصه می‌‎شود.

سوال چالشی ما از شما: چه دوره‌ ها و آموزش‌ هایی در زمینه تولید محتوا و کپی رایتینگ در ایران وجود دارد؟

۶- استراتژی سئو در کپی رایتینگ و تولید محتوا (SEO strategy)

داشتن استراتژی سئو در کپی‎رایتینگ ممکن است از اهمیت ثانویه برخوردار باشد و تمرکز، بیشتر روی جلب توجه فوری با عناوین جذاب و CTA قرار بگیرد.

اما در محتوانویسی، داشتن یک استراتژی سئو از اهمیت زیادی برخوردار است. استفاده طبیعی از کلمات کلیدی مرتبط و ساخت یک اعتبار موضوعی حول تاپیک مورد نظر، برای جذب ترافیک ارگانیک از موتورهای جستجو ضروری است.

سوال چالشی ما از شما: چالش‌ های منحصر به فردی که شما در هنگام تولید محتوای سئو شده با آن دست و پنجه نرم می کنید، چه هستند؟

۷- بررسی سفر خریدار در کپی رایتینگ و تولید محتوا (customer journey)

سفر مشتری به تمام مراحلی گفته می‌‎شود که یک فرد از آشنایی با برند تا تبدیل شدن به مشتری وفادار طی می‌‎کند. این مراحل شامل آگاهی از برند (Brand awareness)، بررسی و مقایسه، خرید و استفاده از خدمات پس از فروش می‌‏‎شود. 

در فرایند تولید محتوا، سفر مشتری نقش بسیار مهمی ایفا می‌‎کند. با درک مراحل مختلف سفر مشتری، می‌‎توانید محتوایی تولید کنید که در هر مرحله از این سفر به نیازها و خواسته‌‎های مخاطبان تان پاسخ دهد.

به طور خلاصه تولید محتوا از آگاهی تا وفاداری مشتری در این مسیر همراه شماست اما در کپی رایتینگ تمرکز بر مرحله تصمیم‌‎گیری است.

سوال چالشی ما از شما: چه ابزارهایی برای تجزیه و تحلیل سفر خریدار و سنجش اثربخشی محتوای بازاریابی وجود دارد؟

مهارت کپی رایتر در مقابل محتوانویس

کپی‌‎رایترها و نویسندگان محتوا نقش‌ مهمی را در تیم دیجیتال مارکتینگ یک کسب و کار می‎توانند ایفا کنند، یکی از آنها فضایی آموزنده برای اعتماد سازی مشتریان ایجاد می‎کند و دیگری با انداختن قلاب‎‎های جذاب، نظر مخاطب ها را به خود جلب می‎کند.

با این حال، تفاوت‌‎های ظریفی بین این متخصصین وجود دارد که اگر تصمیم به انتخاب یکی از این دو به عنوان شغل رسمی خود داشته باشید، لازم است قبل از تصمیم گیری، متن زیر را بخوانید:

مهارت‌‎های کلیدی کپی‌‎رایتر
مهارت‌‎های Copywriter

مهارت‌‎های کلیدی کپی‌‎رایتر:

  • نوشتن متقاعد کننده: توانایی ایجاد پیام‌‎هایی که خوانندگان را به اقدام ترغیب می‌‎کند.
  • درک مخاطبان هدف: علایق، نیازها و انگیز‎ه‌ های مخاطبان را به طور دقیق بشناسد.
  • ایجاد تیتر: نوشتن عناوین جذاب که توجه را جلب می‌‎کند.
  • سازگاری: در سبک‌‎های متنوع برای مخاطبان و صنایع مختلف، توانایی نوشتن داشته باشد.
  • تفکر استراتژیک: ایجاد محتوایی که با اهداف تجاری مشتریان همسو باشد.

مهارت‌‎های کلیدی کارشناس محتوا:

  • مهارت‌ تحقیق: با استفاده از منابع معتبر، اطلاعات را جمع آوری و تجزیه و تحلیل کند.
  • مهارت‌ سازمانی: محتوای پیچیده را به گونه‌‎ای قابل فهم ساختاربندی کند. 
  • دانش سئو: محتوا را برای کسب رتبه‌‎بندی بهتر در موتورهای جستجو، بهینه‌‎سازی کند.
  • مهارت‌ داستان‌‎گویی: از داستان‌‎سرایی برای جذب خوانندگان و انتقال اطلاعات استفاده کند.
  • مهارت‌‎های ویرایش و ویراستاری: محتوای بدون خطای املایی و نگارشی، با کیفیت بالا تولید کند.
مهارت‌‎های مشترک کارشناس تولید محتوا و کپی رایتر
اشتراکات کپی رایتر و کارشناس تولید محتوا

مهارت‌‎های مشترک:

  • مهارت‌‎های زبانی قوی: به دستور زبان فارسی تسلط داشته و دایره لغات گسترده ای را دارا باشد.
  • دقت به جزئیات: به درستی اطلاعات، املا و دستور زبان متن اطمینان داشته باشد.
  • مدیریت زمان: پروژه‌‎ها را در موعد مقرر تحویل دهد.
  • مهارت‌‎های همکاری: با همکاران و مشتریان همکاری موثر داشته باشد.
  • تعهد به یادگیری: از  آخرین روندها و تکنیک‌‎ها آگاه باشد و اطلاعات خود را به روز نگه دارد.

اجازه دهید با ذکر یک مثال توضیح دهیم؛ تصور کنید شما فروشنده لپ تاپ هستید. کپی رایتر در تیتر تبلیغ برای لپ‌تاپ جدید شما، از متنی مانند “کیفیت بالا، قیمت پایین! لپ تاپ گیمینگ خود را مستقیم از دبی خریداری کنید.” استفاده می‌کند، در حالی که محتوانویس، در یک مقاله وبلاگ با عنوان “راهنمای خرید لپ‌تاپ گیمینگ از دبی” به مخاطب شما اطلاعات می‌ دهد.

محتوا نویس و کپی‌ رایتر هر دو به مهارت‌ های نوشتاری قوی، علم آنالیز و تحقیق و درک هدف مخاطب نیاز دارند. ما تفاوت مهارت این دو را در جدولی برای شما توضیح داده ایم:

ویژگیکپی رایترمحتوانویس
هدفایجاد اقداماطلاع‌ رسانی، آموزش و سرگرم کردن
نوع محتواتبلیغات، شعارها، صفحات فرودمقالات وبلاگ، پست‌های رسان ه‌های اجتماعی، کتاب‌ های الکترونیکی، ویدئوها و…
لحنمتقاعد کننده، جذابآموزنده، تحقیقاتی و اطلاعاتی
تمرکزروی مزایا و فواید محصول یا خدماتارائه اطلاعات و ارزش به مخاطب
معیارهای موفقیتنرخ تبدیل، کلیک، فروشترافیک، تعامل، اشتراک‌ گذاری

سئو در خدمت تولید محتوا و کپی رایتینگ

سئو (SEO) بعد از قدرت کلمات، دومین ابزار مفید برای پیشبرد اهداف بازاریابی محتوا در دنیای وب است؛ زیرا شما نیاز به دیده شدن دارید!

راز موفقیت یک تولید محتوای عالی در سطح اینترنت در این است که ابتدا مخاطب خود را بشناسید، هدف داشته باشید و از لحنی متقاعد کننده، از مهارت های خاص خود، مانند علم سئو یا همان بهینه سازی کلمات برای موتورهای جستجو استفاده کنید.

سئو در تولید محتوا و سئو در کپی رایتینگ یک هم‌ افزایی دارد؛ به شما کمک می‌ کند از قدرت بهینه سازی محتوا برای موتورهای جستجو، جهت تولید محتوایی ارزشمند و دیده شدن در نتایج برتر گوگل استفاده کنید.

سئو در تولید محتوا زیربنای یک محتوای ارزشمند را ایجاد می‌ کند؛ بر تولید محتوایی تمرکز می‌ کند که نیاز مخاطب را در سریع ترین زمان به درستی پاسخ دهد، اطلاعات مفید و کاربردی دارد، خوانا و جذاب است، از ساختار و فرمت مناسب برخوردار است و البته که با کلمات کلیدی مرتبط بهینه‌ سازی شده است. 

در واقع، سئو در تولید محتوا تضمین می‌ کند که محتوای شما نه تنها برای موتورهای جستجو، بلکه برای مخاطب شما نیز ارزشمند و جذاب و قابل دسترس است.

سئو در کپی‌ رایتینگ بر روی تاثیرگذاری کلمات متمرکز است. استفاده از تیتر‌های جذاب برای ترغیب مخاطب، با بهره مندی از لحن قدرتمند و ایجاد حس فوریت از مزیت سئو در کپی رایتینگ محسوب می شود که در واقع CTR محتوا را در نتایج گوگل افزایش داده و bounce rate آن را کاهش می دهد… یعنی مخاطب را در داخل سایت برای ایجاد تعامل بیشتر نگه می دارد.

جدول مقایسه بازاریابی محتوا با کپی رایتینگ

تولید محتوا و کپی رایتینگ در بالای سرشان پدری بنام بازاریابی محتوا دارند که مفهوم کلی تر را شامل می شود. پس تفاوت کپی رایتینگ و بازاریابی محتوا فقط بر سر محتوا نیست! 

قبل از هر چیز بیایید با مفهوم بازاریابی محتوایی آشنا شویم؛ بازاریابی محتوا شامل تولید محتوا و کپی رایتینگ و… می شود و برخلاف تصور خیلی از افراد، فقط تولید و انتشار محتوا نیست! بلکه فرآیندی استراتژیک است که به شما کمک می‌ کند تا با مخاطبان هدف خود، ارتباط موثرتری برقرار کنید.

در جدول زیر تفاوت این سه را بهتر درک می کنید:

ویژگیبازاریابی محتواکپی رایتینگتولید محتوا
هدفجذب مخاطب و ایجاد تعامل با اوترغیب مخاطب به انجام یک اقدام خاص (مثل خرید)تولید محتوای باارزش و آموزنده
نوع محتوامتنوع (مقاله، ویدیو، اینفوگرافیک، پادکست و...)متقاعد کننده و ترغیب کننده (تیتر، شعار تبلیغاتی، متن وب سایت)متنوع (مانند محتوای بازاریابی محتوا و کپی رایتینگ)
تمرکزارائه اطلاعات و ارزش به مخاطبمتقاعد کردن مخاطب به انجام یک اقدامتولید محتوای باکیفیت و جذاب
بازه زمانیبلندمدتکوتاه مدتمتغیر
معیار سنجشترافیک وب، تعامل مخاطب، لید، فروشنرخ تبدیل، کلیک، فروشترافیک وب، تعامل مخاطب، اشتراک گذاری محتوا
مهارت های مورد نیازبازاریابی، تحقیق، نویسندگی، ویرایشنویسندگی متقاعد کننده، روانشناسی، خلاقیتنویسندگی، تحقیق، ویرایش، سئو

سخن پایانی

در این مقاله به طور مفصل به تفاوت محتوا نویسی و کپی رایتینگ پرداختیم، از تاثیرگذاری این دو مهارت در بازاریابی محتوا و افزایش فروش برای کسب و کارها گفتیم. در نهایت می‌ توانیم درک کنیم که شباهت‌ های کپی رایتینگ و تولید محتوا با هم بسیار زیاد است و با به کارگیری این دو استراتژی در کنار هم، می‌‎توانید به طور موثری در دنیای رقابتی امروز، کسب و کار خود را ارتقا دهید.

سوالات متداول 

 کدام مهارت‌ ها برای کپی‌ رایتر و محتوا نویسی مورد نیاز است؟

از مهارت‌ های مشترک این‌ دو، مهارت نوشتاری قوی، ویرایش، درک مطلب و قدرت تحقیق است. اما شما برای کپی‌رایتر شدن، نیاز به خلاقیت، مهارت متقاعد‌سازی و آشنایی با مارکتینگ نیز دارید. همچنین برای اینکه یک محتوا نویس شوید، به مهارت های بالا در سئو و آشنایی به موضوعی که در آن می‌نویسید دارید.

کدام شغل برای من مناسب‌تر است، کپی رایتینگ یا محتوا نویسی؟

توجه کنید که این مشاغل در ابتدا به اهداف کاری و علایق شما بستگی دارد؛ اگر فردی خلاق هستید و مردم را به خوبی متقاعد می‌کنید تا کاری را انجام دهند، احتمالا بتوانید کپی‌رایتر موفقی شوید. اما اگر  علاقمند به نوشتن برای اشتراک‌گذاری دانش و تخصص خود هستید، محتوانویسی را به شما پیشنهاد می‌ کنیم.

بازاریابی محتوا در مقابل کپی رایتینگ؛ کدامیک برای سایت شما بهتر است؟

از نظر فنی، کپی رایتینگ در خدمت بازاریابی محتوا است! شما می‌ توانید از تکنیک‌ های کپی رایتینگ برای نوشتن عناوین جذاب و متن‌ های متقاعد کننده در مقالات، پست‌ های سوشال مدیا و سایر محتوای خود استفاده کنید.

بازاریابی محتوا که در رأس آن، تولید محتوا قرار دارد، یک استراتژی بلندمدت برای ایجاد روابط با مخاطبان هدف شما است و کپی رایتینگ یک تاکتیک کوتاه مدت برای متقاعد کردن مردم به اقدام است. شما می توانید از هر دو به عنوان قسمتی از یک استراتژی بازاریابی استفاده کنید.

چه ابزارهای برای کپی رایترها و محتوانویس ها وجود دارد؟

Google Search: استفاده از Google Suggest و Related کیووردهای گوگل می تواند در تحقیق کلمه کلیدی و انتخاب زیر تیتر برای محتوای مقالات مفید باشد.

KWFinder : یک ابزار غیر رایگان و مفید برای پیداکردن گپ کیوورد

SEMrush: برای ابزارهای تحقیق کلمات کلیدی، تحلیل رقبا و بهینه‌‎سازی کمپین‌‎های تبلیغاتی گوگل  

Gemini : برای تولید محتوا و قدرت گرفتن از آن برای بهینه سازی محتوا 

Ahrefs : برای آنالیز و تحلیل‌ وب‌سایت و  تحلیل رقبا و لینک‌‎های ورودی آن‌ها

Moz : برای سئو سایت و بهینه سازی وب سایت

Grammarly: برای بررسی املا و صحت متن انگلیسی

پاکنویس : ابزاری ایرانی، برای بررسی متون فارسی از لحاظ املایی، نگارشی و ایرادهای ویرایشی

Yoast SEO : ابزار تجزیه و تحلیل محتوا برای بررسی خوانایی متن

Trello : ابزاری برای مدیریت پروژه به صورت آنلاین

Google sheet : ابزاری برای ایجاد جدول و سازماندهی با قابلیت‌‌‎هایی مانند محاسبات ریاضی، آمار و اطلاعات، نمودارها، فرمول‌ها و توابع متنوع 

Google docs: یک ابزار تحت وب برای نوشتن، ویراستاری و به اشتراک گذاری انلاین متن است.

 Google Analytics : ابزاری رایگان برای تحلیل و بررسی آمار بازدیدکنندگان یک وب سایت

search console : ابزاری رایگان برای بررسی عملکرد وبسایت، ردیابی و کسب اطلاعات دقیق از ترافیک وب‌سایت، عملکرد صفحه، رتبه‌‎بندی‌ نتایج گوگل

WordPress : ابزاری برای طراحی وب سایت و ترویج محتوا در دنیای وب

MailChimp : برنامه‎ای تحت وب و رایگان است که به شما کمک می‎کند تا یک کمپین ایمیل مارکتینگی را راه اندازی کنید و ایمیل تبلیغاتی برای مشتریان خود ارسال کنید.

Hotjar : ابزاری تحلیلی برای ارزیابی رفتار مخاطبان یک کسب و کار اینترنتی است.

۲.۳/۵ - (۳ امتیاز)

تیم تولید محتوا

این مطلب توسط تیم تولید محتوای ایران فاندر تهیه شده است. ما در تلاش برای توسعه وب فارسی هستیم تا بهترین مقالات در هر زمینه ای را برای وبسایت ها تهیه کنیم. کیفیت محتوای این صفحه توسط متخصصین و کارشناسان ما بررسی و تایید شده است.

سفارش تولید محتوا
اینستاگرام سایت ایران فاندر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
1
پریسا رحیمی
سلام، چطور می تونم کمکتون کنم؟