کال تو اکشن چیست؟ ترفند طراحی، نمونه‌ متن‌، انواع و مزایا

کال تو اکشن یا دعوت به اقدام چیست؟

همه افرادی که تاکنون در دنیای بازاریابی محتوایی، محتوا تولید کرده باشند، می دانند که یک قانون طلایی وجود دارد و همه به آن پایبند هستند: کال تو اکشن یا دعوت به عمل!

اغلب بازاریابان می دانند که چگونه یک دعوت به عمل یا CTA را تشخیص دهند و اکثر آنها احتمالاً تصور می کنند که بهترین راهکارهای ایجاد آن را می دانند! باید بدانید که اگرچه CTA یک ایده ساده است اما به کمال رساندن آن می تواند بسیار پیچیده باشد. با داشتن انبوهی از اطلاعات متنوع در مورد آنچه که CTA ها را تأثیرگذار می کند، ممکن است آنها آنگونه که شما فکر می کنید، نباشند.

در این مقاله با نکات و ترفندهایی برای طراحی موفقیت آمیز یک دکمه دعوت به عمل و همچنین نمونه هایی از CTA های عالی آشنا می شوید که می توانید برای به ثمر نشستن تلاش های بازاریابی آنلاین خودتان استفاده کنید. احتمالاً با خیلی از این نکات آشنا باشید اما گاهی یادآوری برخی از نکات بد نیست! پس در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

راستی این مطلب ممکن است برای دوستان شما هم مفید باشد. پس لطفاً بعد از خواندن، لینک آن را برای دوستان‌تان هم بفرستید. (دقت کنید که این کار، خودش یک نوع فراخوانی برای عمل بود!)

تعریف و معنی کال تو اکشن چیست؟

فراخوان برای اقدام، دعوت به عمل یا کال تو اکشن (به انگلیسی: call to action) یک دکمه، گرافیک، بنر یا یک اِلمان متنی در وبسایت یا صفحه محتوای شماست که بازدیدکنندگان را ترغیب می کند تا کاری را انجام دهند. هدف اصلی این کار، ترغیب بازدیدکنندگان به کلیک و تبدیل کردن مخاطبان‌ به لید (همان افراد راغب به کسب و کار شما) می باشد.

CTA یکی از شگردهای بازاریابی دیجیتال و یک دستورالعمل نوشتاری و مکتوب است که در انواع تبلیغات آنلاین، طراحی و سئو لندینگ پیج، کمپین های بازاریابی، ادوردز و… استفاده می شود و بازدیدکنندگان یک وبسایت را برای انجام اقداماتی تشویق می کند.

محل قرارگیری و انواع CTA
کال تو اکشن تأثیرگذار

دعوت به اقدام می تواند اشکال مختلفی داشته باشد، از جمله:

  • اَبَرپیوند متنی (Text hyperlink)
  • دکمه ای (Button)
  • متن ساده و بدون لینک (Plain text with no link)
  • پاپ آپ (Pop-Up)
  • اسلایدی (Slide-In)
  • سایدبار (Sidebar)
  • و…

نمونه ای از دکمه های فراخوان برای اقدام:

  • اکنون بخرید
  • به اشتراک گذاری در پایین یک وبلاگ
  • PDF رایگان خود را اکنون بارگیری کنید
  • امروز مشترک شوید تا هیچ پستی را از دست ندهید
  • عضویت در خبرنامه

CTA خوب می تواند به محتوای شما معنا دهد، حتی اگر آن فقط یک عبارت دو کلمه ای باشد! کاربران برای اینکه بدانند در مرحله بعدی باید چه کاری انجام دهند، نیاز به راهنمایی دارند. تا زمانی که مشتریان بالقوه را ترغیب می کنید تا در سایت شما مشغول بمانند، کال تو اکشن شما کار خود را انجام داده است. کاربر بدون CTA هرگز قدم بعدی را در قیف فروش محتوایی شما بر نمی دارد! یعنی:

  • هرگز روی صفحه بعدی شما کلیک نمی کند.
  • به سبد خرید شما دسترسی پیدا نمی کند.
  • برای تجارت با شما تماس نمی گیرد.
  • مقالات و اینفوگرافیک های جالب سایت شما را به اشتراک نمی گذارد.
  • پیج شما را در اینستاگرام یا… دنبال نمی کند.
  • فرم عضویت یا سایر فرم های موجود در سایت شما را پر نمی کند.
  • کمک مالی انجام نمی دهد.
  • و…

پس CTA به هر شکلی که باشد، چون یک فرآیندی است که از کاربر می خواهیم آن کاری را انجام دهد که ما دوست داریم، می تواند نقطه عطفی بین نرخ پرش (Bounce Rate) و نرخ تبدیل (Conversion Rate) باشد. به همین دلیل است که نمی توانید استفاده از آن را نادیده بگیرید! پس برای هر محتوایی به یک دعوت به عمل نیاز دارید.‌

میزان مجاب کنندگی محتوا و همین‌طور درخواست حساب شده و اصولی، جزو مهمترین دلایلی هستند که موجب انجام پذیر شدن خواسته ما می شوند.

معرفی ۸ نوع مختلف کال تو اکشن و کاربرد آنها

Call to action ها به دکمه های گرافیکی با متن های جذاب و متقاعد کننده خلاصه نمی شود و می تواند انواع مختلفی داشته باشد. از جمله:

دکمه دعوت به اقدام یا CTA
دکمه CTA

۱- دکمه دعوت به اقدام (Call to Action button)

این دکمه معمول ترین نوع CTA بوده و معمولاً در انتهای محتوا یا آن جایی که بهتر به چشم بیاید، قرار داده می شود. این دکمه باید جذاب ترین دکمه صفحه شما بوده و متن آن را طوری بنویسید که کاربر ترغیب به کلیک روی آن شود.

۲- دکمه بیشتر بخوانید (Read more button)

با کنجکاو کردن کاربر برای پیگیری ادامه ماجرا می توانید او را ترغیب و تشویق به انجام کار مورد نظر خودتان بکنید. این CTA برای بلاگ ها و جاهایی که کاربر با محتوای متنی سرو کار دارد، مفید می باشد.

۳- دکمه ثبت نام و پر کردن فرم (Register and fill out the form button)

گاهی اوقات لازم است مخاطب ثبت نامی انجام دهد یا فرمی را پر کند. یعنی کاربر را یکبار باید برای ثبت نام ترغیب کرد و یکبار هم برای فشار دادن دکمه ارسال فرم! طراحی و میکروکپی دکمه ارسال خیلی مهم است. برای ترغیب کاربر برای تکمیل فرم، می توانید یک پاداش برای او در نظر بگیرید. حواستان باشد که مشاهده یک پیام تشکر خشک و خالی نمی تواند یک هدیه ترغیبی خوب باشد اما ۱۵ روز اشتراک پرمیوم رایگان، هدیه بدی نیست!

نکته: میکروکپی به متن های کوتاه و بسیار کوچکی گفته می شود که در بخشی از وب سایت ها، اپلیکیشن ها و محصولات قرار داده شده و به کاربر می گویند که چه کاری را انجام دهد، نگرانی های کاربران را برطرف می کند، راه حل مشکلات مختلف را می گوید و کاری که بیزینس انجام می دهد را اطلاع رسانی می کند.

۴- دکمه به اشتراک گذاری مطالب (Content sharing button)

یکی دیگر از کارهایی که ما در انتهای محتواها یا ویدئوهای خودمان انجام می دهیم، درخواست برای به اشتراک گذاری مطالب است. گاهی این کار را با کلام انجام می دهیم و گاهی اوقات هم در پست های خود، دکمه های شورت کاتی برای ارسال به شبکه های اجتماعی قرار می دهیم. این متن ها خیلی مؤثر بوده و می توانند به سئو سایت و بالا بردن نرخ تبدیل کمک کنند.

۵- دکمه اقدام به خرید (Purchase button)

این دکمه، استراتژیک ترین کال تو اکشن در هر سایت برای محصولات یا خدمات است که اگر به درستی طراحی نشود ممکن است خروجی خوبی نداشته باشد. برای همین در این زمینه به ۲ نکته مهم بسیار توجه داشته باشید: اگر کاربر از یک صفحه دیگری وارد صفحه یا سایت ما شده، ابتدا باید او را به یک صفحه فرود جذاب برده و در آنجا دکمه اقدام به خرید را قرار دهیم. زمانی هم که کاربر به هر دلیلی از خرید منصرف شد، باید با تکنیک های ریتارگتینک یا ارائه پیشنهادات جذاب، او را در تماس با خودمان نگه داریم و سر فرصت برای فروش های ویژه اطلاع رسانی کنیم.

۶- تماس با پشتیبانی یا چت آنلاین (Contact support or chat online)

دعوت از کاربران برای کلیک روی این دکمه در صورت نیاز به راهنمایی

۷- ثبت نام در رویداد (Event registration)

مثل طراحی یک مسابقه در نمایشگاهی همچون الکامپ و استفاده از تخفیف های این نمایشگاه با ثبت نام در سایت

۸- مشاهده محصول (View product)

با دعوت به عمل هایی همانند ۵۰ درصد تخفیف برای خرید اول

۳ مورد آخر اهمیت کمتری دارند! ولی بازهم می توانید از آنها به نفع خودتان استفاده کنید. البته شما هم ممکن است انواع دیگری از کال تو اکشن را هم سراغ داشته باشید که خوشحال می شویم با ما و خوانندگان ما در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.

۷ رهنمود برای طراحی دکمه دعوت به عمل
چگونه یک دکمه فراخوانی به عمل با نرخ تبدیل بالا طراحی کنیم؟

اصول بازاریابی کال تو اکشن
دعوت به انجام کلیک

دکمه فراخوانی به عمل مهم ترین بخش هر صفحه فرود است و نقش اساسی در تبدیل لیدها (سرنخ ها یا همان افراد راغب به کسب و کار شما) به مشتری ایفا می کند. اما بسیاری از اوقات فراموش می کنیم که قواعد حرفه ای در طراحی این دکمه را رعایت کنیم. هنگام طراحی دکمه فراخوان به اقدام، قطعاً برخی از رهنمودها وجود دارد که می توانید از آنها پیروی کنید.

۱- CTA خود را واضح بیان کنید (Make it obvious)

اولین چیزی که هنگام طراحی دکمه دعوت به عمل باید روی آن تمرکز کنید این است که CTA تان تا حد امکان واضح باشد. از هرگونه عبارات ظریف یا خواسته های مبهم باید خودداری کنید. در عوض از زبانی ساده، صریح و قابل فهم استفاده کنید. استفاده از جملات و عبارات تأثیرگذار باعث به وجود آمدن یک حس خوشایندی در کاربر شده و به جای فراری دادنش، او را تحریک به کلیک می کند.

۲- یافتن آن را آسان کنید (Make it easy to find)

مطمئن شوید که CTA شما در جلوی دید و مرکز توجه قرار داشته باشد؛ یعنی درست جایی که کاربر بتواند آن را ببیند. این دکمه باید آنقدر بزرگ باشد که نوشته های موجود در آن به آسانی خوانده شوند، توجه کاربر را به خود جلب کنند و متمایز از بقیه متن باشند.

یک نکته مهم: توجه داشته باشید که متن CTA را با فونت بیش از حد بزرگ ننویسید چون در این صورت به چشم کاربر، عجیب یا مزاحم آمده و باعث می شود روی آن کلیک نکند. بهتر است بدانید که یک کاربر هرگز مجبور نیست که به دنبال یک فراخوان برای اقدام باشد. توصیه می کنیم گوشه های این دکمه ها را نوک تیز یا خمیده طراحی کنید، چون بدین گونه بیشتر باعث ترغیب کاربران برای کلیک کردن روی آنها می شوید.

دیجی کالا در سایت خود نمونه های عالی از فراخوان برای اقدام دارد. اگر به صفحه اصلی سایت آنها مراجعه کنید، می توانید مشاهده کنید که کال تو اکشن ها (خرید یا مشاهده همه) به راحتی قابل تشخیص هستند و پیام آنها به وضوح بیان شده است.

۳- دیزاین و طراحی تمیزی داشته باشید (Keep Your Design Clean)

اگر صفحه شما به هم ریخته باشد، قطعاً CTA شما فقط به هرج و مرج آن صفحه می افزاید. شما با این کار به طور خودکار کاربر را تحت فشار قرار داده و او را مجبور به ترک صفحه تان می کنید. بیشتر متخصصین بازاریابی و طراحان حرفه ای گرافیک، پیشنهاد می کنند فضای خالی اطراف دکمه را سفید نگه دارید چون این کار علاوه بر جلب توجه بیشتر کاربر، باعث متمایز شدن آن از بقیه صفحه می شود.

اگرچه این فضا لزوماً نباید سفید باشد اما در وبسایت شما باید فضای نسبتاً عاری از هرج و مرج وجود داشته باشد که بتوانید در آن فضا، CTA خود را وارد کنید. سایت Evernote یک لندینگ پیج یا صفحه فرود خارق العاده ای دارد که با استفاده از فضای سفید، فراخوانی برای اقدام را آسان تر می کند.

۴- اقدام سریع را به یک ضرورت تبدیل کنید (Make Swift Action a Necessity)

اگر کاربری فوریت را در پیشنهاد ارائه شده احساس کند، به احتمال زیاد برای دستیابی به بهترین معامله، در آن لحظه روی دکمه فراخوان برای اقدام کلیک می کند. دعوت به عمل هایی که احساس ضرورت ایجاد می کنند، باعث می شوند کاربر نسبت به خرید، سریع تر ترغیب شوند و در نتیجه نرخ تبدیل افزایش می یابد. فروشگاه های پوشاک به دلیل ارائه معاملات کوتاه و فروش محدود در بازه های زمانی خاص، نمونه های مشهودی برای انجام این کار هستند.

آمازون و دیجی کالا شرکت هایی هستند که با کال تو اکشن ها در معاملات روزانه خود، حس فوریت در کاربر ایجاد می کنند و در این کار بسیار مهارت دارند. هرچه کاربر احساس کند که برای انجام معامله باید سریع تر اقدام کند، بیشتر احتمال دارد که نه تنها روی دکمه فراخوان برای اقدام شما کلیک کند بلکه به احتمال زیاد در همان لحظه خرید را نیز انجام دهد.

۵- CTA خود را چشم نواز سازید (Make Your CTA Pop)

دکمه دعوت به عمل شما باید برجسته و از نظر بصری جذاب باشد. بازاریابان ماهر و توانمند می دانند که تاکتیک های بصری قسمت بزرگی از موفقیت است. اینفوگرافیک های چشم نواز، عکس های شگفت انگیز، فیلم های جذاب و سایر گرافیک ها و طرح ها، توجه کاربران را به خود جلب می کند.

در حالی که ایجاد فضای سفید یکی از راه های انجام این کار است، روش دیگر این است که تمرکز زیادی بر روی طرح رنگ (چیدمان یا ترکیب رنگ ها) داشته باشید. با انتخاب رنگ هایی که جذابیت CTA شما را افزایش می دهند، توجه بیشتری را روی آن جذب کرده و نهایتاً منجر به CTR و نرخ تبدیل بالاتر می شوید.

بهترین رنگ برای دکمه دعوت به عمل رنگی است که متضاد با سایر رنگ های موجود در سایت باشد تا بیشتر به چشم بیاید. رنگ های سبز و نارنجی بهترین رنگ ها برای طراحی دکمه CTA معرفی شده اند.

Paleo Magazine و mootanroo با ایجاد تضاد با رنگ های مختلف در ایجاد CTA چشم نواز و جذاب، کار بزرگی انجام داده اند. چنانچه سایت ایرانی دیگری در این زمینه می شناسید، در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

۶- گزینه های غیر ضروری را حذف کنید (Eliminate unnecessary options)

با محدود کردن حق انتخاب های کاربر، باعث می شوید او در انتخاب دچار تردید نشود. سعی کنید او را به آن سمتی هدایت کنید که مدنظر خودتان است. در ضمن می توانید با دادن پیشنهادات شگفت انگیز، کاربر را به دادن ایمیل، بازدید مجدد از سایت و… ترغیب کنید. مثلاً ارائه یک کد تخفیف یا استفاده رایگان برای یک مدت زمان محدود در ازای ثبت نام را می توانید امتحان کنید.

۷- رسپانسیو بودن را فراموش نکنید (Being responsive)

اهمیت دادن به رسپانسیو بودن کال تو اکشن (یعنی متناسب بودن آن با گوشی‌ها و تبلت‌ها) جزو مواردی است که می تواند تجربه کاربری را بهبود بخشد. علاوه بر این، توجه به این مورد می تواند در سئوی سایت شما نیز تأثیر شگرفی داشته باشد. پس اندازه دکمه CTA و نمایش درست و برجسته آن در گوشی‌های هوشمند را فراموش نکنید زیرا امروزه بیشتر کاربران با موبایل خود خریدشان را انجام می دهند.

تجزیه و تحلیل یک اقدام به عمل
نحوه اندازه گیری نرخ کلیک روی دکمه فراخوانی به عمل

کال تو اکشن آنالیتیک
بررسی داده های CTA

هنگامی که دکمه کال تو اکشن را ایجاد کردید، ارزیابی عملکرد آن بسیار مهم است. زیرا این کار به شما امکان می دهد بدانید CTA در حال افزایش نرخ تبدیل است یا خیر!

اگر خیر! پس باید تغییراتی در آن ایجاد کنید و اگر آری، حتی ممکن است به فکر بهینه سازی بیشتر آن برای افزایش نرخ تبدیل باشید و این یعنی تست و بررسی کامل. اثربخشی یک دعوت به عمل را می توان با جمع آوری داده های کلیدی در مورد آن ارزیابی کرد. آمارهایی که باید به آنها توجه داشته باشید عبارتند از:

  • Impressions: تعداد دفعات مشاهده CTA
  • CTR یا Click Through Rate: نرخ کلیک یا تعداد افرادی که در واقع روی CTA کلیک می کنند.
  • Conversion Rate: نرخ تبدیل یا تمامی اقداماتی که باعث می شود بازدیدکننده سایت به مشتری تبدیل شود.

نرخ کلیک (CTR) و نرخ تبدیل (CR) هر دو مهم هستند و هنگام تجزیه و تحلیل اثر بخشی کال تو اکشن (CTA) باید در مورد هر دو فکر کرد. اگر تلاش می کنید CTR یا تبدیل بالایی کسب کنید، صرف نظر از تعداد دفعات مشاهده، تست A/B را انجام دهید تا مشخص کنید چه تغییراتی باید ایجاد شود.

نکته: تست A و B روشی است که با آن می توان دو نسخه از یک ایمیل، وبسایت یا اپلیکیشن را باهم مقایسه کرد تا بهترین بازخورد و تجربه کاربری را با شناخت روابط مخاطب بدست آورد.

  • مثلاً تغییر یک کلمه در دعوت به عمل می تواند تأثیر زیادی داشته باشد. همانند تغییر کلمه شما به من یا تغییر کلمه بررسی به سفارش

اگرچه تغییر یک کلمه در نوشتن دعوت به عمل، همیشه بهبود چشمگیری برای CTR یا نرخ تبدیل نخواهد داشت اما مواردی وجود داشته که با تغییر یک کلمه، نرخ کلیک تا ۹۰ درصد افزایش یافته است. پس به جزئیات توجه ویژه ای داشته باشید.

نحوه نوشتن یک کال تو اکشن برای رسانه های اجتماعی

تمام رسانه های اجتماعی برای کلیک کردن کاربران بر روی پست ها و تبلیغات شما و درگیر کردن آنها طراحی و راه اندازی شده اند. با این حال ۲۲٫۳ درصد از افراد به علت وجود تبلیغات بسیار زیاد از مسدودکننده های تبلیغات (ad blockers) استفاده می کنند. اینجاست که کارتان سخت می شود! برای مقابله با این مسئله می توانید با یک فراخوان جذاب، میزان تبدیل و تعامل خود را افزایش دهید. برای دستیابی به این هدف:

۱- از کلمات اکشن قوی استفاده کنید (Use strong action words)

نوشتن CTA های مختصر و قوی نه تنها قانع کننده تر است، بلکه به دلیل اعمال محدودیت کاراکتری در تبلیغات نیز ضروری است. ما در مقاله عنوان ایمیل جذاب برخی کلمات بسیار تأثیر گذار را ذکر کرده ایم که می توانید در کال تو اکشن های خود هم از آنها استفاده کنید.

سعی کنید در فضای اطراف کال تو اکشن خود از عوامل حواس پرتی همانند پیوندهای غیر ضروری، تصاویر غیر مرتبط و… اجتناب کنید و تلاش‌تان بر این باشد که با استفاده از کلماتی همچون کاملاً رایگان یا بدون پرداخت هزینه از اضطراب کاربر بکاهید.

۲- احساسات را تحریک کرده و اشتیاق ایجاد کنید (Provoke emotion or enthusiasm)

اگر می خواهید در کاربران خود پاسخ احساسی ایجاد کنید، CTA خودتان را طولانی تر بنویسید. برای ایجاد اقدامی احساسی در کاربر، باید تعدیل‌کننده‌های بیشتری را در متن کال تو اکشن‌تان جای دهید. مثلاً:

  • اعداد را اضافه کنید: اکنون بخرید و ۵۰٪ تخفیف بگیرید!
  • صفت اضافه کنید: خانه رویایی خود را با ما پیدا کنید!
  • قول بدهید: فقط در ۶ هفته وزن کم کنید!
  • بر FOMO (ترس از دست دادن فرصت) آنها تأثیر بگذارید: ۵ درصد تخفیف برای ۱۰۰ نفر اول تا ۲ روز!
  • USP (جنبه متمایز محصول یا سرویس) خودتان را بیان کنید: اکنون یک صابون دست ساز سفارش دهید!
نوشتن اقدام به عمل برای افزایش نرخ کلیک
سوالات متداول راجع به CTA

پاسخ به ۵ سوال مهم درباره دعوت به عمل

۱- آیا CTA در سئو سایت تاثیر دارد؟

قطعاً بله! CTA تأثیری مستقیم بر سئو سایت داشته و حتی می تواند رتبه سایت را در گوگل ارتقا دهد. به این دلایل:

  • جلب مشارکت کاربر
  • بهبود تجربه کاربری
  • افزایش ارتباط کاربران با صفحات مختلف وبسایت
  • کاهش نرخ پرش (Bounce Rate) افزایش مدت زمان ماندگاری در سایت
  • تشویق کاربر برای کاوش در محتوای سایت
  • ترغیب کاربر برای ثبت نام در سایت و دانلود محتوا
  • افزایش فعالیت‌ها و کلیک‌هایی که داخل صفحات انجام می شود
  • به اشتراک گذاشتن مطالب سایت

۲- برای CTA‌ها بهتر است از چه نوع عباراتی استفاده کنیم؟

  • غالبا جملات دستوری محترمانه و یا خواهشی (این یکی را امتحان کن، اگر سوالی داری راحت باش، صفحه را بالا بکشید، به قیمت‌ها نگاهی بیندازید و…)
  • جملات تشویقی به صورت امری یا خبری (رایگان دانلود کن، بخر و پس‌انداز کن، همین حالا باخبر شو، همین حالا انجام بده، اطلاعات بیشتری نیاز داری؟ و…)
  • جملات کاملاً خلاصه شده (انتظارها به پایان رسید، کمتر بپردازید، خرید، ثبت نام و…)
  • تنوع در عبارات استفاده شده و عدم استفاده از عبارات یکسان در همه صفحات و بخش‌ها (نخر تا اینکه…، محصول مورد علاقه شما کدام است، تماشای…، خرج کمتر با خرید بیشتر و…)

۳- آیا کال تو اکشن فقط در فروش خلاصه می شود؟

خیر! دکمه‌هایی همانند دانلود آهنگ، دریافت کوپن، ثبت‌نام در سمینار و … همگی مثال هایی از این نوع دعوت به عمل به حساب می آیند.

۴- بهترین افزونه های ساخت CTA در سایت وردپرسی چیست؟

  • Shortcodes Ultimate
  • WPForms
  • Elementor

۵- مزایای کال تو اکشن کدامند؟

  • بهبود رتبه وب سایت
  • از بین بردن خستگی و گیجی تصمیم گیرنده
  • هدایت اقدامات خواننده بر اساس نیازهای او
  • تضمین معنی دار بودن مطالب
  • افزایش مخاطبان
  • افزایش فروش
  • بهبود نرخ تبدیل
  • بهبود عملکرد وبسایت
  • بهبود تعامل بازدیدکننده
  • برقراری ارتباطات بین خواست و نیاز مشتری و در دسترس بودن سایت ها
  • فراهم نمودن دسترسی فوری به محتوا
  • کاهش استرس و ناامیدی مصرف کننده
  • دسترسی سریع تر به مکان ارائه محصولات و خدمات
  • افزایش وفاداری مصرف کننده

به این آمار دقت کنید:

  • در صفحات فرود، CTA ها تا ۸۰ درصد نرخ تبدیل را افزایش می دهند.
  •  در صورت مرتبط بودن و مناسب بودن CTA ها، درآمد تا ۸۳ درصد افزایش می یابد.
  • با وجود CTA ها، ثبت نام در سایت و خرید محصول تا ۳۴ درصد افزایش می یابد.

جمع بندی: اهمیت طراحی یک CTA خوب

مصرف کنندگان هر روز با انواع پیام های تبلیغاتی بازاریابی بمباران می شوند. نتیجه؟! مخاطبی ناامید و گیج که خسته شده و برای تصمیم گیری سردرگم است و به احتمال خیلی کمتری به مشتری تبدیل می شود. راه حل چیست؟ قرار دادن یک فراخوان برای عمل یا CTA اصولی

فراخوان برای اقدامی که اصولی نوشته شود، گیجی را از بین می برد و به بازدیدکننده وبسایت شما اجازه می دهد تا اقدامات بعدی (بازدید از یک صفحه خاص، رزرو وقت تماس، خواندن مقاله و…) را انجام دهد. هنگامی که هر یک از مطالب، دارای یک کال تو اکشن دقیق باشد، تردیدی در هدف آن وجود ندارد و خواننده از سر گیجی یا بی علاقگی روی آن کلیک نمی کند. آنوقت است که محتوای شما باعث ایجاد هیجان شده و CTA شما به خواننده این امکان را می دهد تا درباره موضوع، عمیق تر فکر کند.

قرار دادن CTA در هر محتوای جدید به شما کمک می کند تا مخاطبان بیشتری کسب کرده و تعداد بیشتری از آنها را به مشتری تبدیل کنید. تمام مطالب فوق حاصل تجربه کسب و کارهای موفقی است که در دیجیتال مارکتینگ از جمله نحوه طراحی مؤثر CTA، تسلط و مهارت کافی دارند و سال‌ها آزمون خطا کرده اند.

البته باید یادآور شویم که نیازی نیست به نمونه های خوب پایبند باشید، می توانید خلاقیت به خرج داده، اقداماتی انجام دهید و در نهایت شما هم به یکی از نمونه های موفق تبدیل شوید. چنانچه سوالی دارید، در بخش نظرات از ما بپرسید، کارشناسان ایران فاندر در اسرع وقت پاسخگوی سوالات شما عزیزان خواهند بود.

منابع: adespresso.com و outbrain.com
رای دهید

تیم تولید محتوا

این مطلب توسط تیم تولید محتوای ایران فاندر تهیه شده است. ما در تلاش برای توسعه وب فارسی هستیم تا بهترین مقالات در هر زمینه ای را برای وبسایت ها تهیه کنیم. کیفیت محتوای این صفحه توسط متخصصین و کارشناسان ما بررسی و تایید شده است.

سفارش تولید محتوا
اینستاگرام سایت ایران فاندر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
1
پریسا رحیمی
سلام، چطور می تونم کمکتون کنم؟