بیوگرافی میلاد نوری برنامه نویس و کارشناس IT

میلاد نوری هکر برنامه نویس و طراح وب و اپلیکیشن

بیوگرافی نوعی سبک در ادبیات است که هدفش شرح و توصیف بخشی از زندگی یک فرد می باشد. در این نوع سبک نوشتاری سعی می شود ابعادی آموزنده یا انگیزه‌بخش از زندگی یک فرد بیان شود. بیشتر زندگی نامه ها بر اساس یادداشت ها و سخنان شخصی یک فرد بوده و به فهرست کردن اطلاعات در مورد یک شخص مانند محل تولد، سالروز تولد و تاریخ رخدادها محدود نمی‌شود بلکه معمولا به مشکلات، شادی ها و فراز و فرودهای زندگی آن شخص می پردازد.

شما با خواندن بیوگرافی احساس می کنید که خود آن فرد در مقابل شما نشسته و تمام پیچ و خم های زندگی خود را برای شما تعریف می کند. ما در این مجموعه مقالات در ایران فاندر سعی می کنیم کارآفرینان موفق ایرانی را معرفی و خلاصه ای از زندگینامه آنها را برای شما بازگو کنیم.

شاید هر سری انتخاب یک فاندر موفق ایرانى براى ما یکى از سخت ترین کارها باشد اما مفتخریم تا اعلام کنیم که میلاد نوری عزیز برای الگو گرفتن، یکی از انتخاب های ما خواهد بود. ما در این مقاله درباره میزان تأثیرگذاری میلاد در اکوسیستم استارت‌آپی ایران و چالش‌های بزرگ و کوچک او در مسیر اَپ نویسی را به تصویر کشیده ایم.

میلاد یکی از موفق‌ترین اَپ نویس‌های اکوسیستم استارتاپی ایران است که تجربه فراوانی در این حوزه دارد و تعداد قابل‌ توجهی از مشهورترین اپلیکیشن‌های فارسی همچون ایجاد نسخه غیررسمی شبکه اجتماعی کلاب هاوس را با موفقیت به سرانجام رسانده است. از این رو ما به او لقب «پدر اَپ فارسی» را می دهیم.

رسالت ما در ایران فاندر این است که دلیل عدم موفقیت هیچ فردى در کسب و کار اینترنتی به علت نبود دانش نباشد. کاش ما راهبرانی شبیه میلاد نوری را در کشور بیشتر داشته باشیم و همیشه برای ترویج مسیر درست، از کارآفرینان نوپا حمایت و پشتیبانی کنیم.

شرح مختصر
میلاد نوری
متولد : ۱۳۶۴/۱۲/۱۹
محل تولد : کرمانشاه
محل سکونت : تهران
شغل پدر : مهندس عمران
شغل مادر : خانه دار
وضعیت تأهل: مجرد
تعداد فرزندان خانواده : ۴ فرزند (۱ خواهر و ۳ برادر)
وضعیت سربازی : معافیت غیرپزشکی
میزان تحصیلات : کارشناسی مهندس مکانیک (گرایش جامدات) دانشگاه آزاد تهران

زندگی نامه میلاد نوری برنامه نویس و مؤسس شرکت توکان تک

میلاد از همان کودکی شخصیتی بسیار آرامی داشت و برخلاف بسیاری از بچه ها، اهل شیطنت نبود. او دوران دبستان و راهنمایی خود را در مدارس کرمانشاه و دبیرستان را در مدرسه خوارزمی انقلاب تهران گذرانده است زیرا خانه شان سمت جنت آباد بود.

مادر، پدر، خواهر و برادران میلاد نوری
اعضای خانواده میلاد نوری

یکی از خاطرات شیرین او به دوران اول دبیرستان بر می گردد که همراه چند نفر از همکلاسی هایش، گروه انیمیشین سازی به نام گروه پویا نمایان جوان را تشکیل دادند و به ساخت انیمیشن پرداختند. این جریان نقطه عطف آشنایی میلاد با اینترنت بود، او در آن زمان تصمیم گرفت برای تیم شان یک سایت کوچک طراحی کند. اجرای یک پروژه طراحی سایت برای میلاد بسیار سخت بود زیرا مثل اکثر افراد نمی دانست چگونه می شود یک سایت طراحی کرد! جالب اینجاست که در این برهه، به شدت مشغول کار با نرم افزار تری دی مکس بود و حتی آیدی و ایمیلش هم «میلاد انیمیتور» نام داشت.

میلاد به علت علاقمند بودن به رباتیک و هم به این دلیل که در دبیرستان برنامه نویسی به زبان های مختلف را یاد گرفته بود؛ بنابراین تصمیم گرفت در دانشگاه آزاد پرند رشته مهندسی مکانیک بخواند. او در ذهن خود اینگونه برنامه ریزی کرده بود که بعد از دانشگاه سمت رباتیک برود که ترکیب مکانیک و برنامه نویسی بود اما در دانشگاه مسیرش تغییر یافت و درگیر برنامه نویسی شد.

اولین پروژه زندگی میلاد به دوران دبیرستانش برمی گردد که به همراه دوستانش برای معلم ریاضی شان مدل سازی با تریدی مکس انجام دادند و در ازای آن حدود ۳ هزار تومان حق الزحمه گرفتند.

کودکی میلاد نوری توییتر طرح صیانت از کاربران فضای مجازی
میلاد در دوران طفولیت

از ویژگی های تحسین برانگیز میلاد نوری میتوان به خودآموز بودن اشاره کرد؛ باید بدانید که هیچوقت از روی علاقه دنبال موضوعی نمی رفت بلکه به گفته خودش مسیر او را با خودش می برد! همچنین او تکنولوژی و زبان هایی که استفاده می کرد را به چشم یک ابزار می دید و قفل یک چیز خاص نبود.

آقای نوری در اینباره توضیح می دهد: «نباید از آینده کاری که انجام می دهیم، ترس داشته باشیم. من همیشه اگر ۲۰ درصد یک زبان برنامه نویسی را به صورت اصولی و از روی داکیومنتش یاد می گرفتم، پروژه ای که ۵۰ درصد دانش نیاز داشت را قبول می کردم تا با آن پروژه، خودم را ارتقا دهم. خیلی از برنامه نویسان به اندازه توانشان پروژه قبول می کنند و این موضوع باعث می شود که هیچوقت رشد نکنند و با چیزهای جدید آشنا نشوند»

او معتقد است که باید برنامه نویس بودن را یاد بگیریم نه زبان برنامه نویسی را! زیرا به راحتی می توان روی زبان های برنامه نویسی سوئیچ کرد.

مدیر استارتاپ توکان تک و پونز و داور جشنوراه وب و موبایل ایران
میلاد نوری هکر کلاه سفید

میلاد به مدت ۸ سال به صورت فریلنسری کار برنامه‌نویس وب با زبان‌های مختلف انجام داده است که یکی از معروف ترین آنها مربوط به شرکت همراه اول می شود. او زمانی که گوشی اندرویدی تازه دست مردم رسیده بود، پروژه ای بزرگ گرفت که شرکت ارتباطات سیار ایران یا همراه اول، کارفرمای آن بود.

او می گوید: «کارم را در دوره ای شروع کردم که خرید کارت اینترنت Dial-Up اصلاً برایم راحت نبود! چون یک پسر دبیرستانی بودم و بایستی با پول تو جیبی ام می خریدم و بعد از خرید هم به صورت مخفیانه از اینترنت استفاده می کردم. در جریان هستید که اینترنت های قدیم، باعث مشغول شدن تلفن خانه می شد! شوربختانه مثل اکثر مردم، خانواده و اطرافیان مان دید خوبی به اینترنت نداشتند و نمی فهمیدند در اینترنت چه کاری انجام می دهیم.

دقیقاً همان دورانی بود که برنامه شوک درباره گمراهی افراد به سمت شیطان پرستی در اینترنت صحبت می کرد و این موضوع باعث شده بود که کار با اینترنت به همه حس بدی بدهد»

بالاخره میلاد نوری در شرایطی برنامه نویس شد که خانواده اش مشوقش نبودند بلکه از روی دید دلسوزانه خودشان، چوب لای چرخش می گذاشتند. آنها فکر می کردند که اگر او در رشته عمران و مکانیک تحصیل کرده و از آن طریق صاحب شغل شود، بهتر است. اما جالب اینجاست که میلاد خیلی وقت ها دانشگاه را می پیچاند و به شرکت نرم افزاری دوستش می رفت و پروژه انجام می داد.

حتی یک روز پدرش به او گفت: این همه پشت کامپیوتر می نشینی آیا پول هم در می آوری؟ در نهایت خانواده و اطرافیان باعث لجبازی میلاد شدند و او ترغیب شد که سراغ پروژه های تجاری برود. در سال ۱۳۸۳ توانست پروژه طراحی سایت کارخانه آبسال را بگیرد و معروف بودن برند آبسال باعث شد که دید مثبتی در خانواده ایجاد کند.

او در شرایطی برنامه نویس شد که یوتیوب و آپاراتی وجود نداشت، هیچ شبکه اجتماعی در کار نبود و حتی استادی نبود که در دانشگاه او را راهنمایی کند! خوشبختانه امروزه شرایط برای همه مهیاست زیرا آموزش های متنوعی در سطح اینترنت برای یادگیری زبان های برنامه نویسی وجود دارد. دلیل اینکه بسیاری از افراد، خیلی دیر شروع می کنند، این است که زیادی درگیر تکنولوژی های روز می شوند.

میلاد در اینباره می گوید: «اگر برنامه نویسی ۱۰ سال قبل را می دانید و امروز می توانید با آن یک کسب و کار راه بیندازید، برای چه باید بروید ۶ ماه وقت بگذارید تا علم های به روز را یاد بگیرید. کارتان را شروع کنید و بعد وقتی به آرامش فکری و به درآمد خوب رسیدید، آنموقع هم وقت بگذارید تلنت های روز را هم یاد بگیرید.

اینستاگرام و توییتر میلادنوری
داور جشنواره وب و موبایل ایران
  • خاطره راه اندازی استارتاپ های مختلف توسط میلاد نوری از زبان خودش

آنموقع که من کارم را شروع کردم، اصلاً کلمه استارتاپ در فرهنگ کاری ما وجود نداشت و حتی تب و تاب آن در دنیا هم کمرنگ بود.

  • سال ۱۳۸۲ و ۱۳۸۳

سایتی به نام جزیره را راه اندازی کردم که سایت پرتالی بود و در آن خبر، جک، فال و… می گذاشتم. از آنجایی که نمی دانستم دامنه ای که خریداری و ثبت کردم، یکساله است، بعد از یکسال سایت جزیره را از دست دادم اما دوباره در سال ۱۳۸۳ سایت نیمرو را بالا آوردم که یک سایت پرتالی-تفریحی بود و نزدیک به ۱۶۰ هزار کاربر داشت؛ درآمد ما در این سایت از تبلیغات بود.

بعد از مدتی که سایت نیمرو گسترش پیدا کرد؛ ما بخشی از آن را آگهی نامه کردیم و کاربران آگهی هایشان را ثبت می کردند، همچنین بخشی دیگر از سایت را تبدیل به جستجوگر خبری کردیم، دقیقاً مثل همین خبرخوانان های امروزی که مد شده است! همین سرویس خبرخوان، آنموقع فقط بخشی از خدمات ما بود. جایی رسید که ترافیک سایت خیلی بالا رفت و هزینه ها با درآمد نمی خواند بنابراین تصمیم گرفتم سایت را تعطیل کنم.

  • سال‌ ۱۳۸۷

یک سیستم نیازمندی‌ تحت وب به نام توکان دات آی آر (همانند شیپور و دیوار امروزی) را راه اندازی کردم که از دل همان سایت نیمرو که بخشی از آن آگهی نامه بود، بیرون آمد.

خیلی از افرادی که در سایت توکان آگهی اینترنتی می دادند، دارای شغل سنتی بودند و هیچ سر رشته ای از دانش فنی کامپیوتری نداشتند. ما برای این افراد یک مینی پیج تحویل می دادیم که به نوعی یک سایت شخصی و مینیمال مخصوص خودشان بود. کار به جایی رسیده بود که این افراد در سایت ما مینی پیج می ساختند و وقتی در سایت رقبا آگهی می دادند، به عنوان آدرس سایت، آدرس همان مینی پیج را می دادند.

  • سال ۱۳۸۸

کاربران با دیدن نتیجه کار و فروش خوب محصولات خود، رفته رفته به این فکر افتادند که خود یک سایت داشته باشند و فعالیت در سطح اینترنت را گسترش دهند، از این رو ما هم خدمات طراحی سایت را اضافه کردیم و خیلی ها به ما زنگ می زدند و مشاوره ساخت سایت اختصاصی برای خودشان را می خواستند. این موضوع باعث شد در سال ۱۳۸۸ سایتی مخصوص خدمات طراحی وب تأسیس کنم و اسم آن را هم توکان بگذارم زیرا این نام دیگر برند شده بود.

  • توکان اسم پرنده ای است با منقار بلند و رنگی که زمانی در دنیا تبدیل به یک نماد برای شرکت های تبلیغاتی شده بود.
  • در برهه ای که توکان متولد شد، میلاد سایتی به نام جویانیوز را هم راه اندازی کرد که همان جستجوگر خبری اما به شکل مدرن تر و جدیدتر بود.
  • او معتقد است که برنامه نویس خوب بودن الزاماً به معنای مدیر موفق یک استارتاپ بودن نیست! آدم باید ژنتیکی مدیر باشد.
میلاد در کنار برت باس عضو اصلی کنسرسیوم جهانی وب (W3C)
میلاد در کنار برت باس مخترع CSS

رفته رفته با ظهور گوشی های اندرویدی در جهان، سلیقه مردم سمت اپلیکیشن های تلفن همراه رفت. با وجود اینکه میلاد در زمینه برنامه نویسی و طراحی وب کاملاً شناخته شده بود اما برنامه نویسی وب را برای مدتی کنار گذاشت و برنامه‌نویسی برای گوشی‌های هوشمند را شروع کرد. در آن زمان اپلیکیشنی به نام پیامستان نوشت که در ‌۶ ماه، دومین برنامه پرفروش بازار شد و توانست جزو ۱۰ ‌برنامه‌ای شود که در ‌آنجا بالای یک میلیون بار نصب موفق داشته است.

میلاد نوری می گوید: «از نقطه صفر تا امروز، من هیچوقت برنامه ریزی و مسیر مشخصی نداشتم، بله من هرگز تصمیم نگرفتم انیماتور، وب دیزاینر و برنامه نویس شوم و حتی نخواستم که خدمات سرور ارائه دهم یا پلن یک کسب و کار را به درستی طراحی کنم. من همیشه در لحظه فکر کردم و چیزی به ذهنم رسید که بهتر بود آن را انجام می دادم. احساس می کنم که یکی از فرق های من با اطرافیانم این است که یک پله جلوترم! از آنجایی که در برهه ای خودم را خیلی کوچک می دیدم، یک پله قدم بر می داشتم و بعد از یک مدت نگاه می کردم و می دیدم که ۱۰ پله بالا رفته ام»

او در دورانی که دانشجو بود همیشه به برنامه نویسی به چشم تفریح نگاه می کرد. با اینکه در سال های آخر دانشگاه، ۴ تا ۵ سال سابقه برنامه نویسی داشت ولی هر کس از او شغلش را می پرسید، می گفت دانشجو هستم و اعتماد به نفس اینکه بنویسد برنامه نویس هست را نداشت زیرا به دید شغل به آن نگاه نمی کرد.

  • کار با کیومرث درم بخش مستندساز مشهور – سال ۱۳۸۴

با کیومرث درم بخش مستندساز مشهور به واسطه برادرش آشنا شد و تقریباً پوستر تمام فیلم های او را طراحی می کرد. ساعت ها در خانه کیومرث کنارش می نشست، ایده از او بود و میلاد فقط اجرایش می کرد. آنها با همکاری هم پوسترهای هنری طراحی می کردند.

بعد از گذشت مدتی، میلاد برای کیومرث درم بخش، مدرسه آنلاین طراحی کرد! آنموقع اعتمادبنفس اینکه یک شخص بیاید و پروژه ای به او بدهد را نداشت چون همیشه به صورت تفریحی کار کرده بود و کسی نبود که کار میلاد را قضاوت کند.

در این سایت یک صفحه برای کیومرث زد که محتوای بیوگرافیش بود. بعد به این سایت یک فرم اضافه کرد تا وقتی افراد می خواستند در دوره های آموزشی شرکت نمایند، بتوانند پول واریز کنند. این سایت با گذشت یکسال چنان بزرگ شد که تبدیل به برترین مدرسه آنلاین فیلم سازی در ایران شد. این موفقیت برای میلاد خیلی ارزشمند بود زیرا اعتمادبنفس زیادی به او می داد.

میلاد نوری سال های زیادی را به صورت فریلنسری کار کرده است و هیچ معیاری برای سنجش خود نداشته و نمی دانسته که مثلاً از بین ۱۰۰۰ نفر برنامه نویس در ایران، ۱ است یا ۹۹۹! این موضوع باعث شده که همیشه در تلاش باشد.

  • تحول زندگی میلاد با سایت نت برگ

میلاد موقعی که به تیم نت برگ (سایت تخفیف و خرید گروهی) ملحق شد، در شرایطی قرار گرفت که اگر یک کار اشتباه انجام می داد، تذکر می گرفت و اگر خوب بود، تشویقش می کردند! آنجا بود که میلاد به یک خودباوری رسید و جایگاه واقعی اش را در زندگی پیدا کرد.

نوری برنامه نویس نت برگ
همکاری با استارتاپ نت برگ

قبل از نت برگ، صفحه فیسبوک میلاد پر شده بود از عکس های شخصی و فان اما در آن سالها که در نت برگ مشغول کار شد، دیگر کارش را جدی تر گرفت و در صفحه فیسبوک خود به کارهایی که انجام داده بود اشاره کرد، از جمله نوشتن اَپ نتبرگ! او در آنجا مسیر خود را پیدا کرد زیرا آن ذوقی که داشت را به درستی منتقل می کرد و خوشبختانه فیدبک خوبی هم گرفت. این جریانات به همین صورت تکرار شد تا اینکه به توئیتر رسید!

برای خیلی از افراد جالب بود که بدانند میلاد نوری در نت برگ چه کاری انجام می دهد! او با توئیت از جریان شغلی خود و همچنین تحلیل و بررسی اتفاقاتی که در حوزه IT رخ می داد، مخاطب خاص خودش را جذب کرده بود.

میلاد در اینباره می گوید: «این موضوع باعث شد، این اخلاق در من بوجود بیاید که دیگران را از کارهایی که انجام می دهم و اتفاقات روز حوزه فناوری باخبر سازم. تا اینکه به خودم آمدم و دیدم مطالبی که در توئیتر یا اینستاگرام منتشر می کنم، روزنامه ها و خبرگزاری ها به نقل از شبکه اجتماعی من، نشر می دهند!

کار به جایی رسیده بود که هر وقت اتفاقی در حوزه کاری ما می افتاد، خبرنگاران از من سوال می پرسیدند و در این میان ناخواسته وارد یک فعالیت رسانه ای هم شدم. از آنجایی که تعداد مخاطبان رسانه های من بالا رفته بود، در میان آنها خبرنگاران و فعالان حوزه سینما و تلویزیون نیز حضور داشتند. روزی رسید که یکی از همین فعالان حوزه سینما و تلویزیون با من تماس گرفت و درخواست جلسه ای کرد.

من فکر می کردم که حتماً می خواهند سایتی برای یک برنامه داشته باشند و مشاوره می خواهند اما جریان چیز دیگری بود. آنها گقتند که برنامه ای می خواهیم بسازیم و درخواست داریم که به ما ایده بدهید تا ببینیم که ترندهای روز IT در جهان چیست! چند جلسه به آنها مشاوره دادم و پس از گذشت مدتی از من درخواست کردند که خودم جلو دوربین زنده بروم؛ در نهایت بیش از ۱۰۰ برنامه زنده با موفقیت اجرا کردم. نام این برنامه چرخ بود که از شبکه چهار سیما پخش می شد»

  • فردی منتقد با دلی مهربان (کنشگر حوزه IT)

خیلی ها میلاد نوری را به نوعی یک کنشگر می دانند اما او به ماهیت کاری که در حوزه خودش انجام می دهد، علاقه دارد و همیشه اپلیکیشن ها و سایت های جدید را رصد می کند. مثلاً هر روز صفحه اول کافه بازار را چک می کند تا ببیند که تازه های بازار اپلیکیشن و بازی چه چیزهایی هستند!

برنامه نویس کلاب هاوس اندروید ایرانی
خالق نسخه غیررسمی کلاب هاوس

به اعتقاد آقای نوری، در دنیای استارتاپ ها و کسب و کارهای آنلاین اتفاقاتی می افتد که قابل تعریف و تمجید هستند ولی باید بدانید که مثلاً اگر وبسایت یا اپلیکیشن بانک فلان، به نحو احسن کارش را درست انجام می دهد، وظیفه اش بوده و نیازی به تمجید و تعریف ندارد اما اگر اشتباهی مرتکب شود، باید رسانه ای کرد. البته در مورد سیستم های دولتی، عمومی، ملی و وابسته اینگونه می باشد و قضیه در شرکت های خصوصی فرق می کند.

معمولاً در پروژه های خصوصی، اگر باگ یا مشکلی پیدا کنیم، سریعاً به صورت دوستانه آن را اطلاع می دهیم. اتفاقاً با این کار مورد تشویق قرار گرفته و به رسم باگ بانتی هدیه هم می گیریم. منتها وقتی یک سیستمی با پول بیت المال و بودجه جیب مردم ساخته شده، اگر مشکلی داشته باشد باید رسانه ای شود و افراد پشت صحنه بایستی جوابگو باشند.

میلاد از بچگی به بلندمدت فکر کردن عادت ندارد و وقتی دوران مدرسه به او می گفتند که انشاء بنویسید که در آینده می خواهید چه کاره شوید، فقط چیزی می نوشت  که رفع تکلیف کرده باشد و تحویل معلم بدهد! هر سال یک شغل را انتخاب می کرد و هیچوقت برنامه و آرزوی بلند مدتی نداشت که بخواهد به رسیدن یا موفق شدن در آن فکر کند.

در لحظه کاری که احساس می کرد درست است را انجام می داد. امروزه اگر کاری بلد است و به واسطه کارش چندین نفر او را می شناسند، همه آنها نتیجه آزمون خطاهایش بوده است.

دو سوال مهم از میلاد نوری:

  • تعریف شما از استارت‌آپ چیست؟

هر فکر و ایده‌ای که با اجرای آن می توان تولید ثروت کرد.

  • اگر کمی سنتان بالاتر برود، کدنویسی حوصله تان را سر نمی برد؟

من با کدنویسی و کاری که انجام می دهم حالم خوب است و بخاطر حال دل خودم کار می کنم. خیلی مهم است که از کاری کسب درآمد کنیم که حالمان با آن خوب باشد وگرنه از هر کاری می توان به درآمد رسید.

دوستان بیزینسی میلاد: میلاد احرامپوش، شایان شلیله، امیر عصاری، علی حاجی محمدی، عادل طالبی، رضا الفت نسب و… امیرحسین اشرفی

سوابق و فعالیت های آقای نوری کارشناس فناوری اطلاعات

  • مدیرعامل شرکت فناوران توکان (توکان تک) – طراحی و توسعه دهنده نرم‌افزارهای همراه
  • برنامه نویس ارشد وب و موبایل
  • کارشناسی آی تی
  • طراح و توسعه دهنده وب به صورت آزادکار از سال ۱۳۸۲ تا ۱۳۸۸
  • طراحی و توسعه اپلیکیشن اندروید آوای اول به سفارش همراه اول
  • طراحی و پیاده سازی اپلیکیشن اندروید و ios نت برگ
  • طراحی و پیاده سازی اپلیکیشن فروش بلیط تئاتر و کنسرت تیکت
  • طراح و توسعه دهنده بیش از ۵۰ اپلیکیشن موبایل نظیر: تخفیفان، تیکت، کافه پرداخت، توسن بوم، پونز، جعبه، زیگزاگ، امروز، اتاقک، ارانیکو، توانیتو، ایمکسان، نی نیو دادا و…

چند مورد از ویژگی های میلاد نوری

  • من خودم را آدمی موفق می دانم و به خواسته های خودم احترام می گذارم، نه به نظر دیگران!
  • آدم جاه‌طلبی هستم.
  • همیشه دوست داشتم اپلیکیشن‌های من سهم زیادی از این بازار را در اختیار بگیرند و اینکه می‌بینم مجموع اپلیکیشن‌هایی که نوشتم در حدود ۹ میلیون بار نصب موفق داشته است، لذت می برم.

برخی تفکرات و سخنان میلاد نوری با مخاطبان

  • آنهایی که به تنهایی کار می کنند و در جمع هم نوعان خود نیستند، میزان علم و دانش خود را نمی توانند بسنجند. یا اعتمادبنفس خیلی پایینی دارند و یا اعتمادبنفس خیلی بالا و کاذب!
  • اگر موفقیت خود را به نگاه دیگران گره بزنیم، هیچوقت آرامش نداریم و شما به هر جایگاهی برسید و هر کاری انجام بدهید، باز هم ذهن قضاوت گر شما را موفق نمی داند.
  • هر کاری که دلتان می خواهد را انجام بدهید! اگر برنامه نویس هستید و یا به شغل دیگری مشغول می باشید، اگر به دنبال شهرت، پرسونال برندینگ و یا دنبال راه اندازی استارتاپ هستید، همه اینها را به خاطر دل خودتان انجام دهید. خیلی مهم است کاری انجام دهید که دلیل حال خوبتان باشد!
  • برنامه‌ نویس‌ها معمولا فکر می‌کنند تنها با برنامه‌نویسی نمی‌شود به موقعیت درخشانی رسید و آن را صرفاً وسیله‌ای برای رسیدن به هدف خود که در نهایت مدیریت یک کسب‌ و‌ کار است، می‌بینند.
  • یک نکته که در برنامه‌ نویسی وجود دارد این است که در صورت ترک آن برای مدت زمان نسبتاً طولانی، بازگشت به کار خیلی مشکل خواهد بود. به این علت که دنیای برنامه‌نویسی تغییر می‌کند و دیدگاه می تواند عوض شود.

راه های ارتباطی و شماره تلفن میلاد نوری موسس اپلیکیشن پونز

اینستاگرام: milad_nouri

تلگرام: MiladNouriChannel

توئیتر میلادنوری: MilaDnu

سایت ها: devext.ir – tookan.tech – poonez.ir

آدرس: تهران – مرزداران

ایمیل: hello@poonez.ir

شماره تماس: ۰۲۱۴۴۲۴۶۰۷۲

پیام سایت ایران فاندر به مخاطبان: همراهان عزیز ایران فاندر، موفقیت در پیش است زیرا غیر ممکن لغتی است که در دیکشنری فاندرهای ایرانی یافت نمی شود. امیدواریم با خواندن یک داستان دیگر از کارآفرینان موفق ایرانی که با وجود محدودیت ها و موانع فراوان، در ایران خودمان رشد کرده و به موفقیت رسیده اند، شما هم بتوانید تحولی بزرگ در زندگی خود و مردم ایجاد کنید.
رای دهید

تیم تولید محتوا

این مطلب توسط تیم تولید محتوای ایران فاندر تهیه شده است. ما در تلاش برای توسعه وب فارسی هستیم تا بهترین مقالات در هر زمینه ای را برای وبسایت ها تهیه کنیم. کیفیت محتوای این صفحه توسط متخصصین و کارشناسان ما بررسی و تایید شده است.

سفارش تولید محتوا
اینستاگرام سایت ایران فاندر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
1
پریسا رحیمی
سلام، چطور می تونم کمکتون کنم؟