محسن حبیبی راد کیست؟ ویکی پدیا
زندگی نامه آقای حبیبی اولین بلاگر تخصصی سئو در ایران
محسن متولد بهمن ماه سال ۱۳۷۲ در شهر زیبای گنبد طاووس می باشد. پدرش یک مغازه خشکشویی داشت که محسن در سه ماه تعطیلی فصل تابستان در آنجا به سختی کار می کرد. البته هر کسی به نوبه خود در دوران کودکی در تابستان چنین کارهایی را تجربه کرده است.
او در اینباره توضیح می دهد: «در مغازه پدرم یک میز بود که من لب تاپم را روی آن قرار می دادم و شروع به نگاه کردن آموزش و سپس اعمال آن آموزش ها بر روی سایت ها و به نوعی دنبال کسب تجربه بودم؛ دوران سختی اما واقعاً شیرینی بود!
من در شهر خودمان به رشته مهندسی مکانیک قبول شده بودم و در همین رشته تحصیل می کردم اما به خاطر پیشنهاد خانواده و دوستانم، رشته خود را به مکانیک هواپیمایی تغییر دادم و سرانجام به این دلیل نیز از گنبد طاووس به تهران نقل مکان نمودم. خوب است بدانید که این رشته آن چیزی نبود که من می خواستم، از این رو آن را رها کردم چون واقعا پیشرفت خودم را در این حوزه نمی دیدم!
در واقع رشته مکانیک هواپیمایی یک مزیت خوبی که داشت، این بود که پای من را به تهران باز کرد تا من بتوانم به صورت رگباری به دنبال خواسته هایم بروم. تمام دوره های آموزشی حوزه دیجیتال مارکتینگ، طراحی سایت، سئو، فروش و… شرکت کردم که دقیقاً برگ برنده من، همین تصمیمات کوچک اما بزرگ بود.
من به عنوان یک متخصص سئو معتقدم که موفقیت های بزرگ حاصل تلاش های کوچک روزانه است، کافیست در روز یک قدم کوچک بردارید، آنوقت با گذشت زمان خواهید دید که به دستاوردهای بزرگی می رسید.»
خاطرات دوران دانشجویی محسن از زبان خودش
من هر هفته به تهران رفت و آمد می کردم تا بتوانم در کلاس های آموزشی شرکت کنم. بله همزمان با کلاس های دانشگاهم، در کلاس های مختلف طراحی سایت و دیجیتال مارکتینگ نیز ثبت نام کرده بودم!
از جمله این کلاس ها میتوانم به وبمستران هوشمند همیار وردپرس با تدریس علی حاجی محمدی، کارخانه تولید اطلاعات مدیر سبز با تدریس ژان بقوسیان، جادوی سئو مدیروب با تدریس مهران منصوری فر اشاره کنم… و کلی کلاس دیگر که در تهران برگزار می شدند، شرکت می کردم.
سختی های زیادی در سرمای زمستان در جاده هراز و فیروزکوه که همیشه برف بود، متحمل شدم اما من با این حال می خواستم در تمامی کلاس ها حضور پیدا کنم! از بس با اتوبوس ها رفت و آمد می کردم که با تمام راننده ها رفیق شده بودم و در مسیر از گرگان تا تهران با آنها صحبت می کردم.
در نهایت برای اینکه در تهران باشم و زیاد رفت و آمد نکنم، تصمیم گرفتم در خوابگاه بمانم. حدود ۷ الی ۸ ماه در خوابگاه بودم و با ۶ نفر دیگر به جز خودم در آنجا زندگی می کردم. صرفاً فقط به همین خاطر که تهران بمانم و بیشتر بتوانم روی کارهایم تمرکز داشته باشم.
همزمان با این کلاس هایی که می رفتم، در یک آژانس هواپیمایی مشغول به کار شدم و مدتی سایت آنجا را از صفر تا صد به دست گرفتم که هم برایم تجربه بود و هم اینکه با انجام این کار برای آنها، ماهی حدود ۱ میلیون و ۷۰۰ هزار تومان حقوق می گرفتم.
بعد از مدتی از آژانس بیرون آمدم تا در جای دیگری به صورت شراکتی کار کنم! بله می خواستم با یک چند شخص دیگر شراکتی کار کنم و یک کسب و کار را از صفر با آنها توسعه دهیم و زمانیکه به نتیجه ای رسید، از آن درصدی برای خود بگیرم. که متأسفانه این تصمیم پر از اشتباه بود اما تجربه خوبی برایم شد.
شرکتی که می خواستند شراکتی با هم کار کنیم، ماهانه ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان حقوق پرداخت می کرد که آن هم در تهران بزرگ، فقط هزینه خورد و خوراک و جایی که می ماندم، می شد!
سال ۱۳۸۸ – علاقمندی محسن به بازی و صنعت گیم
در سال ۱۳۸۸ بود که من به بازی های کامپیوتری علاقمند شدم، می رفتم از کلوب بازی می خریدم و در کامپیوترم نصب می کردم و حتی بعضی از بازی ها را در گوگل سرچ می کردم و اطلاعاتش را می خواندم و در تمامی همایش های گیمینگ (Gaming) که برگزار می شد، شرکت می کردم. این فعالیت ها موجب شد که من وبسایت مودینگ وی را رسماً در اواسط فروردین ماه ۱۳۹۶ تأسیس کنم.
سال ۱۳۹۰ – از وبلاگ نویسی تا راه اندازی سایت مودینگ وی
من در سال ۱۳۹۰ یک وبلاگ در میهن بلاگ زدم که بازی هایی که انجام می دادم را نقد و تحلیل می کردم و به عنوان یک سرگرمی باحال، در وبلاگ می نوشتم. در آن برهه زمانی به خاطر اینکه اینترنت پرسرعت نداشتم، این کار را با دایل آپ انجام می دادم و هر از گاهی هم به کافی نت می رفتم.
سال ۱۳۹۱ بود که با یک سایت بازی در زمینه PES آشنا شدم به دلیل اینکه کاربر فعال بودم، از من درخواست نوشتن مطلب در این سایت کردند. بنابراین به دلیل علاقمندی به این کار، بدون اینکه پولی بگیرم، شروع به فعالیت در سایت پی اس تولز نمودم؛ با اینکه سایت Pestools منحل شده اما با این حال هنوز مطالبم در گوگل وجود دارد.
بعد از اینکه تجربه کافی از فعالیت چندین ساله خود به عنوان نویسنده در سایت های معروف و مطرح آن زمان کسب کرده بودم، فروشگاه اینترنتی خود را در سال ۱۳۹۶ به نام مودینگ وی راه اندازی نمودم. برای شروع یک محصولی آماه کرده بودم (پک تکمیل کننده بازی Pes) که در سایت به فروش می رساندم و این کار با هماهنگی مدیر سایت اتفاق می افتاد.
فروش فوق العاده ای داشتیم و همین فروش بالا استارت شروع حرفه ای من در سایت بود که توانستم به صورت تجربی چیزهایی درباره سئو نیز یاد بگیرم.
داستان تولد سایت برتر آموز توسط محسن حبیبی راد
من محسن حبیبی در ۱۰ سال اخیر با کلی چالش روبرو شدم و سختی های زیادی کشیدم! از صفر شروع کردم و آموزش دیدم و در نتیجه تجربه کسب نمودم، زدم خراب کردم، کلی سوخت دادم اما یاد گرفتم و توانستم سایت خودم را راه اندازی کنم، پیج اینستاگرام زدم و گفتم که باید خودم چیزی بسازم و کسی مثل خودم وقتی روزی خواست شروع کند، این همه چالش نداشته باشد و بتوانم آن چیزی که یاد می گیرم را با مخاطبان به اشتراک بگذارم.
اینجا بود که پرقدرت و سرسختانه روی کارم قفلی زدم؛ دیگر شوخی بردار نبود و بایستی هر چیزی که یاد گرفته بودم را بروز می دادم، تا اینکه فک و فامیل، دوست و آشنا نگویند این همه کار اینترنتی پس چی شد! یعنی الکی این همه مدت وقت خود را هدر داده بودی! این حرف ها برایم سخت بود و انگیزه ای عجیب به این که بیشتر کار کنم، داشتم.
تصمیم گرفتم سایت برتر آموز را بسازم و به جایگاهی برسانم که مد نظرم بود. ایده های خودم را روی آن پیاده کردم و در نهایت آن چیزی را ساختم که بعداً اثری از خود بر جای بگذارم که واقعاً عجیب به نظر بیاید و ماندگار باشد.
روی سایتم قفلی شدم و به خود گفتم که اگر از پس این کار بر نیایی و نتوانی این سایت را بالا بیاوری، یعنی هیچی به هیچی! واقعیت این است که من هیچ شکی به دانش و تجربه خودم نداشتم، طبق برنامه پیش رفتم و دقیق روی آن کار کردم. دوران سخت اما پر از تجربه بود و در نهایت صفر تا صد آن را ابتدا خدا و بعد سئو برایم ساخت.
خدا را شکر سایت برتر آموز طی یک سال اول خود به آن جایگاهی که مد نظرم بود، رسید و روزانه به طور میانگین به ۴ هزار بازدیدکننده دست یافت. اما باید بدانید که تازه ۲۰ درصد از آن ۱۰۰ درصدی که مدنظرم بود طی شده است. ایده های زیادی دارم که هنوز آنها را اجرایی نکرده ام. اولین کار بزرگی که برای سایت برترآموز کردم، تعویض قالب و طراحی قالب اختصاصی برای آن بود که در اسفند ۱۴۰۰ رونمایی شد.
کلی حرف، انتقاد و ذهنیت اشتباه پشت سر سایت برتر آموز وجود دارد که این مسئله طبیعی است! چون کاربر آن چیزی را می بیند که من مشخص کردم، نه چیزی که در فکرم است و این ذهنیت منفی در مورد سایت برترآموز اصلاً برایم مهم نیست چون می دانم که قرر است به چیزی تبدیل شود. من فقط لبخند می زنم و به خود می گویم چه چیز خوبی می سازی که مورد توجه قرار گرفته است، این یعنی مسیرم دقیقاً درست بوده و بدون شک پر قدرت تر از قبل ادامه می دهم و می سازمش…
اگر الان خوشحالی یک نفر را می بینید، بدانید که ممکن است گذشته سختی داشته و برای رسیدن به آن کلی تلاش و سختی کشیده تا بتواند چیزی که می خواهد را بسازد. رفتن به بهترین و گرانترین هتل ها و سفرها، کمترین پاداشی هست که می توانم به خود بدهم و تازه اول مسیرم است و همچنان سرسختانه برای هدف بزرگ و عجیبی که در ذهن دارم تلاش می کنم.
سرفصل های دوره تخصصی آموزش سئو محسن حبیبی برتر آموز
- درک کامل سئو
- آشنایی با ساختار سایت
- بررسی UI و UX سایت و رابطه آن با سئو
- روش های بازاریابی محتوا و سئو سایت با محتوا
- تکنیکال سئو و بررسی همه موارد آن
- تحلیل و بررسی و آموزش سئو فنی
- آموزش سئو داخلی و لینک سازی داخلی
- آموزش سئو خارجی و لینک سازی خارجی
- استراتژی های ناب رپورتاژنویسی
- انتخاب درست کلمه کلیدی و بفروش
- بررسی کامل ابزارهای تحلیل و بررسی سایت
- راهکارها و شگردهای کاهش رتبه الکسا
- افزایش ورودی سایت طی مدت زمان کم
- آموزش لینک سازی به روش pbn
- شناخت تمامی الگوریتم های گوگل
- افزایش دامین آتوریتی سایت
- آموزش کامل سرچ کنسول + شگردهای آن
- وتمامی شگردها و راهکارهای سئوکاران موفق
- گفتن روش های ناب سئو خودم
- ترفندهای مخفی سئوسایت طی مدت کم
- مسیر سئو سایت برترآموز تا به امروز
- نقشه راه رسیدن سایت به صفحه اول گوگل
- و کلی مباحث منحصر به فرد دیگر
راه های ارتباطی و شماره تلفن محسن حبیبی راد بلاگر سئو
پیج های اینستاگرام: mohsenhabibi_seo – moddingway.ir – mohsenhabibi_life
سایت مودینگ وی: tirangame.ir – moddingway.ir
سایت برترآموز: bartaramouz.ir
تویتر: mohsenhabibirad
تلگرام: moddingway_ir
ایمیل ها: nfo@bartaramouz.ir – moddingway.ir@gmail.com
شماره تماس ها: ۰۲۱۲۸۴۲۶۵۲۳ – ۰۹۱۳۷۳۸۹۶۵۵
شماره موبایل محسن حبیبی: ۰۹۳۵۲۷۱۹۹۹۰
چه سایت عالی دارین خیلی اتفاقی اومدم دیدم . مقالات و بیوگرافی کارآفرینان واقعا حرف ندارن