آموزش ۰ تا ۱۰۰ تولید محتوای الکترونیکی + معرفی نرم افزارها

تولید محتوای الکترونیکی

آیا شما ساعت ها به دنبال منبع الهام برای تولید محتوا هستید؟ یا به دنبال سرنخی برای شروع تولید محتوای الکترونیکی می گردید؟ در این ادعا هیچ شکی وجود ندارد که اینستاگرام در حال حاضر یکی از بزرگترین نقش آفرینان تبلیغات دیجیتال در ایران محسوب می شود.  این بدان معناست که تبلیغات شما در شبکه های اجتماعی یکی از مولفه های اصلی برندسازی می باشد.

بر اساس آمار تبلیغات شبکه های اجتماعی، مشخص است که رقبای شما در پلتفرم های مختلف سرمایه گذاری می کنند. بیش از ۹۵ درصد از مدیران رسانه های اجتماعی در ایران می گویند که اینستاگرام بهترین بازده را ارائه می دهد و پس از آن تلگرام و یوتیوب در رتبه های بعدی قرار دارند.

دانستن اینکه چه چیزی را چه زمانی و کجا باید منتشر کنید، می تواند میزان بازدید از محتوای شما را بسیار افزایش دهد و ما می خواهیم به شما کمک کنیم تا به آن مرحله برسید. تا انتها با ما همراه باشید.

تولید محتوا چیست؟

محتوا دقیقا چیزی است که هر روز با آن سر و کار داریم. تولید محتوا در رسانه های اجتماعی هنر ایجاد محتوا برای کاربران آنها است. این محتوا می تواند شامل تصویر، فیلم، صوت، متن، گرافیکی و موارد دیگر باشد.

موفقیت در تولید محتوای الکترونیکی به استراتژی کلی شما همانند زمان مناسب ارسال پست، انتخاب رسانه اجتماعی محبوب و… بستگی دارد. می توانید روند تولید محتوای شبکه های اجتماعی را با استفاده از اطلاعاتی که در زیر ارائه می دهیم ساده کنید.

تولید محتوای الکترونیکی
محتوا پادشاه است

۳ تکنیک عجیب برای ایده پردازی جهت خلق محتوا

۱- الهام بگیرید (Find inspiration)

روش مورد علاقه ما برای الهام گرفتن، جستجو در گوگل و یا بررسی چندین شبکه اجتماعی است.
شما می توانید صفحات فعال و مرتبط به حوزه کاری خودتان را بررسی کنید. به شما پیشهاد میدهیم صفحات غیر مرتبط با حوزه کاری تان را نیز بررسی کنید زیرا همیشه تناقض الهام بخش تر است. باید بگوییم این کار اسمش کپی کردن نیست، بلکه بازآفرینی اطلاعات نام دارد.
شما باید از رقابت و روندهای فعلی خود آگاه باشید و کسب و کارتان را توسعه دهید. باید بدانید الهام گرفتن از دیگران، خود یک هنر است و می تواند باعث ایجاد چیز عالی تر شود.

۲- تمرکز کنید (Focus)

این تاکتیک ایده پردازی هنگام ازدیاد لیستی از کارهای ناتمام و استرس زیاد معجزه می کند. ذهن خود را متمرکز کنید تا بتوانید ایده ها را سازماندهی کنید. ایده های خود را از ذهنتان خارج و روی کاغذ بیاورید و سپس به راه خود ادامه دهید. نگذارید اطلاعات از حافظه شما پاک شده و یا در آن تلمبار شوند، آنها را روی کاغذ بیاورید.
موبایل یک دوست و همدم همیشگی است زیرا هر ایده و کاری که به ذهنتان می آید را می توانید سریعا در آن یادداشت کنید. شما باید دیوانه وار ترین و حتی کم اهمیت ترین ایده ای که به نظر می رسد را نیز از قلم نیندازید.

۳- دیدگاه تان را تغییر دهید (Changing Perspective)

باید بدانید تاکتیک دیگر ارائه ایده است، سپس در مورد راه های دیگر استفاده از آن فکر کنید. این همه در مورد تغییر دیدگاه شما است. چگونه می توان یک ایده را به بسیاری از ایده های منحصر به فرد تقسیم کرد.

ایده ذاتا ارزش ندارد، جامع عمل پوشاندن به ایده است که آن را اعتبار و ارزشمند می بخشد.

ایده ام را می دزدند!

پاسخ دندان شکن ما برای کسانی که می خواهند ایده های خود را پنهان کنند تا کس دیگری آن را ندزدد این است که اگر واقعا جرئت اجرایی کردن ایده تان را داشتید آن را از دیگران پنهان نمی کردید، بگذارید کسان دیگری به نحو احسن از آن استفاده کنند. اگر دیدید که ایده ای را بیش از یک ماه در ذهن خود دارید و هنوز اقدامی را در جهت آن انجام نداده اید، پس آن ایده فاسد است. آن چیز فاسد از ذهن تان بیرون بیاندازید تا نگندد.

منابع مرجع جهت تولید محتوای الکترونیکی

۱- keywordtool.io و jetseo.ir

برای یافتن کلمات کلیدی مرتبط حوزه کاری تان می توانید از این سایت ها استفاده کنید. این کار به شما کمک می کند تا با عبارات یا کلمات بیشتری از کلید واژه انتخابی تان آشنا شوید.  باید اضافه کنیم که Google Trends نیز می تواند ارزش و میزان جستجوی هر کلمه کلیدی را در مقایسه با دیگری مشخص کند. افزودنی است که سایت jetseo یک سایت ایرانی می باشد.

۲- grammarly.com و virastyar.ir

این دو منابعی برای بررسی دستور زبان های انگلیسی (grammarly.com) و فارسی (virastyar.ir) می باشند تا مطمئن شوید هرچیزی که می نویسید بدون اشتباه املایی و نگارشی است. ویراستیار برنامه ای است که می توانید بر روی word نصب کنید و به راحتی استفاده نمایید.

۳- Feedly و اپلیکیشن های مشابه ایرانی 

فیدلی به عنوان یک خبرخوان موبایلی می تواند ابزاری عالی برای یافتن و مدیریت محتوا باشد. تمام اطلاعاتی که می یابید را می توانید به راحتی تنظیم و سازماندهی کنید و با مخاطبان خودتان به اشتراک بگذارید. برنامه فیدلی در ایران محبوبیت زیادی ندارد اما اپلیکشن های مشابه ایرانی وجود دارند که از جمله آنها می توان به آخرین خبر، خبر فوری، دکه و… اشاره کرد.

۴- hubspot.com/blog-topic-generator

بعضی اوقات که در هنگام نوشتن یک بلاگ دچار کمبود ایده می شوید، این سایت به کارتان می آید. سایت Hubspot دارای یک ابزار رایگان ایجادکننده ایده های وبلاگ است تا مطمئن شود ایده های وبلاگ شما هرگز تمام نمی شود. این ابزار رایگان در عرض چند ثانیه به شما به اندازه یک سال ایده می دهد. تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که ۳ کلمه کلیدی وارد کنید تا موضوعات مرتبط با آن موضوع به شما ارائه شود.

۵- Unsplash.com ،Pexels.com و pixabay.com

این سایت ها منابعی برای دانلود عکس ها و فیلم های رایگان با کیفیت بالا می باشند که محتوای آنها توسط هنرمندان آپلود می شود. شما می توانید آنها را دانلود کنید و در محتوای رسانه های اجتماعی خود استفاده نمایید. لازم به ذکر است شما می توانید علاوه بر استفاده رایگان از محتوای به اشتراک گذاشته شده، تصاویر و فیلم های خود را برای استفاده دیگران آپلود نمایید.

  • این سایت برای دانلود عکس، وکتور، آیکون و فایل psd است: freepik.com
  • این سایت برای دانلود آیکون می باشد: flaticon.com
  • این سایت برای دانلود قالب های آماده پاورپوینت می باشد: slidesgo.com

۶- quora.com و javabyab.com

سایت کوآرا به عنوان یک سایت خارجی و سایت جواب یاب نمونه داخلی از سایت های پرسش و پاسخ می باشند که می توان از آنها برای یافتن جواب سوالات و همچنین پاسخ به سوالات دیگران استفاده کرد. شما می توانید سوالات خودتان را در زمینه های مختلف بپرسید تا توسط سایر کاربران آشنا به آن حوزه ها پاسخ داده شوند. این دو سایت برای شناخت سوالات متداول مردم و بهره گیری از آنها برای تولید محتوای الکترونیکی کاربرد دارد.

۸- answerthepublic.com

سایتی برای یافتن سوالات و عبارات مرتبط و پرتکرار حول یک کلمه کلیدی خاص است. شما می توانید با استفاده از این سایت کلمه لاتین مورد نظر خود را جستجو کنید و آنچه مردم درباره آن می پرسند را کشف کنید. باید بدانید که هر روز ۳ میلیارد جستجو در Google انجام می شود و ۲۰ درصد از آنها قبلاً هرگز دیده نشده است. با استفاده از این ابزار می توانید بینش جستجوی فوری و خام را مستقیماً از ذهن مشتریان خود دریافت کنید.

۱۵ مورد از بهترین ابزارها برای تولید محتوا

ابزارهایی برای تولید محتوا
ابزار تولید محتوای الکترونیکی

۱- Canva

کانوا یکی از بهترین سایت ها برای تولید محتوای گرافیکی، طراحی پرزنتیشن و موارد دیگر با هزاران طرح زیبا است. در ساده ترین حالت شما می توانید عکس های خود را با استفاده از فیلترهای از پیش تعیین شده ویرایش کنید. با کانوا می توانید دعوت نامه، سر صفحه ایمیل، یک بنر برای وبلاگ یا وبسایت خود و… طراحی کنید. کافیست برنامه کانوا را نصب کنید تا بهتر با قابلیت های آن آشنا شوید.

۲- Adobe Suite

Creative Cloud  کل مجموعه برنامه های دیسک تاپAdobe  و اپلیکیشن های موبایلی را از موارد ضروری مانند فتوشاپ گرفته تا ابزارهای نوآورانه جدید مانند Adobe XD (Beta) به شما ارائه می دهد. شما همچنین می توانید قالب های آماده را برای شروع سریع طرح های خود و آموزش های گام به گام دانلود نمایید تا مهارت های خودتان را تقویت کرده و به سرعت بالا بیایید. این کل دنیای خلاقیت شماست که در یک جا جمع شده است.

۴- Plotagraph

این برنامه جدید و ابتکاری ابزاری را در اختیار شما قرار می دهد تا در عرض چند دقیقه به راحتی هر تصویری را متحرک کنید. Plotagraph یکی از اپلیکیشن های متحرک سازی است که عکس ها را زنده می کند و جان می بخشد. شما می توانید با این ابزار بی نظیر داستان خود را به روشی سرگرم کننده و منحصر به فرد به تصویر بکشید و در شبکه های اجتماعی به عنوان یک ویدیو یا گیف متحرک به اشتراک بگذارید.

۵- picsArt

یکی از محبوب ترین و قدرتمندترین اپلیکیشن های موجود در دنیا است که برای مبتدیان تولید محتوای الکترونیکی، کاربردی همچون آچارفرانسه دارد. با استفاده از مجموعه ی متنوعی از فیلترها و ابزارهای ویرایشی، امکان ویرایش حرفه ای تصاویر و عکس ها را در اختیار کاربران خود قرار می دهد.

۶- Boomerang

با بومرنگ می توانید عکس ها را بهم بچسبانید و به یک فیلم کوچک با کیفیت بالا تبدیل کنید. استفاده از این برنامه، اینستاگرام شما را سرگرم کننده و غیرمنتظره می سازد و جلوه زیبا می بخشد.

۷-  Giphy

گیفی منبعی جامع برای دستیابی به بهترین و جدیدترین GIF ها است. علاوه بر این، شما با اضافه کردن چند تصویر می توانید یک گیف بسازید و حتی به آن متن یا استیکر اضافه کنید.

۹- Piktochart

پیکتوچارت یک نرم افزار اینفوگرافیک تحت وب است که به کاربر اجازه می‌دهد به راحتی اینفوگرافیک‌هایی حرفه‌ای بسازد. این نرم افزار ویرایشگر بسیار خوبی دارد که دارای ابزارهای فراوانی از جمله امکان اضافه کردن تصویر زمینه، متن، افکت های رنگی، گرافیک (اشکال، آیکون‌ها، تصاویر، خطوط، قاب تصویر) و… برای شما فراهم می سازد. علاوه بر نمودار و نقشه می توانید ویدئو هم در پیکتوچارت اضافه کنید.

۱۰- Prezi

Prezi یکی دیگر از ابزارهای تولید محتوای الکترونیکی و نسخه پیشرفته پاور پوینت است. این برنامه بسیار کاربری این امکان را به شما می دهد که ارائه ها و پرزنتیشن های خود را پویاتر و جذاب تر سازید. با استفاده از حرکت، بزرگنمایی و روابط فضایی ایده های خود را زنده کنید و یک ارائه دهنده عالی شوید!

۱۱- VSCO

وسکو که در گذشته با نام VSCO Cam شناخته می شد، یک اپلیکیشن موبایلی عکاسی برای دستگاه های iOS و Android است. این برنامه با استفاده از فیلترهای از پیش تعیین شده و ابزار ویرایش، به کاربران امکان می دهد عکس ها را در برنامه ذخیره کرده و آنها را ویرایش کنند. کاربران می توانند عکس های خود را از طریق فیلترهای مختلف از پیش تعیین شده یا از طریق جعبه ابزار موجود ویرایش کنند. حتی امکان تنظیمات دقیق تری برای محو شدن، شفافیت، تغییر رنگ، وضوح، کنتراست و سایر خصوصیات در این اپلیکیشن وجود دارد. کاربران این امکان را دارند که عکس های خود را به پروفایل خود در شبکه های اجتماعی ارسال کنند.

۱۲- Over

با Over نیز همانند وسکو می توانید میلیون ها تصویر، گرافیک و فونت را برای همپوشانی، افزودن و ویرایش متن و طراحی عکس ها استفاده نمایید و در پروفایل رسانه های اجتماعی خود به اشتراک بگذارید.

۱۳- Snapseed

اسنپ سید یک ویرایشگر کامل و حرفه ای عکس است که کاربران را قادر می سازد، عکس ها را بهبود بخشند و فیلترهای مختلفی را اعمال کنند. این ابزار که توسط نرم افزار نیک ایجاد شده و اکنون متعلق به گوگل است؛ دارای ۲۹ ابزار مختلف برای ادیت می باشد.

۱۴- Repost

Repost ابزاری بسیار کارآمد است که این امکان را در اینستاگرام به ما می دهد که محتوای دیگران را باز ارسال کنیم.

۳ راه برای بایگانی و ذخیره کردن محتوای الکترونیکی

ذخیره سازی محتوا می تواند برای افرادی که در کار تولید محتوای الکترونیکی هستند، چالش بزرگی باشد اما خوشبختانه به کمک فناوری، ذخیره سازی و بایگانی اطلاعات راحت تر از همیشه شده است. شرکت هایی مانند Google با اختصاص فضای چند ده گیگی به کاربران، ذخیره سازی و دسترسی به محتوا را آسان تر کرده اند.

۱- Google Drive

گوگل درایو ابزاری عالی برای ذخیره سازی فایل های مختلف است. فایل هایی مثل فایل های adobe (فایل هایی با پسوند psd. و id. و…) جزو اسنادی هستند که در آنجا می توان آپلود کرد. همچنین google docs نیز ابزاری عالی برای جمع آوری اسناد نوع word است.

۲- Google Photos

Google Photos ابزاری عالی برای ذخیره عکس برای کاربران معمولی و از همه مهمتر برای عکاسان و طراحان است. شما با این ابزار دردسر ذخیره سازی عکس های خام و ویرایش شده را کمتر می سازید. این فرآیند باعث در جریان افتادن عکسبرداری در هر حالتی می شود و غم نحوه ذخیره سازی عکس ها با حجم بالا را از بین می برد.

۳- Dropbox

ابزار دیگری بنام Dropbox وجود دارد که همانند Google Drive و Photos فضایی برای ذخیره سازی در اختیارتان می گذارد.

محتوای ارگانیک یا گردآوری شده؟

محتوایی که توسط خودتان تولید یا تنظیم شده را محتوای ارگانیک (اورجینال) می نامند. محتوای ارگانیک می تواند عکسی باشد که شما گرفته اید، گرافیکی که ایجاد کرده اید، یا وبلاگی که درباره یک موضوع نوشته اید.

محتوایی که پیرامون یک فکر یا موضوع خاص، جمع آوری شده باشد را محتوای گردآوری شده می نامند. به عنوان مثال پیج هایی در اینستاگرام وجود دارند که بر روی یک موضوع خاص تمرکز کرده اند و برخی از محتواهای مربوطه را از پیج های دیگران جمع آوری می کنند و آنها را بازارسال کرده و به نمایش می گذارند. متصدیان ممکن است نتوانند محتواهایی را که جمع آوری کرده اند تولید کنند اما با کاری که گفتیم می توانند به عنوان مرجع مطرح شوند.

چند نوع محتوا می توان در رسانه های اجتماعی آپلود کرد؟

انواع محتوا
انواع محتوای الکترونیکی

۱- گرافیک (Graphic)

گرافیک یکی از زیر شاخه های طراحی، نقاشی و تلفیقی از چند هنر مختلف می باشد. در این نوع تولید محتوای الکترونیکی با یک تصویر می توانید منظور خودتان را به مخاطب برسانید. اگر در طرح گرافیکی خود از تصاویر، افکت های جذاب و رنگ های متنوع استفاده کنید، می توانید تاثیر آن را چندین برابر کنید. محتوای گرافیکی بهترین محتوا برای رساندن پیام در کمترین زمان به مخاطب بوده و با استفاده از این نوع محتوا می توانید در حافظه بلند مدت کاربر ماندگار شوید. حتی اگر تعداد مخاطبان بیشتری داشته باشید، به راحتی قادر به بهبود رتبه خود در موتورهای جستجو خواهید بود. عکس نوشته ها، موشن گرافیک ها، اینفوگرافیک ها، اسلایدها و… نمونه هایی از محتوای گرافیکی می باشند.

هر کس که فتوشاپ بلد است صرفا گرافیست نیست!

۲-  عکس (Photography)

محتوای عکس محبوب ترین نوع محتوا برای پلتفرم هایی مثل اینستاگرام، تلگرام و فیس بوک است. عکاسی همیشه نباید حرفه ای باشد، عکس های سلفی و به قول خیلی ها یهویی… نیز موثر هستند. اگر می خواهید احتمال خوانده شدن محتوا را افزایش دهید، توصیه می کنیم حتما داخل آن از عکس های گوناگون استفاده کنید چراکه استفاده از تصاویر باعث می‌شود بازدید از محتوای شما حدودا ۹۴ درصد افزایش پیدا کند. جالب است بدانید در رسانه های اجتماعی همچون فیسبوک و اینستاگرام، پست‌های دارای تصویر در مقایسه با پست‌های متنی حدود ۴۰ درصد بیشتر بازدید می شوند. توصیه می کنیم از تصاویر خلاقانه با کیفیت عالی استفاده کنید تا تاثیر بیشتری روی مخاطب خودتان داشته باشید و بتوانید اعتماد آنها را جلب کنید.

۳- گیف (Gif)

در تولید محتوای الکترونیکی ساخت گیف را به هیچ وجه نمی توان نادیده گرفت. آنها هم اکنون به عنوان یک محتوای روز به روز محبوب شناخته می شوند، بیش از هر زمان دیگری مورد توجه کاربران قرار گرفته اند و در حال حاضر به عنوان شکلی از برقراری ارتباطات کاربرد دارند. با اینکه مدت زمان آنها معمولاً  تنها چند ثانیه می باشد ولی هنوز هم استفاده از یک گیف کوتاه و جذاب بهترین استراتژی است. اضافه کردن یک گیف جذاب به  محتوای الکترونیکی باعث جلب توجه مخاطب می شود. همچنین آنها را می توان در شبکه های اجنماعی مثل فیسبوک، توئیتر، اینستاگرام و تلگرام به اشتراک گذاشت و با این کار به مخاطبان بیشتری دسترسی پیدا کرد.

۴- ویدئو (Video)

دنیا دنیای ویدئو است و استفاده از محتوای ویدئویی یک مسئله حیاتی است. ویدئوها بهترین، موثرترین و قدرتمندترین نوع محتوا محسوب می شوند و جلب توجه می کنند زیرا پیام از طریق آنها به نحو احسن ارائه می شود. ویوئو مارکتینگ یا همان تولید محتوای ویدئویی یکی از جدیدترین رویکردهای دیجیتال مارکتینگ بوده و در چند سال گذشته بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. مخاطبین علاوه بر اینکه از طریق محتوای ویدیویی می توانند سریع تر به خواسته خود برسند، مدت زمان بیشتری را هم در صفحات سایت شما سپری خواهند کرد و این امر نشان می دهد که محتوای شما برای مخاطب جذاب است.

گزینه های زیادی برای تولید محتوای ویدئو وجود دارد: ویدئوهای آموزشی، ویدئوهای تبلیغاتی، ویدئوهای علمی، ویدئوهای سخنرانی و…
باید بدانید همه ویدیوها به یک دوربین یا کارگردان حرفه ای احتیاج ندارند بلکه با یک گوشی میان رده می توان هر کاری کرد. همچنین ابزاری هایی وجود دارند که به شما این امکان را می دهند تا خودتان مدیر، تدوینگر و تهیه کننده باشید.

۵- وبلاگ (Blog)

محتوای متنی وبسایت، بهترین نوع محتوا نویسی جهت دیده ­شدن و بازاریابی می باشد. این نوع محتواها به بهینه ­سازی موتور جستجو و سئو نیز تاثیر می گذارند. وبلاگ ها برای افرادی که می خواهند از طریق بک لینک و ارجاع مستقیم به سایت خود ترافیک بخرند بسیار حیاتی است. بهتر است بدانید که برای اینکه کاربران به شما اعتماد کنند باید با آنها رابطه برقرار کنید و تولید محتوای وبلاگ یک روش ایده آل برای ایجاد این ارتباط می باشد. از دیگر مزایای این نوع تولید محتوای الکترونیکی می توان به دسترسی به مخاطبان هدف با قرارگرفتن در تنایج موتورهای جستجو، ایجاد اقتدار از لحاظ تخصص، افزایش تعاملات، افزایش آگاهی مخاطبان در مورد برند شما و هویت بخشی برتر و قدرتمند به کسب و کارتان اشاره کرد.

بسترهای معروف برای به اشتراک گذاری محتوای الکترونیکی

تولید محتوا در شبکه های اجتماعی
انتشار و به اشتراک گذاری محتوا

۱- تلگرام (Telegram)

هر چقدر هم که بخواهید استفاده از تلگرام را متوقف کنید، همیشه یکی از برنامه های پرکاربرد در تلفن شما است. برای کاربران که تازه کار کوچک خود را در دنیای اینترنت آغاز می کنند، استفاده از آن آسان است. با وجود محدودیت های مخرب علیه تلگرام در نقاط مختلف جهان توسط دولت ها و غول های فناوری… به قطعیت می توان گفت این پیام رسان با سیستمی که ساخته و در حال توسعه دادن است، در آینده نزدیک در دنیای اینترنت پادشاهی خواهد کرد، البته اگر بگذارند.
با اینکه هر امکانات مفیدی در ایران فیلتر است ولی سرمایه گذاری بر روی تلگرام گزینه خوبی است زیرا بازدهی بی نظیری دارد، نهایت استفاده از آن را باید بکنید.

۲- اینستاگرام (Instagram)

زمانی مادر شما جرات نمی کرد آن را لمس کند، اما اکنون به بزرگترین پلتفرم تاثیرگذار جهان تبدیل شده است. اینستاگرام هم اکنون بستری مناسب برای پدربزرگ و مادربزرگ، بچه های کوچک، نوجوانان، بزرگسالان و… تبدیل شده است و افراد با هر دین، جنسیت، نژاد با نگرش های متفاوتی در آن عضو می باشند.
تقریباً هر چند وقت یکبار اینستاگرام اصلاحات و امکانات جزئی و عمده ای ایجاد می کند تا تجربه را برای کاربرانش بهتر سازد. اینستاگرام که متعلق به فیس بوک است در مقایسه با کانال های دیگر مزایا و امکانات زیادی دارد، البته که در ایران به بسیاری از این امکانات به خاطر تحریم ها دسترسی نداریم ولی این شبکه اجتماعی محبوب ترین و پول سازترین رسانه برای هر ایرانی می باشد.

۳- لینکدین (Linkedin)

آیا می خواهید شبکه ارتباطات حرفه ای خود را گسترش دهید؟ آیا میخواهید نیروی کار کاربلد برای مصاحبه جذب کنید؟ یا تنها قصد دارید خود را به عنوان یک رهبر در صنعت خود معرفی کنید؟ لینکدین بازار هدف خاص خود را دارد که آن را از سایر پلتفرم ها متمایز می کند.
برخی آن را نسخه تجاری فیس بوک می نامند و ما استفاده و بهره گیری از آن را برای شما اجباری می دانیم.

۴- توییتر (Twitter)

توییتر با دنیای سیاست گره خورده است و تولید محتوای الکترونیکی و اشتراک گذاری در آن شبیه به هیچ یک از رسانه های اجتماعی دیگر نیست. با توییتر می توان یک موج راه انداخت، روی مسائل روز موج سواری کرد و حتی با یک توییت، یک شخص یا برند را از فرش به عرش یا از عرش به فرش کشید. شما می توانید در توییتر جاسوسی رقبای خود را بکنید. به طور جدی می توانید تبلیغاتی را برای افرادی اجرا کنید که رقبای شما را فالوو می کنند یا برندهایی که احساس می کنید نوع مشابه مخاطب مورد نظر شما را دارند.
وقتی کسی نام تولید محتوا در توییتر را به زبان می آورد، اولین و آخرین اصل هشتگ گذاری درست است. برای رشد در این پلتفرم بایستی متناقض باشید و جور دیگری رفتار کنید. یعنی اگر در مورد انگیزش صحبت می کنید باید از هشتگ های مربوط به خواب آلودگی و خستگی استفاده کنید تا بتوانید مخاطبان هدف خود را به وب سایت انگیزشی تان سوق دهید. در توییت های ایرانی دو قشر داریم:

  •  آنهایی که پیام های سنگین و حساب شده ای می گذارند.
  •  آنهایی که زائد، حشو و اضافه گویی می کنند.

شما باید یکی از این دو گروه را انتخاب کنید. همیشه در هر کاری که انجام می دهید، ذهنیت بیزینسی داشته باشید و دلایلی را برای مشتریان یا طرفداران بالقوه خود بیاورید که به شما اعتماد بیشتری کنند.

۵- اسنپچت (Snapchat)

اسنپچت یک اپلیکیشنی موبایلی ارسال و دریافت تصاویر مخصوص تلفن می باشد که با استفاده از آن، کاربران می‌توانند عکس گرفته یا ویدئو ضبط کنند و سپس به آنها متن یا افکت های گرافیکی اضافه کرده و به لیستی از دریافت کنندگان مشخص شده ارسال نمایند. این تصاویر و ویدئوها اصطلاحاً اسنپ نامیده می‌شوند. کاربران می‌توانند یک محدوده زمانی را مشخص نمایند که فقط در طی آن، دریافت کنندگان می‌توانند تصاویر را مشاهده کنند. پس از به پایان رسیدن این محدوده زمانی، این تصاویر از دید دریافت کنندگان مخفی شده و از سرورهای اسنپچت نیز حذف می‌شوند. این ویژگی تا حدودی شبیه به استوری اینستاگرام می باشد.

۶- پینترست (Pinterest)

پینترست یک وبسایت برای اشتراک‌گذاری تصاویر بوده و جزو ۱۰۰ سایت پربازدید جهان می باشد. این بستر تولید محتوای الکترونیکی به کاربران این امکان را می دهد تا بر اساس علاقه خود پین کنند و سایر اعضا این تصاویر را لایک زده یا در صورت لزوم ریپین نمایند. اعضا قادر هستند که کل تصاویر پین شده یک نفر را فالوو کنند. کاربران این وب سایت از طریق فیسبوک و توئیتر نیز می‌توانند عکس های خود را به اشتراک بگذارند. این سایت با افزودن دکمه خرید (Buy) در آیفون و iPad، وارد مرحله جدیدی از تجارت الکترونیک شده و به خرده فروشان این امکان را می دهد تا محصولات خود را به صورت پولی ارائه بدهند. کاربران نیز از طریق این دکمه قادر به ثبت سفارش بوده و می توانند مراحل خرید را از طریق ایمیل دنبال کنند. لازم به ذکر است که این شبکه اجتماعی در طول سال های ۱۳۹۱، ۱۳۹۶ و ۱۳۹۸ در ایران فیلتر و پس از مدتی رفع فیلتر شد.

۷- یوتیوب (youtube)

یوتیوب با نمایش تبلیغات در میان ویدئوهای انتشار یافته درآمدزایی می کند. جالب است بدانید هر روز حدود ۵ میلیارد ویدئو در یوتیوب تماشا می شود. طبق آمار هر کاربر حدود ۴۰ دقیقه یا بیشتر در این شبکه اجتماعی حضور دارد. تولید محتوا در یوتیوب هیچ محدودیتی نداشته و اگر به دنبال یک آموزش، فیلم یا موسیقی هستید به راحتی می توانید در یوتیوب به آن ها دسترسی داشته باشید و یا حتی خودتان آپلود کنید.

رای دهید

تیم تولید محتوا

این مطلب توسط تیم تولید محتوای ایران فاندر تهیه شده است. ما در تلاش برای توسعه وب فارسی هستیم تا بهترین مقالات در هر زمینه ای را برای وبسایت ها تهیه کنیم. کیفیت محتوای این صفحه توسط متخصصین و کارشناسان ما بررسی و تایید شده است.

سفارش تولید محتوا
اینستاگرام سایت ایران فاندر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
1
پریسا رحیمی
سلام، چطور می تونم کمکتون کنم؟