۱۶ سایت دانلود عکس های رایگان + آموزش قوانین کپی رایت تصاویر

سایت های دانلود عکس های رایگان

چندی پیش به درخواست شما عزیزان «آموزش ۰ تا ۱۰۰ تولید محتوای الکترونیکی + معرفی نرم افزارها» را به اشتراک گذاشتیم. اما سوال متداول دیگری که اغلب از ما پرسیده می شود این است که بالاخره بهترین سایت ها برای دانلود عکس های رایگان، باکیفیت و بدون کپی رایت و همچنین وکتور و آیکون جذاب کدامند؟

در این مطلب، وبسایت ایران فاندر سعی کرده دو لیست ۱۶ تایی از سایت های میزبانی تصویر را به شما معرفی کند. شما می توانید به راحتی عکس استوک، فوتیج، موزیک، وکتور، آیکون و… را از آنها به رایگان دانلود کنید. پس توصیه می کنیم تا انتهای مطلب با ما همراه باشید زیرا ما خودمان نیز از این وبسایت ها استفاده می کنیم.

به شما اطمینان می دهیم که درباره قوانین مربوط به کپی رایت عکس و همچنین سایت های رایگان دانلود تصاویر، اینچنین محتوای مفید و تأثیرگذاری در سطح وب فارسی وجود ندارد، امیدواریم به کارتان بیاید.

در وهله اول از شما یک سوال می پرسیم: آیا دوست دارید سئو عکس در وردپرس را یاد بگیرید و تصاویر خودتان را برای گوگل بهینه سازید، توصیه می کنیم مقاله سئو عکس ایران فاندر را حتماً مطالعه بفرمایید چون ما در آن ۲۱ استراتژی عملی را توضیح داده ایم تا عکس های سایت شما هم بتوانند در جستجوی تصاویر Google رتبه بگیرند.

قبل از دانلود عکس های رایگان بهتر است با قوانین زیر آشنا شوید:

وقتی درباره سایت های دانلود عکس باکیفیت برای تولید محتوا بحث می کنیم، باید در مورد قوانین استفاده از آنها نیز آگاهی داشته باشیم. شرایط و ضوابط هر سایتی را که امتحان می کنید، مطالعه کنید تا نحوه استفاده درست از محتوای آنها را بدانید. تقریباً هر تصویری که در ۳۰ سال گذشته ایجاد شده است، هنوز حق تکثیر، نشر و الگوبرداری آن توسط قانون کپی رایت محفوظ است.

۱- کپی رایت (Copyright): حق قانونی بر مالکیت معنوی یک اثر

حقوقی که به یک تصویر داده می شود تا در برابر کپی و سوء استفاده از آن محافظت کند. زمانی که یک تصویر ایجاد می شود، تمامی حقوق کپی رایت آن متعلق به خالق آن می شود. قانون کپی رایت زمانی به کار می آید که یک شخص، اثری را ایجاد کرده و آنرا در اختیار عموم قرار می دهد.

۲- لایسنس (License)

در لغت به معنای «پروانه» و در علم کامپیوتر به معنای «مجوز استفاده» است.

برای استفاده از یک عکس حتماً اجازه صاحب آن عکس (لایسنس) نیاز می باشد. لایسنس به معنی این است که مالک تصویر (عکاس، طراح یا گرافیست) می تواند با استفاده از پلتفرم های خاصی، جواز استفاده از اثر خود را با دادن لایسنس (حق استفاده) صادر کند.

۳- مشترکات مبتکرانه (Creative Commons)

این اصطلاح در واقع نام یک سازمان غیرانتفاعی و ناسودبر است. این سازمان غیرانتفاعی چند پروانه حق تکثیر را با عنوان پروانه‌های کرییتیو کامنز منتشر و به صورت آزاد در اختیار عموم مردم قرار می دهد. این پروانه‌ها به خالقان آثار این اجازه را می‌دهد که بگویند چه حقوقی برای خودشان محفوظ و چه حقوقی برای دریافت‌کننده اثر باقی بماند.

به زبان ساده تر Creative Commons یعنی جوازی که سازنده تصویر برای استفاده از آن ایجاد می کند و فرد استفاده کننده باید آن را رعایت کند. به عبارت دیگر نوعی لایسنس است که با استفاده از آن، طراحان یا عکاسان حق استفاده از اثرشان را دارای شرایط و ضوابط خاصی می کنند. شروط استفاده از اثر، از راه های ارتباطی مختلفی همانند رد و بدل کردن ایمیل بین صاحب اثر و خریدار مشخص و تصویب شده و سپس مجوز بهره برداری از آن صادر می شود.

لایسنس های کرییتیو کامنز
پروانه کرییتیو کامنز

انواع مجوز Creative Commons:

  • پروانه CC-zero (نماد: CC۰ یا ۰ یا ¢): چشم پوشی از حقوق اثر
    عموم مردم می توانند آزادانه حتی بدون ذکر نام من، از اثر استفاده کنند.
  • پروانه Attribution (نماد: BY): ذکر نام صاحب اثر
    تا زمانی من را به عنوان صاحب اثر معرفی می‌کنید، هر طور که دلتان می خواهد، از اثرم استفاده کنید. تا وقتی که اعلام می شود این اثر توسط من خلق شده، دیگران می‌توانند از این اثر به هر نحوی استفاده کنند.
  • پروانه Non Derivatives (نماد: ND و =): عدم تغییر در محتوای اثر
    در صورت نشر اثر من، هیچ تغییری نباید در آن صورت بگیرد.
  • پروانه Share Alike (نماد: SA و فلش برگشتی به شکل C برعکس): انتشار با پروانه یکسان
    دیگران در صورت استفاده از اثر من و خلق اثر جدید، باید اثر جدید تولید شده را با همین پروانه منتشر کنند.
  • پروانه Non-Commercial (نماد: NC و $ یا € یا ¥ که رویشان خط کشیده شده): فقط جهت استفاده غیرتجاری
    دیگران حق استفاده از اثر من را در آثار تجاری ندارند. به عبارت دیگر دیگران امکان کپی، نشر، نمایش و تغییر اثر من را دارند، اگر هدفشان مقاصد غیر تجاری باشد.

نکته مهم: صاحب اثر می تواند برای ایجاد لایسنس اختصاصی خود، از ترکیب لایسنس های بالا استفاده کند.

اگر تصویری لایسنس مشخصی نداشته باشد، چه کاری باید انجام دهیم؟ اگر به فرد صاحب اثر دسترسی داریم، باید شرایط و ضوابط استفاده از تصویر را از او جویا شویم، اگر به مالک اثر دسترسی نداریم، قانون استفاده منصفانه (Fair Use) در استفاده از تصویر مورد نظر صادق خواهد بود.

۴- استفاده منصفانه (Fair use)

این اصلاح می گوید که شما اجازه دارید که تصاویر کپی رایت دار را در اهداف آموزشی، تحقیقی، شخصی و یا موضوعی که نفع عمومی داشته باشد، استفاده کنید. همچنین شما می توانید عکس هایی که از این قانون پیروی می کنند را به حد کافی ویرایش یا تغییر داده (به گونه ای که دیگر معنی و مفهوم اولیه خود را از دست بدهد) و با خیال آسوده استفاده نمایید.

۵- مالکیت عمومی (Public domain)

به کاری که صاحب آن شخصاً آن را رها کرده باشد یا دیگر در قید حیات نباشد. در این حال می توان از آن تصویر به راحتی استفاده کرد.

عموم مردم می توانند از ایده ها، اطلاعات و آثاری که تحت پوشش جواز مالکیت عمومی قرار می‌گیرند، استفاده کنند ولی قادر به استفاده از مطالب دارای حق نشر یا مطالبی که تحت پوشش قوانین مالکیت فکری قرار می گیرند، نیستند. آثار موجود در دامین عمومی آثاری هستند که قبل از وضعِ قوانین کپی رایت ایجاد شده اند، حق چاپ و تکثیر آنها منقضی شده (قرارداد منقضی شده) و یا خود مالک آنها را در زمره مالکیت عمومی قرار داده است.

در مورد دانلود عکس های رایگان از گوگل: این هشدار را به شما می دهیم که یافتن چیزی در اینترنت به معنای قرار گرفتن آن در دامین عمومی نیست!

۶- حق امتیاز رایگان (Royalty free)

به حق استفاده از عکس با رعایت حقوق کپی رایت، RF گفته می شود که در صنعت عکاسی به آن دسته از مجوزهای حق تکثیر گفته می شود که استفاده ‌کننده از آنها می تواند بدون وجود محدودیت‌ های زیاد و تنها با یکبار پرداخت، از عکس بارها استفاده کند. البته باید بدانید که حق ایجاد تغییرات در تصویر را ندارد.

در حالت کلی، استفاده کننده تصویر بدون اینکه نیازی باشد مجوزهای بیشتری خریداری کند، خواهد توانست از تصویر در چندین پروژه استفاده کند. کلمه فری در رویالتی فری فقط به این معنی است که شما مجبور نیستید هر بار که از تصویر استفاده می کنید، حق مالکیت را به صاحب تصویر پرداخت کنید.

  • سختگیرترین قوانین کپی رایت که در جهان وجود دارد و با استفاده از هوش مصنوعی عمل می کند، سیستم یوتیوب است.

بهترین ابزار برای جستجوی یک عکس در اینترنت چیست؟ برای جستجوی عکس باید از Google Advanced Image Search استفاده کنید. جستجوی پیشرفته تصویر Google روشی برای یافتن تصاویر از طریق ابزار جستجوی خود Google است.

معرفی ۱۶ وبسایت برای دانلود عکس های رایگان

۱- freepik.com

سایت دانلود عکس های رایگان فری پیک
freepik.com

جزو مهمترین منابع گرافیکی در سطح اینترت برای همه افراد بوده و می توان وکتورها، عکس های استوک و فایل های PSD را به صورت رایگان از آن دانلود کرد. برای اینکه بتوانید فایل های پرمیوم (پولی) سایت فری پیک را رایگان دانلود کنید، برای شما راه حلی فوق العاده داریم که در ویدئوی بالا توضیح داده ایم.

۲- flaticon.com

سایت فلت آیکون
flaticon.com

شما می توانید در این سایت به میلیون ها آیکون و وکتور دسترسی پیدا کنید. این سایت بزرگترین پایگاه داده آیکون های رایگان در فرمت های های PNG ،SVG ،EPS ،PSD و BASE 64 می باشد.

جستجوهای ترند این سایت عبارتند از:
arrow – instagram – phone – facebook – location – money

۳- storyset.com

سایت دانلود عکس های رایگان استوری ست
storyset.com

می توانید تصاویر موجود در این سایت را سفارشی، متحرک سازی و به صورت فایل svg ،png ،gif ،mp4 و یا به صورت کد دستوری بارگیری کنید و در داخل صفحات سایت و اپلیکشن و یا به صورت ساده در پاورپوینت ارائه و… استفاده نمایید. می توان گفت این سایت خوراک طراحان وبسایت است.

۴- cleanpng.com

سایت کلین پی ان جی
cleanpng.com

شما می توانید از این سایت، فایل های png را دانلود کرده و در هر کجایی که دلتان می خواهد استفاده کنید. فقط به یاد داشته باشید که این سایت دانلود عکس png، جستجوی پیشرفته ای ندارد اما باز هم کارتان را راه می اندازد. شما بی نهایت فایل قابل بارگیری در اختیار دارید و برای دانلود، هیچوقت نیاز به ثبت نام در این سایت نخواهید داشت.

جستجوهای ترند این سایت عبارتند از:
Spring – Coronavirus – Covid 19 – Washing hand – Surgical mask – Face mask – Easter – Flowers – Baseball – Sun

۵- unsplash.com

سایت دانلود عکس های رایگان آنسپلش
unsplash.com

سایت با ابهت آنسپلش که صرفاً برای دانلود عکس های رایگان ساخته شده، به شما امکان می دهد تا به تمامی تصاویر، به صورت رایگان دسترسی داشته باشید. تصاویر در چندین کیفیت بوده و به صورت موضوعی دسته بندی شده اند.

طبق قوانین کپی رایت می توان از این تصاویر در هر سایتی استفاده کرد، مگر اینکه آنها را در دیگر وبسایت های دانلود عکس آپلود کنید و به نام خود بزنید. بهتر است این را هم بدانید که این سایت، ماهانه ۳بار آپدیت می شود و به آن تصاویر جدید اضافه می شود.

جستجوهای ترند این سایت عبارتند از:
flower – wallpapers – backgrounds – happy – love

۶- pexels.com

سایت پیکسلز
pexels.com

میتوان گفت سایت پیکسلز بزرگترین دایرکتوری عکس های رایگان است. این وبسایت قوانین خاص خود را دارد که بیان می کند، چه کاری می توانید با تصاویر انجام دهید و چه کاری نمی توانید با آنها انجام دهید.

این سایت برای دانلود عکس ها و فیلم های رایگان استوک بوده و شما می توانید آنها را با کیفیت بالا، صددرصد رایگان و بدون نیاز به هیچ مجوزی استفاده کنید. تصاویر موجود در این سایت گلچین و مجموعه ای از تصاویر سایر سایت ها بوده و از این رو بسیار متنوع و زیاد می باشند.

جستجوهای ترند این سایت عبارتند از:
success – smoke – black – business – woman – fashion – businesswoman – work – more

۷- pixabay.com

سایت دانلود عکس های رایگان پیکسابی
pixabay.com

تصاویر موجود در Pixabay مجوز کریِیتیو کامِنز زیرو (CC0) دارند، به این معنی که می توانید از تصاویر، بدون درخواست مجوز یا دادن امتیاز به هنرمند، استفاده کنید؛ اگرچه دادن امتیاز به هنرمند همیشه مورد استقبال قرار می گیرد و یک اقدام ارزشمند است.

چندین میلیون تصویر خیره کننده استوک، فیلم و موسیقی باکیفیت و رایگان، توسط این سایت بدون پرداخت هیچ حق امتیازی به اشتراک گذاشته شده است. هیچ محدودیتی در دانلود تصاویر رایگان این سایت وجود ندارد و کاربران می توانند آنها را به راحتی بارگیری کنند.

جستجوهای ترند این سایت عبارتند از:
easter – wallpaper – nature – background – spring – business – food – flowers – money – flower – holi – sky – office

۸- burst.shopify.com

سایت براش شاپیفای
burst.shopify.com

Burst یک پلتفرم دانلود عکس های رایگان استوک است که توسط Shopify طراحی شده و حق امتیاز ندارند. میتوانید این تصاویر را برای استفاده تجاری و وبسایت خود با رزولوشن بالا دانلود کنید.

دسته های محبوب این سایت عبارتند از:
Work from home – Business – Female photographer – Food – Shop local – Family – Wellness

۹- freeimages.com

سایت دانلود عکس های رایگان فری ایمیجز
freeimages.com

این سایت هزاران تصویر استوک رایگان را با قوانین و مجوزات خاص خود، در اختیار کاربران قرار می دهد. این قوانین استفاده از تصاویر را در طیف گسترده ای از کاربردها مجاز می داند، البته برخی محدودیت ها هم وجود دارد که در اکثر سایت های تصاویر رایگان کاملاً معمول است.

شما می توانید عکس های این سایت را که تحت قوانین رویالتی-فری نیز هستند، با دسته های کلی همچون عکاس ها و انواع دوربین جستجو کنید که همه برای استفاده شخصی و تجاری رایگان می باشند. در هنگام دانلود، نحوه استفاده از عکس، برای شما نمایش داده می شود.

۱۰- kaboompics.com

سایت کابوم پیکز
kaboompics.com

این سایت از مجوز اختصاصی خود استفاده می کند که مشابه کریپتو کامنز زیرو (CC0) است. هزاران عکس به صورت کاملا رایگان برای استفاده تجاری و غیر تجاری در این سایت قرار گرفته اند و شما برای استفاده از آنها هیچگونه پرداختی لازم نیست انجام دهید. طبق قوانین این سایت با تغییرات جزئی در تصاویر، حتی آنها را می توان با هر کاربردی به فروش رساند اما نباید عین عکس را به فروش رساند یا در دیگر سایت های دانلود عکس های رایگان آپلود و به نام خود زد.

تأثیر تصاویر در بازاریابی محتوا بسیار حیاتی است و هر چه رنگ بندی و چیدمان تصویر اصولی باشد، بازاریابی تأثیرگذارتری خواهیم داشت. سایت kaboompics دو مزیت بزرگ دارد: یکی اینکه به ما اجازه می دهد تا بر اساس رنگ جستجو کنیم و دوم اینکه بعد از جستجو، عکس ها را به سه دسته ی قدیمی، جدید و ویژه تقسیم بندی می کند.

۱۱- stocksnap.io

سایت استوک اسنپ
stocksnap.io

این سایت نیز از مجوز کرییتیو کامنز زیرو (CC0) استفاده می کند، بنابراین عکس های آن برای بارگیری، ویرایش و استفاده برای پروژه های تجاری و غیر تجاری رایگان است. هر هفته صدها تصویر با وضوح بالا در این سایت اضافه می شود که فاقد محدودیت های کپی رایت می باشند.

جستجوهای ترند این سایت عبارتند از:
business – technology – nature – family – health – wallpaper – love – food

۱۲- canva.com/photos/free

سایت دانلود عکس های رایگان کانوا
canva.com/photos/free

یکی دیگر از سایت های دانلود عکس های رایگان کانوا است. البته بیشتر افراد، کانوا را به عنوان اپلیکیشن ویرایشگر عکس و ویدئو و همچنین سایت دانلود عکس برای اینستاگرام و دیگر شبکه های اجتماعی می شناسند که بسیار محبوب است. میتوان سایت Canva را به عنوان بهترین سایت برای تولید محتوای گرافیکی به صورت آنلاین در نظر گرفت.

در حالت کلی، کانوا سایتی برای جستجوی عکس ها، ویرایشگر تصاویر رایگان و ابزاری برای طراحی گرافیک آنلاین است که میلیون ها عکس رایگان با کیفیت بالا و رایگان استوک را برای ایجاد طرح های زیبا ارائه می دهد. یکی از مزایای استفاده از Canva این است که می توانید به سرعت یک تصویر را به یک گرافیک سفارشی تبدیل کرده و در شبکه های اجتماعی یا وبلاگ خود استفاده نمایید.

۱۳- flickr.com

سایت دانلود عکس های رایگان فلیکر
flickr.com

فلیکر یک سایت خارجی دانلود تصویر واقعاً عجیب و مرموزی است که تقریباً هر عکسی را در آن می توان پیدا کرد. این سایت پر از عکس ها و ویدئوهای باکیفیت و بی کیفیت است. با ثبت نام در این سایت علاوه بر دانلود عکس ها و ویدئوها، شما می توانید عکس ها و ویدئوهای خودتان را هم به اشتراک بگذارید.

برای استفاده بهینه از این سایت، از قسمت منو تنظیمات را بر روی Any license انتخاب کنید و برای اطمینان به یاد داشته باشید که مجوز هر عکس یا ویدئو را بررسی کنید چون با همدیگر متفاوت می باشند.

۱۴- picjumbo.com

سایت پیک جامبو
picjumbo.com

پیک جامبو یک سایت فوق العاده منحصر بفرد برای دسترسی به تصاویر با وضوح بالا است. این سایت تعداد زیادی تصاویر شگفت انگیز و زیبا را به صورت کاملاً رایگان برای استفاده شخصی و تجاری ارائه می دهد که برای دانلود آنها نیازی به ثبت نام ندارید. اگر بودجه لازم را دارید، مجموعه عکس های برتر پولی آنها را از دست ندهید که واقعاً شگفت انگیز هستند!

محبوب ترین دسته ها در این سایت عبارتند از:
Business – Abstract – Spring – Backgrounds – iPhone Wallpapers – People – Traveling – Summer – Food – Nature – Animals – Flatlay – Vintage

۱۵- stockvault.net

سایت استوک والت
stockvault.net

یکی دیگر از سایت‌های دانلود رایگان عکس، وکتور و فایل های لایه‌های باز، فوتیج، Stockvault می باشد. این سایت تقریباً نصف سایت Unsplash در خود تصویر دارد ولی همیشه آپدیت می‌شود. هدف این سایت، جمع آوری و بایگانی کردن عکس هایی با وضوح بالا است.

تصاویر این سایت رایگان هستند اما نحوه استفاده از آنها، به نوع مجوز تصویر بستگی دارد. عکاسان می توانند ۳ نوع مجوز غیر تجاری، تجاری و کریِیتیو کامِنز زیرو (CC0) را برای به اشتراک گذاشتن عکس های خود انتخاب کنند. هنگام دانلود یک عکس از این سایت، نوع مجوز و نحوه استفاده از آن برای شما به نمایش در می آید.

۱۶- gettyimages.com

سایت دانلود عکس های رایگان گیتی ایمیجز
gattyimages.com

اگر به دنبال دانلود عکس های رایگان می گردید، سایت گیتی ایماژ به دردتان نمی خورد. لطفاً ما را سرزنش نکنید زیرا حیفمان آمد این سایت بی نظیر را به شما معرفی نکنیم. مردم این سایت را به عنوان یک منبع محتوای بصری باکیفیت می شناسند. برای استفاده از تصاویر باکیفیت این سایت بایستی هزینه بپردازید، البته میتوان گفت عکس های این سایت ارزان است. برای اطمینان به یاد داشته باشید که هر عکس یا ویدئویی در این سایت شامل مجوزهای مختلفی است که هنگام دانلود باید آنها را بررسی کنید تا نحوه استفاده از آنها را بدانید.

این سایت برای عکس های خود کد Embed می دهد. Embed به این معنی است که شما یک کد یا فایل را در داخل فایلی دیگر جاسازی کنید. به عبارت دیگر با استفاده از آن میتوان محتوای خارجی (فایل های جانبی) را در یک صفحه ی وب قرار داد. (مخصوص وبمسترها)

  • نکته: با وجود سایت هایی که در این مطلب به شما معرفی کرده ایم، هیچ احتیاجی به این سایت ندارید.
  • نکته: باید بدانید که سایت iStock یکی از معروفترین تأمین کنندگان عکس آرشیوی در دنیا، تحت نظر شرکت Getty Image فعالیت می کند.

نکته مهم: برای اطمینان از کپی رایت محتوایی که می خواهید دانلود کنید، به یاد داشته باشید که مجوز هر عکس یا ویدئو را بررسی کنید چون با همدیگر متفاوت می باشند. در همه وبسایت هایی که به شما معرفی کردیم، این موضوع صادق است.

پیشنهاد ویژه: در سایت downloader.la ابزارهای رایگانی وجود دارد که با استفاده از آنها می توانید عکس های پولی برخی از سایت ها را به رایگان دانلود کنید.
البته به یاد داشته باشید که دسترسی رایگان به فایل های پولی هر سایتی که از قوانین کپی رایت استفاد می کند، می تواند باعث ایجاد مشکلاتی برای شما شود. پس در استفاده از این عکس ها دقت لازم را به خرج دهید و تا حد ممکن آنها را ویرایش و تغییر دهید.

آموزش دانلود عکس های پولی به صورت رایگان

ما در این مطلب به معرفی سایت های دانلود عکس های رایگان برای تولید محتوا پرداختیم، حال نوبت آموزش یک ترفند بی نظیر است. این ترفند ذاتاً یک عمل غیر اخلاقی است اما ما با روش اخلاقی این کار را انجام می دهیم. باید بدانید که این روش در بیشتر اوقات جواب می دهد و شما می توانید به عکس های پریمیوم سایت های معروف دانلود تصویر دسترسی یابید. روش دانلود عکس های سایت پولی چگونه است؟

برای اینکار کافیست بعد از مراجعه به یکی از سایت های فوق، روی عکس پرمیوم مورد نظر خود کلیک کنید. بعد از لود شدن عکس، بر روی آن راست کلیک کرده و سپس Search google for image را انتخاب می کنیم.

دانلود عکس های پرمیوم از سایت دانلود عکس های رایگان
آموزش دانلود رایگان عکس های پرمیوم

حال با چنین صفحه ای روبرو خواهید شد. در اینجا از قسمت find other sizes of this image Large بر روی گزینه Large کلیک می کنیم.

یافتن سایز های دیگر از تصویر در گوگل سرچ ایمیج
جستجوی تصویر در گوگل

حال با این صفحه روبرو خواهید شد. شما می توانید با کلیک بر روی یکی از تصاویر، آن را با کیفیت بالا دانلود کنید.

جستجوی عکس های رایگان HD در گوگل
دانلود عکس با کیفیت بالا

خوشبختانه برخی سایت های تولید کننده محتوا، اکانت پرمیوم سایت های میزبانی عکس را دارند و از آنجا، عکس مورد نظر خود را دانلود و در وبلاگ و وبسایت خود استفاده می کنند. با این روش می توان تقریباً ۲۰ تا ۶۰ درصد عکس های پریمیوم را در گوگل پیدا کرد.

بد نیست به این ۱۶ سایت میزبانی عکس نیز نگاهی بیاندازید!

۱- crello.com

۲- depositphotos.com/free-images.html

۳- istockphoto.com 

۴- nos.twnsnd.co

۵- images.superfamous.com

۶- shutterstock.com

۷- freeimages.com

۸- gratisography.com

۹- picsearch.com

۱۰- pikwizard.com

۱۱- morguefile.com

۱۲- rawpixel.com

۱۳- publicdomainpictures.net

۱۴- free-images.com

۱۵- freestocktextures.com

۱۶- avopix.com

پیشنهادات پایانی

پیشنهاد اول: برای دانلود عکس های رایگان می توانید از فیسبوک، اینستاگرام، توییتر و هر شبکه و رسانه اجتماعی دیگری کمک بگیرید. یعنی عکس ها را از آنجا دانلود و در کانال مورد نظر خود، به اشتراک بگذارید. همچنین می توانید به صورت مستقیم، پست های فیس بوک، تلگرام، اینستاگرام، توییت ها، فیلم های یوتیوب، آپارات و… را در پست وبلاگ خود قرار دهید.

پیشنهاد دوم: تمامی سایت هایی که در این مطلب به شما معرفی کردیم در بستر گوگل فعالیت می کنند، از این رو گوگل بزرگترین موتور جستجوی عکس می باشد که میلیاردها تصویر را در خود جای داده است. در ابتدا کلمه کلیدی مورد نظر خود را در گول جستجو کنید و سپس از قسمت پایین سرچ بار گوگل، Image را انتخاب کنید. برای دسترسی به عکس های باکیفیت کافیست از قسمت ابزارها (Tools)، سایز (Size) را انتخاب کرده و بر روی بزرگ (Large) قرار دهید.

به نظر شما چه سایت هایی را برای دانلود تصاویر رایگان در اینجا ذکر نکرده ایم؟ شما چه ابزاری را برای یافتن تصاویر رایگان بیشتر دوست دارید؟  خیلی دوست داریم لیست خودتان را در قسمت نظرات با ما اشتراک بگذارید!

منبع: irfoundr.com
رای دهید

تیم تولید محتوا

این مطلب توسط تیم تولید محتوای ایران فاندر تهیه شده است. ما در تلاش برای توسعه وب فارسی هستیم تا بهترین مقالات در هر زمینه ای را برای وبسایت ها تهیه کنیم. کیفیت محتوای این صفحه توسط متخصصین و کارشناسان ما بررسی و تایید شده است.

سفارش تولید محتوا
اینستاگرام سایت ایران فاندر

20 دیدگاه برای “۱۶ سایت دانلود عکس های رایگان + آموزش قوانین کپی رایت تصاویر

  1. ف گفته:

    سلام. من یه فن پیج فوتبالی توی اینستاگرام دارم و به خاطر همین به تصاویر بازیکنا نیاز دارم… میخواستم ازتون بپرسم سایتی که تصاویر فوتبالی داشته باشه و بدون حق کپی رایت و کاملا قانونی باشه ، وجود داره ؟ خیلی ممنون.

    • تیم تحریریه گفته:

      سلام دوست عزیز

      تاکنون همچین سایتی ندیده ایم. معمولاً گوگل به خاطر وجود الگوریتم های بسیار پیشرفته خود، به قوانین کپی رایت تصاویر حساسیت بیشتری به خرج می دهد اما در اینستاگرام قضیه اینچنین نیست و کافیست سایز عکس و نوشته ای را روی عکس قرار دهید تا به راحتی الگوریتم های اینستاگرام را دور بزنید.
      نتیجه این می شود که با خیالت راحت و با تغییرات جزئی در تصاویر می توانید از عکس ها در اینستاگرام استفاده کنید و نگران نباشید هیچ مشکلی به وجود نمی آید.

      موفق باشید

  2. زری گفته:

    سلام، ببخشید من یه سوال دارم
    کانوا حق کپی رایت داره یا نه؟ میتونیم برای کارای تجاری ازش استفاده کنیم؟ اگه عکس رو تغییر بدیم چی؟

    • تیم تحریریه گفته:

      سلام دوست عزیز
      شما در ایران زندگی می کنید و هیچ مشکل حقوقی در این باره نمی تواند برای شما داشته باشد، پس آزاد هستید! بجز در یوتیوب که قوانین سختگیرانه ای در این زمینه دارد، خود را الکی درگیر مسائل کپی رایت عکس نکنید!
      موفق باشید

  3. یاور گفته:

    ممنون ببخشید جناب من میخوام از عکس های این سایت ها در تولید محتوای یوتیوب استفاده کنم و آپلود کنم ایا عکس های این سایت ها مگه به درد محتوای یوتیوب نمیخورند لطفا کمک کنید اگر نمیشه تو یوتیوب ازشون استفاده کرد پس از کجا عکس بدون کپی رایت بگیرم برای یوتیوب لطفا بفرمائید ایا میتونم تو یوتیوب ازشون استفاده کنم و چطوری

    • تیم تحریریه گفته:

      سلام یاور عزیز
      بجز عکس های پرمیوم، هر عکس رایگانی که از این سایت ها دانلود می کنید را بدون هیچ مشکلی میتونید در یوتیوب استفاده کنید. برای اطمینان خاطر میتوانید یک ادیت کوچکی هم روی تصاویر انجام دهید تا خیالتان راحت شود.

      موفق باشید

  4. مهسا گفته:

    سلام ببخشید یه سوال
    Freepik ازاین برنامه عکس میشه دانلود کرد میخواستم بدونم عکس های این برنامه کپی رایت میخوره یانمیخوره??,

  5. مریم گفته:

    به نظر من سایت جوهره خیلی عالیه ، طبق قانون هاشون تمامی عکس ها کاملا بدون کپی رایت و کیفیت بالا هستند و کاملا رایگان . پیشنهاد می کنم حتما بهش سر بزنید . خیلی خوبه

    • تیم تحریریه گفته:

      سلام دوست عزیز
      سایت اسلایدگو برای سایت فری پیک هست و هر فایلی که از آن به رایگان می توانید دانلود کنید، حق استفاده از آن را دارید و قوانین کپی رایت را نقض نمی کنند چون پرمیوم نیستند.

      موفق باشید

  6. آیدا گفته:

    سلام و احترام سپاسگزارم، ببخشید اگر ما خارج از کشور باشیم، از عکس های نسخه پرمیوم فری پیک که توی نرم افزار پینترست هم هستن رایگان، استفاده کنیم برای اینستا آیا کپی رایت میخوریم؟

    • تیم تحریریه گفته:

      سلام آیدای عزیز

      به هر عکسی که به صورت رایگان دسترسی پیدا کنید، می توانید استفاده کنید! زیاد بر روی کپی رایت تصاویر در شبکه های اجتماعی حساس نباشید. معمولاً باید صاحبین وبسایت ها بیشتر مواظب کپی رایت تصاویر باشند و روی آن حسایت به خرج بدهند، زیرا با گوگل سر و کار دارند!

      موفق باشید

  7. کیان گفته:

    سلام ، من برای ساخت یک اپلیکیشن نیاز به تعدادی از عکس های سایت gettyimage دارم و هر کدوم رو هم که لازم دارم دانلود کردم.
    از این عکس ها اگه در اپلیکیشن استفاده کنم اشکالی پیش میاد؟
    آیا لازمه که عکس ها رو از gettyimage بخرم ؟

    • تیم تحریریه گفته:

      سلام دوست عزیز

      اگر اپلیکیشن قرار است در مارکت های جهانی مثل پلی استور قرار گیرد بایستی کپی رایت را رعایت کنید اما اگر داخل مارکت های ایرانی مثل بازار قرار بگیرد، کپی رایتی مطرح نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
1
پریسا رحیمی
سلام، چطور می تونم کمکتون کنم؟