۱۲ نکته استثنایی درباره کسب درآمد از گوگل ادسنس

درآمدزایی از گوگل ادسنس
شرح مختصر
گوگل ادسنس
دولوپر یا توسعه دهنده: گوگل
انتشار اولیه: ۱۸ ژوئن ۲۰۰۳
سیستم عامل: Cross-platform (برنامه مبتنی بر وب)
نوع: تبلیغات آنلاین
آدرس وبسایت اینترنتی: google.com/adsense/start
وبسایت های استفاده کننده از خدمات ادسنس در سال ۲۰۲۱: حدود ۳۸٫۳ میلیون وبگاه
نحوه محاسبه درآمد حاصل از تبلیغات: از طریق پرداخت به ازای کلیک (CTR)
پرداخت به ازای مشاهده (CPM)
پرداخت به ازای فعالیت (توقف این پروژه در سال ۲۰۰۸)

آیا می خواهید از طریق اینترنت درآمد دلاری کسب کنید؟ شاید فکر کنید که تنها راه کسب درآمد، ایجاد یک وب سایت و تبلیغ خدمات یا محصول است. اما راه های دیگری هم وجود دارد!

استفاده از گوگل ادسنس یا همان Google AdSense برای کسب درآمد از ترافیک وب سایت یا اپلیکیشن با تبلیغات نمایشی یکی از ساده ترین و مؤثرترین روش های کسب درآمد است. با این حال اگرچه این یک مفهوم نسبتاً ساده است، اما برای موفقیت باید برخی از ویژگی های آن را بدانید.

سایت ایران فاندر این مقاله قصد دارد به شما نشان می دهد که چگونه هر کسی می تواند به راحتی با استفاده از گوگل ادسنس و بدون وبسایت، درآمد کسب کند. برای انجام این کار، ما شما را قدم به قدم از طریق پلتفرم های مختلف راهنمایی می کنیم که در هر نقطه ای از جهان که باشید، می توانید از Google AdSense استفاده کرده و درآمد کسب کنید.

به خاطر داشته باشید که ما فقط بر AdSense و بهینه سازی تبلیغات شما تمرکز خواهیم کرد و در مورد ساخت وب سایتی که ترافیک ایجاد می کند، بحث نمی کنیم.

آنچه در این مطلب خواهید آموخت پنهان کردن سرفصل ها

گوگل ادسنس چیست؟

گوگل ادسنس (به انگلیسی: Google AdSense) یک برنامه تبلیغاتی و یک ابزار رایگان ارائه شده توسط خود گوگل است که به شما امکان می دهد با ثبت نام در آن، تبلیغات متنی، تصویری و یا حتی ویدیویی را در وب سایت، وبلاگ یا ویدیوهای YouTube خود اجرا کنید و با کلیک بازدیدکنندگان بر روی آنها پول دریافت کنید.

ادسنس چیست؟

AdSense یک راه ساده و رایگان برای کسب درآمد با نمایش تبلیغات در کنار محتوای آنلاین شما است. با ادسنس می توانید تبلیغات مرتبط و جذاب را به بازدیدکنندگان سایت خود نشان دهید و حتی ظاهر و احساس تبلیغات را مطابق با سایت خود سفارشی کنید.

به وب‌سایت های که تبلیغات ادسنس را در سایت خودشان نمایش می دهند، AdSense Publisher یا ناشران ادسنس گفته می شود.

پس AdSense یک شبکه تبلیغاتی است که ناشران و تبلیغ دهندگان را به هم متصل می کند. ناشران وبسایت های خود را به شبکه تبلیغات متصل می کنند و بدین ترتیب به تبلیغ‌ دهندگان اجازه می‌دهند برای نمایش آگهی های خود در آن وبسایت ها پیشنهاد بدهند.

اگر یک بازدیدکننده وب سایت روی یک تبلیغ کلیک کند یا آن را مشاهده کند، ناشر بخش خاصی از پیشنهاد تبلیغ دهنده را دریافت می کند و گوگل بقیه مبلغ را به عنوان کارمزد خود در نظر می گیرد. جالب است بدانید که بخش عمده ای از درآمد خود گوگل از طریق گوگل ادسنس بدست می آید.

گوگل ادسنس و تولید محتوا انگلیسی
درآمد دلاری از گوگل ادسنس با تولید محتوای انگلیسی

Google AdSense چگونه کار می کند؟

گوگل ادسنس یک برنامه تبلیغاتی خود گوگل است که وقتی تبلیغات در وب سایت، وبلاگ یا اپلیکیشن شما ظاهر می شود، به شما پول پرداخت می کند. یعنی هنگامی که یک بازدیدکننده در حال مرور سایت شما است و روی یک تبلیغ منتشر شده در سایت شما کلیک می کند، درآمد کسب می کنید!

شما فقط با این ویژگی موجود در سرویس می توانید روزانه ۱۰۰ دلار درآمد داشته باشید. چه تبلیغات متنی در سایدبار قرار بگیرد و چه تبلیغات بنری در بالای صفحه، همه آنها به عنوان درآمد حاصل از Adsense محسوب می شوند.

Google AdSense راهی برای ناشران فراهم می کند تا از محتوای آنلاین خود درآمد کسب کنند. AdSense با تطبیق تبلیغات با سایت شما بر اساس محتوا و بازدیدکنندگان کار می کند. تبلیغات توسط تبلیغ دهندگانی که می خواهند محصولات خود را تبلیغ کنند ایجاد و هزینه هم توسط آنها پرداخت می شود. از آنجایی که این تبلیغ‌ دهندگان برای تبلیغات مختلف قیمت های متفاوتی می پردازند، میزان درآمد شما متفاوت خواهد بود.

شما اگر یک وبمستر می باشید، می توانید با ثبت نام در گوگل ادسنس تبلیغات کسب و کارهایی را در سایت خودتان نمایش دهید که از Google’s AdWords program استفاده می کنند. گوگل از یک سیستم حراج تبلیغات استفاده می کند و تبلیغات را در سایت شما قرار می دهد.

روال کار بدین شکل است که قبل از پذیرش وبسایت تان در سیستم ادسنس، شما یک کد مخصوص AdSense به وبلاگ یا وب‌سایت خود وارد می‌ کنید تا اجازه دسترسی ربات گوگل به محتوای وبسایت تان را صادر نمایید. بعد از تأیید شدن وبسایت تان توسط ربات گوگل، تبلیغات ادسنس در وبسایت شما به نمایش درمی آید. هر وقت بازدیدکنندگان از طریق محتوای تبلیغاتی نمایش داده شده در سایت شما وارد سایت تبلیغ دهنده می شوند، گوگل به ازای هر کلیک یک پورسانت مشخصی را به شما پرداخت می کند.

چه مدت طول می کشد تا سایت تان در گوگل ادسنس تأیید شود؟ معمولاً ناشران در عرض ۲۴ تا ۴۸ ساعت پذیرش می شوند، اما حتی ممکن است این روند ۱ تا ۲ هفته طول بکشد.

شما به عنوان ناشران ادسنس (Adsense Publishers) می توانید این تبلیغات را براساس نوع سایت و موضوعات مورد علاقه مخاطبان سایت خودتان برگزینید. ذکر این نکته هم مهم است که بعذ از پذیرش شما به عنوان ناشر، امکان نمایش تبلیغات ادسنس در هر وبسایتی وجود دارد.

چه سایت هایی شانس بیشتری برای پذیرفته شدن در گوگل ادسنس را دارند؟

  • قوانین ادسنس را نقض نمی کنند.
  • محتوای اصیل و زیادی دارند که در گوگل ایندکس شده اند.
  • به طور منظم محتوای جدیدی منتشر می کنند.
  • محتوای انها یونیک و منحصر به فرد بوده و محتوای کپی یا تکرای ندارند.
  • علاوه بر تولید محتوای متنی از تولید محتوای ویدیویی و تصویری هم غافل نمی شوند.
  • دامنه آنها جدید و تازه تأسیس نیست (کمتر از ۳ ماه تا ۶ ماه).

آیا برای استفاده از AdSense باید هزینه پرداخت کنم؟

خیر! ثبت نام و شرکت در AdSense رایگان است. حتی بهتر از آن، گوگل برای کلیک ها، نمایش ها و سایر تعاملات یا تبلیغات گوگل که در سایت خود نمایش می دهید به شما پول می دهد.

مراحل شروع کار با Google AdSense کدامند؟

گوگل استفاده از AdSense را برای کسب درآمد آنلاین آسان کرده است. بیایید روند راه اندازی را طی کنیم:

۱- یک حساب Google AdSense ایجاد کنید

اولین کاری که باید انجام دهید این است که یک حساب کاربری گوگل ادسنس ایجاد کنید. ابتدا به سایت Google AdSense بروید و روی Get Started کلیک کنید. در صفحه بعد گوگل از شما سه چیز می خواهد:

  • آدرس وب سایت شما
  • آدرس ایمیل شما
  • آیا می خواهید برای بهینه سازی تبلیغات خود کمک سفارشی سازی شده دریافت کنید یا خیر

در قسمت آدرس ایمیل، بایستی یک آدرس جی‌میل را وارد کنید. اگر جی‌میل ندارید، باید یکی را ایجاد کنید.

صفحه اصلی گوگل ادسنس
هوم پیج گوگل ادسنس

۲- اطلاعات پرداخت خود را تنظیم کنید.

قبل از اینکه بتوانید تبلیغات را در سایت خود شروع کنید، مطمئن شوید که گوگل تمام اطلاعات مورد نیاز برای پرداخت به شما از جمله شماره تلفن و آدرس پستی مرتبط با حساب بانکی شما را دارد تا بتوانید پول دریافت کنید. برای این کار به تب Payments در سمت چپ صفحه بروید تا وارد داشبورد پرداخت‌ ها شوید و قسمت نحوه دریافت پول (How you get paid) را با اطلاعات بانکی خود به‌روزرسانی کنید. نمایه پرداخت خود را در قسمت تنظیمات پر کنید تا Google بتواند اطلاعات و جزئیات مالیاتی شما را تأیید کند

۳- وب سایت خود را به Google AdSense متصل کنید.

اکنون زمان همگام سازی وب سایت خود با ادسنس است. برای انجام این کار، باید کد خاصی را به سایت خود اضافه کنید. با این کار به Google نشان می دهید که می تواند تبلیغات را در آنجا قرار دهد.

ابتدا از داشبورد گوگل ادسنس خود، به قسمت سایت‌ها بروید. سپس روی افزودن سایت کلیک کنید و نام دامنه خود را وارد کنید. در صفحه بعدی، کد سفارشی به همراه دستورالعمل های جاسازی آن در وب سایت به شما ارائه می شود.

پس از اینکه کد را در سایت خود قرار دادید، به صفحه Google AdSense برگردید. سپس روی درخواست بررسی (Get Review) کلیک کنید. گوگل بقیه موارد را به عهده خواهد گرفت و به شما امکان می دهد تجارت خود را توسعه دهید. اگرچه ممکن است مجبور باشید تا دو هفته منتظر بمانید تا گوگل وب‌سایت شما را تأیید کند!

۴- مکان های تبلیغاتی خود را انتخاب کنید و تبلیغات ادسنس را اجرا نمایید.

پس از تأیید شدن سایت تان برای قرار دادن تبلیغات، در این مرحله به گوگل می گویید که می خواهید تبلیغات را در کدام قسمت از سایت شما قرار دهد. اما چگونه تصمیم می گیرید که کجا آن تبلیغات را نمایش دهید؟ دو گزینه برای تعیین مکان نمایش تبلیغات وجود دارد: می‌توانید به Google اجازه دهید خودش برای شما انتخاب کند یا خودتان آن مکان ها را انتخاب کنید.

سریع ترین راه برای ایجاد مکان های تبلیغاتی استفاده از ابزار خودکار گوگل است. برای این کار، به بخش تبلیغات در داشبورد Google AdSense خود بروید. اگر می‌خواهید ببینید تبلیغات خودکار چگونه ممکن است ظاهر شوند، روی مداد کنار نام دامنه خود در زیر «By site» کلیک کنید. گوگل یک رندر از وب سایت شما را در صفحه بعدی نمایش می دهد. هنگامی که رندر به پایان رسید، وب سایت خود را خواهید دید. با استفاده از نمادهای مربوطه در بالا می توانید بین نمای موبایل و دسکتاپ جابه جا شوید.

برای اینکه ببینید وقتی Google به طور خودکار تبلیغات را در سایت شما قرار می دهد چگونه به نظر می رسد، دکمه «تبلیغات خودکار یا Auto ads» را در سمت راست روشن کنید. گوگل سه تبلیغ را در صفحه انتخاب شده قرار داده است. در پانل سمت راست، می توانید تعداد تبلیغات نشان داده شده در قسمت «Ad load» را افزایش یا کاهش دهید.

در همان پانل، شما همچنین می توانید نوع تبلیغاتی را که نمایش می دهید کنترل کنید. اگر صفحه‌ای در سایت شما وجود دارد که نمی خواهید تبلیغات در آن نشان داده شود، آنها را در بخش «Page exclusions» قرار دهید.

یا اینکه ممکن است ترجیح دهید مکان های تبلیغاتی خود را به صورت دستی انتخاب کنید. چرا؟

  • چون شما نمی خواهید تبلیغات در هر صفحه از سایت شما ظاهر شود.
  • شما می خواهید روی قسمت هایی از صفحه که تبلیغات ظاهر می شوند، کنترل داشته باشید تا با تبلیغات نامناسب و مختل کننده خللی در تجربه کاربری تان ایجاد نشود.
  • شما می خواهید از تبلیغات برای کسب درآمد از مناطق پربازدید سایت خود که اطلاعاتی هستند اما درآمدزا نیستند مانند پست های وبلاگ استفاده کنید.

چگونه  می توانم در AdSense ثبت نام کنم؟

اگر برای شروع با AdSense آماده هستید، می توانید در روی این لینک (sign up for AdSense) کلیک کرده و ثبت نام کنید. سایت شما برای مطابقت با خط مشی ها و سیاست های برنامه بررسی می شود.

آیا AdSense خط مشی هایی برای ثبت نام و شرکت دارد که من باید به آن پایبند باشم؟

ناشرانی که انتخاب می‌کنند از سرویس AdSense استفاده کنند، ملزم به رعایت خط مشی های برنامه هستند. اگر از این خط مشی ها پیروی نکنید، ممکن است حساب AdSense شما غیرفعال شود. در بسیاری از موارد آنها ترجیح می‌دهند با ناشران برای دستیابی به انطباق با خط مشی کار کنند. با این حال، آنها این حق را برای خود محفوظ می دارند که تبلیغاتی را که این خط مشی ها را نقض می‌کنند، غیرفعال کرده، خدمات تبلیغاتی را در صفحاتی که این خط مشی ها را نقض می‌کنند، پایان دهند، یا حساب های متخلف را ببندند.

لطفاً توجه داشته باشید که آنها ممکن است در هر زمانی خط مشی های خودشان را تغییر دهند، و طبق شرایط و ضوابط اعلامی شان، مسئولیت بروز نگه داشتن و پایبندی به خط مشی های برنامه بر عهده خود وبمسترها است.

درآمد حاصله از گوگل ادسنس چقدر است؟

درآمدی که می توانید از راه تبلیغات ادسنس کسب کنید به مقدار و نوع ترافیک ورودی سایت شما، درصد کاربرانی که روی تبلیغ کلیک می کنند، کلمات کلیدی جستجو شده توسط کاربران، تعداد آگهی دهنده های فعال در حوزه فعالیتی و کاری شما، نوع، کیفیت و کمیت محتوای موجود در سایت و موقعیت و محل قرارگیری تبلیغات ادسنس بستگی دارد. هزینه هر کلیک روی برخی از تبلیغات بیشتر بوده و امکان کسب درآمد زیاد توسط وبسایت های نوپا وجود ندارد و آنها باید صبور باشند.

در اینجا فرمولی است که گوگل برای پرداخت کمیسیون به کاربران AdSense برای کلیک ها استفاده می کند:

تعداد کلیک های تبلیغاتی * مبلغ پیشنهادی * ۰٫۶۸ = کمیسیون شما

گوگل به کاربران ادسنس ۶۸ درصد از کل درآمد حاصل از واحدهای تبلیغاتی را می دهد. اگر تبلیغی داشته باشید که ۱۰۰ کلیک داشته باشد و تبلیغ دهنده ۱ دلار برای آن پیشنهاد داده باشد، این محاسبه چگونه کار می‌کند:

۱۰۰ * ۱٫۰۰ * ۰٫۶۸ = ۶۸ دلار

آیا امکان افزایش کسب درآمد از طریق گوگل ادسنس وجد دارد؟

بله از طریق:

  • افزایش ترافیک ارگانیک از طریق موتورهای جستجو با استفاده از تولید محتوای باکیفیت و رعایت اصول سئو
  • تبلیغات در یوتیوب
  •  استفاده از واحدهای تبلیغاتی واکنشگرا
  • عدم تخطی و نقض قوانین
  • قرار دادن تبلیغات در جایی که بیشتر به چشم بیاید مثل قرار دادن آن در قسمت فوقانی صفحه، داخل محتوای اصلی و…
  • حذف سایر سیستم های تبلیغاتی برای افزایش سرعت بارگذاری سایت
  •  تمرکز بیشتر روی برترین منابع ترافیک ادسنس از طریق اتصال حساب ادسنس خود با گوگل آنالیتیکس و آنالیز آن با دنبال کردن مسیر Behavior > AdSense > AdSense Referrers
  • استفاده از ابعاد استاندارد نمایش تبلیغات (۷۲۸×۹۰، ۳۳۶×۲۸۰، ۳۰۰×۲۵۰ و ۳۰۰×۶۰۰)
  • فعال کردن هر دو حالت نمایش متنی و تصویری برای تبلیغات

مراحل کسب درآمد از گوگل ادسنس در ایران کدامند؟ 

باید خاطر نشان سازیم که Google AdSense از زبان فارسی پشتیبانی نمی کند. برای همین شما باید یک وب سایت غیر فارسی زبان راه اندازی کنید، سپس شروع به تولید محتوای باکیفیت و سئو شده بنمایید تا مخاطبان خودتان را افزایش دهید، مراحل ثبت نام در گوگل ادسنس را طی کنید تا بتوانید تبلیغات دریافت کنید و آنها را در وبسایت خودتان قرار دهید. بعد از ساخت اکانت و ورود به آن، شما یک کدی را از گوگل دریافت می کنید که با  قرار دادن آن کد در وبلاگ یا وب سایت می توانید تبلیغات را فعال کرده و کسب درآمد خودتان را از این راه شروع کنید.

محل تبلیغات ادسنس چگونه تعیین می شود؟

با ثبت نام در گوگل ادسنس، وارد پیشخوان خود شده و یک واحد تبلیغاتی جدید اضافه کنید و اندازه، نوع، استایل و سبک آن را انتخاب کنید. یک کد جاوااسکریپت دریافت می کنید و با وارد کردن آن در محلی که می خواهید تبلیغات نمایش داده شود، بنا به تصمیم و صلاحدید خود گوگل، یک یا چند تبلیغ همان جا نمایش داده می شود.

نکات مهم هنگام تعیین مکان برای درج تبلیغات ادسنس:

  • قرار دادن یک واحد تبلیغاتی در محتوای اصلی قسمت فوقانی صفحه (above the fold) برای مشاهده توسط کاربر بدون اسکرول کردن
  • قرار دادن یک واحد تبلیغاتی در سایدبار یا نوار جانبی سایت با ابعاد ۱۶۰ در ۶۰۰
  • قرار دادن یک واحد تبلیغاتی در انتهای صفحه یا مقاله

در هر صفحه امکان نمایش چند تبلیغات وجود دارد؟

سابق بر این فقط می توانستید ۳ واحد تبلیغاتی را در هر صفحه نشان دهید ولی گویا این محدودیت اکنون برداشته شده و هر تعداد که دوست داشته باشید، می توانید تبلیغات را نمایش دهید. اما توصیه می شود که برای عدم ایجاد اخلال در تجربه کاربری به تبلیغات کمتر بسنده کنید.

مبنای تصمیم گیری گوگل برای نشان دادن نوع تبلیغات بر چه اساسی است؟

طبق مطالعات انجام شده مرتبط بودن تبلیغات به محتوای سایت ها و جذابیت داشتن ان برای کاربران آن سایت بیشتر مبنای این تصمیم گیری است.

آیا خود من باید انتخاب کنم که کدام تبلیغات در سایت من نمایش داده شود؟

خیر! AdSense به طور خودکار تبلیغاتی را در سایت شما ارائه می دهد که محتوا یا مخاطبان شما را هدف قرار می دهد.

چه کسی تصمیم می گیرد که کدام تبلیغات در سایت من نمایش داده شود؟

AdSense از یک حراج تبلیغاتی (ad auction) برای انتخاب خودکار تبلیغاتی که در صفحات شما ظاهر می شوند، استفاده می کند. پردرآمدترین تبلیغات در سایت شما نمایش داده می شود.

آیا می توانم تبلیغات سایت خود را ببینم؟

بله، وقتی تبلیغات خود را گرفتید و اجرا کردید، می توانید آنها را در سایت خود مشاهده کنید. نکته مهمی که باید به خاطر بسپارید این است که روی تبلیغات خود کلیک نکنید. کلیک کردن بر روی تبلیغات خود به هر دلیلی توسط خط مشی های برنامه AdSense مجاز نیست.

اگر تبلیغی را در سایت خود ببینم که دوست ندارم، آیا می توانم آن را حذف کنم؟

بلی صفحه کنترل های مسدود کردن (Blocking controls page) در حساب AdSense به شما امکان می دهد آگهی های اختصاصی را بررسی کرده و انتخاب کنید که آیا اجازه دهید در صفحات شما نمایش داده شوند یا خیر.

تفاوت Google AdSense و Google Ads
گول ادسنس vs گوگل ادز

تفاوت Google AdSense و Google Ads چیست؟

گوگل ادسنس یکی از پلتفرم های گوگل است که ناشران و وبمسترانی که خواستار نمایش تبلیغات گوگل در وبسایت خودشان می باشند، از آن استفاده می کنند اما گوگل ادز یکی دیگر از پلتفرم های گوگل است که آگهی دهنده هایی که خواستار تبلیغ محصولات یا خدمات خود از طریق گوگل می باشند، می توانند از آن استفاده کنند.

AdSense چه تفاوتی با سایر شبکه های تبلیغاتی دارد؟

برنامه AdSense از این جهت متفاوت است که تبلیغات ارائه شده توسط Google Ads را به سایت شما ارائه می دهد. سپس Google برای تبلیغات نمایش داده شده در سایت شما بر اساس کلیک کاربران بر روی تبلیغات یا نمایش تبلیغات، بسته به نوع تبلیغ، به شما پول می دهد. AdSense به شما امکان دسترسی فوری و خودکار به منبع عظیم تقاضای تبلیغ‌کنندگان را می‌دهد، که به معنای رقابت برای فضاهای تبلیغاتی شما، تبلیغات مرتبط‌تر و تبلیغات برای همه محتوای آنلاین شماست.

گوگل ادسنس چگونه سیاست های برنامه را اجرا می کند؟

آنها به طور فعال ناشران AdSense را برای بررسی تطابق مستمر با خط‌مشی‌های برنامه خود رصد می‌کنند. اگر ناشرانی پیدا شوند که با خط مشی ها یا شرایط و ضوابط آنها مطابقت نداشته باشد، ممکن است حساب آنها را به حالت تعلیق دربیاورند یا آن را فسخ کنند.

در AdSense در سه مرحله:

  1. فضاهای تبلیغاتی خود را در دسترس قرار می دهید: شما با چسباندن کد تبلیغاتی در سایت خود، فضاهای تبلیغاتی خود را در دسترس قرار می دهید و انتخاب می کنید که کجا می خواهید تبلیغات نمایش داده شوند.
  2. بیشترین تبلیغات در سایت شما ظاهر می شود: تبلیغ دهندگان در حراجی واقعی پیشنهاد می دهند تا پردرآمدترین تبلیغات در فضاهای تبلیغاتی شما نمایش داده شوند.
  3. شما پورسانت می گیرید: خود ادسنس فرآیند صدور صورتحساب همه تبلیغ دهندگان و شبکه ها را برای تبلیغات در سایت شما انجام می دهد تا مطمئن شود پرداخت ها و پورسانت های ی خود را دریافت می کنید.

پرداخت های Google AdSense به چه صورت است؟

Google از طریق چک یا واریز مستقیم اینترنتی به حساب، هر ماه درآمد شما که ۱۰۰ دلار یا بیشتر می شود را پرداخت می کند. اگر در یک ماه کمتر از ۱۰۰ دلار به دست بیاورید، درآمد شما به حساب شما واریز نشده و به پرداختی های ماه بعد اضافه می شود. هر بار که به آستانه ۱۰۰ دلار برسید، Google در دوره پرداخت بعدی، پرداخت را انجام می دهد.

برای وب سایت ها یا وبلاگ‌های جدید، برنامه Google AdSense می تواند یکی از سریع ترین راه های درآمدزایی باشد، به همین دلیل است که بسیار محبوب است. هم اکنون میزان هزینه ای که شما از هر کلیک دریافت می کنید ۶۸ درصد است و ۳۲ درصد بقیه هم از آن خود گوگل است. مثلاً اگر تبلیغ دهنده به ازای هر تبلیغ حدود ۱ دلار بپردازد، ۰٫۶۸ سنت به شما و ۰٫۳۲ درصد باید به گوگل پرداخت کند.

از طریق حساب AdSense خود، می توانید درآمد فعلی خود، تبلیغاتی که بیشترین کلیک را ایجاد می کنند و سایر داده های مفید را مشاهده کنید.

آیا برنامه های دیگر به جز گوگل ادسنس برای کسب درآمد وجود دارد؟

بسیاری از برنامه های شبکه تبلیغاتی مشابه AdSense مانند Media.net و InfoLinks وجود دارد. برخی ممکن است به آستانه ترافیک نیاز داشته باشند، بنابراین باید منتظر بمانید تا وب سایت شما ایجاد شود و قبل از پذیرش، ترافیک منظم دریافت کنید.

اکثر آنها قوانین مشابهی با گوگل دارند، مانند محدودیت تعداد تبلیغات شبکه در هر صفحه (معمولاً سه)، و خاتمه دادن برنامه در صورت کلیک کردن خود شما روی تبلیغات خودتان. در بیشتر موارد، می‌توانید چندین شبکه تبلیغاتی را در سایت خود بدون نقض شرایط خدمات اجرا کنید، اما قبل از انجام آن، باید قوانین هر شبکه را بخوانید. علاوه بر این، شما می خواهید از غرق شدن سایت خود در تبلیغات جلوگیری کنید  تاخوانندگان شما بتوانند محتوا را پیدا کنند.

انواع تبلیغات AdSense

پس از تأیید، آماده شروع اجرای تبلیغات AdSense و ایجاد درآمد تبلیغاتی هستید. قبل از انجام این کار، بهتر است انواع مختلف واحدهای تبلیغاتی را بشناسید. ۵ نوع مختلف از واحدهای تبلیغاتی AdSense وجود دارد که عبارتند از:

۱- تبلیغات نمایشی (Display ads)

واحدهای تبلیغات نمایشی معمولی ریسپانسیو بوده و در اکثر اندازه های صفحه نمایش، مناسب هستند. این تبلیغات تقریباً در همه جا به خوبی کار می کنند. این نوع تبلیغات می‌تواند واکنش‌گرا باشد و به طور خودکار با اندازه صفحه نمایش دستگاهی که در آن ارائه می‌شود، تطبیق داده شوند. همچنین می‌توان آن را به گونه ای پیکربندی کرد که اندازه های ثابتی داشته و با AMP (صفحات موبایل تسریع شده) سازگار باشد.

اینها تبلیغات بنری معمولی با تصاویری هستند که در سراسر وب پیدا می کنید. شما می توانید آنها را در هر نقطه از سایت خود قرار دهید زیرا اندازه ها و شکل های مختلفی دارند. و حتی می توانید آنها را سفارشی کنید یعنی شکل تبلیغ (مربع، عمودی یا افقی) و اندازه آگهی (ریسپانسیو یا ثابت) را خودتان تعیین نمایید.

۲- تبلیغات درون فید (In-feed ads)

تبلیغات In-feed نوع دیگری از تبلیغات ادسنس است که می توانید از طریق Google AdSense نمایش دهید. این نوع تبلیغات، تبلیغات بومی هستند که در یک فید، نوار کناری یا فهرست قرار می گیرند. آنها به طور طبیعی جریان می یابند و تجربه کاربری بهتری را ارائه می دهند. برای وبلاگ ها، مجلات، دایرکتوری ها، بررسی های محصول و سایر محتواهای فهرست مانند، این تبلیغات بین فهرست ها در فید شما ظاهر می شود.

تبلیغات درون فید را هم می توانید سفارشی کنید. یعنی سبک تبلیغ (تصویر بالا، تصویر در کنار، عنوان بالا یا فقط متن) را خودتان انتخاب و تعیین نمایید.

۳- تبلیغات درون مقاله ای (In-article ads)

تبلیغات درون مقاله ای تبلیغات بومی هستند که در محتوای یک مقاله قرار می گیرند، بدون اینکه تجربه خواندن را مختل کنند. مشابه تبلیغات درون فید، این تبلیغات برای ناشران، بازبین ها و سایت های فهرست به خوبی کار می کنند. تفاوت اصلی این است که آنها در وسط محتوای شما ظاهر می شود.

می توانید فونت، رنگ برای عنوان، توضیحات، و گاهی اوقات پس زمینه رابرای این نوع تبلیغات، سفارشی نمایید.

۴- تبلیغات محتوای منطبق (Matched content ads)

تبلیغاتی هستند که محتوای وب سایت شما توسط خود گوگل به کاربران توصیه و توسط Taboola و Outbrain  اجرا می شوند. تبلیغات منطبق به افزایش بازدید از صفحه، زمان کاربر در صفحه و پتانسیل آنها برای کلیک بر روی تبلیغات شما کمک می کند.

۵- تبلیغات لینک (Link ads)

تبلیغات در قالب لینک متنی که می تواند واکنش گرا یا با اندازه ثابت باشد. موضوعات مرتبط با محتوای صفحه شما را نمایش می دهد. گوگل لیستی از موضوعات را به بازدیدکنندگان شما نمایش می دهد. وقتی روی لینک موضوعی کلیک می‌کنند، تبلیغات مرتبط به آن‌ها نشان داده می‌شود و تنها زمانی که روی یک تبلیغ کلیک می‌کنند پولی به شما پرداخت می‌شود. می توانید اندازه آگهی، رنگ متن و رنگ پس زمینه را در تبلیغات لینکی سفارشی نمایید.

مزایا و معایب کسب درآمد با Google AdSense

اگرچه Google AdSense یک طرح سریع برای ثروتمند شدن نیست، اما روشی خلاقانه برای افزایش محتوای سایت شما و در عین حال تکمیل درآمد شما است. برنامه Google AdSense چندین مزیت بزرگ دارد از جمله:

  1. عضویت در آن رایگان است و خود گوگل مالک آن است.
  2. شرایط واجد شرایط بودن آسان است، به این معنی که می توانید از وب سایت یا وبلاگ خود حتی زمانی که تازه تاسیس است درآمد غیر فعال کسب کنید.
  3. امکان شرکت و حضور همه افراد بالای ۱۸ سال صاحب وبسایت در این برنامه وجود دارد.
  4. گزینه‌های تبلیغاتی متنوعی وجود دارد و چندین گزینه وجود دارد که می‌توانید آن‌ها را متناسب با ظاهر سایت خود سفارشی کنید.
  5. گزینه هایی برای اجرای تبلیغات در دستگاه های تلفن همراه و فیدهای RSS وجود دارد.
  6. با انجام برخی تنظیمات توسط شما، خود گوکل کارهایی مانند سایزبندی مناسب تبلیغات برای دسکتاپ و موبایل را انجام می دهد.
  7. تبلیغ دهندگان زیادی از گوگل ادسنس استفاده می کنند بنابراین امکان نمایش محتوای تبلیغاتی هدف شما وجود دارد.
  8. تبلیغات نمایش داده شده در وبسایت ها توسط خود گوگل بررسی شده و از این رو استانداردهای کیفی خاصی را دارا می باشند.
  9. به علت هماهنگی و سازگاری تبلیغات نمایش داده شده با محتوای موجود سایت ها، این گونه تبلیغات توسط مخاطبان به عنوان مزاحم تلقی نشده و حتی برای کابران آن سایت ها ارزش آفرینی می کنند.
  10. حق انتخاب نوع تبلیغات و محل قرارگیری آنها با خود شماست.
  11. اگر به آستانه ۱۰۰ دلار دست پیدا کنید، Google ماهانه با سپرده مستقیم به شما هزینه ای را پرداخت می کند.
  12. از یک حساب AdSense می توانید تبلیغات را در چندین وب سایت اجرا کنید.
  13. اگر میزان ترافیک و تعداد بازدید کنندگان سایت شما افزایش یابند، میزان درآمد شما هم از طریق گوگل ادسنس افزایش خواهد یافت.
  14. می‌توانید به راحتی آن را به اکانت های بلاگر و یوتیوب خود اضافه کنید، اگرچه با YouTube، برای اجرای AdSense بر روی ویدیوهای خود باید حداقل ۱۰۰۰ مشترک و ۴۰۰۰ ساعت زمان تماشا داشته باشید.

با این اوصاف چند اشکال نیز برای AdSense وجود دارد:

  • قوانین ادسنس سخت بوده و اگر قوانین را زیر پا بگذارید این کار شما چندان قابل بخشش نیست. گوگل می تواند حساب شما را در یک لحظه ببندد.
  • مانند همه اشکال درآمد آنلاین، برای کسب درآمد به ترافیک نیاز دارید.
  • وقتی مردم روی یک تبلیغ AdSense کلیک می‌کنند، مقداری پول به دست می‌آورید، اما بازدیدکننده شما نیز سایت شما را ترک می‌کند، به این معنی که فرصت کسب درآمد با محصولات پردرآمد افیلیت یا محصولات و خدمات خود را از دست می‌دهید.
  • لزوماً هزینه بیشتری نسبت به سایر برنامه های تبلیغاتی مشابه پرداخت نمی کند.
  • از زبان فارسی پشتیبانی نمی کند و کاربران ایرانی برای استفاده از آن باید یک سایت غیر فارسی راه اندازی کنند.

AdSense یک گزینه عالی برای کسب درآمد است، اما یک برنامه پولدار شدن سریع یدون انجام هیچ کاری نیست. علاوه بر این، گوگل قوانینی دارد که به نظر می رسد برخی از وبلاگ نویسان هنگام خواندن شرایط خدمات، آنها را از نادیده می گیرند. در نتیجه، بسیاری از وبمستران به سختی متوجه می شوند که خط مشی Google را نقض کرده اند و حساب خود را برای همیشه از دست میدهند.

از چند طریق بدون وبسایت می توان با Google AdSense درآمد کسب کرد؟

اولین قدم برای استفاده از Google Adsense درک نحوه عملکرد و گزینه های موجود است. اگر وبسایت یا محصول ندارید، می‌توانید از ۲ طریق برای کسب درآمد با این پلتفرم اقدام نمایید.

نحوه کسب درآمد از گوگل ادسنس از طریق وبلاگ نویسی

بیایید با وبلاگ نویسی شروع کنیم. پلتفرم های وبلاگ نویسی رایگان مانند Blogger به شما امکان می دهد بلافاصله پس از ایجاد حساب کاربری خود از AdSense در وبلاگ خود استفاده کنید. بخش مهم درآمد، ترافیک است. هرچه افراد بیشتری از سایت شما بازدید کنند، از طریق Google Adsense درآمد بیشتری کسب خواهید کرد.

کسب درآمد از گوگل ادسنس از طریق وبلاگ نویسی
پلتفرم وبلاگ نویسی رایگان Blogger

تبلیغ دهندگان برای کسب فضای تبلیغاتی وبلاگ شما به گوگل پول می پردازند. سپس Google برای اینکه شما اجازه می دهید آن تبلیغات در وبلاگ شما نمایش داده شود، به شما پول می دهد. هر چقدر تعداد افراد بیشتری روی تبلیغ نمایش داده شده در وبلاگ شما کلیک کنند، درآمد بیشتری کسب خواهید کرد، زیرا این تبلیغ با مکانیزم هزینه به ازای کلیک نیز محاسبه می شود.

شما باید بدانید که تبلیغ‌ دهندگان چگونه تبلیغات را در شبکه Google قرار می‌دهند. تبلیغ‌ دهندگان می‌توانند پرداخت به ازای هر هزار نمایش را انتخاب کنند. این بدان معناست که وقتی بازدیدکنندگان سایت شما، تبلیغات آنها را میبینند، هزینه ای از آنها دریافت می شود فرقی هم نمی کند روی ان کلیک کنند یا نه. یا آنها می توانند بر اساس هزینه به ازای هر کلیک به شما هزینه پرداخت کنند، به این معنی که تنها زمانی که بازدیدکنندگان روی تبلیغات نمایش داده شده کلیک می کنند، مبلغی از تبلیغ دهندگان دریافت می شود. شما کنترلی روی آن ندارید، اما می توانید بر تعداد بازدیدکنندگانی که به وبلاگ شما می آیند، تأثیر بگذارید.

صرف نظر از پرداخت به ازای هر هزار نمایش یا پرداخت به ازای هر کلیک؛ هرچه قدر ترافیک بیشتری داشته باشید، شانس بیشتری برای دیدن یا کلیک کردن بر روی تبلیغات نمایش داده شده وجود دارد.

اگر علاقه خاصی به یک موضوع یا دانش خاصی دارید، می توانید در بلاگر ثبت نام کرده و یک وبلاگ راه اندازی کنید. ممکن است فکر کنید که نویسنده خوبی نیستید، نمی دانید چه بنویسید، نمی دانید که آیا خوانندگان آن را دوست خواهند داشت یا خیر. ایها مهم نیستند! خوانندگان از شما انتظار ندارند که بهترین مهارت نوشتن یا زیباترین جملات را به عنوان یک وبلاگ شخصی داشته باشید. تا زمانی که چیز جالبی بنویسید و برای خوانندگان خود ارزش قائل شوید، مردم همچنان برای دریافت مطالب بیشتر باز خواهند گشت.

تا به امروز، بیش از ۵۰۰ میلیون وبلاگ وجود دارد. اگر تمام آن ۵۰۰ میلیون وبلاگ وجود دارد، چرا شما نمی توانید؟ اگر می خواهید با Google AdSense درآمد کسب کنید، راه اندازی وبلاگ ساده ترین راه است.

پس از ثبت حساب در یک پلتفرم وبلاگ نویسی مانند بلاگر، می توانید Earnings را روشن کنید و یک حساب Google Adsense ایجاد کنید. حداقل میزان پرداخت  بسته به کشورهای مختلف کم و بیش همان محدوده ۱۰۰ دلار است.

پس از ثبت نام برای Google Adsense و تنظیم همه چیز، می توانید جایی که می خواهید تبلیغات نشان داده شوند را تغییر دهید. شما می توانید انتخاب کنید که تبلیغات بین وبلاگ ها یا در ستون ها نمایش داده شود. همچنین می توانید گزارش درآمد خود را در حساب Blogger خود مرور کنید.

نحوه کسب درآمد از گوگل ادسنس از طریق یوتیوب

اگر نوشتن کار شما نیست، می‌توانید ویدیو بسازید و در YouTube قرار دهید. ثبت نام برای حساب کاربری یوتیوب رایگان است. می‌توانید از حساب Google خود استفاده کنید و با استفاده از حساب Google خود یک کانال یوتیوب ایجاد کنید. هنگامی که یک کانال یوتیوب و یک حساب Google AdSense ایجاد کردید، می توانید این دو را به هم لینک بدهید.

کسب درآمد از گوگل ادسنس از طریق یوتیوب
کسب درآمد از طریق ساخت ویدیو در ادسنس

چهار نوع قالب و فرمت تبلیغات ویدیویی در یوتیوب وجود دارد:

۱- تبلیغات ویدیویی قابل رد شدن (Skippable video ads): این فرمت تبلیغاتی باعث می شود بیننده ۵ ثانیه از تبلیغ را تماشا کند قبل از اینکه بتواند آن را رد کند.

۲- تبلیغات ویدیویی غیر قابل رد شدن (Non-skippable video ads): این فرمت تبلیغاتی باعث می شود بینندگان از ابتدا تا انتها آنها را تماشا کنند. به عبارت دیگر نمی توانند آگهی ها را رد کنند.

۳- تبلیغات ضربه گیر (Bumper ads): این فرمت ها تبلیغات کوتاه تا ۶ ثانیه هستند که در ابتدای یک ویدیوی YouTube ظاهر می شوند و نمی توان آنها را نادیده گرفت.

۴- تبلیغات همپوشانی (Overlay ads): این فرمت ها تبلیغات تصویری یا متنی هستند که در ۲۰ درصد پایین ویدیو نشان داده شده اند و فقط برای مشاهده روی دسکتاپ است.

می توانید به استودیوی YouTube بروید و قالب تبلیغات را در تنظیمات تغییر دهید. حتی اگر بسیاری از قالب‌های تبلیغات می‌توانند برای شما درآمد داشته باشند، برای واجد شرایط بودن برای درآمد تبلیغات YouTube باید ترافیک خاصی داشته باشید. از سال ۲۰۱۸ یک کانال یوتیوب باید حداقل ۱۰۰۰ مشترک و ۴۰۰۰ ساعت زمان تماشا در ۱۲ ماه گذشته داشته باشد تا واجد شرایط درآمد تبلیغات باشد.

به طور متوسط ​​۲۲ ماه طول می کشد تا ۱۰۰۰ مشترک داشته باشید. اگر سخت کار کنید و محتوای هیجان انگیز زیادی در YouTube ایجاد کنید و کانال خود را به طور فعال تبلیغ کنید، مطمئناً می توانید در کمتر از ۲۲ ماه ۱۰۰۰ مشترک به دست آورید.

شروع کارتان برای کسب درآمد از یوتیوب، چالش برانگیزترین بخش است. اگر مایل به صرف زمان و انرژی هستید، می‌توانید درآمد نامحدودی با Google AdSense داشته باشید. زیرا تا زمانی که محتوای ویدیوی شما مرتبط باشد و محدودیت زمانی نداشته باشد، در کانال شما باقی خواهد ماند.

هر بار که فردی ویدیوی شما را پیدا می کند و آن را تماشا می کند، بازدیدهایی را به دست می آورید. ویدیوهایی که در گذشته ایجاد کرده‌اید، تا زمانی که واجد شرایط کسب درآمد تبلیغات در YouTube باشید، همچنان درآمد تبلیغاتی برای شما ایجاد می‌کنند.

به طور متوسط شما می توانید ۰٫۱ تا ۰٫۳ دلار به ازای هر بازدید از آگهی، یا ۱۸ دلار به ازای هر ۱۰۰۰ بازدید از آگهی، یا ۳ تا ۵ دلار به ازای هر ۱۰۰۰ بازدید از ویدیو، درآمد کسب کنید.

سایر گزینه های درآمدی علاوه بر شبکه های تبلیغاتی

شبکه های تبلیغاتی، به ویژه AdSense گزینه های عالی هستند زیرا می توانید به عنوان یک وبلاگ نویس یا صاحب وب سایت جدید بپیوندید و استفاده از آنها آسان است. اما آنها تنها راه های کسب درآمد از وب سایت شما نیستند. در واقع، با افزایش ترافیک سایت شما، سایر گزینه های کسب درآمد ممکن است بهتر باشند. در اینجا چند ایده پول ساز دیگر وجود دارد که می توانید به جای شبکه های تبلیغاتی یا همراه با این شبکه ها از آنها استفاده کنید.

گوگل ادسنس و راه های کسب درآمد از ان
کسب درآمد از گوگل ادسنس

بازاریابی وابسته یا افیلیت مارکتینگ (Affiliate Marketing): مانند شبکه های تبلیغاتی، برنامه های وابسته معمولا رایگان هستند و به راحتی به وب سایت شما اضافه می شوند.

فروش محصول یا خدمات خود (Sell Your Own Product or Service): تولید محصول یا خدمات خود، بر خلاف تبلیغ دیگران از طریق بازاریابی وابسته، می تواند به میزان قابل توجهی درآمد بیشتری برای شما به همراه داشته باشد. این امر به ویژه در مورد محصولات اطلاعاتی یا دوره های آنلاین که ایجاد و فروش آنها ارزان هستند صادق است. گزینه های دیگر عبارتند از کتاب های الکترونیکی و خدمات فریلنسری.

مربیگری یا مشاوره (Coaching or Consulting): به عنوان یک متخصص در موضوع خود، در موقعیت خوبی برای کمک به افراد فراتر از اطلاعاتی که در وب سایت یا وبلاگ خود ارائه می دهید، هستید. شما می توانید از طریق  کوچینگ یا مشاوره همانند مشاوره سئو کمک عمیق تری ارائه دهید.

اسپانسرها (Sponsors): زمانی که ترافیک و تأثیر خوبی بر مخاطبان خود داشته باشید، سایر شرکت ها برای حمایت مالی از وب سایت شما هزینه می پردازند. آنها می توانند از کل سایت شما یا یک صفحه یا پست حمایت کنند.

همانطور که می بینید راه های زیادی برای کسب درآمد از وب سایت یا وبلاگ وجود دارد. اما بسیاری از آنها نیاز دارند که قبل از کسب درآمد، ترافیک قابل توجهی داشته باشید. اینجاست که AdSense یک گزینه خوب برای شروع کسب درآمد است. نیازی نیست چیزی ایجاد کنید، می توانید از روزی که وبلاگ یا وب سایت خود را راه اندازی می کنید به آن بپیوندید، این کار رایگان است و اضافه کردن کد تبلیغاتی به وب سایت خود آسان است.

نکاتی مهم برای به حدکثر رساندن کسب درآمد با گوگل ادسنس

کسب درآمد قابل توجهی با AdSense نیاز به یک طرح و برنامه دارد. برخی از نکات مهم برای به حداکثر رساندن درآمد AdSense عبارتند از:

۱- قوانین گوگل را بخوانید و به آن پایبند باشید.
(Read and adhere to Google’s rules)

مدیران وب باید از خط مشی های وب مستر گوگل (Google’s webmaster policies) و همچنین خط مشی برنامه ادسنس (AdSense program policy.) پیروی کنند. از جمله این قوانین می توان به عدم خریداری ترافیک یا کلیک، آشکار ساختن تبلیغات، عدم بمباران تبلیغاتی بدون داشتن محتوا، عدم قرار دادن تبلیغات در سایت‌های شرط بندی و موارد مشابه و… اشاره کرد.

اگر با شرایط آن آشنایی ندارید، خط مشی برنامه Google AdSense را بخوانید.

۲- روی تبلیغات خود کلیک نکنید یا از دیگران نخواهید روی آنها کلیک کنند.
(Don’t click on your own ads or ask others to click on them)

گوگل خط مشی های بسیار سختگیرانه ای دارد که بسیاری از آنها حول روش های فریبنده ای است که به طور مصنوعی کمیسیون شما را افزایش می دهد. این  خط مشی ها شامل مواردی مانند کلیک کردن بر روی پیوندهای خود، تشویق دیگران برای کلیک کردن بر روی تبلیغات یا استفاده از ابزاری برای فشار دادن حجم بالایی از ترافیک به یک صفحه دارای AdSense است.

تشویق به کلیک ها، خرید فضای پرداخت به ازای کلیک (PPC) یا استفاده از برنامه ای که برای هدایت ترافیک به صفحات حاوی تبلیغات، برخلاف قوانین است. به یاد داشته باشید که گوگل در مورد زیر پا گذاشتن قوانین خیلی بخشنده نیست، پس حتماً به آنها پایبند باشید. در صورتی که خودتان ۵۰ بار روی تبلیغ مورد نظر کلیک کنید، باید ریسک مسدود شدن حساب را به جان بخرید.

در ضمن اگر قبلاً چند کلیک روی تبلیغ شما انجام می شد و به یکباره میزان این کلیک به چند ده تا برسد، حتماً باید موضوع را بررسی کنید شاید یک نفر که با شما دشمنی دارد این کار را عمدا می کند تا شما را دچار دردسر کند.

۳- محتوای عالی که بازار هدف شما می‌خواهد بخواند، داشته باشید.
(Have great content your target market wants to read)

چه از طریق AdSense یا سایر روش‌های کسب درآمد، با ارائه محتوای ارزشمند و با کیفیت و کسب ترافیک ارگانیگ و بازدید بیشتر به وبلاگ یا وب‌سایت‌ تان نهایتاً می توانید پول به دست بیاورید.

Google AdSense در مورد تبدیل ترافیک وب سایت شما به پول است. بدون ترافیک وب سایت شما، هیچ پولی برای کسب درآمد از AdSense وجود ندارد.  اگر می‌خواهید به تبلیغات توجه داشته باشند، به ترافیک ثابت و فعالی نیاز دارید که به وب‌سایت شما بیاید. با ایجاد محتوای با کیفیت بالا و بهینه سازی آن به گونه ای که افراد مناسب آن را در جستجو پیدا کنند، می توانید این کار را انجام دهید.

۴- از تکنیک های بازاریابی صادقانه و ارگانیک وبسایت برای ایجاد ترافیک استفاده کنید.
(Use honest, organic traffic-building website marketing techniques)

بهینه سازی موتور جستجو و بازاریابی محتوا در جذب ترافیک رایگان به سایت شما مؤثر است. امروزه استراتژی های بازاریابی برون گرا به اندازه گذشته در تبدیل مخاطبان به مشتری، مؤثر نیستند. در عصر حاضر محتوای تولیدی شما باید به گونه ای به دست مخاطبان تان برسد که طبیعی به نظر برسد. یک روش معمول برای انجام این کار روایتگری محتوا یا داستان سرایی و بیان مطالب در قالب یک داستان است. با انجام این کار محتوای شما معتبرتر، جذاب تر و متناسب با نیاز مخاطبان شما احساس می شود.

۵- مطمئن شوید که وب سایت یا وبلاگ شما ریسپانسیو و برای موبایل بهینه شده است.
(Make sure your website/blog is optimized for mobile)

تعداد افرادی که از دستگاه های تلفن همراه استفاده می کنند دائماًرو به افزایش است! همچنین مطمئن شوید که سایت ریسپانسیو دارید یا از تبلیغات واکنش‌گرا استفاده می کنید تا Google بتواند اندازه های مناسب تبلیغات را به دستگاه های تلفن همراهی که سایت شما را مشاهده می کنند، ارسال نماید.

۶- برای یافتن گزینه‌هایی که منجر به بیشترین درآمد می‌شوند، انواع و مکان های مختلف تبلیغات را تست کنید.
(Test ad types and placement to find the options that lead to the most income)

با اندازه‌های استاندارد ۳۰۰×۲۵۰، ۷۲۸×۹۰ و ۱۶۰×۶۰۰ شروع کنید و سپس آنها را تغییر دهید تا ببینید آیا یک اندازه، بیشتر از سایر اندازه ها منجر به کلیک های بیشتر می شود یا خیر!اگر دریافتید که اینگونه است، حتماً از آن اندازه برای نمایش تبلیغات خود استفاده کنید.

۷- از حداکثر میزان قرار دادن آگهی خود استفاده کنید.
(Max out your ad placement)

شما مجاز به قرار دادن سه آگهی استاندارد در هر صفحه هستید. از همه آنها برای حداکثر کسب سود استفاده کنید. هرگز بیش از محتوایی که دارید در یک صفحه تبلیغات قرار ندهید. وب سایت شما خانه برند شما است نه مکانی برای میزبانی دسته ای از تبلیغات برای شرکت های دیگر! بنابراین باید مراقب باشید که تعداد تبلیغات در هر صفحه مجاز باشد.. در نهایت، محتوای شما باید بیشتر از خود تبلیغات مورد توجه قرار گیرد.

۸- تبلیغات را بالای خط تا داشته باشید.
(Have ads above the fold)

خط تا یا قسمت فوقانی صفحه، قسمتی از صفحه شما است که بدون پیمایش قابل مشاهده است و بیشتر از همه جا به چشم می آید. اما برای اینکه هیچ وقت مشمول جریمه های گوگل نشوید، در قرار دادن تبلیغات در این قسمت از صفحه تان، زیاده روی نکنید. توصیه می کنیم مکان هایی مثل نوار جانبی یا سایدبار سایت را هم امتحان کنید.

۹- یک تبلیغ لیدربرد در زیر هدر یا لوگوی خود داشته باشید.
(Have a leader board ad below your header/logo)

به جای قرار دادن یک تبلیغ در بالای صفحه، آن را در نزدیکی لوگوی خود قرار دهید، جایی که احتمال بیشتری وجود دارد که مورد توجه قرار گیرد.

۱۰- برای قابلیت مشاهده بیشتر، تبلیغات را درون محتوا بگنجانید.
(Include in-content ads for visibility)

قرار دادن تبلیغات در داخل محتوا به معنای داشتن تبلیغات در مقالات شما است که می تواند کلیک ها را افزایش دهد زیرا در طول خواندن پست دیده می شوند.

۱۱- بر نتایج خود نظارت داشته باشید.
(Monitor your results)

Google می‌تواند ابزارها و بازخوردهای زیادی را در اختیار شما قرار دهد، اما خود شما هم تمام تلاش تان را برای تجزیه و تحلیل داده هایتان به کار بگیرید تا ببینید گوگل در مورد نتایج شما چه می گوید تا بتوانید از تلاش خود نهایت استفاده و بهره وری را ببرید.

Google AdSense یک محدوده کاملی را به ارائه گزارش ها اختصاص داده است. حداقل هفته ای یکبار این محدوده را بررسی کنید تا ببینید واحدهای تبلیغاتی شما چگونه عمل می کنند. پس از آن می توانید در مورد جذب ترافیک بهتر به سایت خود، بهینه سازی مکان های تبلیغاتی و موارد دیگر، آگاهانه تصمیم بگیرید.

۱۲- ایمیل های ارسالی Google را بخوانید.
(Read email from Google)

اگر گوگل در مورد چیزی که در سایت شما دوست ندارد، اخطاری ارسال کند! این موضوع را جدی بگیرید و به آن اهمیت دهید. عدم رسیدگی به شکایات گوگل منجر به خاتمه و توقف تبلیغات گوگل ادسنس خواهد شد.

نکات پیشرفته AdSense

هنگامی که تبلیغات را در سایت خود اجرا می کنید، باید مطمئن شوید که بیشترین استفاده را از برنامه AdSense خود دارید. کار دیگری که می توانید برای بهبود پتانسیل درآمد خود انجام دهید، این است که واحدهای تبلیغاتی، مکان ها، رنگ ها و اندازه های مختلف لینک و باکس را آزمایش کنید. از آزمایش ها برای انجام تست‌های A/B روی تبلیغات خود استفاده کنید. یا می‌توانید از Google بخواهید ارزیابی را انجام دهد و به طور خودکار واحدهای تبلیغاتی شما را برای شما تنظیم کند.

چگون با تبلیغات رقبا یا تبلیغات مشکوک برخورد کنیم؟

اگر به عنوان ناشر در گوگل ادسنس فعالیت می کنید و محصولات یا خدماتی را در وبسایت خود ارائه می‌ دهید، ممکن است متوجه شوید که برخی از آگهی هایی که Google ارائه می دهد، تبلیغات رقبای شماست. مشکل دیگری که ممکن است رخ دهد، تبلیغاتی است که ممکن است کاملاً قانونی نباشند یا ممکن است به بازار شما صدمه بزنند.

برای جلوگیری از نمایش این پیشنهادها در سایت شما، Google AdSense به شما امکان می دهد تا حداکثر دویست URL را در سایت خود مسدود کنید. چالش مسدود کردن URL ها دوبعدی است. چرا؟ چون تا زمانی که تبلیغات را در سایت خودتان مشاهده کنید، شما نمی دانید چه تبلیغاتی در سایت شما اجرا می شود.

گوگل در جفت کردن Google Ads با محتوای سایت شما عملکرد خوبی دارد. با این حال اگر به اشتباه تبلیغ یک رقیب را نمایش می دهد، یا چیزی که با ارزش های برند شما همخوانی ندارد، باید از کنترل های Blocking داخلی برای حذف این ناهمخوانی ها استفاده کنید.

از آنجایی که نمی توانید روی لینک های خود (برای دریافت URL) کلیک کنید، باید مراقب مسدود کردن URL دریافتی باشید. بهترین راه برای دریافت لینک برای اینکه بتوانید آن را در AdSense مسدود کنید، این است که روی لینک کلیک راست کنید، Copy Link Address را انتخاب کنید و آن را در یک سند یا ویرایشگر متن (به عنوان مثال Notepad) کپی پست کنید. URL گوگل طولانی است، اما در داخل آن، URL صفحه ای است که تبلیغ به آن می رود. آن URL را کپی کنید و در حساب تبلیغات مسدود شده AdSense خود جایگذاری کنید.

نتیجه گیری

دانستیم که کسب درآمد با Google AdSense بدون وب سایت امکان پذیر است. حتی می توانید بلافاصله با Google AdSense درآمد کسب کنید. پس از چندین ماه از ارسال محتوا به صورت آنلاین و تبلیغ آن، باید شاهد افزایش ترافیک سایت یا کانال خود باشید.

ممکن است از همان ابتدا درآمد هنگفتی به دست نیاورید، اما اگر به تولید محتوای مفید ادامه دهید و برای بینندگان خود ارزش بیاورید، درآمد را در داشبورد خود خواهید دید. حتی اگر قبلاً یک وب سایت یا وبلاگ دارید، می توانید گوگل ادسنس را فعال کنید و فوراً مقداری از تبلیغات درآمد کسب کنید.

در نهایت اکنون شما آماده هستید تا دنیای AdSense و کسب درآمد از تبلیغات را به عهده بگیرید! آیا برای بهینه سازی تبلیغات AdSense و به حداکثر رساندن درآمد تبلیغاتی به کمک نیاز دارید؟ تیم‌ بهینه‌سازی تبلیغات ایران فاندر آماده هستند تا کسب و کار شما را به سطح بعدی ارتقا دهند. اگر دوست دارید می توانید از کارشناسان ایران فاندر در این زمینه مشاوره دریافت نمایید!

منابع معتبری که برای نوشتن این مطلب از آنها بهره گرفته ایم: fasttrack.life و support.google.com
رای دهید

تیم تولید محتوا

این مطلب توسط تیم تولید محتوای ایران فاندر تهیه شده است. ما در تلاش برای توسعه وب فارسی هستیم تا بهترین مقالات در هر زمینه ای را برای وبسایت ها تهیه کنیم. کیفیت محتوای این صفحه توسط متخصصین و کارشناسان ما بررسی و تایید شده است.

سفارش تولید محتوا
اینستاگرام سایت ایران فاندر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
1
پریسا رحیمی
سلام، چطور می تونم کمکتون کنم؟