آموزش سئو وردپرس با ۲۰ ترفند طلایی (فیلم + ابزارها)

سئو وردپرس و سئو سایت وردپرسی

سئو وردپرس یا همان بهینه سازی سایت وردپرسی برای موتورهای جستجو چرا مهم است؟! آیا می خواهید برای وب سایت وردپرسی خودتان ترافیک بیشتر و رتبه بالاتری کسب کنید؟ اگر جواب تان مثبت است باید بگوییم که این مهم بدست نمی آید جز با انجام درست سئوی وردپرس!

اکثر مردم وردپرس را به عنوان CMS وب سایت خود انتخاب می کنند زیرا وردپرس ساختار، مدیریت و انتشار محتوای شما را به روشی سئو پسند آسان می کند. به همین دلیل است که بهترین CMS برای بهینه سازی موتور جستجو در نظر گرفته شده است.

اما این کار به این سادگی ها هم نیست و باید به یاد داشته باشید که وردپرس فقط یک سیستم مدیریت محتوا (CMS) است! بنابراین صرف این واقعیت که شما از وردپرس استفاده می کنید، برای رتبه بندی در موتورهای جستجو کافی نیست و تنها با ایجاد یک سایت وردپرسی، نمی توان امیدوار به کسب رتبه و جایگاه برتر در صفحه اول نتایج جستجوی گوگل شد.

خوشبختانه وردپرس اجرای بسیاری از بهترین شیوه های سئو را آسان کرده است. اما اگر استراتژی درستی نداشته باشید، تکیه بر ویژگی ها، تم ها و افزونه های وردپرس به افزایش ترافیک ارگانیک شما کمکی نمی کند.

به راهنمایی درباره نحوه صحیح سئو وردپرس و بهینه سازی سایت های وردپرسی برای موتورهای جستجو نیاز دارید؟ ایران فاندر در این راهنمای جامع، ۲۰ تا از بهترین راهکارها و شیوه های بهینه سازی وب سایت وردپرس را برای موتورهای جستجو و کاربران امروزی پوشش خواهد داد.

در همین ابتدای امر، بر این موضوع تاکید می کنیم که اگر به دنبال آموزش وردپرس از پایه تا پیشرفته هستید، توصیه ما به شما برای تبدیل شدن به یک طراح وبسایت حرفه ای، این است که حتماً در یک دوره طراحی سایت بدون نیاز به کدنویسی شرکت کنید، چراکه وبسایت اولین تصویری است که از کسب و کار آنلاین خودتان نشان می دهید.

آنچه در این مطلب خواهید آموخت نمایش سرفصل ها

 

۳ مرحله سئو وردپرس قبل از راه اندازی سایت وردپرسی

اکنون کسب و کارها باید رویکردهای جدید و منحصر به فردی را برای برنده شدن در رقابت بی‌پایان رسیدن به صفحه های برتر نتایج موتورهای جستجو (SERP) اتخاذ کنند.

فقط به این دلیل که بهینه سازی موتور جستجو (SEO) در دهه گذشته به شدت تغییر کرده است، به این معنی نیست که سئو مرده است. در واقع، هر چه وردپرس سهم بازار خود را بیشتر کند، افراد بیشتری به دنبال راه هایی برای بهبود سئو وردپرس خود می گردند.

سئو شامل به کارگیری روش ها یا استراتژی هایی است که برای کمک به رتبه بندی محتوای وب در موتورهای جستجو مانند گوگل، بینگ و یاهو استفاده می شود. موقعیت های بهتر در SERP منجر به ترافیک ارگانیک بیشتر می شود.

سئو دو جنبه دارد: اولین بخش، بخش فنی یا سئو تکنیکال است که شامل بازی با الگوریتم های رتبه بندی موتورهای جستجو می شود و دومین بخش بیشتر شامل یک استراتژی برندسازی طبیعی برای مشاغل آنلاین است.

برتری در سئو به ارائه یک تجربه کاربری بهتر با طراحی وب سایت باکیفیت بالا و تولید محتوای متنی و سایر انواع محتواهای عالی بستگی دارد. اگر کسب و کارها دوست دارند در این گود رقابت برنده شوند، باید خودشان را ملزم نمایند تا از بهترین روش های سئو وردپرس پیروی کنند.

در طول چند سال گذشته، سایت ایران فاندر شروع به بهینه سازی وب سایت های مشتریان خود با افزونه های بهتر، مهاجرت به میزبانی وب سریعتر و موارد دیگر کرده است و این چنین بود که متوجه شد که وردپرس معدن طلایی برای سئو است!

چرا؟ چون هیچ پلتفرم دیگری همه قابلیت های مشابه آن را ندارد و برای شروع نیازی به کدنویسی ندارید. اما قطعاً ورود به مسیر سئو وردپرس و بازگشت سرمایه، یک شبه اتفاق نمی افتد.

برای یادگیری موفقیت آمیز وردپرس در عمیق ترین و تاریک ترین زوایای آن، باید با پایه و اساس وبسایت خود شروع کنید.

این چک لیست ارائه شده که برای مبتدیان سئو وردپرس (WordPress site-launch Checklist) طراحی شده، حاصل سالها تجربه و آزمون و خطای متخصصان سئو سایت ایران فاندر است که در این مطلب به صورت کاملاْ رایگان با شما به اشتراک گذاشته می شود.

میزبانی وب و تاثیر آن بر سئو وردپرس (Web Hosting)

اولین کلید برای طی موفقیت آمیز مسیر وردپرس، استفاده از میزبانی وب یا همان وب هاستینگ خوب است.

انتخاب هاست مناسب برای سایت
راهنمای انتخاب هاست مناسب

میزبانی وب یکی از مواردی است که قطعاً باید برای آن وقت بگذارید. چراکه وقتی حرف از زمان، منابع و وب‌سایت هایی به میان می آید که هر کسی می تواند آنها را راه اندازی کند، بهتر است تمام هزینه های اضافی را برای یک هاستینگ خوب صرف کنید.

همچنین اگر سایت کندی داشته باشید که ریسپانسیو (واکنشگرا) نباشد، نرخ پرش شما افزایش و تعداد کاربران شما کاهش می یابند. بین سایتی که بارگذاری آن یک ثانیه طول می کشد و سایتی که بارگذاری آن ده ثانیه طول می کشد، تفاوت زیادی وجود دارد و اگر شما مالک و صاحب سایت دومی باشید، به احتمال زیاد کاربران بیشتری را از دست خواهید داد.

مهندسان گوگل کشف کردند که اگر بارگذاری صفحه ای به اندازه  ۰٫۴ میلی ثانیه نسبت صفحه دیگر بیشتر طول بکشد، همین مدت زمان اندک باعث می شود که کاربران آن صفحه را ترک کنند.

قبل از اینکه یک ارائه دهنده خدمات هاستینگ را انتخاب کنید، این سوالات را از خود بپرسید:

  • آیا آنها از افزونه ها پشتیبانی می کنند؟
  • چه نوع پشتیبانی از بک آپ ارائه می دهند؟
  • حجم پهنای باند چقدر است؟
  • از کدام سیستم عامل استفاده می کنند؟ لینوکس؟ ویندوز؟
  • چه سایت های دیگری در محدوده IP شما قرار دارند؟

توصیه ایران فاندر برای انتخاب یک اراپه دهنده میزبانی وب:

  • iranserver.com

مزیت انتخاب یک وب هاستینگ خوب در سئو وردپرس:

  • افزایش سرعت وب سایت

دستورالعمل های گام به گام ارائه شده در آموزش فروشگاه ساز ووکامرس وردپرس (دانلود، نصب و تنظیمات) را دنبال کنید. چون تمامی مراحل ثبت دامنه و خرید هاست و نصب وردپرس به تفصیل در این مقاله ارائه شده است.

CDN یا Content Delivery Network

هر کسی که نیاز به افزایش حداقلی سرعت بارگذاری در وب سایت خود دارد، به قدرت CDN یا همان شبکه تحویل محتوا پی برده است.

CDN شبکه توزیع محتوا
استفاده از سی دی ان

ساخت یک شبکه cdn باعث می شود که سرورهای کشورها و نقاط مختلف در سرتاسر جهان با طول جغرافیایی مشخص و تعیین شده ای کانفیگ و مستقر شوند. در نهایت داده ها به صورت کش شده بر اساس موقعیت جغرافیایی بازدیدکننده ذخیره شده و هنگام درخواست اطلاعات توسط کاربر از سرور اصلی و از از نزدیک ترین cdn شناسایی شده بر اساس ISP مخابراتی کاربر تحویل داده می شود. این کار باعث دسترسی سریع تر کاربر به این داده ها می شود.

CDN روشی که سایت شما محتوای ایستاتیک همانند تصاویر، جاوا اسکریپت و  CSS را مدیریت می کند، تغییر می دهد. یک CDN محتوای استاتیک شما را برای بارگذاری سریع تر صفحه، زمان پاسخ کمتر و ایجاد یک وب‌سایت سریع‌ تر کش می کند. همه این موارد به شما کمک می کنند تا در موتورهای جستجو رتبه بالاتری داشته باشید.

سعی کنید از هیچ تلاشی برای سرعت بخشیدن به سایت خودتان دریغ نکنید. و پس از تحقیقات گسترده، متوجه شدیم که داشتن یک CDN به طور قانونی ساده ترین و سریع ترین راه برای سرعت بخشیدن به سایت برای موتورهای جستجو است.

مزایای CDN در سئو سایت وردپرس:

  • افزایش سرعت بارگذاری و نمایش صفحات وب
  • دسترسی سریع تر کاربر به اطلاعات درخواستی و زمان پاسخگویی کمتر

قالب وردپرسی سئو پسند و تاثیر آن بر سئو وردپرس (SEO-Friendly Theme)

رک بگوییم بسیاری از ما معمولاً نگران یافتن سئو پسندترین قالب وردپرس نیستیم. در حالی که انتخاب یک پوسته سئو پسند برای وردپرس ممکن است به راحتی نادیده گرفته شود، اما بهتر است بدانید که داشتن یک تم و قالب سئو پسند برای موفقیت وب سایت شما حیاتی است.

قالب وردپرسی سئو پسند و گوگل پسند
تم وردپرسی گوگل پسند

ما صاحبان کسب و کارهایی که برای یافتن یک قالب سئو پسند تلاش می کنند را تحسین و ستایش می نماییم. 👏👏🏻👏🏽👏🏾👏🏿

ویژگی های اصلی یک قالب وردپرسی:

  • کد تمیز و سریع: با ساختار کد تمیز، می توانید زمان لود را در صفحات کاهش و قابلیت خزش صفحات خود را افزایش دهید.
  • فایل های CSS و جاوا اسکریپت: به نظر Google، هر چه کمتر، بهتر! داشتن تعداد محدودی از فایل های CSS و Javascript یک قالب وردپرس می تواند مفید باشد.
  • طرح بندی ساده: طراحی ساده، حرکت از صفحه ای به صفحه دیگر را برای کاربران آسان می کند.
  • ریسپانسیو یا واکنش گرا: همانطور که می دانیم گوگل در جستجوهای دستگاه های تلفن همراه به سایت ریسپانسیو برتری می دهد، بنابراین انتخاب یک تم وردپرس که واکنش گرا باشد، به طور کلی تجربه کاربری بهتری به شما می دهد.
  • نشانه گذاری اسکیما: نشانه گذاری اسکیما به موتورهای جستجو می گوید که مرتبط ترین محتوا در موضوع شما کجاست.

توصیه ایران فاندر برای انتخاب یک قالب وردپرسی سئو پسند:

  • Flatsome (قالب سایت ایران فاندر)
  • Divi theme
  • Genesis theme
  • Astra theme
  • GrowthPress theme

مزایای داشتن یک قالب مناسب در سئو وردپرس:

  • افزایش سرعت وب سایت
  • ایندکس شدن صفحات بیشتر سایت

۵ مرحله سئو وردپرس هنگام راه اندازی و نصب وردپرس

در  این مرحله از فرآیند، در مورد مراحلی صحبت می کنیم که نمی توانید هنگام راه اندازی سایت وردپرس خودتان از آنها چشم پوشی کنید.

کش پلاگین (Cache Plugin)

یک افزونه کش وردپرس، وب سایت شما را (مخصوصاً در موبایل) با یک کلیک ساده از یک سایت غیراستثنایی به یک سایت عالی تبدیل می کند. برخلاف اکثر افزونه ها، یک افزونه کش به ندرت به عنوان دانلود غیر ضروری در نظر گرفته می شود. این افزونه زمان بارگذاری صفحه را با عملکرد وب سایت تقویت شده به سطح بعدی می برد و محتوای پویا را به استاتیک تغییر می دهد. هدف کلی از کش سایت، کاهش درخواست های سمت سرور و در نتیجه افزایش سرعت سایت هست.

این مقاله را حتما بخوانید:  آموزش سئو عکس در وردپرس + بهینه سازی تصویر برای گوگل

اگر بتوانید بهترین افزونه کش وردپرس را روی سایت خودتان نصب کنید، باعث افزایش سرعت سایت و درگیری کمتر منابع سرور می شوید. با این کار تجربه کاربر از بودن در سایت خودتان را بهبود داده و در نتیجه افزایش سرعت سایت و بازدید صفحات، می توانید رتبه بهتری در موتورهای جستجو و سئو به دست آورید.

به یاد داشته باشید، هنگامی که افزونه را فعال کردید، به تنظیمات بروید تا حافظه پنهان خود را برای دستگاه های تلفن همراه فعال کنید.

توصیه ایران فاندر برای انتخاب بهترین افزونه کش وردپرس:

  • W3 Total Cache (رایگان – پرمیوم)
  • WPRocket  (پرمیوم)
  • Cache Enabler (رایگان)
  • WP Super Cache (رایگان)
  • WP Fastest Cache (رایگان – پرمیوم)
  • Hyper Cache (رایگان)
  • LiteSpeed Cache (رایگان)
  • breeze (رایگان)
  • Comet Cache (رایگان – پرمیوم)

مزایای افزونه کش در سئو وردپرس:

  • افزایش سرعت و عملکرد وب سایت
  • قابلیت اعمال lazy load روی سایت

دسته بندی ها و تاثیر آن بر سئو وردپرس (Categories)

در وردپرس، دسته بندی های شما موضوعات گسترده ای از پست های وبلاگ شما هستند. دسته بندی ها را به عنوان فهرست مطالب خود در نظر بگیرید.برای معرفی راحت تر سایت خودمان به موتورهای جستجو و همچنین دسته بندی و ایندکس راحت تر سایتمان توسط موتورها جستجو باید از برچسب ها و دسته بندی ها استفاده کنیم.

دسته بندی ها به این علت که صفحات اصلی یا لندینگ یک سایت محسوب می شوند، اهمیت زیادی دارند. هر چند که برخی از وبمسترها اغلب آنها را نادیده می گیرند! در وردپرس شما باید پست خود را دسته بندی کنید، در غیر این صورت، در بخش «دسته بندی نشده» قرار می گیرید که هیچ کمکی به کسی نمی کند.

اگر صفحات شما برای جستجوگران فایده ای ندارند (مثلاً صفحات بایگانی شده)، پس آن را noindex کنید.

توصیه ایران فاندر در خصوص دسته بندی ها:

  • به موضوعات عمومی پایبند باشید و برای هر دسته بندی، ماهانه محتوای تازه منتشر نمایید.
  • هر پست را حداکثر در ۱ تا ۲ دسته نگه دارید.
  • به یاد داشته باشید که محتوا را به صفحات طبقه بندی و آرشیو اضافه کنید.
  • همه دسته بندی ها باید یک کلمه کلیدی را نشان دهند که کاربر آن را جستجو می کند.

مزایای دسته بندی در سئو وردپرس:

  • بهبود تجربه کاربری
  • درک بهتر موتورهای جستجو از سایت شما
  • دسترسی آسان به صفحات ایندکس شده

برچسب ها (Tags)

این روزها برچسب گذاری دیگر به معنای لیست کردن ۲۰+ کلمه کلیدی مرتبط در محتوای وردپرسی نیست و دوره این حرف ها و حدیث ها تمام شده است. چه به دنبال دانستن اصول اولیه یا اصلاح وضعیت تگ فعلی خود باشید، تگ های وردپرس شما باید تجدید حیاتی را تجربه کنند که فراتر از پر کردن کلمات کلیدی است.

اگر به دنبال روش هوشمندانه ای برای کسب حداکثر ترافیک از نتایج جستجو هستید، استفاده صحیح از برچسب ها می تواند به شما کمک کند. سعی نکنید زیاد از برچسب هایی که هیچ وقت جستجو نمی شوند، به انبوهی از برچسب های بی استفاده تبدیل نکنید. اگر حداکثر از چهار تا پنج برچسب در هر مطلب استفاده کنید، کفایت می کند.

توصیه ایران فاندر در خصوص استفاده از برچسب ها:

  • برچسب گذاری خود را به موضوعات مرتبطی که در پست پوشش داده اید، محدود کنید.
  • لازم نیست هر پستی تگ شود.
  • برچسب ها را بیشتر از دو کلمه انتخاب نکنید.
  • هر ماه برچسب های بیش از حد استفاده شده و کم استفاده  شده را حذف کنید.

مزایای استفاده از برچسب ها در سئو وردپرس:

  • تجربه کاربری بهبود یافته
  • افزایش تعامل

پیوند یکتا (Permalinks)

ساختار پیوند یکتا یکی از مهم ترین پارامترهای سئو و بهینه سازی سایت وردپرسی محسوب می شود که در هنگام نصب وردپرس در حالت پیش فرض قرار دارد. یعنی هنگام نمایش یک پست از  شناسه یا ID آن استفاده می شود.

پیوندهای یکتا در وردپرس برای بسیاری از چیزها از جمله ساختار URL های شما با کلمات کلیدی، ایجاد لینک های کوتاه، افزایش رتبه بندی جستجو و موارد دیگر عالی هستند. چه بخواهید ساختارهای URL سازگار با سئو را مشاهده کنید، چه به فکر تغییر URL های خود یا به دنبال اشارات کمی به رتبه بندی جستجوی خود هستید، گزینه های بی پایانی برای به روز رسانی آن در وردپرس وجود دارد.

نمونه ای از پیوند یکتا سئوپسند:

www. irfoundr.com/how-write-blog-headlines/

مثالی از پیوند یکتای نه چندان مناسب سئو:

www. irfoundr.com/?p=2043

توصیه ایران فاندر برای پیوند یکتا:

  • افزونه پیش فرض وردپرس از نظر گوگل برای سئو مناسب نیست، بنابراین تنظیمات خود را به روز کنید.
  • گزینه نام پست به زبان انگلیسی یک انتخاب مطمئن برای پیوند یکتا است زیرا باعث می شود URL ها کوتاه شوند.
  • اگر سایت بزرگتری هستید، ممکن است بخواهید تاریخ یا دسته بندی را قبل از گزینه نام پست اضافه کنید.
  • کاراکترهای «&»، «؟»، «!» را در  URL استفاده نکنید.
  • به جای زیرخط (_) از خط تیره (-) استفاده کنید.

مزایای استفاده اصولی از پیوند یکتا در سئو وردپرس:

  • افزایش قابلیت خزیدن توسط موتورهای جستجو
  • رتبه بندی بهتر جستجو در هنگام استفاده از کلمات کلیدی

کامنت های اسپم و تاثیر آن بر سئو وردپرس (Spam Comments)

تصمیم بگیرید که آیا می خواهید نظرات را در وردپرس فعال کنید یا خیر! ین یک تصمیم سخت است و به وضعیت فعلی وب سایت وردپرس شما بستگی دارد. جان مولر از گوگل می گوید که حذف نظرات بر رتبه بندی تأثیر می گذارد.

مت کاتس از گوگل هم گفته که نظرات با املا و دستور زبان بد می تواند بر رتبه بندی تأثیر بگذارد. بسته به هرزنامه یا اسپم بودن نظرات، ممکن است بخواهید آنها را نگه دارید یا حذف کنید. به طور خلاصه این شما هستید که تصمیم می گیرید که سایت شما بخش نظرات را داشته باشد یا خیر.

اسپم ها یا هرزنامه ها آن محتوایی هستند که کاربر نیازی به آن ندارد و به صورت ایمیل یا در بخش کامنت های یک سایت برای تعداد زیادی از وبمسترها ارسال می شوند. هدف اسپمرها از این کار، کسب رتبه های بالاتر در موتورهای جستجو و همچنین بالا بردن تعداد کلیک ها از طرف بازدیدکنندگان است. دریافت بک لینک ازطریق ارسال کامنت اسپم یکی از راحت ترین راه های ارتقای رتبه سایت است.

هدف برخی از افراد از ارسال کامنت اسپم این است که لینک های مخرب در یک سایت قرار دهند و رتبه سایت مورد نظر (بویژه سایت رقیب) را کاهش دهند. بهتر است بدانید که انبوهی از کامنت های اسپم که در یک پست وبلاگ ارسال شده اند و چیزی مرتبط با موضوع مطرح شده را ارائه نمی دهند، می توانند به سایت شما آسیب بزنند.

توصیه ایران فاندر  برای نظرات هرزنامه:

  • کامنت های ناشناس را نپذیرید.
  • از CAPTCHA برای جلوگیری از ارسال هرزنامه خودکار استفاده کنید.
  • از ویژگی “nofollow” برای لینک های کامنت ها استفاده کنید.
  • کامنت های اسپم را با استفاده از کوکی ها کاهش دهید
  • ربات های ارسال کننده ی کامنت اسپم را با تکنولوژی Honeypot بلاک کنید
  • هایپرلینک ها را رد کنید.
  • از افزونه Askimet برای نظارت بر نظرات اسپم استفاده کنید.

مزایای جلوگیری از کامنت های اسپم بر سئو وردپرس:

  • بهبود اعتبار سایت

۷ مرحله هنگام سئو وردپرس و بهینه سازی سایت وردپرس برای موتورهای جستجو

به نظر می رسد هر چیزی که در وردپرس ایجاد می کنید، از تم ها گرفته تا افزونه ها به طلا تبدیل می شود. حتماْ تعجب می کنید و می پرسید چرا؟ چون وردپرس دقیقاً می‌داند که مشتریان تجاری آنلاین چه می‌خواهند!

آموزش اصول سئو وردپرس WordPress SEO
اینفوگرافیک سئو وردپرس

همچنین این پلتفرم نحوه حل تمام مشکلاتی که کاربران آنلاین ممکن است با آنها مواجه شوند را می داند. وردپرس سایت شما را از هر نظر برای سئو بهینه می سازد.

عناوین متا، توضیحات متا و موارد دیگر (Meta Titles, Meta Descriptions & More)

عناوین متا و توضیحات متا ثابت کرده اند که ترافیک و تعامل را افزایش می دهند. از این رو آنها سزاوار کسب جایگاهی در سال ۲۰۲۲ هستند. متادیسکریپشن خلاصه ای از محتوای سایت است که شاید هیچ تاثیر مستقیمی بر رتبه بندی در موتورهای جستجو نداشته باشد اما به طور غیرمستقیم می تواند بر رتبه سایت شما در گوگل تاثیر بگذارد. حتماً می پرسید چگونه؟

تنها چیزی که هنگام مشاهده سایت ها در نتایج جستجو می بینیم فقط توضیحات متا و عنوان صفحه است و همین ها هم باعث می شوند که کاربر تصمیم بگیرد  روی آن سایت کلیک کند یا نه! هر چقدر کاربر بیشتری روی صفحه شما کلیک کند، جایگاه بهتری در موتورهای جستجو کسب خواهید کرد.

توصیه ایران فاندر  برای عناوین و توضیحات متا:

  • افزونه Yoast SEO را دانلود کنید.
  • تنظیمات نوع محتوای خود را بهینه کنید.

مزیت نوشتن عنوان و متا دیسکرپشن کاربرپسند:

  • افزایش کلیک در SERP

 نقشه سایت XML و تاثیر آن بر سئو وردپرس (XML Sitemaps)

داشتن نقشه سایت در سئو امری ضروری است. نقشه سایت شامل تمام پست ها و صفحات شما در یک لیست است که موتورهای جستجو به راحتی می توانند آن ها را بخوانند. برای افزودن سایت مپ در تب  افزونه  Yoast SEO به General رفته و سپس تب Features را انتخاب کنید. برای روشن کردن نقشه سایت XML روی گزینه on کلیک نمایید.

توصیه ایران فاندر  در خصوص سایت مپ XML:

  • به سرچ کنسول رفته و در قسمت Crawl و سپس Sitemaps بروید.
  • روی افزودن نقشه سایت کلیک کنید و ارسال نمایید.

مزیت نقشه سایت XML  در سئو وردپرس:

  • خزیدن سریعتر

لینک سازی داخلی (Internal Linking)

وقتی صحبت از لینک دهی و سئو می شود، بک لینک ها یا لینک های خارجی بسیار مورد توجه قرار می گیرند اما شما نمی توانید از اهمیت ایجاد لینک داخلی برای رتبه بندی و بهینه سازی سایت تان غافل شوید. لینک های داخلی به ما کمک می‌کنند تا بین صفحات وبسایت خودمان ارتباط منطقی برقرار کنیم و به ربات‌های گوگل بفهمانیم که یک صفحه در کجایِ نقشه محتواییِ سایت ما قرار دارد و قرار هست چه کارکردی برای ما داشته باشد.

توصیه ایران فاندر  در خصوص لینک بیلدینگ داخلی:

  • به جای لینک دادن تصادفی به پست‌ها، با استفاده از یوست سئو یک معماری صاف سایت ایجاد کنید.
  • تا حد امکان به صفحات مناسب و عمیق در سایت خود لینک های طبیعی دهید.
  • در ضمن از مقدار معقولی لینک استفاده کنید (یعنی ۱۰۰ لینک داخلی برای یک وبلاگ ۱۰۰۰ کلمه ای معقول نیست).

مزایای لینک داخلی در سئو وردپرس:

  • ایجاد یک معماری تمیز سایت
  • توزیع اقتدار صفحه در سراسر سایت

آلت تگ ها یا تگ های جایگزین تصویر (Image Alt Tags)

مطمئناً وقتی نوبت به آموزش سئو عکس می رسد، همه شما درباره نام فایل ها و برچسب های ALT چیزهایی شنیده اید. آیا می دانستید که جستجوی تصاویر گوگل ۲۱ درصد از کل حجم جستجوی آن را شامل می شود! پس سئو تصاویر به اندازه سئوی متن برای گوگل اهمیت دارد. برای سئوی بهتر عکس ها، لازم است چند نکته ساده را در نظر بگیرید تا تصاویر خودتان را برای گوگل و سایر موتورهای جستجو بهینه سازی کنید.

اهمیت سئو تصاویر به این خاطر است که اگر شما در قسمت Google Image در لینک های بالاتر و به طور ساده تر جزو تصاویر اول قرار بگیرید، امکان جذب ترافیک بیشتری دارید. نکته مهم در مورد سئو وردپرس این است که برای ویرایش تگ های alt تصویر خود نیازی به درک HTML یا جاوا اسکریپت فانتزی ندارید. می توانید تصاویر را با یک کلیک ساده و  بدون افزودن افزونه از نظر سئو بهینه سازی کنید.

توصیه ایران فاندر  در خصوص آلت تگ ها:

  • نام فایل تصویری خود را یک عبارت طبیعی بگذارید که از کلمات کلیدی صفحه مورد نظر شما هم در آن استفاده شده باشد.
  • از تصاویر تکراری موجود در اینترنت استفاده نکنید
  • یک توضیح توصیفی تگ alt تصویر بنویسید.
  • توضیحات انتساب جایگزین تصویر را با نام تجاری خود تکمیل کنید.
این مقاله را حتما بخوانید:  آموزش نحوه خرید NFT در ایران (10 بازار + انواع روش ها)

مزایای آلت تگ ها در سئو وردپرس:

  • تجربه کاربری بهتر
  • شانس بیشتر برای نمایش در جستجوی تصویر

 تگ های هدر و تاثیر آن بر سئو وردپرس (Header Tags)

استفاده از تگ های هدر یا هدینگ (H1 تا H6) در سئو سایت وردپرس اهمیت زیادی دارد و بر رتبه بندی سایت ها بسیار تأثیرگذار!

هدینگ ها تیترهای یک محتوای متنی بوده که باعث ایجاد ساختار مرتبی در محتوای متن شده و آن را قابل اسکن و خواناتر می سازند. در ضمن اگر در برخی از هدینگ های خود از کلمات کلیدی که می خواهید برای انها صفحه خودتان را بهینه سازید، استفاده کنید، شانس بالایی برای حضور در رتبه های بالای نتایج جستجو خواهید داشت.

هر صفحه از سایت باید یک تگ H1 داشته باشد که غالباْ عنوان صفحه خواهد بود. موتورهای جستجو از تگ های هدینگ برای تعیین فرمت  و دسته بندی محتوای صفحه استفاده می کنند.

توصیه ایران فاندر  در خصوص تگ های هدینگ:

  •  تگ H1 را در ابتدای صفحه درج کنید و بعد از ان تگ H2  و سپس تگ H3 و الی آخر را قرار دهید.
  • کلمه کلیدی اصلی صفحات را در متا تگ عنوان یا همان تگ H1 به کار ببرید.
  •  باید از یک تگ H1 استفاده کنید و میزان استفاده از سایر تگ های هدینگ بستگی به ساختار صفحات شما دارد.
  • به هیچ وجه تگ H2 را حذف نکنید.

مزایای استفاده از تگ های هدر در سئو سایت وردپرس:

  • درک بهتر محتوا توسط موتورهای جستجو
  • اراپه مطالب خواندنی تر و قابل هضم تر برای خوانندگان و در نتیجه جذاب تر شدن محتوا برای کاربران
  • افزایش تعامل کاربران

تگ کنونیکال (rel=”canonical”)

تگ کنونیکال معمولا به صورت rel = “canonical” استفاده می‌شود.  هیچ کس دوست ندارد محتوایش دزدیده شود. برای کمک به مبارزه با این موضوع، بهتر است rel=”canonical” را برای صفحات وب سایت خود فعال کنید.

تگ های کنونیکال برای کمک به شما در مقابله با محتواهای تکراری که می‌توانند بر عملکرد سایت شما تاثیر بگذارند، به وجود آمده اند. این تگ ها همچنین به موتورهای جستجو می گوید که آدرس های منبع محتوا در سایت کجاست. یعنی کدام URL مشخص، نسخه متعارف یا ترجیحی برای یک صفحه وب است. این موضوع همچنین مشکلات محتوای تکراری را از بین می برد.

اگر از افزونه Yoast SEO برای اضافه کردن تگ rel=”canonical” استفاده  می کنید، تب «advanced» را در این افزونه باز کنید و فیلد canonical URL را تکمیل نمایید.  با رفتن به متا باکس RankMath و انتخاب تب «advanced» می توانید شاهد گزینه ای برای تعیین یک URL کنونیکال برای همان صفحه باشید.

توصیه ایران فاندر  در خصوص تگ کنونیکال:

  •  از URL های مطلق یعنی از آدرس کامل URL استفاده کنید.
  •  در URL از حروف کوچک انگلیسی استفاده کنید.
  • گر از SSL استفاده می کنید،هیچ نشان اینترنتی را بدون SSL را تگ کنونیکال استفاده نکنید.
  • برای هر صفحه از یک تگ کنونیکال استفاده کنید.

مزایای استفاده از تگ کنونیکال در سئو وردپرس:

  • تعیین نسخه URL اصلی و حذف مشکلات محتوای تکراری
  • بهبود رتبه محتوا

Robots.txt و تاثیر آن بر سئو وردپرس

برای آن دسته از خوانندگانی که با این اصطلاح آشنا نیستید، خاطر نشان می سازیم که  robots.txt اساساً فایلی است که به موتورهای جستجو می گوید که در سایت شما اجازه دارد چه جاهایی را ببیند و چه چیزی را اجازه ندارد مشاهده کند.

در موتورهای جستجو مانند بینگ و گوگل، جایی که وب سایت های زیادی حضور دارند، این روش هدایت SERP می تواند در زمان و هزینه شما صرفه جویی کند.

توصیه ایران فاندر  در خصوص Robots.txt:

  • wp-admin را در فایل robots.txt خود مجاز نکنید.
  • اجازه دهید تمام محتوای با کیفیت دیگر در فایل robots.txt ایندکس شود.
  • نقشه سایت خود را به پایین فایل robots.txt خود اضافه کنید.
  • فایل robots.txt خود را در افزونه Yoast SEO > Tools > Editor ویرایش کنید.

مزایای استفاده Robots.txt:

  • مدیریت بهتر بودجه خزش
  • محافظت از فایل های خصوصی سایت
  • جلوگیری از کراول کردن محتوای تکراری

آیا می خواهید یاد بگیرید که چگونه یک سایت آموزشی وردپرس خودتان را در کمتر از ۲۴ ساعت راه اندازی کنید؟ باور کنید یا نه، چهره آموزشی جهان با رشد فناوری های اینترنتی و وب به سرعت در حال تغییر است.

اینترنت به روش های بسیار زیادی برای بهبود سیستم آموزشی مورد استفاده قرار می گیرد و یکی از آنها طراحی سایت آموزشی است. بنابراین، اگر انگیزه دارید و می خواهید یک وب سایت آموزشی برای مدرسه، کالج، مؤسسه، پورتال آنلاین یا مرکز آموزشی خود ایجاد کنید،

کارشناسان سایت ایران فاندر، شما را در مقاله طراحی سایت آموزشی آنلاین و مجازی (نمونه کار + قیمت) در تمام مراحل گام به گام راهنمایی خواهند کرد.

۲۰ نکته طلایی برای سئو وردپرس

در این قسمت، ما ۲۰ تا از بهترین شیوه های انجام سئو وردررس (WordPress SEO best practices) را پوشش خواهیم داد و نکاتی را به اشتراک می گذاریم که به شما کمک می کند رتبه بالاتری کسب کنید. همچنین توضیح می دهیم که چگونه آنها را در وب سایت وردپرس خود پیاده سازی کنید.

تنظیمات قابلیت رویت موتور جستجو را چک کنید.
Check your search engine visibility settings

چک باکسی در وردپرس وجود دارد که اگر آن را تیک بزنید، عملاً حکم مرگ سئو وردپرس را برای وب سایت خودتان صادر کرده اید! زیرا از ایندکس کردن صفحات شما توسط گوگل جلوگیری می کند. و اگر گوگل نتواند صفحات شما را ایندکس کند، نمی توانند رتبه بندی کنند.

این مورد را در تنظیمات > خواندن > قابلیت مشاهده موتور جستجو (Settings > Reading > Search engine visibility) پیدا خواهید کرد. اگر می‌خواهید شانسی برای رتبه‌بندی داشته باشید، مطمئن شوید که گزینه discourage search engine from indexing this site را تیک نزده باشید.

دامنه ترجیحی را نصب کنید.
Set preferred domain

اگر به تازگی وب سایت خود را راه اندازی می کنید، اولین سوالی که ممکن است برای شما پیش بیاید این است که آیا باید www را در دامنه خود قرار دهید یا خیر. برخی افراد این تصور را دارند که این امر بر سئو سایت وردپرس شما تأثیر می گذارد.

به زبان ساده، داشتن www در دامنه شما هیچ مزیتی برای سئو ندارد. این به هیچ وجه بر رتبه شما تأثیر نخواهد گذاشت.

Google به طور جداگانه به domain.com و www.domain.com نگاه می کند، بنابراین مهم است که یک نسخه ترجیحی برای سایت خود انتخاب کنید. می توانید این کار را در قسمت تنظیمات > عمومی (Settings > General) انجام دهید. فقط آدرس وردپرس (URL) و آدرس سایت (URL) را روی نسخه دلخواه خود تنظیم کنید.

به یاد داشته باشید، مهم نیست که کدام نسخه را انتخاب می کنید، باید تغییر مسیرها را طوری تنظیم کنید که فقط یک نسخه در دسترس باشد. به عنوان مثال اگر از www.kinsta.com بازدید می کنید و نسخه ترجیحی شما می باشد، به سادگی باید kinsta.com را به آن نسخه هدایت کنید.

برای یک وب سایت جدید، واقعاً مهم نیست که کدام نسخه را انتخاب کنید. اما اگر صفحات شما در هر دو نسخه URL قابل دسترسی هستند، بهترین گزینه استفاده از نسخه ای با بیشترین بک لینک است.

برای اینکه ببینید کدام نسخه از سایت شما است که بیشترین میزان بک لینک را دریافت می کند، هر دو نسخه را به Batch Analysis tool یا ابزار تحلیل دسته ای Ahrefs متصل کنید و دامنه های ارجاع دهنده آنها را بررسی کنید.

زیبایی وردپرس در این است که به طور خودکار نسخه دیگر را به نسخه ترجیحی هدایت می کند تا موتورهای جستجو و بازدیدکنندگان فقط در دامنه دلخواه به سایت شما دسترسی داشته باشند.

هشدار: اگر سایت شما قبلا راه اندازی شده است و مدت زمانی است که فعال است، تغییر نسخه ترجیحی می تواند مشکلات فنی ایجاد کند.

پیوندهای یکتا را تنظیم کنید.
Set up permalinks

پیوندهای یکتا اساساً قالب URL برای پست ها و صفحات شما هستند و انتخاب گزینه نام پست برای آنها سئوپسندتر است! زیرا کمک می کند تا فوراً مشخص کنید که صفحه در مورد چه موضوعی نوشته شده است.

URL ها را کوتاه نگه دارید تا از عدم رتبه بندی آنها در نتایج جستجو جلوگیری کند. با این حال، اگر در حال حاضر از ساختار پیوند یکتای دیگری استفاده می کنید، تغییر آن می تواند منجر به صفحات شکسته شود. بنابراین اگر تغییری ایجاد کردید، بایستی وب‌ سایت خود را با ابزاری مانند Ahrefs’ Site Audit یا همان ممیزی پس از این واقعیت بررسی کنید تا خطاهای ۴XX را چک کنید.

در صورت وجود، باید از یک افزونه وردپرس مانند Redirection استفاده کنید تا URL های قدیمی را به آدرس های جدید هدایت کنید.

 تأیید دستی برای نظرات وبلاگ فعال نمایید.
Require manual approval for blog comments

بعید است که کامنت های اسپم یا نظرات وبلاگ هرزنامه باعث جریمه یا هر گونه مشکل شدید سئو شود، زیرا تقریبا همه کاربران همیشه آنها را دنبال نمی کنند. اما به گفته گوگل، آنها هنوز هم می توانند به چند دلیل باعث ایجاد برخی مشکلات سئو شوند. خوشبختانه، وردپرس با ارائه گزینه ای به کاربران برای تنظیم تمام نظرات وبلاگ به گونه ای که نیاز به تأیید دستی دارند، حل این مشکل را یک بار برای همیشه آسان می کند.

می توانید این کار را در تنظیمات > گفتگو > دیدگاه ها باید به صورت دستی تأیید شوند (Settings > Discussion > Comment must be manually approved) انجام دهید.

یک تم مناسب و سئوپسند نصب کنید و تاثیر آن را بر سئو وردپرس مشاهده نمایید.
Install an SEO-friendly theme

تقریباً همه قالب های وردپرس این روزها واکنش گرا و سازگار با موبایل هستند، بنابراین جای نگرانی زیادی در این زمینه وجود ندارد. آنچه واقعاً بایستی هنگام انتخاب یک قالب چک کنید، عملکرد و ویژگی های آن است.

اگر تم با کد و ویژگی های غیر ضروری پر شده باشد، سرعت وب سایت شما را کند می کند. و این خوب نیست! چون بیش از یک دهه است که سرعت صفحه یک عامل رتبه بندی گوگل محسوب می شود.

بنابراین هنگام انتخاب یک قالب وردپرس، ارزش دارد که کمی برای خواندن توضیحات آن وقت بگذارید تا ببینید چه چیزی در آن گنجانده شده است. اگر مجموعه ای از ویژگی ها وجود دارد که از آنها استفاده نمی کنید، آن قالب ممکن است بهترین انتخاب برای شما نباشد.

یک افزونه سئوی همه کاره نصب کنید.
Install an all-in-one SEO plugin

قابلیت سئو وردپرس خودتان را گسترش دهید و با یک افزونه سئوی همه کاره، بهینه سازی جنبه های سایت خودتان را برای موتورهای جستجو آسان تر کنید. ما از Yoast SEO استفاده می کنیم، اما جایگزین های زیادی همچون رنک مث وجود دارد.

برای نصب یوست سئو، در قسمت پیشخوان سایت وردپرسی خودتان به قسمت پلاگین ها و افزودن جدید رفته و «Yoast SEO» را جستجو کرده و روی فعال کردن و سپس روی نصب کلیک کنید.

مطمئن شوید که یک نقشه سایت ایجاد کرده اید.
Make sure to generate a sitemap

نقشه سایت، پست ها و صفحات مهم سایت شما را فهرست می کند تا به موتورهای جستجو کمک کند آنها را کشف کنند. یوست سئو یک نقشه سایت برای شما ایجاد می کند، اما بازهم باید مطمئن شوید که گزینه سایت مپ در تنظیمات شما روشن باشد.

برای انجام این کار بایستی به سئو >  عمومی > قابلیت ها > نقشه های XML سایت  (SEO > General > Features > Toggle XML sitemaps) بروید

برای بهبود سئو وردپرس، محتوای کم ارزش را از ایندکس شدن حذف کنید.
Exclude low-value content from indexing

شما فقط باید به گوگل اجازه دهید صفحاتی را فهرست کند که برای جستجوگران ارزش ارائه می کنند. صفحات برچسب و آرشیوهای مبتنی بر فرمت به ندرت در این دسته قرار می گیرند، بنابراین به طور کلی بهترین روش حذف آنها از نمایه سازی یا ایندکس کردن است.

برای انجام این کار به سئو > بهبود ظاهر جستجوها > طبقه بندی > نمایش دسته ها در نتایج جستجو؟ (SEO > Search Appearance > Taxonomies > Toggle Show Tags in search results) رفته و اآن را روی off تنظیم نمایید.

همین کار را برای آرشیوهای مبتنی بر فرمت (format-based archives) نیز انجام دهید.

این مقاله را حتما بخوانید:  6 وظیفه فروشندگان تلفنی + 12 تکنیک فروش تلفنی

پلاگین یوست سئو یا Ahrefs را نصب کنید.
Install Ahrefs’ SEO plugin

افزونه رایگان سئو وردپرس Ahrefs عملکرد محتوا را بررسی و نظارت می کند و توصیه هایی در مورد بهبود آن ارائه می دهد. به عنوان مثال، اگر افزونه متوجه شود که یکی از صفحات شما دیگر در سه رتبه برتر برای کلمه کلیدی مورد نظر خود قرار ندارد، آن را با عنوان “دیگر خوب عمل نمی کند” برچسب گذاری می کند و توصیه شخصی در مورد نحوه بهبود بر اساس تنظیمات شما ارائه می دهد.

یک عنوان کلیک خور یا قابل کلیک بنویسید.
Write a “clickworthy” title

هر صفحه و پست در وردپرس به یک عنوان نیاز دارد  و مهم است که عنوانی که می نویسید، بازدیدکنندگان را ترغیب کند تا در صفحه شما کلیک کنند.در عین حال عنوان نویسی اصولی به طور دقیق توضیح می دهد که صفحه درباره چه چیزی است. به عبارت دیگر، عنوان باید قابل کلیک باشد، اما نه طعمه کلیکی (clickbait).

اگر در تلاش برای نوشتن چیزی هستید که مناسب صفحات با رتبه برتر برای کلمه کلیدی مورد نظر باشد، توصیه می کنیم این مقاله را مبتدی ها بخوانند: آموزش عنوان نویسی در تولید محتوا [تضمینی]

برای بهبود سئو سایت وردپرس تان، یک URL مناسب SEO تنظیم کنید.
Set an SEO-friendly URL slug

به طور پیش فرض، وردپرس URL را روی عنوان کامل پست یا صفحه تنظیم می کند. این کار چندان ایده آل نیست! زیرا معمولا طولانی است و URL های طولانی معمولاً در نتایج جستجو کوتاه می شوند.

برای نوشتن یک URL مناسب تر، روی ادیتور وردپرسی تان روی «ویرایش» کلیک کنید، کلمه کلیدی اصلی خود را به زبان انگلیسی وارد کنید (یا یک تغییر جزیی) و فاصله ها را با خط تیره جایگزین کنید.

از هدرها برای ایجاد سلسله مراتب استفاده کنید.
Use headers to create hierarchy

هدرها یا همان هدینگ ها ساختار ایجاد می کنند و به بازدیدکنندگان و موتورهای جستجو کمک می نمایند تا سلسله مراتب محتوای شما را بهتر درک کنند.

در وردپرس، می توانید از ویرایشگر WYSIWYG برای اضافه کردن سریع و آسان هدرهای مرتبط استفاده کنید. فقط روی منوی کشویی «ساختارها» ضربه بزنید تا شش گزینه هدر را مشاهده کنید.

از آنجایی که اکثر مضامین وردپرس از عنوان پست به عنوان اولین هدر (H1) استفاده می کنند، بهترین روش استفاده از H2-H6 در داخل متن و خود محتوا است.

به محتوای مرتبط سایت تان لینک داخلی بدهید.
Internally link to relevant content

لینک های داخلی به صفحات و پست های دیگر در وب سایت شما اشاره می کنند. آنها برای سئو وردپرس مهم هستند زیرا کمک می کنند تا بازدیدکنندگان را در سایت خود نگه دارید. آتوریتی محتوای دیگر خود را تقویت کرده  و محتوا را بالاتر رتبه بندی نمایید.

با استفاده از ویرایشگر WYSIWYG می توانید لینک های داخلی به پست ها و صفحات در وردپرس اضافه کنید. فقط متنی را که می‌خواهید به عنوان متن لنگر یا انکرتکست استفاده کنید، برجسته کنید. سپس دکمه «درج/ویرایش پیوند» را بزنید و URL صفحه یا پست دیگری را در وب سایت خود جای گذاری کنید.

متن جایگزین را به تصاویر اضافه کنید.
Add alt text to images

متن جایگزین مهم است زیرا:

  • به Google می‌گوید تصاویر درباره چه چیزی هستند. این کار ممکن است به تصاویر شما کمک کند در تصاویر Google رتبه بالاتری کسب کنند.
  • با استفاده از صفحه خوان ها، دسترسی را برای بازدیدکنندگان کم بینا بهبود می‌ خشد.
  • در صورت شکستن تصویر، تصویر شکسته را در صفحه جایگزین می کند.

برای افزودن متن جایگزین در وردپرس، هنگام آپلود تصویر، فیلد alt text را پر کنید. فقط سعی کنید متن تان در عین توصیفی بودن، کوتاه و جذاب هم باشد.

یک برچسب عنوان قانع کننده بنویسید و تاثیر آن را بر سئو وردپرس مشاهده نمایید.
Write a compelling title tag

گوگل معمولاً از برچسب یا تگ عنوان شما برای اسنیپت در نتایج جستجو استفاده می کند.

Yoast تگ عنوان شما را به صورت پیش فرض روی پست یا عنوان صفحه تنظیم می کند. این کار اغلب خوب است، زیرا قبلاً باید یک عنوان پست فریبنده ایجاد کرده باشید. اما گاهی اوقات عنوان، بیش از حد طولانی است. بنابراین ارزش آن را دارد که عنوان کامل را به صورت دستی درج کنید تا مطمئن شوید که احتمال کوتاه شدن آن وجود ندارد.

اگر ر قسمت پایین کادر Yoast نوار، سبز برجسته شد، یعنی طول عنوان شما خوب است اما اگر این نوار، قرمز برجسته شود، یعنی عنوان شما خیلی طولانی است. معمولاً می توانید با حذف هرگونه اطلاعات اضافی، مشکل تگ عنوان طولانی را حل کنید. راه های آسان برای انجام این کار عبارتند از:

  • حذف اطلاعات داخل پرانتز
  • حذف کلمات غیر ضروری
  • بازنویسی.

متا دیسکریپشن قانع کننده ای بنویسید.
Write a compelling meta description

گفته شده که توضیحات متا یا متا دیسکرپشن ها یک عامل مستقیم در رتبه بندی گوگل نیستند، اما گوگل اغلب از آنها برای اسنیپت نتیجه جستجو استفاده می کند. به همین دلیل، نوشتن یک متای توضیحات قانع کننده که از عنوان شما پشتیبانی کند و افراد را ترغیب به کلیک کردن بیشتر کند، اهمیت زیادی در سئو محتوا وردپرس و بهینه سازی آن برای موتورهای جستجو دارد.

چند نکته برای نوشتن متا دیسکرپشن قانع کننده:

  • از صدای فعال استفاده کنید.
  • آن را کمتر از  ۱۲۰ کاراکتر بنویسید.

صفحات را در ساب فولدرها قرار دهید تا سئو سایت وردپرس تان را بهبود دهید.
Nest pages in subfolders

با فرض اینکه ساختار پیوند یکتای خود را روی نام پست تنظیم کرده اید، آدرس صفحه و پست شما به این صورت خواهد بود:

domain.com/post-name

domain.com/page-name

اما در صفحات، می توانید آنها را با سطوح مختلف با استفاده از پوشه های فرعی ایجاد کنید. به عنوان مثال فرض کنید شما یک آژانس دیجیتال مارکتینگ هستید که سه سرویس مختلف ارائه می دهد: SEO، PPC و بازاریابی رسانه های اجتماعی.

در اینجا بهترین راه برای ساختار آن است:

  • یک صفحه فرود «خدمات» ایجاد کنید که خدماتی را که ارائه می کنید، فهرست می کند.
  • برای هر سرویسی که ارائه می دهید، صفحات جداگانه ایجاد کنید.
  • از صفحه «خدمات» خود به هر صفحه خدمات لینک دهید

در اینجا ساختار URL شما به طور پیش فرض به نظر می رسد:

/domain.com/services
/domain.com/seo

/domain.com/ppc

/domain.com/social-media-marketing

این کار به نظر می رسد خوب است. اما بهتر است صفحات خدمات فردی را در زیر پوشه “/services/” به صورت زیر قرار دهید:

/domain.com/services

/domain.com/services/seo

/domain.com/services/ppc

/domain.com/services/social-media-marketing

توصیه: سه تاکتیک بعدی در مورد سرعت صفحه است. از اینها برای افزایش سرعت وب سایت و بهبود عملکرد آن استفاده کنید.

توجه داشته باشید که ما همه بهینه سازی هایی را که می توانید انجام دهید، در اینجا پوشش نداده‌ایم! زیرا سرعت صفحه موضوع پیچیده‌ای است. بنابراین اگر می خواهید عمیق تر و مفصل تر در این باره  کار کنید، در مورد افزایش سرعت وب سایت وردپرس تحقیق و مطالعه نمایید.

WP Rocket را نصب کنید.
Install WP Rocket

WP Rocket خود را به عنوان یک افزونه عملکرد وب معرفی می کند که سرعت صفحه وب شما را افزایش می دهد. زیبایی این افزونه در این است که مجموعه ای از بهینه سازی های مفید از جمله کش مرورگر و سرور را از باکس انجام می دهد.

ما در اینجا به طور خلاصه آنچه را کش انجام می دهد، برای شما بیان کرده ایم:

  • کش مرورگر: فایل‌های رایج را روی هارد دیسک های بازدیدکنندگان ذخیره می کند تا مجبور نباشند در بازدیدهای مکرر، آنها را دوباره دانلود کنند.
  • حافظه پنهان سرور: نسخه های استاتیک صفحات وب شما را در سرور شما ذخیره می کند تا هر زمان که بازدیدکننده ای درخواست کرد، آماده باشند. این کار باعث می شود تا بازدیدکنندگان زیاد منتظر نباشند و معطل نمانند.

وی پی راکت یک افزونه رایگان نیست، اما به نظر کارشناسان ایران فاندر اگر بودجه لازم را داشته باشید، ارزش قیمت ۴۹ دلاری را دارد. اگر به دنبال پلاگین رایگانی هستید که از نظر کش کردن کاری مشابه انجام دهد، یکی دیگر از افزونه های کش موجود را امتحان کنید.

کد را مینیفای کنید.
Minify code

Minification یا مینیفیکیشن فضای خالی غیر ضروری را از کد شما حذف می کند تا اندازه فایل را کاهش دهد. اگر از WP Rocket استفاده می کنید، فعال سازی مینیفیکیشن به اندازه کافی ساده است. کافی است به تنظیمات File Optimization بروید و گزینه های Minify CSS files و Minify JavaScript files را چک کنید.

هشدار: فعال کردن مینیفیکیشن می تواند در برخی موارد منجر به اختلال در ویژگی ها و قابلیت های وردپرس شود. بنابراین همیشه بهترین کار این است که قبل از استقرار زنده، آزمایش کنید و ببینید که این امر چگونه بر وب سایت شما در یک محیط صحنه سازی تأثیر می گذارد.

ShortPixel را نصب کنید
Install ShortPixel

ShortPixel به طور خودکار تصاویری را که در وردپرس آپلود می کنید، فشرده و بهینه می کند. این افزونه فایل های تصویری را کوچک تر می کند، فشار روی سرور شما را کاهش می دهد و باعث می شود صفحات برای بازدیدکنندگان شما سریع تر بارگذاری شوند.

برای شروع، افزونه را نصب کرده و آن را فعال کنید، سپس کلید API خود را در تنظیمات وارد کنید.

توجه داشته باشید که ShortPixel یک افزونه پرمیوم است. بنابراین اگر بیش از ۱۰۰ تصویر در ماه فشرده می کنید، باید چند اعتبار بخرید یا برای یک طرح پولی و پرمیوم ثبت نام کنید. این کار فقط چند دلار هزینه دارد و به نظر ما ارزش هزینه کردن را دارد.

و اما سخن آخر

وردپرس یک پلتفرم فوق‌العاده برای ساخت وب‌سایت هایی است که زمان زیادی برای راه اندازی لازم ندارند. علاوه بر این، وردپرس قابلیت سفارشی سازی فوق العاده ای دارد، از قابلیت سفارشی سازی کامل تم و قالب شما گرفته تا یافتن افزونه هایی که قابلیت انجام هر کاری را که می‌خواهید، دارند.

لیست کارهایی که می توانید برای سفارشی کردن وردپرس انجام دهید، بی پایان است و به طور کلی فقط به تخیل شما محدود می شود. همگام شدن با سرعت فناوری وردپرس دشوار است. حتی آن دسته از افرادی که با جدیدترین پلاگین ها و نرم افزارها تنظیم شده اند، می توانند آن را طاقت فرسا بدانند.

بنابراین جای تعجب نیست که صاحبان مشاغل کوچک ممکن است در حین حرکت در دنیای وردپرس که به طور فزاینده ای کانکت می شوند، کمی دچار مشکل شوند. دنیای وردپرس گاهی اوقات حتی خوش نیت ترین و باهوش ترین کارآفرینان را نیز ممکن است دچار مشکل  کند.

سوالات متداول درباره سئو وردپرس

۱- وردپرس چیست؟

وردپرس یک سیستم مدیریت محتوای متن باز است که به کاربران اجازه می دهد نمونه کارها، وبلاگ ها، فروشگاه های آنلاین و وب سایت های سفارشی بسازند.

۲- آیا وردپرس برای سئو خوب است؟

بله زمانی که وردپرس به درستی پیکربندی و برای جستجو بهینه شده باشد و زمانی که یک تم مناسب سئو را نصب کنید و از مجموعه عالی افزونه های SEO که وردپرس ارائه می دهد استفاده کنید می تواند یک سیستم مدیریت محتوای عالی برای سئو باشد.

۳- سئو وردپرس چه فرقی با سایر سیستم های مدیریت محتوا دارد؟

اصولاً اصول انجام سئو توسط همه سیستم های مدیریت محتوا یکسان و مشابه است. وردپرس نسبت به جوملا، ویکس و سایر سایت‌سازها امکانات و افزونه های بیشتری را در اختیار کاربر قرار می دهد و می توان گفت یکی از راحت ترین، استاندارترین و بهترین سیستم های مدیریت محتوا از نظر سئو است.

۴- Yoast یا All in One Seo Pack کدامیک بهتر است؟

تا آنجا که ما می دانیم هر دور این افزونه ها امکانات و ویژگی های برابر و یکسانی دارند (هم در نسخه رایگان و هوم در نسخه پرمیوم یاپولی). اگر بخواهیم یکی از این دو را به عنوان بهترین افزونه انتخاب کنیم، این انتخاب بایستی بر اساس فعالیت، نیاز و شرایط سایت خودمان باشد. اما به این دلیل که افزونه یوست امکان پیکربندی جادویی یا همان نصب Wizard را ارائه می دهد، همچنین کار کردن با این افزونه بسیار ساده تر می باشد، ما خودمان برای سئو وردپرس از این افزونه استفاده می کنیم.

منابع معتبری که در نوشتن این مقاله از آنها استفاده کرده ایم: searchenginejournal.com و ahrefs.com
رای دهید

تیم تولید محتوا

این مطلب توسط تیم تولید محتوای ایران فاندر تهیه شده است. ما در تلاش برای توسعه وب فارسی هستیم تا بهترین مقالات در هر زمینه ای را برای وبسایت ها تهیه کنیم. کیفیت محتوای این صفحه توسط متخصصین و کارشناسان ما بررسی و تایید شده است.

سفارش تولید محتوا
اینستاگرام سایت ایران فاندر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
1
پریسا رحیمی
سلام، چطور می تونم کمکتون کنم؟