آموزش ابزار سئو رنک فایند (دامنه یاب، کیورد گپ یاب و رتبه یاب)

رنک فایند بهترین ابزار سئو ایرانی
شرح مختصر
رنک فایند
بنیانگذار : ابراهیم حنفی (نام مستعار: مستر سئوکار)
صنعت : فناوری اطلاعات، ابزار SEO (ساخت ایران)
خدمات سرویس : دامنه یاب - کیوورد یاب - رتبه یاب
بنا نهاده (شروع فعالیت رسمی) : ۱۸ آبان ماه ۱۴۰۰
دفتر مرکزی : ایران - تبریز
تعداد کارکنان : ۵ تا ۱۰ نفر
آدرس اینترنتی : rankfind.ir
در دسترس به زبان: فارسی
مناطق سرویس دهی: سراسر جهان

رنک فایند یک ابزار و سرویس کاربردی و کلیدی برای سئو سایت ها دارای ۳ سرویس اصلی رتبه یاب، کیورد یاب و دامنه یاب است که توسط آقای ابراهیم حنفی طراحی و توسعه یافته است.

اگر یک وبمستر یا سئوکار هستید و به دنبال کلمات مهم و کلیدی برای تولید محتوا و جذب بازدید ارگانیک از موتورهای جستجو و کسب وردودی هدفمند از گوگل می باشید، استفاده از این ابزار کاربردی می تواند بسیار مفید و کارساز باشد. این ابزار که برای اولین بار است در ایران ارائه می شود، دارای ۳ سرویس اصلی می باشد که در ادامه مطلب با نحوه عملکرد آنها بیشتر آشنا خواهیم شد.

شما روزی چند بار رتبه صفحات خودتان را در گوگل ردگیری می نمایید؟ فکر می کنید که آیا سرچ کنسول، رتبه دقیق را به شما نشان می دهد؟ رنک فایند کار را برای مدیران وبسایت ها و شرکت های دیجیتال مارکتینگ آسانتر کرده است. چگونه؟

شما با کمک ردگیری روزانه کلمات کلیدی، نمایش نمودار رشد و کاهش یا افزایش رتبه و… می توانید کیورد گپ ها و فقر محتوایی موجود در وب فارسی را پیدا نمایید. بله شما می توانید صرفاً با استفاده از تولید محتوا و بدون بک لینک و رپورتاژ آگهی، فقط با شناسایی خلاء رقابتی و کیورد گپ ها و نوشتن یک محتوا درباره آنها (یا آپدیت محتوا) به ورودی های زیادی از طریق گوگل دست پیدا کنید! جالب نیست؟

به گفته آقای ابراهیم حنفی ساخت این ابزار کار راحتی نبود ولی بالاخره پس از چالش های فراوان به مرحله استارت کار رسید و هم اکنون توسط بسیاری از سئوکاران و وبمستران مورد استفاده قرار می گیرد.

لازم به ذکر است که قیمت این ابزار برای هر بودجه ای مناسب بوده و همگان می توانند به راحتی و با اندک بودجه ای از آن استفاده نمایند. اگر دوست دارید با این ابزار سئو سایت بیشتر آشنا شوید و اطلاعاتی را درباره نحوه کارکرد آن بدست آورید، توصیه می کنیم تا انتهای مطلب با سایت ایران فاندر همراه باشید.

آنچه در این مطلب خواهید آموخت نمایش سرفصل ها

ابزار سئو (SEO Tool) چیست؟

شما برای بهینه سازی وبسایت خود نیاز به تحقیق کلمات کلیدی، تجزیه و تحلیل رقبا و سایر ملاحظات SEO دارید؛ ابزارهای سئو به شما این امکان را می دهند تا پتانسیل صفحات وبسایت خود را برای قرارگیری در نتایج برتر موتورهای جستجو بالا ببرید. آنها اطلاعاتی در مورد بک لینک ها، کلمات کلیدی، محتوا، اعتبار دامنه و همچنین بینش هایی در مورد رقابت SEO در اینترنت ارائه می دهند که می تواند بسیار مفید باشد.

اینفوگرافیک بهترین ابزارهای سئو جهان
بهترین SEO Tool های جهان

برای کارشناسان سئو و وبمستران، نظارت بر وبسایت برای تعیین نحوه بهینه سازی آن برای موتورهای جستجو بسیار مهم است. ابزارهای سئو به متخصصان کمک می کنند تا در نتایج موتورهای جستجو رتبه بالاتری داشته باشند.

باید بدانید که بسیاری از ابزارها در محدوده عملکرد خود، کاربردهای متفاوتی دارند اما در کل به عملیات سئو به نحوی کمک می کنند. همچنین ابزارهای سئو برخی اوقات نیز می توانند مشکل ساز شوند! حتماً تعجب کردید… بله، آنها می توانند مشکل ساز شوند زمانی که آنقدر قوی باشند که به وب سایت ها کمک کنند تا قوانین و الگوریتم های گوگل را دور بزنند!

برای مثال برخی از شرکت های سئو، با شناسایی کیوورد گپ ها، محتوای بی کیفیت را در نتایج بالا می آورند اما باید بدانید که این موضوع می تواند باعث جریمه شدن سایت ها و در طولانی مدت منجر به عدم دسترسی به رتبه های بالاتر آنها در موتورهای جستجو شود. هنگامی که وب سایت ها محتوای کم کیفیت، محتوای تکراری یا رپرتاژ آگهی زیادی را منتشر می کنند، این کار می تواند در طولانی مدت بر اعتبار دامنه و رتبه آنها تأثیر منفی بگذارد.

گوگل روز به روز با توسعه هوش مصنوعی خود، هوشمند تر می شود، پس تنها یک راه برای پیروزی در گود رقابت و تداوم موفقیت خود خواهید داشت: ارزش آفرینی برای کاربر!

  • زمانی محتوا پادشاه است که بتوانید فقر محتوایی در سطح وب را شناسایی کنید و از ضعف موجود، بهترین استفاده را نمایید. رنک فایند دقیقاً همین امکان را برای شما فراهم می سازد: شناسایی کیوورد گپ ها!

رنک فایند چیست؟ مناسب چه کسانی است؟

rankfind ابزارهایی را برای کمک به تدوین استراتژی محتوایی و راه اندازی کسب و کار در اختیار وب مسترها و متخصصین سئو قرار می دهد. خدمات آن به طور خلاصه عبارتند از:

    1. مشاهده جایگاه کلمات کلیدی
    2. ابزار پیداکردن کیورد گپ
    3. تحقیق کلمات کلیدی
    4. ابزاری برای پیشنهاد دامنه
    5. چک کردن دامنه های آزاد

 

آموزش نحوه ثبت نام در سایت رنک فایند | راهنمای ورود کاربر و استفاده از پنل کاربری

ابتدا وارد سایت به آدرس اینترنتی rankfind.ir می شویم. در ابتدای ورود با صفحه ورود کاربران به ناحیه کاربری مواجه می شویم. اگر برای اولین بار است که از سرویس های این سایت استفاده می کنید، ایمیل و رمز عبور خودتان را در مکان های مورد نظر وارد کرده و سپس روی گزینه ثبت نام کلیک کنید.

پنل کاربری رنک فایند
ثبت نام در پنل کاربری

صفحه دیگری برای شما باز می شود که باید نام و نام خانوادگی، ایمیل، شماره موبایل، رمز عبور و تکرار رمز عبور را وارد کرده و دوباره روی گزینه ثبت نام کلیک نمایید.

رجیستر در رنک فایند
مرحله دوم ثبت نام

برای استفاده از خدمات رنک فایند لازم است تلفن همراه شما وارد و تأیید شود. بعد از وارد کردن شماره موبایل تان، کد تأیید برای تان ارسال خواهد شد. کد تأیید را وارد کرده و بعد از انجام موفقیت آمیز ثبت نام، وارد پنل کاربری می شوید. حالا نوبت این است که پکیج مورد نظر خودمان را انتخاب کنیم. (در بخش بعدی توضیح خواهیم داد)

کد تایید شماره همراه
ارسال کد تایید شماره همراه

نکته: در این قسمت، امکان تغییر شماره همراه وجود دارد.

نکته: اگر بعداً به هر دلیلی رمز خود را فراموش کردید، دو آپشن برای بازیابی رمز عبور خود دارید:

  • راه حل اول

بعد از ورود به آدرس rankfind.ir/panel/login اگر رمز عبور خودتان را فراموش کرده اید؛ روی گزینه رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟ کلیک کنید. ایمیل خود را وارد کرده و بر روی دکمه درخواست تغییر رمز کلیک کنید. حال با ای پیام مواجه خواهید شد: پیوند بازنشانی گذرواژه شما را ایمیل کردیم!

حال یک ایمیل حاوی متن انگلیسی دریافت خواهید کرد که یک دکمه با عبارت reset password دارد. روی آن کلیک کرده و به صفحه ای با عنوان بازنشانی رمز عبور – ساخت رمز عبور جدید منتقل خواهید شد. در این صفحه رمز عبور جدید خود را دو بار وارد کرده و بر روی دکمه ذخیره رمز عبور کلیک می کنید. کار تمام است… رمز شما آپدیت شد.

  • راه حل دوم

بعد از ورود به آدرس rankfind.ir/panel/login اگر رمز عبور خودتان را فراموش کرده اید؛ برای بازیابی رمز عبورتان باید در همین صفحه، روی ورود موبایلی OTP کلیک کنید. بعد از ورود به این صفحه، شماره موبایل تان را در کادر مربوطه وارد می کنید تا کد یکبار مصرف به همان شماره ارسال شود.

پشتیبانی آنلاین: چنانچه به هر علتی در انجام مراحل به مشکلی برخورد کردید و یا سوال یا ابهامی در مورد سرویس ها داشتید، نگران نباشید! تیم پشتیبانی آنلاین رنک فایند می توانند در اسرع وقت به شما کمک کنند. کافیست در قسمت پایین صفحه سمت چپ، روی آیکون چت آنلاین کلیک کرده و سوال خود را مطرح نمایید.

انواع پکیج های ارائه شده در رنک فایند کدامند؟

اگر در قسمت هدر سایت روی گزینه فروشگاه کلیک کنید با دو گزینه مواجه خواهید شد، پکیج ها و بسته های افزایشی!

سایت رنک فایند کلاً ۹ پکیج اصلی برای خرید دارد که ۳ پکیج فقط مخصوص کیوردیاب و ۶ پکیج مخصوص کلیه خدمات ارائه شده (رتبه یاب، دامنه یاب، کیورد یاب) در این سایت می باشد. قیمت ماهانه این پکیج ها از ۵۹ هزار تومان شروع می شود و تا ۱ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان ادامه می یابد. در ضمن محدودیت هایی که برای هر پکیج اعمال شده، به طور کاملاً شفاف و دقیق زیر هر پکیج نوشته شده است.

این مقاله را حتما بخوانید:  آموزش یوتیوبری در 30 دقیقه + ترفندهای اسرارآمیز

منظور از بسته های افزایشی چیست؟

اگر قبل از اتمام بازه زمانی پکیج خریداری شده، تعداد دفعات استفاده شما از خدمات به اتمام رسید، بسته های افزایشی برای همین منظور طراحی شده اند تا بتوانید تعداد دفعات استفاده از سرویس را در بازه زمانی باقی مانده تان افزایش دهید.

  • بخش بسته های افزایشی کلاً دارای ۵ پیشنهاد ویژه می باشد که صرفاً برای افزودن تعداد دفعات استفاده به پکیج فعلی شما طراحی شده اند.

نکته: اگر قبل از اتمام بازه زمانی پکیج خریداری شده، تعداد دفعات استفاده شما از خدمات به اتمام رسید، می توانید پکیج جدید خریداری کنید اما یک مشکل بزرگ وجود دارد! تا زمانی که بازه زمانی پکیج فعلی شما به اتمام نرسیده، نمی توانید از پکیج جدید استفاده کنید. در واقع پکیج جدید در پنل شما رزرو شده باقی می ماند تا زمان پکیج فعلی شما به پایان برسد.

  • اما راه کار چیست؟ استفاده از بسته های افزایشی

ترفند: شما می توانید در جشنواره تخفیف، پکیج جدیدی خریداری کنید و در پنل خود رزرو نمایید.

دامنه یاب، کیوورد یاب، رتبه یاب
دامنه یاب، کیوورد یاب، رتبه یاب

سه پکیج مخصوص ابزار کیوردیاب | جدول قیمت

پکیج های کیوردیاب

سایت برای رتبه یابی

دامنه یاب

کیورد یاب

کیورد یاب پیشرفته

محدودیت نتایج

هزینه ماهانه

هزینه سالانه

برنزی

سایت برای رتبه یابی:

دامنه یاب:

کیوردیاب: ۵ بار استفاده

کیورد یاب پیشرفته:

محدودیت نتایج:

هزینه ماهانه: ۵۹٫۰۰۰ تومان

هزینه سالانه: ۵۹۰٫۰۰۰ تومان

نقره ای

سایت برای رتبه یابی:

دامنه یاب:

کیوردیاب: ۱۵ بار استفاده

کیورد یاب پیشرفته:

محدودیت نتایج:

هزینه ماهانه: ۱۱۹٫۰۰۰ تومان

هزینه سالانه: ۱٫۱۹۰٫۰۰۰ تومان

طلایی

سایت برای رتبه یابی:

دامنه یاب:

کیوردیاب: ۴۰ بار استفاده

کیورد یاب پیشرفته: ✔️

محدودیت نتایج:

هزینه ماهانه: ۱۹۰٫۰۰۰ تومان

هزینه سالانه: ۱٫۹۰۰٫۰۰۰ تومان

توجه: در صورت پرداخت سالانه، تنها هزینه ۱۰ ماه را پرداخت خواهید کرد و ۲ ماه به شما تخفیف داده می شود.

شش پکیج برای کلیه خدمات ارائه شده در سایت رنک فایند

پکیج های کلی

سایت برای رتبه یابی

کیورد برای رتبه یابی

دامنه یاب

کیورد یاب

کیورد یاب پیشرفته

محدودیت نتایج

هزینه ماهانه

هزینه سالانه

پایه

سایت برای رتبه یابی: ۳ عدد

کیورد برای رتبه یابی: ۱۰ عدد

دامنه یاب: ۱۰ بار استفاده

کیوردیاب: ۱ بار استفاده

کیورد یاب پیشرفته:

محدودیت نتایج:

هزینه ماهانه: ۵۹٫۰۰۰ تومان

هزینه سالانه: ۵۹۰٫۰۰۰ تومان

برنزی

سایت برای رتبه یابی: ۵ عدد

کیورد برای رتبه یابی: ۲۰ عدد

دامنه یاب: ۳۰ بار استفاده

کیوردیاب: ۳ بار استفاده

کیورد یاب پیشرفته:

محدودیت نتایج:

هزینه ماهانه: ۹۹٫۰۰۰ تومان

هزینه سالانه: ۹۹۰٫۰۰۰ تومان

نقره ای

سایت برای رتبه یابی: ۱۰ عدد

کیورد برای رتبه یابی: ۵۰ عدد

دامنه یاب: ۵۰ بار استفاده

کیوردیاب: ۳۰ بار استفاده

کیورد یاب پیشرفته:

محدودیت نتایج:

هزینه ماهانه: ۲۴۰٫۰۰۰ تومان

هزینه سالانه: ۲٫۴۰۰٫۰۰۰ تومان

پکیج های کلی

سایت برای رتبه یابی

کیورد برای رتبه یابی

دامنه یاب

کیورد یاب

کیورد یاب پیشرفته

محدودیت نتایج

هزینه ماهانه

هزینه سالانه

طلایی

سایت برای رتبه یابی: ۱۵ عدد

کیورد برای رتبه یابی: ۸۰ عدد

دامنه یاب: ۶۰ بار استفاده

کیوردیاب: ۴۰ بار استفاده

کیورد یاب پیشرفته: ✔️

محدودیت نتایج:

هزینه ماهانه: ۵۹۰٫۰۰۰ تومان

هزینه سالانه: ۵٫۹۰۰٫۰۰۰ تومان

الماس

سایت برای رتبه یابی: ۲۵ عدد

کیورد برای رتبه یابی: ۱۲۰ عدد

دامنه یاب: ۸۰ بار استفاده

کیوردیاب: ۶۰ بار استفاده

کیورد یاب پیشرفته: ✔️

محدودیت نتایج:

هزینه ماهانه: ۷۹۰٫۰۰۰ تومان

هزینه سالانه: ۷٫۹۰۰٫۰۰۰ تومان

سازمانی

سایت برای رتبه یابی: ۵۰ عدد

کیورد برای رتبه یابی: ۱۵۰ عدد

دامنه یاب: ۱۰۰ بار استفاده

کیوردیاب: ۸۰ بار استفاده

کیورد یاب پیشرفته: ✔️

محدودیت نتایج:

هزینه ماهانه: ۱٫۲۰۰٫۰۰۰ تومان

هزینه سالانه: ۹٫۹۰۰٫۰۰۰ تومان

توجه: در صورت پرداخت سالانه، تنها هزینه ۱۰ ماه را پرداخت خواهید کرد و ۲ ماه به شما تخفیف داده می شود.

پنج بسته افزایشی برای کلیه خدمات ارائه شده

بسته های افزایشی

کیورد یاب

کیورد یاب پیشرفته

هزینه / یکبار

پکیج ۱۰ تایی کیوردیاب

کیوردیاب: ۱۰ بار استفاده

کیورد یاب پیشرفته:

هزینه / یکبار: ۱۰۵٫۰۰۰ تومان

پکیج ۲۵ تایی کیوردیاب

کیوردیاب: ۲۵ بار استفاده

کیورد یاب پیشرفته:

هزینه / یکبار: ۱۷۵٫۰۰۰ تومان

پکیج ۶۰ تایی کیوردیاب

کیوردیاب: ۶۰ بار استفاده

کیورد یاب پیشرفته: ✔️

هزینه / یکبار: ۲۵۳٫۰۰۰ تومان

بسته های افزایشی

دامنه یاب

هزینه / یکبار

پکیج ۵۰ تایی دامنه یاب

دامنه یاب: ۵۰ بار استفاده

هزینه / یکبار: ۳۰٫۰۰۰ تومان

پکیج ۱۰۰ تایی دامنه یاب

دامنه یاب: ۱۰۰ بار استفاده

هزینه / یکبار: ۵۰٫۰۰۰ تومان

توجه: بسته های افزایشی غیر قابل تمدید می باشند، یعنی درصورت داشتن پکیج سالیانه ماهیانه تمدید نخواهد شد.

توجه: امکانات این بسته ها به امکانات بسته فعلی شما اضافه خواهند شد و مثل رزرو کردن نیست که امکانات پکیج قبلی ریست شود.

رنک فایند چه خدماتی ارائه می دهد؟ شرح کامل خدمات

دو محدودیت ابتدایی ارائه شده در پکیج ها یعنی سایت برای رتبه یابی و کیورد برای رتبه یابی مربوط به سرویس پیدا کردن رتبه سایت شما در گوگل است. بدین معنا که شما در هر کدام از پکیج ها می توانید به مقدار نوشته شده، دامنه یا وبسایت و کیورد ثبت نمایید. البته الزاماً نیازی به داشتن همان سایت ها تا آخر نیست و بعداً می توانید سایت ها را پاک کرده و جایگزین نمایید.

منظور از ۱۰ بار استفاده در سرویس دامنه یاب، ۱۰ بار استفاده از این سرویس است نه ۱۰ عدد دامنه! یعنی ۱۰ عدد دامنه به شما پیشنهاد نمی شود بلکه در هر بار استعلام، احتمال دارد که بین ۱۰۰ تا ۵ هزار دامنه به شما پیشنهاد شود که بستگی به نوع کلمه کلیدی جستجو شده توسط شما دارد.

میزان محدودیت سرویس کیورد یاب که کیورد گپ ها و فقر محتوایی را برای شما پیدا خواهد کرد، در هر سرویس متفاوت خواهد بود. میزان مورد نظری که در هر پکیج نوشته شده، میزان تعداد دفعات استفاده شما از این سرویس را نشان می دهد و میزان نشان داده شدن کیورد یا عنوان در هر بار استفاده، مد نظر طراحان این سرویس نیست.

توجه: پس محدودیت کیوردیاب و دامنه یاب، مربوط به تعداد دامنه یا کیورد خروجی نیست، بلکه تعداد استفاده است و با هر بار استفاده صدها کیورد و دامنه دریافت می کنید.

مثلاً در پکیج پایه که محدودیت کیوردیاب، ۱ بار نوشته شده است، به این معنا نیست که با استفاده از این سرویس، شما ۱ عنوان یا ۱ کیورد پیشنهادی را دریافت می کنید بلکه منظور این است که شما فقط ۱ بار امکان استفاده از این قابلیت را دارید و تنها می توانید برای یک کلمه کلیدی از این سرویس استفاده نمایید. ممکن است در این ۱ بار استفاده، نزدیک ۱۰۰۰ عنوان گپ به شما پیشنهاد شود.

یا مثلاً برای پکیج برنزی، شما می توانید تا ۳ کلمه کلیدی را که مد نظرتان است وارد نمایید و در آنها، عنوان های خلاء یا فقر محتوایی را پیدا کنید.

توضیح نحوه استفاده از ابزار کیوردیاب رنک فایند

عملکرد: ابزار کیوردیاب به شما کمک می کند کیوردگپ ها و فقر محتوایی در حوزه خود را پیدا کرده و پوشش دهید. (یافتن کلمات کلیدی که رقبا از آنها خبر ندارند)

ابزار کیورد گپ یاب و فقر محتوایی
ابزار کیوورد گپ یاب

برای استفاده از سرویس کیوردیاب یا عنوان یاب، شما باید بعد از ورود از قسمت هدر سایت به این بخش، کلمه کلیدی مد نظر خود را در قسمت “اسم محصول یا حوزه فعالیت خود را وارد کنید” وارد نمایید.

توجه: این کلمه کلیدی می تواند نام کوتاه محصول، اسم کلی حوزه فعالیت شما، اسم دسته بندی یا مشتقات یک کیورد و هر کلمه ای باشد که می خواهید در مورد آن محتوا بنویسید!

مثلاً کیورد فرش را در نظر بگیرید. شما وقتی کلمه فرش را در این سیستم جستجو می کنید، این سیستم احتمالاً برای شما عنوان هایی را خواهد آورد که داخل آنها از کلمه فرش استفاده شده است. برای همین اگر می خوهید کیوردها و عنوان هایی که به شما پیشنهاد می شود، دقیق تر باشد؛ باید کلمه کلیدی مورد نظرتان را مرتبط تر و کامل تر بنویسید. مثلاً فرش ایرانی!

بعد از وارد کردن کلمه کلیدی تان، نشان جستجو را بزنید. در کمتر از ۱۰ ثانیه، نمودار ترند این کلمه در سال های مختلف اولین چیزی خواهد بود که شما مشاهده خواهید کرد. این نمودار نشان می دهد که کلمه مورد نظر شما در حال رشد است یا در حال افت! شما می توانید اطلاعات خوبی از این نمودار بدست آورید. (این آمار از Google Trends استخراج می شود)

در قسمت پایین نمودار، عنوان هایی را مشاهده خواهید کرد که کاملاً متفاوت از عناوین ارائه شده توسط کیورد تولزهای خارجی خواهد بود. یعنی مدل کارکرد رنک فایند متفاوت از مدل کارکرد کیورد تولزهای خارجی خواهد بود، چون این سرویس صرفاً برای نیاز وبسایت های فارسی طراحی شده است. البته در آپدیت های آینده، عربی، انگلیسی و سایر زبان ها به این سیستم اضافه خواهند شد.

این مقاله را حتما بخوانید:  نشانه گذاری اسکیما چیست؟ چگونه استراکچر دیتا ایجاد کنیم؟

برای همین است که در این قسمت نوشته شده که کلمه کلیدی تان را به فارسی وارد کنید. البته اگر کلمه انگلیسی را هم در این قسمت وارد نمایید، کیوردهایی به شما پیشنهاد خواهد شد ولی تعداد این کلمات کلیدی پیشنهادی، خیلی کم خواهد بود. حتماً می پرسید که دلیل آن چه می تواند باشد؟ علتش این است که در این سیستم، الگوریتمی برای زبان انگلیسی تعریف نشده است.

توجه: از آنجایی که این سیستم فعلاً به صورت آنی کار می کند، پس در اولین فرصت شما باید از اطلاعات صفحه یک خروجی بگیرید زیرا بعد از خروج از صفحه دیگر قادر به مشاهده عناوین پیشنهادی نخواهید بود.

  • اگر خروجی نگیرید و از صفحه خارج شوید، در واقع استفاده شما سوخت می شود.

برای این کار، یک کادر سبز رنگی در بالای عناوین گذاشته شده که شما با کلیک بر روی آن می توانید خروجی اکسل این صفحه را دانلود بفرمایید. یا می توانید همه عبارات یا عبارات مورد نظر خود را انتخاب کرده و در یک فایل word یا Notepad ذخیره نمایید.

باید متذکر شویم که تمامی عبارت هایی که در این بخش پیشنهاد می شوند، همگی دارای سرچ بوده و بنابراین شما نباید نگران گرفتن ورودی از این عناوین باشید. کافیست شما یک مطلب درباره یکی از این عناوین مثلاً چرا فرش ایرانی شهرت جهانی دارد یا گرانترین تابلو فرش دستبافت ایرانی و… بنویسید تا نتیجه را ببینید!

حالا ممکن است این سوال پیش بیاید که آیا تولید محتوای متنی برای این تعداد کیورد، به صرفه است یا خیر؟

عناوین یا عبارات ارائه شده در این بخش از ابزار رنک فایند، چون کیورد گپ هستند و فقر محتوایی درباره آنها وجود دارد، لزوماً نیازی نیست که برای هر کدام یک محتوای ۲۰۰۰ کلمه ای یا بیشتر تولید کنید! حتی اگر بتوانید یک محتوای ۵۰۰ کاراکتری هم برای هر کدام بنویسید و عنوان صفحه شما همین عنوان پیشنهادی باشد، صفحه شما بازهم در لیست نتایج برتر این سرچ قرار خواهد گرفت و سایت شما بالا خواهد آمد.

چنانچه بخواهید هر کدام از این عناوین را به عنوان تگ استفاده کنید، باید به این موضوع توجه داشته باشید که اگر رقیب شما درباره این مطلب یا مطالب دیگر پیشنهادی، یک محتوای کامل تری تولید کند، چون مقاله نسبت به تگ در اولویت بالاتری قرار دارد، بالطبع رتبه رقیب تان هم بالاتر از رتبه شما خواهد بود.

اگر با نحوه استفاده از tag در سایت آشنا نیستید، پیشنهاد می کنیم حتماً مقاله اصول برچسب گذاری در سایت را بخوانید.

پیشنهاد طراحان این سیستم این است که این عناوین یا عبارات را به عنوان تگ استفاده نکنید و در رابطه با آنها یک مقاله بنویسید، هر چند این مقاله نسبتاً طولانی هم نباشد! البته در ادامه به راهنمایی های ما هم توجه کنید.

شما ۴ حق انتخاب برای عبارات و عناوین پیشنهاد شده، خواهید داشت:

  1. می توانید به هر کدام از آنها یک صفحه ویژه اختصاص دهید و درباره هر کدام از آنها یک مطلب جامع بنویسید.
  2. می توانید یک صفحه جدید ایجاد کنید و با مشخص کردن کانسپت کلمات کلیدی و تارگت کردن کلمات هم هدف بر روی یک صفحه، جمعی از آنها را در یک صفحه استفاده نمایید. یادتان باشد که کیورد تارگتینگ درست، مهمترین ترین کار در این روش است. (پر قدرت ترین روش)
  3. می توانید داخل مطلب مرتبطِ از قبل موجودتان، از آنها استفاده کنید و صفحه خودتان را آپدیت کنید. (بهترین پیشنهاد)
  4. می توانید به صورت تگ از آنها استفاده نمایید. البته متذکر می شویم که تگ، بدترین استفاده ی ممکن از این کیورد گپ ها است. خیلی از سایت ها با استفاده از تگ ها، ورودی می گیرند ولی به مرور که کاربر وارد سایت می شود و خارج می شود، رتبه خودشان را از دست می دهند.

در ضمن ممکن است یک یا چند عنوان پیشنهادی، مشابه هم باشند. بنابراین ضرورت دارد که بعد از انتخاب یکی از آنها به عنوان تایتل اصلی تان، از عناوین مشابه هم داخل آن صفحه تان استفاده نمایید. پس از آنجایی که ممکن است عناوین یا عبارات، مفاهیم تکراری یا مشابهی داشته باشند (یعنی کاربران یک مفهوم را با مدل های مختلفی سرچ کرده اند)، ابتدا بهتر است کل عناوین و عبارات را بررسی کنید.

در پایین کادر جستجو، ۳ الگوریتم برای شما مشخص شده که باید یکی از آنها را انتخاب نمایید:

۱- الگوریتم اول – Long-Tail

درصد کیورد گپ آن در حد متوسط بوده و مناسب برای چیدن استراتژی تولید محتوای سایت می باشد. این الگوریتم، عناوین و کلماتی را به شما پیشنهاد می دهد که سرچ و رقابت کمی داشته و امکان بالا آمدن و رتبه گرفتن سریع با آنها وجود دارد.

۲- الگوریتم دوم – Mid-Tail

درصد کیورد گپ آن در حد خیلی کم بوده و مناسب برای مرحله اول کیورد ریسرچ برای سایت های تازه تأسیس می باشد. این الگوریتم، عناوین و کلماتی را به شما پیشنهاد می دهد که سرچ بیشتر و رقابت متوسط دارند.

۳- الگوریتم کیوردیاب پیشرفته

درصد کیورد گپ آن در حد زیاد بوده و مناسب برای افزایش بازدید در کوتاه ترین زمان ممکن می باشد. این کیوردیاب، عناوین و کلماتی را به شما پیشنهاد می دهد که رقابت کمتری دارند. در ضمن تعداد کیوردگپ های پیشنهادی این قسمت نسبت به الگوریتم اول و دوم بیشتر خواهند بود. البته ممکن است ۲ تا ۱۰ درصد این کیورد گپ های پیشنهادی مشترک با الگوریتم اول باشند.

الگوریتم کیوردیاب پیشرفته = الگوریتم اول + الگوریتم دوم

نکات مهم برای استفاده بهینه از ابزار کیوردیاب سایت رنک فایند:

بهتر است برای اینکه نتیجه بهتری دریافت کنید، در قسمت جستجوی کلمه کلیدی، از کلمات ۱ یا ۲ کلمه ای (۱ یا ۲ سیلابی) استفاده کنید.

برای تست کردن عناوین و عبارات پیشنهادی و دیدن فقر محتوایی آنها در گوگل، کافیست یکی از آنها را سرچ کنید. مشاهده خواهید کرد که هیچ یک از نتایج ارائه شده به شما، مستقیماً از این کیوورد استفاده نکرده اند! اما از آنجایی که خود گوگل قابلیت درک مفهوم را دارد، مطالب مشابه و نزدیک به عبارت سرچ شده شما را در نتایج خودش نشان خواهد داد.

شما می توانید از این عناوین و عبارات پیشنهادی، در داخل مطلب خودتان علی الخصوص در داخل تگ های H2 و H3 استفاده کنید و یک یا دو پاراگراف در مورد هر کدام از آنها بنویسید. اگر تعداد زیادی از کیووردهای هم کانسپت را در یک صفحه به کار ببرید و ترفند گفته شده را به کار گیرید، ورودی مطالب تان افزایش می یابد! بله صفحه شما در صورت جامع بودن بالا خواهد آمد و به کاربر نشان داده خواهد شد.

  • پس لزوما نیازی نیست برای هر کدام از کیورد گپ ها یک مطلب بنویسید.

توضیح نحوه استفاده از ابزار دامنه یاب سایت رنک فایند

عملکرد: ابزار دامنه یاب برای پیدا کردن دامنه های خاص به شما کمک می کند و زمان صرف شده برای انتخاب هر دامنه را کاهش می دهد.

ابزار دامنه یاب رنک فایند
ابزار دامنه یاب

اولین مرحله در ساخت فروشگاه اینترنتی انتخاب دامنه است. خوشبختانه rankfind ابزاری بخصوص برای یافتن دامنه های آزاد و جذاب دارد.

دامنه یاب rankfind برای آن دسته از افرادی جذابیت دارد که می خواهند نام سایت شان را ثبت کرده و استارت یک بیزینس آنلاین جدیدی را بزنند، ولی در انتخاب نام دامین مناسب تردید دارند.

جالب است بدانید که خیلی برندها از نام دامنه شکل می گیرد. یعنی خیلی از افراد بعد از انتخاب دامنه شان، همان نام دامنه را برای نام برند خودشان انتخاب می کنند. این افراد قبل از ثبت دامنه، هیچ ذهنیتی از بیزینس ندارند. سایت هایی مثل اُکالا، نوزده کالا و خیلی از سایت های دیگر ابتدا دامنه خودشان را ثبت کرده و بعد همان را به عنوان برند خودشان بر گزیده اند.

دستورالعمل های گام به گام ارائه شده در آموزش فروشگاه ساز ووکامرس ودپرس (دانلود، نصب و تنظیمات) را دنبال کنید. چون تمامی مراحل ثبت دامنه و خرید هاست و نصب وردپرس به تفصیل در این مقاله ارائه شده است.

اگر یک سایت دارید ولی می خواهید وبسایت دیگری را راه اندازی نمایید، این سرویس خیلی به درد شما می خورد. به ویژه اینکه تا ۳۰ بار می توانید از آن استفاده نمایید.

برای اینکه از سرویس دامنه یاب رنک فایند استفاده کنید، شما باید بعد از ورود از قسمت هدر سایت به این بخش؛ در کادر “پیشنهاد نام دامنه” کلمه کلیدی مد نظر خودتان را به انگلیسی وارد نمایید تا در مورد آن کلمه، دامنه هایی به شما پیشنهاد شود. مثلاً mobile

در کادر “پسوند TLD” (آخرین قسمتی که بعد از دات قرار می گیرد) شما باید از بین tld های پیشنهادی، یکی از آنها را بسته به حوزه فعالیتی خودتان انتخاب نمایید. این tld ها عبارتند از:

  • COM.
  • CO.
  • ORG.
  • NET.
  • PW.

شاید تعجب کنید که دامنه IR. که مخصوص خود ایران است ولی در بین گزینه ها وجود ندارد. باید بگوییم که این دامنه به زودی به گزینه های فوق اضافه خواهد شد. در ضمن اگر شما  tld خاصی مدنظر دارید، می توانید پیشنهاد خود را به طراحان این ابزار سئو بگویید تا آن را به گزینه های خودشان اضافه کنند.

این مقاله را حتما بخوانید:  آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی در 8 مرحله آسان

در کادر “جستجو بر اساس” باز هم شما باید از بین گزینه های پیشنهادی، یک مورد را انتخاب نمایید:

  • لیست پیشوند و پسوند فروشگاهی (۱۰۶ دامنه)
  • اعداد از یک تا صد (۲۰۰ دامنه)
  • حروف الفبا a تا z (52 دامنه)
  • پسوندهای متداول فارسی (۱۰۲ دامنه)
  • لیست پسوند و پیشوند فیلم و موزیک (۱۲۲ دامنه)
  • لیست پسوند و پیشوند خبری و مجله ای (۶۸ دامنه)
  • لیست پسوند و پیشوند شرکتی (۹۰ دامنه)
  • لیست پسوند و پیشوند خلاقانه (۱۸۰ دامنه)
  • لیست پسوند و پیشوند پر طرفدار (۱۸۲۷ دامنه)
  • لیست پسوند و پیشوند پر طرفدار (۱۴۹۰ دامنه)

مدل کارکرد این سرویس به این شکل است که شما یکی از گزینه های فوق را انتخاب می کنید، مثلاً لیست پسوندها و پیشوندهای پر طرفدار را انتخاب می کنید. سیستم می آید و این پسوندها و پیشوندها را ابتدا و انتهای کیوورد مورد جستجوی شما قرار می دهد و با پسوند tld پیشنهادی شما، یک whois می گیرد.

whois یعنی فرآیند استعلام دامنه! یعنی دامنه را با همه پسوندها و پیشوندهای پرطرفدار سرچ می کند تا ببیند که امکان ثبت دامنه وجود دارد یا نه.

قبلاً برای اینکه یک دامین مناسب پیدا کنید باید چند روز تا چند هفته را صرف این کار می کردید! چون بایستی تمامی کلمات و دامنه هایی که به ذهنتان می رسید را در سایت های فروش دامنه چک می کردید تا ببینید که آیا آنها ثبت شده اند یا نه! ولی رنک فایند کل فرآیند پیداکردن دامنه ها را ظرف چند دقیقه انجام می دهد.

به این نکته مهم هم توجه داشته باشید که هنگام انجام این فرآیند باید صبور باشید! چون اگر در حین انجام فرآیند، دکمه رفرش یا دکمه جستجو را دوباره بزنید، از تعداد محدودیت استفاده شما، کم خواهد شد.

همچنین اگر در کادر نمایش، آپشن نمایش همه دامین های بررسی شده را انتخاب کرده باشید، سیستم همه دامین های بررسی شده را به شما نشان خواهد داد. دامین هایی که به رنگ سبز می باشند، دامین های آزاد هستند و شما می توانید از بین آنها انتخاب نمایید. اما دامین هایی که به رنگ قرمز نشان داده می شوند، دامنه هایی هستند که قبلاً ثبت شده و امکان ثبت آنها وجود ندارد.

در صورت انتخاب آپشن نمایش دامنه های آزاد در این کادر، تنها لیست دامنه هایی را دریافت خواهید کرد که ثبت نشده اند و شما می توانید آنها را ثبت نمایید.

از دل این دامنه ها، ایده های زیادی می توان به دست آورد. گفتیم که اکثر وبسایت ها و بیزینس هایی که الان در حال فعالیت هستند، از دل دامنه شکل گرفته اند، مثلاً دیجی کالا از قبل نام برند خودش را دیجی کالا انتخاب نکرده بود. بعد از ثبت دامنه، برند دیجی کالا از روی دامنه ی ثبت شده، شکل گرفته است. یا برند فیلیمو شاید یک کلمه بی معنا باشد ولی یک نام برند خلاقانه محسوب می شود. پس خلاقیت را همیشه چاشنی کار خود کنید.

توضیح نحوه استفاده از ابزار رتبه یاب رنک فایند

عملکرد: ابزار رتبه یاب گوگل به شما کمک می کند رتبه های سایت خودتان را در سریع ترین زمان ممکن بدست آورید. (پیداکردن رتبه سایت شما روی کلمات کلیدی تان)

پیداکردن رتبه سایت شما روی کلمات کلیدی تان
پیدا کردن رتبه کلمات کلیدی

این ابزار برای پیداکردن رتبه سایت شما روی کلمات کلیدی تان طراحی شده است. برای استفاده از سرویس رتبه یاب رنک فایند، شما می توانید بعد از ورود از قسمت هدر سایت به این بخش، روی کادر + یا افزودن سایت جدید کلیک کنید. صفحه ای برای شما باز می شود که حتماً باید در کادرهای مورد نظر، عنوان سایت و آدرس آن سایت را بدون www و https وارد نمایید، بعد هم دکمه ذخیره را بزنید تا سایت را ثبت کنید.

بعد از ثبت سایت، یک جدولی را با ۴ گزینه نام، آدرس، وضعیت و عملیات مشاهده می کنید. در پایین نام عملیات، ۵ دایره هر کدام با نماد مخصوصی قرار داده شده اند. ویرایش سایت با نماد یک کتاب و یک قلم، مشاهده کیوردها با نماد لیست وار اعداد، افزودن کیورد با نماد ذره بین با علامت مثبت داخل آن، تغییر وضعیت با نماد پاور یا روشن/ خاموش کردن و حذف سایت با نماد سطل آشغال!

نکته مهم: فراموش نکنید بعد از افزودن سایت حتماً از طریق گزینه تغییر وضعیت، وضعیت را به فعال تغییر دهید وگرنه کیوردها ردگیری نخواهد شد.

سایت که فعال شد، وارد قسمت مشاهده کیوردها می شویم. ۳ کادر در این قسمت مشاهده می کنیم:

  • افزودن کیورد جدید (برای درج کیورد تکی)
  • درج فله ای (برای درج چند کیورد)
  • دوره نمایش (روزانه، هفتگی، ماهانه)

اگر بخواهید درج فله ای را انجام دهید، بعد از انتخاب این گزینه، در داخل کادر کلمه کلیدی، در هر خط یک کیورد را وارد می کنید. یعنی بعد از نوشتن یک کیورد، دکمه اینتر را زده و بعد کلمه کلیدی بعدی را تایپ می نمایید. کادر اهمیت، مربوط به سورتینگ و اهمیت کیوردها برای شما است که ۰ کم اهمیت ترین و ۱۰ پر اهمیت ترین می باشد.

بعد از انجام این مراحل، روی دکمه ذخیره کلیک کنید. البته شما می توانید چند تا کیورد را در چندین مرحله ثبت کنید. برای هر کدام از کلمات کلیدی ثبت شده تان، یک اهمیت کیوردی در نظر بگیرید.

بعد از ثبت کیوردها، نیاز به انجام هیچ کاری نیست! چون بعد از ثبت کیوردها، خود سیستم به صورت خودکار کیوردها را پیدا می کند و عنوان لندینگ پیج و جایگاه آنها را در گوگل به شما نشان می دهد. اگر عجله داشته باشید، می توانید از طریق گزینه بررسی سریع رتبه که با نماد جت در مقابل هر کیورد نشان داده شده، رتبه را به صورت سریع پیدا کنید. بعد از پیدا کردن جایگاه و رتبه کلمه کلیدی تان در گوگل، دکمه رفرش بالای صفحه را که بزنید، سیستم عناوین را هم به شما نشان خواهد داد.

شما می توانید از نتایج نشان داده شده برای داشتن گزارش شخصی یا نشان دادن آنها به کارفرما، یک خروجی اکسل یا پی دی اف بگیرید. برای این کار در قسمت بالای صفحه دو آپشن برای شما قرار داده شده است: دانلود خروجی اکسل و دانلود خروجی پی دی اف. در هر دو خروجی شما جایگاه روز قبل، ۷ روز قبل و ۳۰ روز قبل کلمه های کلیدی تان را دریافت خواهید کرد.

لازم به ذکر است که شما نیازی ندارید که روزانه وارد این قسمت شده و عملیاتی را انجام دهید. خود سیستم این کیوردها را روزانه به صورت خودکار چک کرده و در تاریخچه نمودارش ثبت می کند. یعنی شما می توانید مشاهده کنید که در تاریخ فلان، این صفحه شما چه رتبه ای داشته است و الان وضعیتش چگونه است!

آیا تابحال تجربه استفاده از سایت رنک فایند را داشته اید؟ اگر نظر، پیشنهاد یا سوالی در مورد نحوه کارکرد آن یا سرویس های ارائه شده توسط آن دارید، خوشحال می شویم آنها را در قسمت نظرات با ما به اشتراک بگذارید. لطفاً این مطلب را برای آن کسانی که هنوز با رنک فایند و نحوه کار آن آشنا نیستند، بفرستید.

سوالات متداول درباره ابزار سئو ایرانی RankFind

۱- رنک فایند چیست؟

یک ابزار سئوی ایرانی است که ۳ سرویس اصلی کیوردیاب، دامنه یاب و رتبه یاب را ارائه می دهد. شما با استفاده ابزار کیوردیاب این سرویس می توانید فقر محتوایی حوزه خودتان را پیدا کنید و با تولید محتوای باکیفیت در مورد آنها از رقبای خود پیشی بگیرید.

با استفاده از ابزار دامنه یاب این سرویس می توانید در کمتر از چند دقیقه، نام دامنه هایی را پیدا کنید که هنوز کسی به فکرش نرسیده تا آنها را ثبت نماید.

نهایتاً با استفاده از رتبه یاب قادر به بدست آوردن رتبه صفحات سایت خودتان در گوگل در کمترین زمان ممکن خواهید بود.

۲- خالق رنک فایند کیست؟

ابراهیم حنفی معروف به مستر سئوکار (mr.seokar) یکی از سئوکاران مطرح ایرانی است که خالق این ابزار می باشد. ایشان از سال ۸۷ مشغول فعالیت در حوزه طراحی سایت و سئو هستند و یکی از متخصصان معروف سئوی فروشگاه اینترنتی و بهبود تجربه کاربری در ایران محسوب می شوند.

۳- ابزارهای مشابه رنک فایند در ایران و جهان کدامند؟

در ایران:

  • جت سئو – jetseo.ir
  • کی دبلیو رنک – KWrank.ir
  • میزفا تولز – mizfa.tools
  • دیف رنک – diffrank.com

در جهان:

۴- مزیت خاص رنک فایند نسبت به سایر سرویس های ارائه شده در سایر ابزارهای سئو کدام است؟

پیدا کردن کیورد گپ ها و فقر محتوایی و افزایش ورودی سایت با استفاده از این سرویس

۵- چگونه با رنک فایند و آقای ابراهیم حنفی ارتباط برقرار کنیم؟

  • تلفن: ۰۹۱۴۴۰۹۹۹۱
  • ایمیل: info@ehm.ir
  • آدرس: تبریز، خ آزادی، روبروی سه راهی گلگشت ، ساختمان بهاران ۲
  • آدرس وبسایت ها: rankfind.ir و ehm.ir
  • پیج های اینستاگرام: rankfind.ir و mr.seokar

تحقیق و گردآوری: ایران فاندر

رای دهید

تیم تولید محتوا

این مطلب توسط تیم تولید محتوای ایران فاندر تهیه شده است. ما در تلاش برای توسعه وب فارسی هستیم تا بهترین مقالات در هر زمینه ای را برای وبسایت ها تهیه کنیم. کیفیت محتوای این صفحه توسط متخصصین و کارشناسان ما بررسی و تایید شده است.

سفارش تولید محتوا
اینستاگرام سایت ایران فاندر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
1
پریسا رحیمی
سلام، چطور می تونم کمکتون کنم؟