افشای راز فروشندگی با ۱۴ مهارت فروش استثنایی

تکنیک های فروش حرفه ای

مهارت های فروش بسیار زیادی وجود دارد که داشتن آنها برای یک فروشنده موفق لازم و ضروری است اما فراتر از دانستن مدیریت ارتباط با مشتری با استفاده از نرم افزار CRM یا نحوه پیش بینی فروش، فروشنده عالی بودن به این معنی است که شما به همان اندازه که روی کسب مهارت های فنی خودتان تلاش می کنید، به فکر  کسب مهارت های نرم فروش نیز باشید.

برخی از مهارت های نرم فروش عبارتند از: کار تیمی، انعطاف پذیری، تصمیم گیری، خودشناسی، خوش بینی، هوش هیجانی، خودانگیزشی، گوش دادن مؤثر، مدیریت زمان، اعتماد به نفس، صبر و حوصله، فن بیان، نتیجه گرایی، هوش اجتماعی و…

به قول برایان تریسی: همه کارشان فروشندگی است. فروش توانایی برقراری ارتباط، متقاعدسازی و تأثیرگذاری بر مردم است.

بسیار عالی است که بتوانید از جدیدترین نرم افزارها استفاده کنید یا بر صفحات گسترده تسلط داشته باشید، اما اگر فردی نیستید که بتوانید واقعاً با مشتریان ارتباط برقرار کنید، میزان موفقیت در فروش شما کم خواهد بود.

ما لیستی از ۱۴ مهارت اصلی فروش را که برای تأثیرگذاری بالا به آنها نیاز دارید، گردآوری کرده ایم اما بهتر است این را بدانید که این پست به هیچ وجه جامع نیست! زیرا مهارت های نرم فروش بی‌شماری وجود دارد که می تواند شما را به یک فروشنده بهتری تبدیل کند. اما می توان گفت که این موارد گردآوری شده در رابطه با فروش مؤثر، مهمترین موارد موجود هستند. پس توصیه می کنیم تا انتهای مطلب با ما همراه باشید.

مهارت های فروش چیست؟

مهارت های فروش (به انگلیسی: sales skills) ویژگی ها و مهارت هایی هستند که نمایندگان فروش برای حمایت از مشتریان در خرید و حل مسائل، به آنها وابسته می باشند.

در واقع مهارت فروش قلب تپنده هر تجارت یا فعالیت اقتصادی است. فرآیند بازاریابی قبل از تولید کالا یا محصول شروع شده و تا پایان تولید هم ادامه می یابد تا به فروش موفق ختم شود.

مشتریان به دنبال تعامل و تداوم تجربه خرید هستند. فروشندگان ماهر این خدمات را با استفاده از ترکیبی از تکنیک ها، دانش، شناسایی نیازهای مشتری و برقرای ارتباط مؤثر با آنها ارائه می دهند. تجربه خرید مثبت بر وفاداری مشتریان به برند تأثیر می گذارد، احتمال معرفی برند به مشتریان جدید را بهبود می بخشد و به دست یابی به اهداف فروش کمک می کند.

فروش به چه معناست
فروش چیست و فروشنده حرفه ای کیست

متخصصان فروش دارای طرز فکر خاصی هستند که علاوه بر خاص بودن، به همان اندازه رقابتی و مفید هم است. این مهارت ها، فروشندگان را قادر می سازد تا فرصت ها را تشخیص داده، با مشتریان ارتباط برقرار کنند، مصرف کنندگان را ترغیب به اقدام کنند و فروش را ببندند.

چگونه مهارت های فروش را افزایش دهیم؟

  • از عبارات و زبانی که مشتریان شما هنگام گفتگو استفاده می کنند، استفاده کنید.
  • مهارت های ارتباطی غیر کلامی و زبان بدن خود را با استفاده از آیینه تمرین کنید تا ایده ها و مقاصد خودتان را با ایده ها و مقاصد مشتریان مطابقت دهد.
  • برای درک کامل پیام مشتریان، بر آنچه آنها می گویند تمرکز کنید.
  • هنگام صحبت کردن آنها یادداشت های ذهنی بگیرید تا وقتی نوبت صحبت کردن شما می شود، بتوانید متفکرانه پاسخ دهید.
  • هر آنچه را که می توانید یاد بگیرید. تحقیقات مربوط به مشتریان را انجام دهید، به ویژه هنگام تماس سرد!
  • به دنبال داده های عملکردی موجود باشید و اطلاعات را تجزیه و تحلیل کنید.
  • جایی برای پیشرفت پیدا کنید. برای بهبود خودتان، اهدافی را تعیین کنید، حتی وقتی عملکرد خوبی دارید. اهداف متمرکز کوتاه مدت به شما کمک می کند تا به سمت اهداف بلند مدت حرکت کنید و مشتریان را تحت تأثیر قرار دهید.
  • درخواست بازخورد کنید. از همکاران و مدیران درخواست کمک کنید. این نشان می دهد که شما برای ایده های آنها ارزش قائل هستید. انتقاد سازنده را بپذیرید چون این کار نشانه حرفه ای بودن شما است و می تواند بینشی را به شما ارائه دهد که هنگام خودارزیابی، ممکن است نادیده گرفته شده باشد.
  • کتای های حوزه فروش را مطاله نمایید.

چرا باید کتاب های حوزه فروش را بخوانیم:

  1.  تغییر نگرش در مورد فروش
  2. بهبود مهارت های کلامی، ارتباطی و زبان بدن
  3. آشنایی با انگیزه های فروش
  4. افزایش هوش و ذکاوت کسب و کار
  5. آشنایی با تجارب کاری فروشندگان بزرگ جهان
  6. یادگیری روش های جدید فروش
  7. یافتن فرصت ها و امکانات جدید

۱۴ مهارت ضروری فروش که هر فروشنده ای باید داشته باشد!

۱- همدلی
(Empathy)

همیشه مهم است که بتوانید خودتان را جای دیگران بگذارید مخصوصاً به عنوان فروشنده! وقتی بفهمید مردم چه فکر می کنند یا چه احساسی دارند، می توانید مکالمات را به شیوه ای مثمرثمر هدایت کنید. به معنای واقعی کلمه خود را به جای دیگران تصور کنید و افکار خود را به جای قضاوت به سمت کنجکاوی تغییر دهید.

شما می توانید انگیزه ها، نقاط درد و موارد دیگر را کشف کنید. بدین معنا که شما بهتر خواهید دانست که چه زمانی می توانید جلو بروید یا چه زمانی باید کمی عقب بکشید. همدل بودن با مشتری واقعاً می تواند شما را به یک ستاره فروش تبدیل کند!

مهمتر از همه: درک خریدار و همدلی با او به شما کمک می کند تا با مشتریان احتمالی، روابط معنی داری برقرار کنید. آنها ممکن است آنچه را که گفتید به خاطر نیاورند، اما مطمئناً احساسی را که در آنها ایجاد کردید به خاطر خواهند آورد. آخرین چیزی که مهم است بر آن تأکید داشته باشیم این است که مشتری احساس کند شما تنها به فکر فروش و سود خودتان نیستید بلکه منافع آنها را نیز در نظر دارید.

همیشه مطمئن شوید که مشتری درک می کند شما طرف او هستید!

۲- هوش هیجانی
(Emotional intelligence)

هوش هیجانی یک مهارت فروش نرم فوق العاده ارزشمند است که باید هم در حرفه و هم در زندگی شخصی خود داشته باشید. هوش هیجانی به شما این امکان را می دهد که بفهمید دیگران چه احساسی دارند و همچنین احساسات خودتان و احساسات دیگران را نسبت به خودتان مدیریت کنید.

وقتی شما از لحاظ احساسی فردی باهوش باشید، طبیعتاً مردم با شما ارتباط برقرار می کنند و می خواهند از راهنمایی ها و رهنمودهای شما پیروی کنند. هوش هیجانی چهار توانایی زیر را شامل می شود:

  • مشاهده احساسات (Perceiving emotions): یعنی توانایی تشخیص و رمزگشایی احساسات در چهره ها، تصاویر، صداها و غیره از جمله احساسات خود شما! این اساسی ترین جنبه هوش هیجانی است و پردازش سایر اطلاعات احساسی را ممکن می سازد.
  • استفاده از احساسات (Using emotions): یعنی توانایی مهار احساسات برای تسهیل انجام فعالیت های مختلف شناختی مانند تفکر و حل مسئله! یک فرد باهوش از نظر احساسی می تواند به طور کامل از تغییر خلق و خوی استفاده کند تا بتواند به بهترین نحو با وظیفه خودش هماهنگی و تناسب داشته باشد.
  • درک احساسات (Understanding emotions): یعنی توانایی درک زبان احساسات و درک روابط پیچیده بین احساسات و همچنین توانایی برای توصیف چگونگی تکامل احساسات در طول زمان
  • مدیریت احساسات (Managing emotions): یعنی توانایی کنترل احساسات خود و دیگران! فرد دارای هوش هیجانی می تواند احساسات، حتی احساسات منفی را مهار کرده و آنها را برای رسیدن به اهداف مورد نظر مدیریت کند.
این مقاله را حتما بخوانید:  تعریف استارتاپ چیست؟ 3 ویژگی استارت آپ های موفق کدامند؟

اگر بتوانید خلق و خوی یک مشتری را تشخیص دهید، می توانید نحوه ادامه مکالمات را مدیریت کنید.

۳- گوش دادن فعال
(Active listening)

گوش دادن فعال یکی دیگر از مهارت های ضروری فروش حضوری و تلفنی است. وقتی سعی می کنید یک محصول یا خدماتی را بفروشید و بر رسیدن به اهداف فروش خودتان متمرکز هستید، ممکن است وسوسه شوید که تا زمانی که خریدار موافقت نکند، یک ریز حرف بزنید.

متأسفانه بسیاری از فروشندگان هنوز هم از این کارها انجام می دهند، حتی در شرکت هایی که به فروش خود افتخار می کنند.

توصیه می کنیم به هیچ وجه این کار را نکنید، چون هیچکس این کار را دوست ندارد! در عوض روی گوش دادن به مشتریان احتمالی خود تمرکز داشته باشید. این بدان معناست که به مشتری اجازه می دهید نیازها و نگرانی های خود را بیان کند و سپس در پاسخ به او، شما می توانید برای رفع این نگرانی ها گام بردارید.

در بسیاری از موارد آنها به شما خواهند گفت که درد آنها چیست و به دنبال چه هستند! شما فقط باید گوش دهید. هنگامی که از گوش دادن فعال استفاده می کنید، بسیار بهتر می توانید شرایط خود را طوری طراحی کنید که برای مشتری جذاب باشد. گوش دادن و قطع نکردن حرف های مشتری همچنین یک راه عالی برای ایجاد اعتماد است و اعتماد برای بستن معاملات ضروری است.

البته پرسیدن یکسری سوالات برای هدایت مکالمه به نحوی که اطلاعات مورد نیازتان را دریافت کنید، مفید است اما توصیه می کنیم از در اختیار گرفتن مکالمه جداً اجتناب کنید. به یاد داشته باشید: شما باید طرف مشتری باشید و به او احساس خوبی در مورد مبادله بدهید!

۴- برقراری ارتباط مؤثر
(Effective communication)

فروشندگان بیشتر روز خود را صرف برقراری ارتباط می کنند، بنابراین برقراری ارتباط مؤثر یکی دیگر از مهارت های فروش است که ضرورت دارد در این زمینه تلاش زیای بکنید.

راه های زیادی وجود دارد که یک فروشنده در هر روز نیاز به برقراری ارتباط دارد از ارسال ایمیل و برگزاری جلسات گرفته تا برقراری تماس های تلفنی و فروش تلفنی! و به همین دلیل است که برقرار کردن یک ارتباط دوستانه و کارآمد بسیار مهم است. داشتن یک ابزار قابل اعتماد که فروشندگان را قادر به همکاری با تیم یا تماس با مشتریان احتمالی خود کند، ضروری است.

به عنوان یک ارتباط دهنده مؤثر، باید شخصیت و روحیات مخاطبان خود را همیشه در ذهن داشته باشید و بر این اساس با آنها رفتار کنید. مثلاً شما نباید با همکاران فروش خود آن گونه که با یک مشتری صحبت می کنید، صحبت کنید!

به زبان ساده: مؤثر بودن در نحوه برقراری ارتباط به شما کمک می کند تا به اهداف خود برسید.

۵- اعتماد به نفس
(Confidence)

این مورد احتمالاً زیاد تعجب آور نیست! چون برای اینکه یک فروشنده عالی باشید، باید اعتماد به نفس بالایی داشته باشید. و اگر در حال حاضر اعتماد به نفس ندارید، وانمود کنید این ویژگی را در خودتان دارید تا زمانی که واقعاً آن را بدست آورید.

افراد با اعتماد به نفس بالا، اعتماد دیگران را برمی انگیزانند. پس اگر در مورد آنچه می فروشید اطمینان داشته باشید، مطمئناً مشتریان این موضوع را احساس کرده و آنچه را که شما به آنها پیشنهاد دهید، خریداری می کنند.

می توانید کمی روی این مهارت نرم فروش کار کنید، منابع و تمرینات زیادی به صورت آنلاین در دسترس شماست که کمک می کنند اعتماد به نفس خودتان را افزایش دهید و از یک فروشنده خوب به یک فروشنده عالی تبدیل شوید.

۶- انعطاف پذیری
(Flexibility)

کار فروش گاهی اوقات کمی طوفانی و استرس زا است. جلسات جابجا می شوند، مشتریان احتمالی سوالاتی را مطرح می کنند که در نمونه ارائه شده گنجانده نشده است و همین طور لیست ادامه می یابد…

به همین دلیل انعطاف پذیری یکی دیگر از مهارت های فروش بوده و بسیار مهم است! شما باید بتوانید برنامه ها را به صورت مثبت و سازنده تغییر دهید. به جای وحشت یا ناامیدی از تغییرات حاصله، یک لحظه قدم به عقب بگذارید، چند نفس عمیق بکشید و سعی کنید راه حل ها یا جایگزین هایی را ارائه دهید.

با اینکه انعطاف پذیری بسیار خوب است اما همچنین مهم است که بدانید چه زمانی باید نه بگویید تا کار و مسئولیت اضافی بر گردن شما نیفتد.

۷- خوش بینی
(Optimism)

گاهی اوقات در فروش با ایمیل های بی پاسخ از سرنخ ها، قطع تماس های تلفنی یا رد شدن های مختلف مواجه خواهید شد، بهتر است در این موارد مثبت اندیش باشید! لزوماً همه کسانی که با آنها صحبت می کنید به محصول یا خدمات شما علاقه مند نیستند. پس در برابر هر گونه ناملایمات یا طرد شدن ها خوش بین باشید.

خوش بینی ارتباط تنگاتنگی با اعتماد به نفس دارد. این بدان معناست که شما امیدوار و مطمئن هستید که همه چیز خوب پیش می رود و همه چیز به هر حال خوب خواهد شد. این مهارت نرم همچنین می تواند استرس را کاهش داده و طول عمر را افزایش دهد. بلی درست است! نگرش مثبت و مثبت فکر کردن به معنای واقعی کلمه باعث می شود شما بیشتر عمر کنید!

۸- مدیریت زمان
(Time management)

مدیریت زمان نیز مانند انعطاف پذیری به این معنی است که شما می توانید هوشمندانه تر کار کنید، نه سخت تر.

مدیریت زمان همچنین به معنای مدیریت انرژی است. مطمئن باشید که به اندازه کافی استراحت می کنید. به این ترتیب وقتی در محل کار هستید، همیشه می توانید از ۱۰۰ درصد انرژی تان در کار بهره مند باشید.

البته کارهای هر هفته متفاوت است اما اگر بتوانید کارهای خود را به خوبی اولویت بندی کنید، می توانید تغییر دهنده بازی باشد. در نهایت باید بدانید که حفظ نظم و انضباط اجتماعی و دیسپلین اداری و فردی در محیط کار همیشه آسان نیست.

ابزار اصلی مجموعه فروش شما  CRM یا مدیریت ارتباط با مشتریان است اما تنها تعداد کمی از فروشندگان قادرند با این ابزار کار کرده و تمام داده های لازم را در آن جمع آوری کنند. از آنجا که این ابزار تمام اطلاعات مخاطبین شما را جمع آوری می کند و فقط با اتصال ایمیل و تقویم، جدول زمانی ایمیل ها، جلسات و تماس های تلفنی شما را تکمیل می کند، می تواند در وقت شما بسیار صرفه جویی کند. در نتیجه شما می توانید وقت خود را صرف بهبود دانش و مهارت های فروش و ایجاد روابط با مشتریان کنید.

این مقاله را حتما بخوانید:  7 استراتژی برای افزایش سود + 6 استراتژی برای کاهش هزینه ها

۹- سخنرانی در جمع
(Public speaking)

برخی افراد عاشق صحبت کردن در جمع هستند و برخی دیگر، نه!

صرف نظر از اینکه در کدام طیف قرار می گیرید، باید بدانید که سخنرانی در جمع یکی از مهارت های نرم فروش بوده و باید به عنوان یک فروشنده این مهارت را دارا باشید. همه ما از این موضوع اطلاع داریم که با افزایش تعداد رقبا که برای جلب توجه مشتری رقابت می کنند، مذاکره به بخشی مورد انتظار از فروش تبدیل شده است.

شما قرار است به طور منظم با مردم صحبت کنید، نمونه ها و نسخه های نمایشی ارائه دهید و… بنابراین باید قادر باشید که در وسط یک جلسه سرنوشت ساز، به خوبی حرف بزنید.  مذاکره کننده ماهر می داند چگونه راه حل هایی را پیدا کند که برای هر دو طرف مفید باشد و در نتیجه یک سناریوی برد-برد ایجاد می شود طوری که همه طرفین راضی باشند.

تمرین، تمرین و بازهم تمرین بهترین کاری است که می توانید بر ترس خود از سخنرانی در جمع غلبه کنید و فن بیان و مهارت های مذاکره (Negotiation Skills) خود را تقویت کنید. هرچه بیشتر این کار را انجام دهید، احساس طبیعی‌تری خواهید داشت.

اگر بعد از تمرینات مکرر بازهم این امر شما را مرعوب می کند، می توانید برخی از گزینه های جایگزین مثل تماشای آموزش های رایگان فن بیان در یوتیوب یا شرکت در کلاس های فن بیان متخصصان سخنرانی عمومی را امتحان کنید.

۱۰- صداقت
(Integrity)

اساسی ترین مهارت فروش و چیزی که می تواند یک فروشنده را برتر سازد، صداقت است. صادق و شفاف بودن با مشتریان بسیار مهم است. فروشندگان هرگز نباید محصولات یا خدمات را به فردی که مناسب نیست (مشکل او را حل نمی کند، بودجه کافی ندارد یا…) به فروش برسانند.

یک فروشنده همچنین هرگز نباید مشتری را فریب دهد و در مورد آنچه یک محصول یا خدمات می تواند برای او انجام دهد، گمراه کننده باشد. اگر محصول شما آنگونه که شما می گویید نباشد، این امر می تواند بر کل حرفه شما تأثیر منفی بگذارد. بهتر است بدانید که صداقت نه در کار بلکه در همه ابعاد زندگی لازم و ضروری است.

۱۱- طرز فکر رشد
(Growth mindset)

باور نکردنی است ولی وقتی افراد دارای طرز فکر رشد هستند، می توانند به آن برسند. دقیقاً منظور ما این است که شما با تقویت استعدادهای خود و کسب مهارت ها و توانایی های جدید فروش در طول زمان می توانید رشد کنید. این بدان معنی است که شما اهمیت کار سخت و تلاش مداوم برای بهبود را درک می کنید! و این یک مهارت نرم ارزشمند است.

اگر در هر سه ماه به سختی می توانید به اهداف فروش خود برسید و از این موضوع کاملاً راضی هستید، شاید فروش برای شما مناسب نباشد.

مهم این است که سعی کنید خود را برای یادگیری، رشد و دستیابی به اهداف تحت فشار قرار دهید تا مدام در طول زمان پیشرفت کنید.

روش های مختلفی برای کمک به رشد وجود دارد و همکاری یا تشریک مساعی یکی دیگر از این روش هاست. چرا که فروشنده دیگری ممکن است با موقعیتی برخورد کرده باشد که شما هنوز با آن مواجه نشده اید، یا ممکن است بتواند استراتژی های جایگزین را با شما به اشتراک بگذارد. همکاری و تشریک مساعی با سایر فروشندگان می تواند به رشد و بهبود شما کمک کند.

۱۲- مهارت های اقناعی
(Persuasive Skills)

برای اینکه بتوانید در صنعت فروش و کسب مهارت های فروش واقعاً پیشرفت کنید، باید مهارت های متقاعدسازی و اقناعی عالی داشته باشید و بتوانید نظرات سایرین را با نظر خود هم راستا کنید. مشتریان به طور مرتب در معرض تبلیغات مختلف قرار دارند. شما باید بدانید چگونه آنها را متقاعد کنید که محصول یا خدمات شما ارزش سرمایه گذاری را دارد.

نیدو کوبین می گوید: یک فروشنده به مهارت متقاعد کردن نیاز دارد نه به مهارت فروش! زیرا برای فروش بهتر به مشتریان، ما نیاز داریم که آنها را برای خرید متقاعد کنیم.

شما با داشتن مهارت های اقناعی می توانید با رعایت صداقت، نکات و شرایط منفی را به مثبت تبدیل کنید و نگرش، عقاید یا رفتار یک فردی را به آن سمتی هدایت کنید که دلخواه خودتان است. جالب است که بدانید هنر متقاعدسازی چیزی نیست که به‌ صورت ذاتی در یک فرد وجود داشته باشد؛ شما هم می توانید با تقویت مهارت های مربوطه، به این قدرت دست یابید.

۱۳- مهارت حل مسئله
(Problem Solving Skills)

یک فرد فروشنده در طول دوران حرفه ای خود با صدها یا هزاران اعتراض روبرو می شود. برخی از اعتراضات عادی هستند و به آنها عادت کرده اید! ولی با این حال برخی از دلایل منحصر به فردتری وجود دارد که باعث می شود مشتریان تمایل به سرمایه گذاری نداشته باشند.

برایان تریسی مدرس مشهور دنیا در حوزه فروش گفته است که فروش، بازی با اعداد نیست، بازی رد شدن است. هرچه اشخاص بیشتری دست رد به سینه شما بزنند، احتمال فروش کردن‌تان بیشتر می شود.

حتماً تعجب کردید! ولی واقعاً هم همین طور است فروشندگان موفق و قدرتمند بازار، افرادی بوده اند که بیشتر از دیگران نه شنیده اند اما بدون توجه به این موضوع، مسیر خود را با قدرت بیشتری ادامه داده اند.

این موضوع را هم مدنظر داشته باشید که منظور از نه شنیدن این نیست که به عنوان یک شخص، خریدار به خود ما جواب نه می دهد، بلکه این نه شنیدن به خاطر پیشنهاد یا قیمت محصولی است که ارائه می دهیم. چون در غیر این صورت حتماً یک اشکالی در ما وجود داشته که ما با این پاسخ منفی مواجه شده ایم.

در حالی که هرگز نمی توانید اعتراضات را به طور کامل از بین ببرید، راه هایی وجود دارد که می توانید میزان طرد شدن در طول روز را به حداقل برسانید. نحوه برخورد با دلهره ها و یافتن راه حل های خلاقانه نمونه هایی از مهارت های حل مسئله می باشند.

۱۴- توانایی برقرای ارتباط با مشتری در فضای مجازی
(Ability to communicate with the customer in internet)

این مقاله را حتما بخوانید:  نشانه گذاری اسکیما چیست؟ چگونه استراکچر دیتا ایجاد کنیم؟

سال ۲۰۲۰ با شیوع همه گیری ویروس کرونا، بخش خرده فروشی دچار آشفتگی بزرگی شد اما این رویداد ناگوار جهانی باعث رشد فروش دیجیتال در سرتاسر جهان شد. فروشگاه های اینترنتی شاهد افزایش ۹۶٫۵ درصدی در ترافیک وب بین اکتبر ۲۰۱۹ تا اکتبر ۲۰۲۰ بوده اند و بیش از یک سوم این فروشگاه ها افزایش بین ۱۰۰ تا ۲۰۰ درصدی را گزارش کرده اند. اکثریت آنها نیز انتظار دارند که این رشد در سال های آینده نیز به قوت خود باقی بماند.

بر اساس مشاهدات، فرصت بزرگ و رو به رشدی در خرده فروشی دیجیتال وجود دارد و این فرصت ها روز به روز در حال متنوع شدن هستند. با وجود عدم اطمینان کلی اقتصادی، شرایط بازار برای ساخت فروشگاه اینترنتی می تواند بسیار مطلوب باشد. بازاریابی دیجیتال کار ساده ای نیست و شما باید با مطالعه عمیق تر و تلاش سخت تر، یک بازاریاب و فروشنده موفق شوید.

فروش در اینستاگرام می تواند تجارت شما را دگرگون کند! آیا می دانستید که هم اکنون میلیون ها نفر از اینستاگرام درآمد کسب می کنند، حتی اگر کسب و کارشان کوچک باشد؟! پس شما هم باید به عنوان فروشنده، حضور اینستاگرامی خریدارپسند خودتان را تقویت کنید!

دیوید اگیلوی پدر علم تبلیغات: شاید فاصله شما با ثروت فقط یک تبلیغ عالی باشد!

پس چگونه تبلیغاتی بسازید تا بلافاصله باعث افزایش فروش شود. تبلیغ نویسی یا کپی رایتینگ تلفیقی از علم روان شناسی و هنر است و به محتوایی اشاره دارد که فقط با هدف مستقیم فروش نوشته می شود.

چرا آموزش تکنیک ها و مهارت های فروش و بازاریابی اهمیت ویژه ای دارد؟

  1. این آموزش ها یک مزیت رقابتی پایدار ایجاد می کند زیرا تیم شما را در بازار تجاری کالایی که به طور فزاینده ای به بازار عرضه می شود، متمایز می کند.
  2. مهارت های فروش ماهیچه هایی هستند که به متخصصان فروش قدرت و انعطاف می بخشند و از طریق تجربه و آموزش توسعه می یابند.
  3. باعث می شود محصول شما به بهترین شیوه و در بهترین زمان ممکن به مشتری معرفی گردد و فروشندگان را متعهد به انجام این کار می کند. در نتیجه سبب افزایش فروش و به تبع آن افزایش درآمد می شود.
  4. باعث می شود فروشندگان درباره محصول یا خدمات ارائه شده، اطلاعات و دانش کافی بدست آورده و با آشنایی با ویژگی ها، مزایا و نقاط قوت آنها بتوانند مشتریان را قانع کنند که این محصول یا خدمات می تواند برای آنها مفید باشد.
  5. فروشندگان با یادگیری و در پیش گرفتن یک رویکرد استراتژیک می توانند مانع مخالفت ها و مانع تراشی های مشتری شده و نگذارند او از خریدش منصرف شود. در صورت مانع تراشی های مشتری هم بتوانند به خوبی از پس از این مخالفت‌ ها بربیایند.
  6. بعد از متقاعدسازی مشتری برای خرید، بتوانند با ارائه یک پیشنهاد منحصر به فرد، خرید آنها را قطعی کنند.

و اما سخن آخر

عملکرد ضعیف در هر یک از معیارهای فوق ممکن است به معنای وجود شکاف در مهارت های فروش باشد. سرمایه گذاری روی آموزش یکی از راه های بهبود عملکرد یک فرد یا یک تیم است. آموزش مهارت های حرفه ای باید بر توسعه یک یا دو مهارت انتخابی در یک زمان متمرکز باشد. بنابراین مهم است که مشخص شود کدام مهارت ها بیشترین بازده سرمایه گذاری را ایجاد می کنند.

اغلب اوقات شکاف ها بر اساس احساسات، مشاهدات تصادفی و غرایز مشخص می شوند. ارزیابی دقیق شکاف های تیم شما اطمینان می دهد که سرمایه گذاری شما نتایج مطلوبی را ارائه می دهد.

یک فرصتی هم برای متمایز شدن در دنیای وب وجود دارد. شما از چند سایت تلفن همراه بازدید کرده اید که تجربه خرید تا پرداخت را دارند؟

اگر قرار است ۵۰ درصد از هزینه‌ها صرف گوشی ‌های هوشمند شود، باید بگوییم که تلفن های همراه به معنای واقعی کلمه به انواع مختلف تعاملات، در سراسر قیف متصل می شوند. پس ارائه یک تجربه خرید راحت و قابل استفاده به مشتریان حتی در دستگاه های کوچک تر همانند موبایل می‌تواند تفاوت بزرگی در خرید ایجاد کند.

چگونه فروشنده خوبی باشیم
خصوصیات یک فروشنده موفق

به نظر شما برخی دیگر از مهارت های فروش نرم که برای فروشنده عالی، ضروری هستند، کدام موارد هستند؟ خوشحال می شویم دانسته های خودتان را در بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید!

سوالات متداول

۱- منظور از فروش و فروشنده موفق چیست؟

هنگام استفاده از واژه فروش و مهارت فروشندگی، فرض ما بر این است که هر کسی می کوشد داشته خود را ارزشمند نشان داده و طرف مقابل را برای بدست آوردن و استفاده از این داشته تشویق کند؛ و در مقابل از او چیزی را دریافت کند که نیاز دارد، مشغول فعالیت فروش است. تحقیقات نشان داده که ایجاد یک تجربه موفق خریدار مستلزم استفاده از مهارت های بین فردی زیادی است تا رضایت مصرف کننده از خرید!

۲- فروشنده موفق باید دارای چه مهارت هایی باشد؟

  • مهارت مذاکره
  • مهارت های ارتباطی
  • بازاریابی و فروش تلفنی
  • هوش هیجانی
  • فن بیان و گفتگوی چهره به چهره
  • مهارت ارائه مطلب
  • و…

۳- مهم ترین و اصلی ترین مهارت فروش کدام است؟

درک خریدار و همدلی با او

۴- فروش مشتری پسندانه به چه معناست؟

دقیقاً بتوانید در زمان مناسب، همان چیزی را که مشتری می خواهد در اختیارش قرار دهید.

۵- یک فروشنده موفق چه شخصیتی باید داشته باشد؟

  •  تیم محور باشد.
  • تمایل به انجام بهترین کار ممکن را داشته باشد.
  • وظیفه شناس بوده و به هر طریقی از زیر کار درنرود.
  • مسئولیت پذیر بوده و اشتباهات خودش را به گردن گرفته و سعی در رفع آنها داشته باشد.
  • هدف گرا بوده و دارای هدف یا اهداف مشخصی باشد و تمام تلاشش بر دستیابی به آن اهداف باشد.

۶- یک فروشنده موفق چه ویژگی هایی باید داشته باشد؟

  •  محصول یا خدماتی که ارائه می دهد را به خوبیبشناسد.
  • عاشق محصول باشد.
  • حس مهم بودن مشتری را به خود مشتری انتقال دهد.
  •  مشتریان را بشناسد و براساس شناخت خودش، بهترین شیوه تبلیغاتی را برگزیندو
  •  ارتباط خودش را با مشتریان قبلی قطع نکند و سعی در برقراری ارتباط با مشتریان جدید داشته باشد.
  • در فروش خلاقیت داشته و شیوه های نوین بازاریابی را امتحان کند.
  • حس رقابت و برتری در این رقابت داشته باشد.
  •  نحوه فعالیت خود را ارزیابی کرده، کم و کاستی ها را رفع و موارد مثبت را تقویت نماید.
  • با حواشی بازار اصلاً درگیر نشود.
  •  خدمات سریع به مشتری ارائه دهد.
  • و…
منابع معتبری که در نوشتن این مطلب از آنها بهره گرفته ایم: blog.salesflare.com و cpsa.com
رای دهید

تیم تولید محتوا

این مطلب توسط تیم تولید محتوای ایران فاندر تهیه شده است. ما در تلاش برای توسعه وب فارسی هستیم تا بهترین مقالات در هر زمینه ای را برای وبسایت ها تهیه کنیم. کیفیت محتوای این صفحه توسط متخصصین و کارشناسان ما بررسی و تایید شده است.

سفارش تولید محتوا
اینستاگرام سایت ایران فاندر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
1
پریسا رحیمی
سلام، چطور می تونم کمکتون کنم؟