۸۰+ نوع از انواع محتوا متنی، تبلیغاتی و دیجیتال

انواع محتوا چیست

انواع محتوا کدامند؟ ابتدا باید بگوییم محتوا به آن اطلاعاتی گفته می شود که با یک هدف خاص از طریق یک کانال و با یک فرمت و قالب خاصی به مخاطبان ارائه می شود. شما با نشان دادن تخصص تان در ارائه انواع محتوا و دادن اطلاعات مفید به بازدیدکنندگان و مشتریان می توانید برندسازی خود را ارتقاد داده و اعتماد کاربران تان را جلب کنید.

محتوا همچنین یکی از ۳ فاکتور اصلی رتبه بندی نتایج جستجو در گوگل است. با تولید محتوای جذاب، افراد سایت شما را در نتایج جستجو پیدا می کنند و این موضوع باعث بالا رفتن میزان بازدید و ترافیک وبسایت شما می شود و به تبع آن تعداد مشتریان و میزان فروش تان افزایش می یابد.

شما یک لیست فوق العاده جامع از ایده ها در ذهن یا روی کاغذ دارید، اما نمی دانید بهترین فرمت و قالب برای ارائه این ایده ها کدامند! ما در این مطلب به شما کمک خواهیم کرد تا درباره نوع، فرمت، قالب و کانالی که قرار است به تقویم محتوایی خود اضافه کنید، بهترین تصمیم را بگیرید.

اگر تمایل دارید با جدیدترین و جامع ترین لیست انواع محتوای بازاریابی در سطح وب فارسی آشنا شوید و اطلاعات بیشتری را درباره آنها کسب کنید، در ادامه مطلب با ما همراه باشید.

آیا دوست دارید محتوایی تولید کنید که علاوه بر مفید و ارزشمند بودن، تا مدت‌ها در ذهن مخاطبان‌تان ماندگار باشد؟ توصیه می کنیم حتماً در یکی از دوره های جامع و معتبر آموزش تولید محتوا ایران فاندر شرکت کنید.

انواع محتوا کدامند؟ ایده های تولید محتوا

محتوا پادشاه است و به اشکال مختلفی تولید و منتشر می شود. شما این قدرت را دارید تا هر یک از آن اشکال را در کانال های بی شماری قرار دهید. دنیای رسانه در اختیار شماست و می توانید در فرمت های مختلف در این دنیا وایرال شوید: متن، فیلم، تصویر، صدا، GIF و…

از آنجایی که هر فرم از این محتواها علاقمندان خاص خود را دارد، پس می توان نتیجه گرفت که شبکه شما پتانسیل رشد و گسترش را دارد. باید بدانید که هر کدام از انواع محتوا (Types of Content) را می توان به تنهایی استفاده کرد اما اگر به صورت ترکیبی از آنها استفاده کنید، می توانید محتوای قدرتمندی تولید نمایید.

یک مقاله آموزشی که توصیه های عملی را ارائه می دهد، صرفاً یک محتوای متنی نوشته شده نیست بلکه می تواند دارای یک ویدیو توضیح دهنده، یک اینفوگرافیک قابل اشتراک گذاری، یا از بیس یک کتاب الکترونیکی باشد.

آماده یادگیری بیشتر هستید؟ در این بخش لیستی از ۸۰ نوع محتوا را برای شما ذکر کرده ایم و دوست داریم با همکاری و مشارکت شما آن را به ۱۰۰ برسانیم.

انواع محتوای متنی، صوتی، تصویری
انواع محتوا با فرمت و محل نشر

۱- درباره ما (about us)

محتوای صفحه درباره ما یکی از قوی ترین و بهترین نوع محتوانویسی است که می توانید برای برند خودتان تولید کنید. این نوع محتوا اگر به خوبی انجام شود، شما یا شرکت شما را به عنوان رهبر بازار معرفی، اعتماد را جلب و ارتباط انسانی برقرار می کند.

در قالب چند جمله سعی کنید مأموریت تیم خود، مختصری از سابقه و نحوه خدمات رسانی به مخاطبان را با ارائه محتوای معتبر توضیح دهید.

مثال: ایران فاندر یک مجموعه پویا، مدرن و مستقل به مدیریت صابر آقامحمدی است که به پشتوانه ۷ سال تجربه مدیریتی و منتورینگ، به علاقه مندان کمک می ‌کند تا تبدیل به یک کارآفرین اینترنتی تراز اول شوند و کسب ‌و ‌کارشان را سریع‌ تر رشد بدهند. کار اصلی ما آموزش کارآفرینی و بازاریابی اینترنتی است.

۲- کتاب های صوتی (Audiobook)

با افزودن یک محتوای صوتی به یک کتاب الکترونیکی، می توانید به مخاطبانی که محدودیت زمانی دارند، دسترسی پیدا کنید. چون خیلی از مخاطبان اکنون به علت پر مشغله بودن، وقت کافی برای خواندن کتاب ندارند اما حین انجام کارهای روزمره و رانندگی امکان گوش دادن به صوت را دارند.

کتاب صوتی یکی از انواع محتوا
کتاب گویا یا کتاب صوتی

برای مثال کتاب بازاریابی با هک رشد رایان هالیدی، مخاطبان کتاب او را با افزودن یک کتاب صوتی قابل شنیدن افزایش داد.

۳- واقعیت های افزوده (Augmented Reality)

این نوع محتوا از انواع محتوا (که به اختصار AR نامیده می شوند) یک نوع فناوری است که با ارائه یک نمای کامپوزیتی، تصویر تولید شده توسط کامپیوتر را جلوی دید کاربران دنیای واقعی قرار می دهد. AR ها می توانند با تمرکز روی ویژگی های خاص، درک ما را بالا برده و اطلاعات مفید و به روزی را در اختیار ما قرار دهند. با این کار شما برند خودتان را بخشی از زندگی روزانه افراد می سازید.

AR می تواند بر روی دستگاه های مختلفی از جمله نمایشگر، عینک، دستگاه های کوچک، تلفن همراه و… نمایش داده شود و داده های خاصی مثل تصویر، انیمیشن، ویدیو، مدل سه بعدی را در آن استفاده کرد.

بازی Pokemon Go یک مثال شگفت انگیز است! آنها با تولید یک شبکه بازی موبایل معمولی، توانستند به مجموعه کاملاً جدیدی از طرفداران دسترسی بیابند.

۴- جوایز (Awards)

هر سال جوایزی به متخصصان سئو و بازاریابی اهدا می شود. انتشار مدارک و جوایز یک راهکار عالی برای جلب اعتماد بیشتر کاربران و دریافت نظر متخصصان و همچنین تولید محتوای اثربخش است.

۵- پشت صحنه (Behind the Scenes)

اعتماد تنها وسیله شما برای جذب کاربران و فروش محصولات یا خدمات شما می باشد. شفاف سازی روند کاری تان، نشان دادن پشت صحنه انجام کارها (انجام بسته بندی، ارسال، تولید و…) در قالب های مختلف (عکس، فیلم، متن و…) و حتی برخی اوقات نشان دادن درآمدی که از بیزینس فعلی تان کسب می کنید، می تواند در اعتمادسازی مفید باشد.

نحوه تیم سازی، پیشرفت پروژه و… همگی می توانند محتواهای عالی برای تولید محتوای پشت صحنه باشند. شرکت فیسبوک با این ظاهر منحصر به فرد خودش، پشت صحنه دفتر مهندسی لندن خود را به نمایش می گذارد.

۶- پست های وبلاگ (Blog Posts)

پست های وبلاگ یکی از مؤثرترین انواع محتوا و یک قالب محتوایی هستند که اکثر مردم آن را به عنوان مرسوم ترین نوع بازاریابی محتوا می شناسند. وبلاگ خود را مرکز و قطب همه آن محتواهایی بدانید که عموم مردم می توانند برای همیشه به آن دسترسی داشته باشند. وبلاگ نویسی نه تنها می تواند در بهبود سئو سایت شما مؤثر باشد بلکه می تواند برند شما را برای تمام کاربران موتورهای جستجو معرفی کرده و آگاهی آنها را نسبت به برند شما ارتقا دهد.

پست های وبلاگ
وبلاگ نویسی

استراتژی سایت ایران فاندر برای به حداکثر رساندن رشد ترافیک، تولید مقالات و مطالب مکرر، باکیفیت، جذاب و کاربرپسند است.

۷- مطالعات یا بررسی های موردی (Case Studies)

این نوع قالب تولید محتوا یکی از مؤثرترین قالب های بازاریابی محتوا برای رشد سریع کسب و کارهای جدید است. مطالعات موردی به شما این امکان را می دهد تا محتوای نیچ ایجاد کنید، اعتماد و اقتدار به دست آورید، مزیت رقابتی خود را برجسته کنید و…

خیلی ها فکر می کنند که مطالعه موردی باید یک pdf خشک و خالی و از نظر بصری خسته کننده باشد. اما شما می توانید از مشتریان‌تان بخواهید تا پس از خرید از سایت شما، از محصولی دریافتی شان، عکس یا فیلم بگیرند تا شما بتوانید آن را منتشر کنید.

سایت Hubspot یک نمونه موفق در این زمینه است؛ آنها سعی می کنند با آمار، تصاویر، توصیفات و موارد دیگر کاربر را درگیر سازند که کار هر کسی نیست. سایت تکرسا (TECHRASA) یک نمونه موفق در وب فارسی است که مطالعات یا بررسی های موردی انجام می دهد و در قالب یک محتوای متنی و تصویری به اشتراک می گذارد.

۸- تقویم (Calendar)

توجه به تقویم محلی، ملی و جهانی می تواند کسب و کار شما را از فرش به عرش بکشاند. اگر برند شما در نمایشگاه ها، میزگردها، سمینارها، افتتاحیه ها، جشن ها، ورک شاپ ها، رویدادها و کنفرانس های محلی و… شرکت کند، عالی است.

۹- چالش (Challenge)

از چالش ها می توان برای بسیج و هیجان زده کردن مخاطبان استفاده کرد. ایجاد چالش در سایت یکی از هیجانی ترین، مفیدترین و کاربردی ترین راهکارهای جذب مخاطب است. برای اینکه تأثیر کارتان بیشتر شود، می توانید مسابقه ای برگزار کرده و به شرکت کنندگان در آن به صورت رندمی جایزه دهید.

NaNoWriMo یک سازمان غیرانتفاعی است که سالانه میزبان چالش رمان نویسی است. این سایت از کاربران خود می خواهد داستان کوتاهی نوشته و آن را در پیج شخصی‌شان منتشر کنند. این کاربران باید با ذکر نام این سایت، بقیه را هم دعوت به انجام این کار کنند. می توان گفت ایجاد چالش یکی از خلاقه ترین انواع محتوا می باشد.

۱۰- دانلود چک لیست و قالب آماده (Template & Checklist Downloads)

یکی از ساده ترین قالب های محتوایی و بسیار محبوب بوده و در برخی موارد توجه صدها هزار نفر را به خود جلب می کنند. دانلودهای چک لیستی باعث ایجاد لید می شود و یک منبع عالی هستند که کاربران به طور مکرر از آن استفاده خواهند کرد و این یعنی برند شما همیشه در ذهن شان خواهد بود.

برای ساختن آنها، زمان و هزینه زیادی لازم نیست. شما می توانید به ازای ثبت نام کاربران در اشتراک ایمیلی تان، تمپلیت و چک لیست مخصوص حوزه کاری خودتان را به آنها پیشنهاد دهید و یا می توانید در انتهای وبلاگ و ویدئوهای خود، آنها را به این کار ترغیب کنید.

۱۱- برندسازی مشترک (Co-branded)

وقتی دو برند برای تشکیل یک محصول یا خدمت جدید با همدیگر مشارکت می کنند و پارتنر هم می شوند، برندینگ مشترک یا برندسازی مشارکتی انجام می شود. این برندها سعی می کنند به همدیگر کمک نمایند تا به یک هدف کلی برسند و آن هم به نفع خودشان است.

یک مثال عالی در این مورد، برندسازی CitiBank و MTV است که با همدیگر مشارکت کردند تا یک کارت اعتباری با یک برند مشترک تولید کنند.

۱۲-  مقایسه (Comparison)

شما با نشان دادن مزایا و معایب محصول و مقایسه آن با محصولات دیگر، به ویژگی های موجود آن اشاره می کنید و حتی قیمت آن را باصرفه تر نشان می دهید. هدفتان هر چه باشد، جسور باشید و مهارت خود را در این زمینه تقویت کنید زیرا سفر مشتری ایده آل شما برای تبدیل شدن به مشتری، راحت تر خواهد بود.

۱۳- کتابخانه محتوا – مرکز منابع (Content Library – Resource Center)

اگر مطلب «۱۰۳ سوال متداول درباره سایت الکسا + راهکار کاهش رتبه الکسا» و همچنین «آموزش seo از پایه تا پیشرفته + ترفندهای حرفه ای» وبسایت ایران فاندر را خوانده باشید، احتمالاً کتابخانه منابع ما را پیدا کرده اید. در این پرسش و پاسخ های ویژه، ما سعی کرده ایم به برخی از سوالات مهم و متداول درباره سئو و سایت الکسا پاسخ دهیم. مطمئناً خیلی از سوالات مطرح شده در این مطلب می تواند سوال شما عزیزان نیز باشد.

این مقاله را حتما بخوانید:  الگوریتم مرغ مگس خوار گوگل چیست؟ + ناگفته ها

شما هم می توانید یک صفحات مرجع برای شاخه های مختلف کسب و کار خود بسازید.

۱۴- رقابت (contest)

رقابت راهی عالی برای جذب مخاطبان جدید و افزایش مشارکت مشتریان وفادار است. Take Upwork در ازای شانس برنده شدن ۱۰۰۰ دلاری، از کاربران خود داستان های موفقیت شان را درخواست کرد.

۱۵- دوره (Course)

دنیای بازاریابی دیجیتال هرگز نمی خوابد و این بدان معناست که پیروان شما دائماً به دنبال راه هایی برای ارتقای مهارت های خود هستند. برگزاری دوره های آموزشی به صورت رایگان یا با یک هزینه معقول، باعث ایجاد این حس در کاربر می شود که سطح توانمندی ها و تخصص این شخص یا سایت، بالا می باشد.

۱۶- محتوای گردآوری شده (Curated Content)

برای لینک سازی و افزایش مخاطبان، محتوای Curated در ۳ شکل اصلی ارائه می شود: محتوای یونیک و محتوای سراسر وب یا ترکیبی از هر دو! شاید در همین ابتدای امر فکر کنید که این همان سرقت محتوا یا کپی محتوا است. اما واقعاً این طور نیست!

تولید این نوع از انواع محتوا اگر به صورت حرفه ای انجام شود و اصول اخلاقی و تبلیغ نویسی یا همان کپی رایتینگ در آن رعایت شود، می تواند مزایای زیادی به همراه داشته باشد.

۱۷- داده: تجزیه و تحلیل (Data: Analysis)

اطلاعات ارجینال ارزشمند است! حالا اگه این اطلاعات ارجینال توأم با تجزیه و تحلیل باشد، چه بسیار گرانبها!

WordStream این کار را به طرز باورنکردنی در طول سالیان متمادی انجام داده است. مثلاً این سایت نحوه تأثیر COVID -19 بر نتایج Google Ads در ۲۱ صنعت را بررسی کرد و همچنین نکاتی را در مورد چگونگی به حداقل رساندن تأثیر مخرب آن ارائه داد. وورد استریم سایتی قدرتمند با داده های ارزشمند است زیرا به خوبی درک کرده که داده همه چیز است.

بسیاری معتقدند که داده، نفت جدید است.

۱۸- داده: روزنامه نگاری (Data: Journalism)

به زبان ساده: روزنامه نگاری، داستان گویی با استفاده از داده و یک نوع از انواع محتوا است.

FiveThirtyEight پادشاهان روزنامه نگاری دیتا به ویژه در مورد سیاست هستند. آنها در مقاله ای با عنوان The Atlas of Redistricting از داده ها برای تهیه نقشه های جایگزین کنگره آمریکا استفاده کردند تا انتخابات رقابتی را بیشتر تشویق کنند.

۱۹- داده: متصورسازی (Data: Visualization)

محتوای بصری به صورت اعتیادآوری جذاب است. چارت ها و گراف ها راهی ساده برای نشان دادن حجم زیادی از داده ها بدون گرفتار شدن در نکات ریز هستند.

۲۰- محتوای دمو (Demo)

محتوای دمو یا نسخه نمایشی (Demo) ساخت یک ویدئوی کوتاه از محصول یا چیزی است که شما دارید. پیش نمایش بازی های کامپیوتری نمونه ای از این نوع محتوا است. در برخی اوقات که کاربران تصمیم نهایی خرید یک محصول را نگرفته و برای خرید تردید دارند؛ ارائه نسخه نمایشی محصولات، نه تنها نشان می دهد که محصول چقدر عالی و متحول کننده است، بلکه نشان می دهد که چگونه می تواند به مردم در دستیابی به نتایج مورد نظرشان کمک کند.

۲۱- نمودار (Diagram)

شاید ایده پیچیده ای دارید که می خواهید معرفی کنید. شاید می خواهید یک محصول را تجزیه و تحلیل کرده و نحوه عملکرد آن را دقیقاً مو به مو نشان دهید. این کار را می توانید با نمودارها انجام دهید؛ نمودارها اگر جالب باشند یکی از مهارت های لازم در استراتژی محتوا خواهند بود.

۲۲- فرهنگ لغت (Dictionary)

آیا می خواهید دنبال کنندگان خود را با اصطلاحات صنعت خود آشنا کنید؟ دیکشنری حوزه تخصصی خودتان را ایجاد کنید تا افراد بتوانند تخصص شما را درک کنند.

دیکشنری ها نقش چشمگیر و شگرفی در زندگی روزمره ما انسان ها ایفا می کنند. با تبدیل شدن جهان به یک دهکده جهانی و لزوم ارتباط با سایر ملل، نیاز به یادگیری سایر زبان های جهانی احساس می شود. اما قطعاً هر فردی امکان فراگیری تمام زبان های زنده دنیا را ندارد؛ در اینجا استفاده از یک دیکشنری می تواند مشکل را حل کند.

۲۳- کتاب الکترونیکی (Ebook)

کتاب های الکترونیکی یکی دیگر از راه های عالی برای تولید انواع محتوا است که اگر به درستی انجام شود، می تواند مانند یک آهنربا، لیدها (افراد راغب به محصول یا کسب و کار شما) را به خود جذب کند و آنها را به مشتری تبدیل کند.

به کتاب های الکترونیکی به عنوان یک جستجوی عمیق در مورد محبوب ترین مطالب خود فکر کنید! این نوع کتاب ها معمولاً در قالب پی دی اف و به صورت رایگان و پولی منتشر می شوند. ارائه کتاب های الکترونیکی رایگان، راهی عالی برای افزایش لیست ایمیل شما نیز است.

۲۴- ایمیل (Email)

شما با فرستادن ایمیل به کاربران نشان می دهید که یک سایت پویا و سرزنده دارید. پس از گرفتن ایمیل کاربران، با ارسال یک پیام خوش‌آمدگویی به آنها، صمیمیت خودتان را ابراز می نمایید. ایمیل ها می توانند اطلاعاتی در مورد وبینارهای آینده، اقدامات باانگیزه و موارد دیگر ارائه دهند.

سعی کنید برای افزایش ترافیک سایت تان، حتماً لینک سایت تان را در ایمیل های ارسالی تان گذاشته و کاربران را ترغیب کنید تا روی آن کلیک کنند. در سابجکت ایمیل تان از کلمات احساسی و دوم شخص استفاده کنید و آن را ساده بنویسید تا نرخ بازکردن آن را بالا ببرید.

۲۵- محتوای زودگذر (Ephemeral Content)

محتوای زودگذر به هرگونه محتوای ویدئویی، تصویری یا GIF که از زمان انتشار آنلاین، حدوداً ۲۴ ساعت وقت است تا آن را ببینید یا بخوانید. چون بعد از این مدت، در یک چشم بر هم زدن ناپدید می شود. برخلاف محتوای همیشه سبز که برای همیشه یا تا زمانی که انتشار دهنده بخواهد آن را حذف کند، باقی می ماند، محتوای زودگذر را نمی توان دوباره در بستر رسانه های اجتماعی پیدا کرد.

۲۶- ایونت ها: حضوری (Events: In-Person)

هیچ جایگزینی برای رویدادهای زنده وجود ندارد. ایونت مارکتینگ یا بازاریابی رویداد یک استراتژی باارزش برای تمامی انواع مختلف کسب و کارها است. ایونت مارکتینگ غالباً جهت ارائه یا ارتقای محصول، خدمات و… جهت افزایش مشارکت با افراد برگزار می‌شود و می تواند آگاهی از برند شما را افزایش دهد.

ایونت های حضوری
برگزاری ایونت های زنده

برگزاری ایونت علاوه بر سودآور بودن برای اسپانسرش، می تواند برای شرکت کنندگان هم الهام بخش، آموزشی، انگیزشی، سرگرم کننده و انرژی بخش باشد. سعی کنید این ایونت ها حتماً با سلیقه مخاطب شما همخوانی داشته باشد.

۲۷- ایونت ها: مجازی (Events: Virtual)

در حال حاضر بیش از هر زمان دیگری، کنفرانس های الکترونیکی و رویدادهای مجازی ضروری هستند. برگزاری وبینار رایگان می تواند به سادگی پخش زنده در یوتیوب یا فیس بوک باشد یا به پیچیدگی میزبانی یک eSummit با هزاران شرکت کننده! کمپانی اینباند در ایونتی که در سال ۲۰۱۸ برگزار کرد، توانست بیش از ۲۴ هزار شرکت کننده از ۱۱۰ کشور را به خود جلب کند.

۲۸- حقایق (Facts)

بگذار حقایق بر داستان غلبه کنند! Search Engine Journal اغلب حقایق مرتبط و مفیدی را جمع آوری می کند که به بازاریابان کمک می کند تا کارهای خود را بهتر انجام دهند.

۲۹- شکست ها (Failures)

شکست می تواند خاضعانه و همچنین دوست داشتنی باشد. می توانید با پذیرفتن شکست ها و نشان دادن رشد خودتان، الهام بخش دیگران باشید. همیشه شنیده ایم که شکست مقدمه پیروزی است، در این نوع تولید محتوا با بیان شکست و خطاهای خود در طول مسیر موفقیت تان، علاوه بر بیان حس انسان دوستانه تان می توانید باعث شوید که افراد دیگر این خطاها را انجام ندهند. توصیه می کنیم این نوع محتوا را به صورت ویدئویی انتشار دهید تا بتوانید تأثیر بیشتری در مخاطب تان داشته باشید.

۳۰- سوالات متداول (FAQ)

سوالات پرتکرار یا سوالات متداول باعث ایجاد اعتماد و شفافیت می شود. این نوع از انواع محتوا علاوه بر مفید و کارآمد بودن و صرفه جویی در وقت کاربران، باعث می شود کاربران بتوانند جواب سوالات خودشان را سریع تر پیدا کنند و راضی و خشنود، سایت شما را ترک کنند.

سوالات پرسیده شده متداول
Frequently Asked Questions

هر وبسایت تجاری یا فروشگاهی و دارای محصول علاوه بر صفحات پیش فرضی همچون صفحه درباره ما، ارتباط با ما و قوانین و مقررات باید یک صفحه با عنوان سوالات متداول یا همان FAQ داشته باشد. این کار جزو ضروریات است چون با پاسخ به سوالات تکراری مشتریان احتمالی خود در مورد یک محصول می تواند ساعت های زیادی را برای پاسخ دادن به این سوالات پرتکرار صرفه جویی نماید.

۳۱- محتوای فروم (Forum)

در فروم یا انجمن ها افراد در تالارهای گفتگویی که توسط ادمین سایت در اختیارشان قرار داده شده، جمع می شوند و به بحث و تبادل نظر می پردازند. فروم ها جایی برای برقراری ارتباط بوده و می توانند عمومی یا تخصصی باشند. شما هم می توانید با شرکت در این تالارهای گفتگو یا میزبانی آنها با دیگران تعامل برقرار کرده و با مطرح کردن سوالات و برطرف کردن مشکلات شان، آنها را جذب سایت خودتان بکنید.

۳۲- بازی (Game)

بازاریابی محتوا را با بازی ها سرگرم کننده کنید. برای این کار ابزارهایی مانند The Training Arcade را امتحان کنید، جایی که می توانید یک بازی متناسب با مخاطبان مورد نظر خود ایجاد کنید.

۳۳- محتوای محصور شده یا قفل دار (Gated content)

آیا می خواهید مخاطبان شما احساس خاصی داشته باشند؟ محتوای محصور شده یا بهتر بگوییم محتوای قفل دار می تواند کاربران را به محتوای شما علاقمند نمایند. این نوع از انواع محتوا در دسترس همه کاربران قرار نمی گیرد و تنها تعدادی از کاربران خاص می توانند به آنها دسترسی پیدا کنند. عضویت ویژه سایت ایران فاندر نمونه ای از این نوع محتوا است که بایستی برای عضویت در آن، اشتراک ویژه ایران فاندر را تهیه کنید.

۳۴- گیف ها (GIFs)

بر هیچکس پوشیده نیست که گیف ها، زبان جدید اینترنت هستند. گیف ها یک نوع فرمت محتوایی دیجیتالی کوتاه بوده و می توانند به افزایش تعامل و نرخ کلیک کمک کنند. برندهای بزرگی مانند مایکروسافت، گوگل، کوکا کولا و… از محتوای گیف به عنوان بخشی از فعالیت‌های بازاریابی محتوایی خود در شبکه های اجتماعی یا هر کانال دیگری استفاده می کنند.

این مقاله را حتما بخوانید:  آموزش ساخت فروشگاه اینترنتی در 8 مرحله آسان

۳۵-  شایعه پراکنی (Gossip)

همه عاشق شایعات داغ هستند. به همین دلیل است که مردم از شایعات به عنوان نقطه عطفی برای بحث و از عناوین داغ برای جذب خوانندگان استفاده می کنند. با وجود اینکه حتی در ظاهر هم شده می دانیم که همه شایعات، دروغ هستند ولی تحت تأثیر آنها، تصمیم می گیریم و به شدت روی احساسات و انتخاب های مان تأثیر می گذارند.

۳۶- پست مهمان (Guest Post)

پست های مهمان راهی باورنکردنی برای گسترش دسترسی شما و صحبت با مخاطبان جدید است. شما با پست مهمان که خیلی ها آن را با نام نوشتن رپورتاژ آگهی می شناسند، سایت خودتان را در سایت های دیگر تبلیغ کرده و بدین وسیله ترافیک جذب می کنید. این نوع پست ها می تواند در قالب متن، پادکست یا ویدئو و… باشد و یکی از تأثیر گذارترین محتواهایی است که حس واقعی بودن را به مخاطب انتقال می دهد.

اگر سایت شما تازه راه اندازی شده و نمی توانید اعتماد کاربران را جلب کنید، توصیه می کنیم مطلبی را در یک سایت شناخته شده‌تری به اشتراک بگذارید تا شاهد نتایج شگرف آن باشید.

۳۷- راهنما (Guide)

عمیق، توصیفی، تمام کننده! هر سه این عبارات ویژگی یک محتوای راهنما درباره هر موضوعی را توصیف می کنند. بازدید از راهنمای جامع، مکرر و مستمر بوده و به همین دلیل می تواند ترافیک زیادی را به خود جذب کند. می توان گفت این نوع از انواع محتوا، معتبرترین، جامع ترین و محبوب ترین صفحات موجود در اینترنت بوده و در پلتفرم های رسانه های اجتماعی به طور فزآینده به اشتراک گذاشته می‌شود. فکر کنید یک راهنمای جامع در مورد آموزش وردپرس داشته باشید، خودتان ترافیک حاصل از ورودی آن را حدس بزنید!

۳۸- مقالات فرم طولانی (Long Form Articles)

یک نوع وبلاگ نویسی که محتوای آن طولانی است و منجر به افزایش بازدید از سایت می شود. اگر می خواهید از قالب محتوای فرم طولانی استفاده کنید، باید تحقیق کرده و نوشتن محتوا را با عمق واقعی انجام دهید. تمام کاری که شما باید انجام دهید این است که به مخاطبان تان بگویید مشترک شوید تا در صورت انتشار فصل بعدی، آن را به شما اطلاع دهیم!

۳۹- تحقیقات ارجینال (Original Research)

یکی دیگر از قالب های محتوایی محبوب که در بسیاری از پلتفرم ها اشتراک گذاری شده و می تواند میلیون ها نفر را به خود جلب کند. تولید این نوع محتوا می تواند زمانبر و پرهزینه و نیازمند یک تیم حرفه ای باشد.

۴۰- محتوای ویدئویی (Video Content)

امروزه ویدئو بیشتر از هر زمان دیگری مورد توجه قرار گرفته و بیشتر گروه های سنی ویدیو را تماشا می کنند. ویدئو از محبوب ترین قالب های محتوایی برای کاربران دستگاه های تلفن همراه است که به افزایش درآمد کسب و کارها کمک ویژه ای می کند.

محتوای ویدیویی یکی از انواع تولید محتوا
تولید محتوای ویدیویی

بازاریاب هایی که از ویدئو استفاده می کنند سالانه ۶۶ درصد بیشتر از کسانی درآمد دارند که از ویدئو استفاده نمی کنند. با استفاده از ویدئو آگاهی از برند نیز بهبود می یابد؛ طبق تحقیقات ۸۱ درصد از کسانی که از بازاریابی ویدیویی استفاده می کنند، افزایش فروش قابل توجهی داشته اند.

۴۱- اینفوگرافیک ها (Infographics)

همانند سایر انواع محتوا، اینفوگرافیک به شما امکان می دهد تعداد زیادی از اطلاعات را در یک تصویر قرار دهید. ۸۴ درصد از کسانی که از اینفوگرافیک برای بازاریابی تجارت خود استفاده می کنند، آن را مؤثر می دانند، به همین دلیل است که نمی توان استفاده از آن را نادیده گرفت.

۴۲- تصاویر (Images)

در هر دقیقه ۱۵ هزار گیف در اینترنت به مسنجر ارسال شده و ۴۶۲۰۰ پست اینستاگرام بارگذاری می شود (این آمار روزانه در حال افزایش است) تصاویر باعث می شود افراد بیشتری بتوانند محتوای نوشتاری را در رسانه های اجتماعی به اشتراک بگذارند.

۴۳- وایت پیپرها / گزارش ها (White Papers/Reports)

با این کار می توانید به همکاران و تیم خود کمک کنید تا قبل از اقدام، تصمیمی آگاهانه بگیرند.

وایت پیپرها مطالبی متراکم از اطلاعات هستند که می توانند راه حل ها و داده هایی را درباره یک موضوع خاص ارائه دهند. آنها مقاله ای چند صفحه ای هستند که یک شرکت با طرح یک مشکل و مسئله، راه حل‌هایی به منظور حل آن مشکل ارائه می کند. بهترین وایت پیپرها روی یک موضوع اصلی تمرکز کرده و نسبتاً کوتاه و در حدود ۶ تا ۱۰ صفحه هستند، از تحقیقات عمیق استفاده می کنند، با آماری مؤثق و قابل تأیید از هرگونه ادعایی پشتیبانی کرده و شامل چارت ها، نمودارها و نقل قول ها می باشند. آنها همچنین یک فراخوان برای اقدام دارند تا خوانندگان بدانند که بعداً چه کاری باید انجام دهند.

۴۴- پرزنتیشن ها (Presentations)

پریزینتیشن یا همان ارائه مطلب یعنی تبلیغ کسب و کار خود با ارائه مطالب!

۴۵- وبینارها (Webinars)

آمارها نشان می دهد وبینارها یا سمینارهای آنلاین یک قالب عالی بازاریابی محتوایی هستند. بین ۲۰ تا ۴۰ درصد از کسانی که در وبینارها شرکت می کنند، به لیدهای واجد شرایط (مشتریان راغب به محصول یا کسب و کار شما) تبدیل می شوند.

۴۶- کوئیزها و نظرسنجی ها (Quizzes and Polls)

طبق تحقیقات، کوئیزها یکی دیگر  از انواع محتوا و همچنین جذاب ترین قالب های محتوایی بوده و قطعاً مورد توجه مخاطبان شما قرار می گیرند. نظرسنجی ها می توانند با کنجکاوی شرکت کنندگان در مورد نتایج، تعامل را افزایش دهند. دقیقاً آنچه را که می خواهید بدانید از مخاطبان خود بپرسید.

۴۷- محتوای صوتی (Audio Content)

محتوای صوتی یا شنیداری به هر نوع اطلاعاتی گفته می شود که به صورت صوتی منتشر شده باشد؛ یعنی هر نوع مطلبی که قابل شنیدن بوده و بتوان با گوش دادن متوجه مضمون آن شد. این نوع محتوا از ترکیبی از اصوات و کلمات تشکیل شده است که باهم باعث تولید اطلاعات و داده ها برای شنوندگان می شود.

این نوع محتوا را می توان از طریق دستگاه هایی مانند اسپیکرهای کامپیوتری، هدفون یا بلندگوهای هوشمند پخش کرد. البته باید بگوییم دستگاه های دستیار صوتی که از هوش مصنوعی (AI) بهره می گیرند مثل الکسا (دستیار صوتی آمازون) وجود دارند که با آنها می توانید شنیدن خود را لذت بخش کنید.

۴۸- پادکست (Podcast)

طبق تحقیقات در پنج سال گذشته، تعداد شنوندگان پادکست افزایش یافته است؛ بنابراین واضح است که پادکست به یک قالب محتوای عالی برای جذب مخاطبان تبدیل شده که به افراد اجازه می دهد تا به راحتی به محتوای شما دسترسی پیدا کنند.

۴۹- خبرنامه های ایمیلی (Email Newsletters)

مخاطبان خود را در تکاپو نگه دارید. شما می توانید خبرنامه خود را با قالب بندی مناسب برای همه دستگاه ها بهینه کنید، یادتان نرود که اطمینان از افزودن تصاویری چشم نواز در اولویت تان باشد. کاربران تنها با وارد کردن آدرس ایمیل می توانند در خبرنامه شما عضو شده و هر از چندگاهی خبر‌هایی درباره محتوای جدید سایت شما دریافت کنند.

شما احتمالاً خبرنامه ایمیلی خود را به عنوان قالب محتوا تصور نمی کنید، این موضوع صحت دارد! مطمئناً خبرنامه های ایمیلی یک روش عالی برای برجسته کردن محتوایی است که در قالب های دیگر ایجاد کرده اید.

۵۰- محتوای قابل دانلود (Downloadable Content)

محتوای قابل دانلود یا DLC محتوای افزوده‌ای برای یک بازی است که توسط توسعه دهنده بازی های ویدئویی برای دانلود در اینترنت قرار داده می‌شود و در دو صورت رایگان یا قابل خرید، قابل دانلود از اینترنت است.

۵۱- محتوای چگونه (How-To)

محتوای چگونه یا محتوای How To به شناسایی مشکلات و روش های حل یک مسئله گفته می شود. می توانیم با استفاده از این نوع محتوا، محتویات سایت خود را به درستی در اختیار مخاطبان آن قرار دهیم. این محتوا یکی از بهترین انواع محتوا بوده و می توان از طریق آن آموزش های قدم به قدم را در سطوح پایه تا پیشرفته هر کسب و کاری ارائه داد.

وبسایت wikihow یکی از نمونه های موفق در این زمینه است.

۵۲- منافع انسانی (Human Interest)

این نوع محتوا درباره مثبت اندیشی است. با داستان های متمرکز بر رشد و انگیزه در قالب ویدیوهای باکیفیت با پادکست های جذاب به مخاطبان خود انگیزه دهید.

۵۳- طنز (Humor)

خنده بهترین دارو و همچنین یکی از بهترین و قدرتمندترین انواع بازاریابی محتوا است. در صورت استفاده درست و هنرمندانه از طنز، قادر خواهید بود تا به شکلی کارآمد با مخاطبین خود رابطه برقرار کنید. پس سعی کنید با مطالب طنز و خنده دار، علاوه بر ماندگار کردن پیام تان، رفاقت را با مخاطبان خود ایجاد کنید.

۵۴- تصاویر استوک (Stock Images)

عکس ها و تصاویر استوک یک جلای حرفه ای به هر محتوایی می افزایند. این عکس ها برای بازاریابی، کارهای تبلیغاتی، پروژه های خلاقانه شخصی یا تجاری، استفاده در وبسایت ها و… بسیار مناسب هستند. می توان گفت که اصلی ترین و مشهودترین مزیت استفاده از عکس های استوک، صرفه جویی در وقت و پول است؛ زیرا دیگر نیازی به استخدام یک عکاس یا طراح گرافیک ندارید.

۵۵- تصاویر ارجینال (Original Images)

متدوال ترین و معمول ترین نوع از انواع محتوا در دنیای وب، تصاویر می باشند که باعث جلب توجه از دست رفته مخاطب می شوند. آیا می خواهید تصاویر خود را در سراسر وب مشاهده کنید؟ برای این کار می توانید با ایجاد گرافیک ساده باکیفیت و وایرال شدنی، مخاطبان خود را گسترش دهید. داشتن گالری عکس (Photo Gallery) در هر قالبی می تواند تعامل و کلیک ها را افزایش دهد.

۵۶- مصاحبه – پرسش و پاسخ (Interview – Q&A)

آیا می خواهید از همه جنبه ها قدرت بگیرید، با یک متخصص مصاحبه کنید یا جلسه پرسش و پاسخ راه بیندازید. مصاحبه می تواند در انواع قالب محتوایی از جمله پادکست ها منتشر شود.

محتوای مصاحبه یا پرسش و پاسخ علاوه بر اینکه می تواند به قدرت گرفتن محتوای سایت شما کمک کند، به خاطر پاسخ به بسیاری از سوالات کاربران و امکان پرداختن به برخی از مسائل حاشیه‌ای می تواند با کاربران حس نزدیکی و صمیمیت ایجاد کرده و آنها را جذب سایت کند. بخش فاندرهای موفق در وبلاگ ایران فاندر نمونه ترکیبی موفق از پرسش و پاسخ و مصاحبه است.

۵۷- تحقیقی (Investigative)

نیازی نیست که یک بازجو یا روزنامه نگار باشید تا در مورد یک معما تحقیق کنید یا برخی باورهای قدیمی را رد کنید. حقیقت در خارج از قالب حقایق، داده ها یا نقل قول های دقیق وجود دارد؛ تنها کاری که باید انجام دهید این است که بروید آن را پیدا کنید. فکر کنید اگر یک مطلبی با این عنوان بنویسید، چقدر جالب خواهد بود: «۱۰ واقعیتی که فکر می کنید در مورد SEO می دانید اما افسانه هستند!»

این مقاله را حتما بخوانید:  افشای 20 تکنیک سئو کلاه سیاه (راز عجیب سئوکاران)

۵۸- صفحه فرود (Landing Page)

در بازاریابی آنلاین، منظور ما از صفحه های فرود معمولاً صفحه ای است که به طور خاص برای یک کمپین بازاریابی آنلاین طراحی شده و هدفش جلب بازدید از این کمپین، دریافت اطلاعات و یا سعی در تبدیل ترافیک به مشتری است.

تولید محتوا در صفحه فرود
لندینگ پیج ها

این صفحه، اولین صفحه و جایی است که بازدیدکننده پس از کلیک روی لینک در یک ایمیل، تبلیغات گوگل، یوتیوب، فیسبوک، اینستاگرام، توئیتر، تلگرام یا… به آن هدایت می شود و به اصطلاح در آن صفحه، فرود می آید و تقریباً هر چیزی می تواند باشد از جمله: صفحه اصلی شما، یک پست وبلاگ، یک صفحه محصول، یک صفحه جذب لید با ایمیل و…

۵۹- محتوای لیست شده (Listicle)

مطمئناً یکی از بهترین انواع محتواهای کاربرپسند، محتوای لیست شده یا نوشته و محتوایی است که کل یا بخشی از آن به صورت لیست وار ارائه می شود و در صورت امکان توضیح مختصری درباره هر مورد نوشته می شود.

هرچند این سبک از محتوا جدید نیست و سال های قبل هم از آن زیاد استفاده شده است اما در چند سال اخیر به علت تغییر سبک خواندن مخاطب ها و بازدیدکننده ها، وبسایت های زیادی از این سبک استفاده می کنند. مثل «۱۸ روش برای ایجاد انگیزه در کارکنان بدون کارت هدیه!» یا «۶ وظیفه فروشندگان تلفنی + ۱۲ تکنیک فروش تلفنی» که در سایت ایران فاندر منتشر شده است.

۶۰- مجلات (Magazines)

اعم از چاپی یا آنلاین، انتشار مجله راهی عالی برای اطمینان از این است که همیشه محتوای تازه و تخصصی در وب سایت شما وجود دارد. مجلات Forbes نمونه های باکیفیتی از این نوع تولید محتوا می باشند.

۶۱- نقشه ها (Maps)

ما نمی توانیم برخی از محتواها را بدون ذکر یک نقشه در وب منتقل کنیم؛ مثل محتوای نموداری دانشگاه جانز هاپکینز که اوضاع کلی COVID-19 را در جهان نشان می دهد. کاری که این دانشگاه انجام داده، داده های پیچیده و جهانی را به یک نقشه قابل هضم تبدیل می کند که می توانید با سرچ کلمه «جانز هاپکینز کووید ۱۹» در گوگل مشاهده کنید.

۶۲- میم ها (memes)

نوع جدیدی از محتوا به صورت گیف یا عکس هستند و به زبان ساده احساسات را بیان می کنند؛ میم ها به سرعت در فضای مجازی پخش شده و با ویرال شدن به یک سمبل فرهنگی تبدیل می شوند. مردم از میم ها برای ساختن و ویرایش تصاویر یا ویدئوهای خودشان استفاده می کنند، کافیست در گوگل درباره آنها سرچ کنید.

۶۳- میکروسایت (Microsite)

دقیقاً همان چیزی است که گفته می شود: جمع و جور، ساده و دقیق! میکروسایت، یک سایت محتوای محرمانه و با یک URL اختصاصی است که از صفحه اصلی شرکت مجزا می باشد. آنها ابزاری برای ساختن یک برند متمایز از سایر برندها بوده و تأثیر مهمی در بازاریابی و بهبود شرایط کسب وکارها دارند.

۶۴- اخبار تحلیلی (Analysis News)

مخاطبان خود را به سفری عمیق ببرید و با ارائه تجزیه و تحلیل های معتبر می توانید ارزش کل وبسایت خودتان را افزایش می دهد.

۶۵- اخبار امور جاری (Current Affairs News)

محتوایی ایجاد کنید که در مورد تأثیرات مهم رویدادهای فعلی جهانی بر تجارت، بازار یا کسب و کار شما بحث کند. مثال بارز برای سال های ۲۰۲۱-۲۰۲۰: «COVID-19 چه بلایی سر صنعت گردشگری آورد؟»

۶۶- اخبار صنعت (Industry News)

این ایده را می توانید در هر صنعتی به کار ببرید. به عنوان مثال اگر روزانه با تکنولوژی سر و کار دارید، باید از این موضوع آگاه باشید که گوگل و شبکه های اجتماعی دائماً در حال تغییر هستند. به عنوان مثال پخش اخبار جدیدترین تغییرات Google ،SEO و به روزرسانی رسانه های اجتماعی و مواردی از این قبیل می تواند راه مفید و کارآمدی برای جلب نظر و توجه اقشار مختلف جامعه باشد.

۶۷- نظرات (Opinion)

بگذارید مشتریان برای شما صحبت کنند! نظرات یکی از بهترین انواع محتواهایی است که می تواند برای لیدهایی (افراد راغب به محصول یا کسب و کار شما) که مشکل یا درد یکسانی دارند، مفید باشد و باعث به وجود آمدن اعتماد شود.

اغلب اوقات کاربران بعد از خواندن یک مطلب، در زیر همان مطلب نظرات یا کامنت هایی را می نویسند. شما با خواندن آنها متوجه نقاط ضعف و قوت محصول یا محتوای تولیدی تان می شوید، پس ساده از کنار آنها رد نشوید. همچنین می توانید بفهمید که کاربر شما به چه چیزی علاقه دارد و چه نوع محتوایی را می پسندد.

۶۸- پی دی اف ها (PDF)

انتشار PDF یک راه عالی برای کسب اعتبار با یک موضوع خاص است. شما می توانید یک نمونه عالی از این نوع محتوا را در Deloitte مشاهده کنید.

۶۹- روایت شخصی (Personal Narrative)

بگذارید بخش آسیب پذیر شما بدرخشد. با اشتراک گذاری داستان زندگی و کاری خود در سایت و شبکه های اجتماعی برای دیگران الهام بخش باشید. کافیست یک نقطه مشترک با خوانندگان داشته باشید، آنوقت شاهد واکنش آنها خواهید بود.

۷۰- پلاگین ها یا افزونه ها (Plugin)

با ایجاد یا بهره گیری از یک افزونه برای حوزه تخصصی خودتان می توانید سایت وردپرسی تان را قوی تر کنید و به رشد برند خود کمک نمایید.

۷۱- پیش بینی ها (Predictions)

در بین انواع محتوا که ما تاکنون ذکر کرده ایم گمانه زنی های مبتنی بر شواهد، اطمینان و تخصص را نشان می دهد. می توانید محتوایی درباره پیش بینی آینده کسب و کارتان بنویسید و با بیان برنامه های آتی خود، به مخاطبان هدف تان بگویید که برای آینده و توسعه کسب و کار یا سایت تان چه برنامه ریزی هایی انجام داده اید. به عنوان مثال نوشتن یک مطلب درباره پیش بینی آینده SEO می تواند یک ایده جالب باشد.

۷۲- پروفایل: شرکت – تجارت – نام تجاری (Profile: Company – Business – Brand)

شرکت خود را با یک ویدیوی کوتاه معرفی کنید که محتویات آن نمایانگر شرکت، تجارت یا مارک شما باشد، با این کار خواهید توانست به برند خود روح ببخشید و مخاطبان شما همانند یک انسان، با آن در تعامل خواهند بود.

۷۳- پروفایل شخصی (Personal Profile)

برخلاف سایر انواع محتوا، برای وبلاگ شخصی و شبکه های اجتماعی شما، یک بیوی جذاب ضروری است.

۷۴- خدمات (Services)

با خدمات خود نشان دهید که چه کاری می توانید انجام دهید. می توانید آن را با استفاده از چک لیست ها تصاویر و آمار بهینه سازی کنید.

۷۵- رسانه های اجتماعی (Social Media)

بررسی کنید که چگونه در حالی که مستقیماً با مخاطبان خود در زمان واقعی ارتباط برقرار می کنید، می توانید اعتبار برند خود را در کل پلتفرم ها حفظ کنید.

۷۶- آمار (Statistics)

ارائه آمارهای مرتبط یک تاکتیک عالی برای بهبود محتوای مورد تحقیق شما است. این نوع محتوا اگر از منابع مناسب و معتبر اتخاذ شده باشد، قدرت بیشتری به محتوای شما می افزاید. در حقیقت  ثابت شده است که استفاده از آمار در وبلاگ ها باعث افزایش اعتماد مشتری می شود. Pew Research Center و Statista دو نمونه از این منابع معتبر می باشند.

۷۷- ابزارها (Tools)

ابزارها می توانند نجات دهنده (و گران قیمت) باشند. اما ابزار رایگان؟ مسلماً بی ارزش می باشند. علاوه بر ابزارها، ماشین حساب ها نیز می توانند یکی دیگر از انواع محتوا برای وب سایت شما باشند.

۷۸- محتوای چرا (Why)

محتوای چرا یا محتوای توضیح دهنده می تواند قدرتمند باشد. یک سوال بی پاسخ یک قلاب شگفت انگیز است! چرا تجزیه و تحلیل مخاطبان برای انجام قدرتمند SEO ضروری است؟ همه این موارد می تواند یک مثال شگفت انگیز باشد که چرا این نوع محتوا باید بخشی از مجموعه شما باشد.

۷۹- محتوای تعاملی (Interactive content)

این نوع از انواع محتوا غالباً به گونه ای است که توسط کاربران نوشته می شوند و می توان گفت یک نوع محتوای مدرن در سایت می باشد. برگزاری مسابقات و اهدای جوایز، ارائه پیشنهادات و انتقادات، پرسش و پاسخ و اخذ نظرات مخاطبان نمونه هایی از این نوع محتوا می باشند. با این کار شما می توانید ترافیک کمِ سایت خود را افزایش داده و مخاطب از اینکه نظرش برای سایت مهم بوده، حس خوبی نسبت به سایت بدست می‌آورد.

راستی دوست داریم شما این لیست ما را تکمیل کرده و به صد برسانید. منتظر معرفی سایر انواع محتواها از جانب شما خواهیم بود.

و اما سخن آخر

محتوا در همه جا وجود دارد. هر قسمت از محتوا با یک ایده شروع می شود. هنگامی که ایده فوق العاده ای را به دست آوردید، می توانید از این لیست انواع محتوا برای انتخاب بهترین فرمت متناسب با  ایده تان استفاده کنید. توصیه می کنیم هرگز خود را به یک ایده و یک قالب محدود نکنید. یک ایده را می توان در قالب های متعدد همانند متن، ویدئو یا صوت اجرایی کرد.

تنها محدودیت تخیل شما است! با ارائه انواع مختلفی از فرمت های محتوای عالی، مطمئناً به مخاطبان عظیم و متنوعی دست پیدا خواهید کرد و برند خود را رشد خواهید داد! قدم در راه بگذارید، و بعد از انتخاب قالب های تولید محتوایی تان، کارتان را شروع کنید

سوالات متداول

۱- بهترین نرم افزارها برای تولید محتوا کدامند؟

از نرم افزارهای تولید محتوا می توان به نرم افزار‌های تولید محتوای متنی (وورد، Ideaflip، گرامرلی و کوآرا)، نرم افزارهای تولید محتوای تصویری (فوتوشاپ و جئوجبرا) نرم افزارهای تولید محتوای ویدیویی (تری دی مکس، افترافکت، کامتازیا، آدوب فلش، پریمییر پرو) تولید محتوای آموزشی-الکترونیکی (استوری لاین، کامتازیا، آتوپلی مدیا استودیو، آدوبی آدویشن و آدوب فلش) و نرم افزارهای تولید محتوای صوتی (آدوبی آودیشن) اشاره کرد.

۲- برخی از سایت های تولید محتوا کدامند؟

از سایت هایی که خدمات تولید محتوا ارائه می دهند و سفارش تولید انواع محتوا را قبول می کنند می توان به کارلنسر، رایامارکتینگ، ایران فاندر، نوین، فرا محتوا و الوکانتنت اشاره کرد.

منبع معتبری که در نگارش این مطلب از آن استفاده کرده ایم: searchenginejournal.com
رای دهید

تیم تولید محتوا

این مطلب توسط تیم تولید محتوای ایران فاندر تهیه شده است. ما در تلاش برای توسعه وب فارسی هستیم تا بهترین مقالات در هر زمینه ای را برای وبسایت ها تهیه کنیم. کیفیت محتوای این صفحه توسط متخصصین و کارشناسان ما بررسی و تایید شده است.

سفارش تولید محتوا
اینستاگرام سایت ایران فاندر

1 دیدگاه برای “۸۰+ نوع از انواع محتوا متنی، تبلیغاتی و دیجیتال

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

باز کردن چت
1
پریسا رحیمی
سلام، چطور می تونم کمکتون کنم؟